با سلام و آرزوی قبولی طاعات
اگر بخواهیم در متنی چند صفحه اول را با الف و ب و .... شماره گذاری کنیم و صفحات بعدی را از 1 تا آخر شماره گذاری کنیم چه راهی را پیشنهاد می کنید ؟
ممنون
Printable View
با سلام و آرزوی قبولی طاعات
اگر بخواهیم در متنی چند صفحه اول را با الف و ب و .... شماره گذاری کنیم و صفحات بعدی را از 1 تا آخر شماره گذاری کنیم چه راهی را پیشنهاد می کنید ؟
ممنون
سلام
من برای گذاشتن «جدا کننده» در اعداد فارسی مشکل دارم. مثلاً عدد انگلیسی را اینطور می نویسم: 20,000 اما همین ویرگول را وقتی زبان صفحه کلید فارسی باشد اینطور می نویسد: 20،000 که جالب نیست. کاراکتر seperator در کیبرد فارسی کجاست؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما كرسر رو در ابتداي صفحه اي كه ميخواي شماره 1 و 2 و ... بخوره ، بذار و از منوي insert گزينه Break رو بزن و گزينه next page رو انتخاب كن
حالا در كادر وارد كردن شماره صفحه براي صفحه اول گزينه الف و ب رو بزن و در صفحه كه قراره از 1 شروع بشه كرسر رو بذار و در كادر وارد كردن شماره صفحه و قسمت start at شماره 1 رو وارد كن
موفق باشي
سلام جواد جاننقل قول:
رسيدن به خير
من خودم براي جدا كنتده اعداد در انگليسي از همون كاما در حالت انگليسي ( , ) و در زبان فارسي از كاما در حالت فارسي ( ، ) استفاده ميكنم
چطوري مي تونيم فونت برنامه ورد را به يك فونت دلخواه تغيير دهيم طوري كه هر وقت برنامه ورد را باز كرديم با اون فونت شروع به تاي بشه و از حالت ديفالت خارج شه
مرسي
شما با زدن CTRL+D كادر فونت را باز كن و بعد فونت مناسب رو از قسمت فونت complex script انتخاب كن و از اون پايين دكمه Default رو بزننقل قول:
یه سوالی برام پیش اومده توی اینجا یبار پرسیدم ولی جواب قابل قبولی نگرفتم .
من یه پیرینتر 3845 hp دارم توی ورد 2007 وقتی کادر دور صفحه می کشم و میخوام یرینت بزنم پایین کادر چاپ نمیشه . می خواستم ببینم که می شه کاری کرد که بدون این که ابعاد صفحه را تغییر بدیم یا پایین کادر را بالا بیاریم . این مشکل رو حل کنیم ؟
ممنون
سلام و خسته نباشيد....
در مورد شيفت اينتر....چرا وقتي اينو ميزنم با زماني كه اينتر خالي ميزنم، تفاوتي به چشمم نمياد؟؟؟؟نميدونم شايد من سوالم رو اشتباه پرسيدم...توي مقالم وقتي ميخوام بعد از متن عنوان رو بنويسم، مثلا يه چيزايي نوشتم، حالا مي خوام برم سر سطر بنويسم چكيده و ....حالا گويا كه با يه روشي فاصله كمتري ميره پايين نسبت به اينتر....اين همون شيفت اينتره؟؟؟واسه من كه چيزي به چشمم نمياد....در ضمن من اون تنوين و همزه كوچيك كه گفتين با مال من يكي بود..احتمالا اينم هر جور كه براي شما جواب ميده بايد براي منم جواب بده...
مطلب بعد اينكه و قتي اينتر كردم و اومدم سر سطر احتمالا درست اينه كه اولين سطر يكم نسبت به مابقي به سمت چپ با يه فاصله اي اومده باشه....مال من اينطوري نميشه؟؟؟؟راه حلش چيه؟؟؟
ممنون....
راستي يه چيز ديگه...وقتي شيفت اينتر رو ميزنم براي اون عنواني كه قبلا با اينتر خالي تايپ شده بود، سطر قبليش كه وسط صفحه تموم شده بود، كش مياد تا ته صفحه؟؟؟ اين مشكلش چيه/؟؟؟
و فرق justify با justify low چيه؟؟
بازم ممنون
شما سايز كاغذت در ورد چي هست ؟نقل قول:
و اينكه در Print Preview آيا نمايش ميده اون كادر رو يا نه ؟؟
و ديگه اينكه تنظميات پرينتر مطمئن هستي كه براي كاغذ A4 تنظيم شده باشه ؟؟