مگه شما همون تلفونه رو نميگي؟:27:نقل قول:
خوب همون زامبي درست ميكنه ديگه اگه پول كافي بهش ندي زامبي ميشه ولي اگه پول خوبي بدي سالم بهت تحويل ميده
بله اگر كار دوست باشه از زامبي ها خوشش مياد:10:
Printable View
مگه شما همون تلفونه رو نميگي؟:27:نقل قول:
خوب همون زامبي درست ميكنه ديگه اگه پول كافي بهش ندي زامبي ميشه ولي اگه پول خوبي بدي سالم بهت تحويل ميده
بله اگر كار دوست باشه از زامبي ها خوشش مياد:10:
نه ! این ماله منوی اصلیه میری این آدم های خاکستری رو میزنی ( میدونی که چیو میگم ) اونا هم بر میگردن تو لیست آدم ها الافت که منتظر خونه هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (یه جورایی مث cheat می مونه )نقل قول:
آره فهميدمنقل قول:
ولي من خودم خوشم نمياد مرده ها رو برگردونم اينهمه منتظر ميمونيم تابميرن بعد دوباره بيايم زندشون كنيم؟:18:
مگه مخم تاب برداشته!:27:
سلام دوستان
به كمكتون خيلي فوري نيازمندم:19:
بعد نصب سيمز زندگي شبانه سانسور بازي برداشته شده ازتون خواهش ميكنم كمكم كنيد.:41:
میشه طرز زنده کردن آدم ها ( سیم ها ) رو به طور کامل توضیح بدید ؟؟؟
------------------------نقل قول:
میشه بگید که چجوری می تونی آهنگ هایی که از ضبط پخش می شن رو بیرون بازی هم گوش بدی ؟ یعنی فایلشون کجاست ؟؟؟
بیرون ازبازی قابل پخش نیست مگه بری تو انجمن موسیقی درخاستشو بدینقل قول:
میشه بگید که چجوری می تونی آهنگ هایی که از ضبط پخش می شن رو بیرون بازی هم گوش بدی ؟ یعنی فایلشون کجاست ؟؟؟
درکل بازی یا فقط در قسمت شبانش؟نقل قول:
بعد نصب سيمز زندگي شبانه سانسور بازي برداشته شده ازتون خواهش ميكنم كمكم كني
چجوری میشه سقف خونه رو ویرایش کرد؟(از داخل ساختمان)
فکر کنم بای از قسمت build mode اون قطره چکانه رو برداری و روی اون سقفی که میخوای تغییرش بدی کلیک کنی.بعد قسمت مربوط سقف ها میاد که می تونی ازشون یکی رو انتخاب کنی و روی اون جایی که می خوای سقف داشته باشه درگ کنی.البته احتمالا باید قبلش کلید کنترل رو بگیری و روی سقف قبلی درگ کنی تا خراب و برای یه سقف جدید آماده بشه.
ادیت-اشتپ شد!ظاهرا همچین چیزی غیر ممکنه.فقط میتونی دیوار و... رو تغییر بدی.اصلا واسه چی میخوای سقفو عوض کنی؟!:19: آخه دیده نمیشه و تاثیری نداره!