سلام دوستان
من با مبلغی درحدود9میلیون حالا با یکم بالایا پاینتر می خوام یه خودرو مناسب بخرم که مناسب یه دخترخانم جوان باشه .(یعنی خیلی بزرگ نباشه) و ضمنا فرمونشن هم هیدرولیک باشه .
جه گزینه هایی واسه انتخاب دارم؟
سلام دوستان
من با مبلغی درحدود9میلیون حالا با یکم بالایا پاینتر می خوام یه خودرو مناسب بخرم که مناسب یه دخترخانم جوان باشه .(یعنی خیلی بزرگ نباشه) و ضمنا فرمونشن هم هیدرولیک باشه .
جه گزینه هایی واسه انتخاب دارم؟
چون میخوایید بزرگ نباشه خود به خود خودرو هایی مثل روا و در دست دوم ها هم 405 ، سمند، میتسو و ... حذف میشه. (البته اگه به اینا میگید بزرگ)نقل قول:
بنا بر این از صفر کیلومتر ها پراید میمونه و mvm110 و البته pk ( که ارزونتر هم هست)
از بین دست دوم ها هم 206 تیپ 2 و یکی دیگه که اول پست توی ذهنم بود بگم ولی اینجا که رسیدم یادم رفت:46:
حالا به چز چیزایی که گفتید ( هیدرولیک و جمو جور) دیگه چی براتون مهمه؟؟ یعنی براشون مهمه.
ولی در حالت کلی اگه نو میخواد پراید بعد pk بعد هم mvm
اگه هم دست دوم میخواد 206 تیپ 2
:12:
mvm فکر کنم خوبه همون که شکل ماتیسه؟ میشه اطلاعات بیشتری راجع بهش بدید؟
فقط شکلش شبیه ماتیز هستنقل قول:
ماشین چینی فوق العاده به دردنخور
البته از حق نگذریم خیلی بدنه محکمی داره و ضمن نمره منفی اش هم یه مدت از سمند کمتر بود
اما ماتیز کجا و ام وی ام کجا
برو همون پراید صفر بخر با فرمون هیدرولیک
فرشاد من بجات ميگم آقا پرايد هاچبكم هست ولي نميدونم هيدروليك هست يا نهنقل قول:
آره هیدرولیکم دارننقل قول:
حدود 2 هفته پیش نشستم پشت یکیشون
اونموقع بود که فهمیدم فرمان هیدرولیک یعنی چی!!!!!
خیلی خیلی نرم بود
طوری بود که من ترسیدم باهاش رانندگی کنم!!!
سلام به همه ی دوستان
یه سوال داشتم
من یک پژو پارس سفارشی تیپ 5 دارم و این ماشین اصلا ن کار نکرده یعنی خشک هست و هنوز پلا ک نشده خوب من نظرم این که این پژو پارس را بفروشم و یک پروتن جن 2 بخرم آیا من کار درستی را میخوام انجام بدم .
راستی این قیمت پژو پارس سفارشی تیپ 5 چنده و پروتن جن 2 چنده؟
ممنون از همه ی دوستان
جواب در دو نقل زیر:نقل قول:
نوشته شده توسط hoseinist
نقل قول:نقل قول:ممنون جلیل. منظورم از پراید کلا کلاس پراید بود (141، 132، نسیم، صبا)نقل قول:
والا من هنوز هم نمیدونم تیپ 5 چی هست. ( فکر کنم همونه که یه سری آپشن های جزی بیشتر داره)نقل قول:
دقیقا قیمت رو نمیدونم.
بستگی داره شما چی از ماشین بخوایید
امکانات جنتو یکم بیشتره و اینکه جنتو اتومات هم داره. البته توانایی های حرکتی جنتو دنده ای از پارس معمولی بیشتره. ولی جنتو اتومات از پارس کند تره. فضای داخلی و بار پارس بیشتره (البته اگه بخوایم تاقچه ایه جنتو رو جم کنیم فضای بارش بیشتر میشه.
و اما مصرف سوخت جنتو بهتر و کمتر از پارس هست.
در کل به نظر من اگه پول و فضای داخلی براتون مهم نیست یه جنتو بگیرید.
:12:
سلام فرشاد جان اینم مشخصات کلا س 5
كلاس 5 :اين كلاس علاوه بر تجهيزات كلاس يك ، داراي موبايل هندز فري،كروز كنترل ،غربيلك فرمان چرمي ، ، قطعات تزئيناتي(decorative) جديد ، رينگ آلومينيمي جديد ، كفپوشهاي موكتي ، آئينه تاشو و جلو آمپر جديد با نمايشگر كروز كنترل ميباشد
منبع:برگرفته از ایران خودرو
راستی اگه کسی هست که قیمت هر دو ماشین را میدونه بگه
من چه قدر باید سر بدم؟
سلا م آقا فرشاد از جوابهای کاملتون و همچنین سایر دوستان متشکرم :11:
،اشاره کرده بودید به خودروهایی مثل روا و در دست دوم ها یی چون 405 ، سمند، میتسو میشه بین اینا و ترتیب اولویتبا حدود قیمتشون بگین؟