سیاوش جان رم گرافیکت چنده ؟
Printable View
سیاوش جان رم گرافیکت چنده ؟
سلام دوستان
به سلامتی امروز بازی تموم شد
خیلی با آخرش حال کردم. همین که بازی تموم شده ولی هنوز کامل نشده یه حرکت کاملن نو در دنیای بازی هاست.
دقیقن مثل فیلم های دنباله دار و چند گانه مجبورت می کنه صبر کنی تا ورژن بعدی بیاد. فکر نمی کردم با این سبک بازی حال کنم ولی حالا می بینم واقعن محشره.
چند تا سوال از دوستان محترم دارم
1-اگه بازی دیگه ای که مال امسال باشه و سبکش شبیه این باشه می شناسید معرفی کنید
2-Sound Track های بازس رو از کجا میشه گرفت؟
3-آیا میشه از سیو های بازی بک آپ گرفت؟ اگه میشه چجوری؟
ممنون از همگی
من وقتی میخوام به شهرjerusalem برم برای ترور نفر سوم از بازی خارج میشه و این ارور میاد
چکار کنم
the instruction at "0x0099bc08" refrenced memory at "0x00000020". the memory could not be "raad"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي انمين بار دي: بازي شما مشكل داره و هيچ راهي هم جز خريد نسخه ي اصلي يا patch روسي نداريد البته اولي به مراتب توصيه ميشهنقل قول:
سلام. اکثر نسخه های این بازی که تو بازارند خرابند و این ایرور رو می دند . شما یک نسخه ی دیگه تهیه کن.نقل قول:
سلام. من هم بازی رو امروز تموم کردم و واقعأ از این بازی لذت بردم. به جرأت می تونم بگم که یکی از زیبا ترین بازی هایی بود که تا حالا انجام داده بودم. فقط بزرگترین مشکلم زبان انگلیسی بود که نمی تونستم مکالمه ها رو به طور کامل متوجه بشم و در نتیجه بعضی از مفاهیم داستان رو نفهمیدم.نقل قول:
البته در نسخه ی خرداد ماه مجله ی بازی رایانه ، در مورد این بازی و داستانش یک چیز هایی نوشته بودند و چند تا عکس سینمایی از ریموند هم تو مجله گذاشته بودند ، اما با کمال تعجب و ناراحتی باید بگم که داستانی که اون ها نوشته بودند ، با چیزی که در بازی دیدیم کمی فرق داشت و این اصلأ برای یک مجله ی مخصوص بازی خوب نیست. به خصوص که دیگه نمی شه به محتوای اصلی داستانی که نوشته بودند ، اعتماد کرد.
دبگه هیچ بازیی با این سبک و گرافیک و داستان فوق العاده وجود نداره اما می شه gta 4 بازی کرد.:31:
در حالت dx9 و با جزئیات پایین می تونی بازی کنی.نقل قول:
به شما توصیه می کن که این بازی رو از دست ندی.
بلهنقل قول:
سری بازی های پرنس اف پرشیا از این دسته اند.
البته assasin یه چیز دیگست.:5:نقل قول:
اینم چنتا عکس از محیط بازی.
این تصویر بیشترین کار یه که تو بازی صورت می گیره : فرار.
چن ضربها نقش مهمی در بازی دارن.
:40::40::40: :8: :40::40::40:
اقا من الان معلممو كشتم رفتم مطب دكتر
توضيحاتو صفحه اول داديد ولي من نميدونم اصلا بايد چكا كنم
کار خاصی نباید بکنی چون بازی تموم شده .نقل قول: