اگه بازي ميخوايد بخريد يه پيغام خصوصي به اقا جاويد بديد يا از طريق سايت خود جاويد به ادرسنقل قول:برويد.کد:http://shop.gamez.ir
اگه بازي ميخوايد بخريد يه پيغام خصوصي به اقا جاويد بديد يا از طريق سايت خود جاويد به ادرسنقل قول:برويد.کد:http://shop.gamez.ir
كسي ريموت كنترل براي irshell 3.81 نداره اخه كنترل هاي قبلي روي اين ورژن كار نميكنه . با تشكر.
ويرايش: ممنون نميخواد جواب بديد خودم فهميدم مشكل از كجاست.
من تا به حال از پاندورا استفاده نکردمنقل قول:
dar har sorat az tamam tozihat mamnon man ta chand daghaghie dige mikham in karo bokonam
tabad bedrod
با عرض سلام من امیر رسا کاتب 4 ساله از مشهد هستم و همین الان پی اس پی مو بریک کردم و این چه ربطی به اینجا داره حالا می خوام پاندورا رو دانلود کنم !
شما هم دستگاهت بريك شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما را در غم خود شريك بداريد . اميدوارم زودتر حالش خوب بشه.نقل قول:
براش دعا کنید می ترسم به سرنوشت آقا جاوید دچار شه راهی هست که بدون تبدیل باتری از پاندورا استفاده کرد آخه من پی اس پی گیر نمی یارم:37::19:نقل قول:
و بدون پی اس پی اینم:24::34::45:
راه ديگه اي به جز پاندور نيست حالا اينجوري كه خوبه بپا بعد از اين حالتا به اين حالت دچار نشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منظورم برای تبدیل باتری مثلا 3 تا سیم به اون سرای باتری وصل بکنیم وبکنیمش تو یو اس بی باتری کامپیوتر خودم باهم بترکیم!نقل قول:
و حالا داستان بریک شدن پی اس پی من
من توی تاپیکPSP 3.71 M33 Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات) خوندم یکی گفتش تنظیمامت من خود به خود به هم می خوره و یکی چوابشو داد فولدر vsh رو دوباره بریزه منم که توی خریت و چشم سفیدی و حریف ندارم گفتم همشو دوباره بریزم شاید اون قضیه تم هام درست شه آخه یکی به من نگفت مرد مومن به تم چه کار داری مگه ورژن های قبل چه کار می کردی ؟ بشین بازیتو بکن تا مثل الان اینجوری نشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم از طریق select یو اس بی یو فلش 0 کردم km پاک کردم و دوبارهریختم امتحان کردم فرقی نکر دوباره یو اس بی یو وصل کردم و اومدم vsh رو بریزم دیدم تمام اسم فولدر ها وفایل ها خراب شده یک فولدر های الکی بوجود امده گفتم حتما پی اس پی قا ط زده از طریق select ریست دیوایس کردم ودیگه با نیومد که نیومد! وحالا فعلا نعشم:22:
غلط ها مم به حساب نعشگیم بزترید که اعصابم خورده