من این فون لوک رو چه کار بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ضمنا شما جایی رو نمی خواید براتون معرفی کنم تا بتونید آیکون هاتون رو عوض کنید ؟
ضمنا این آیفون که می گن یعنی چه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
من این فون لوک رو چه کار بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ضمنا شما جایی رو نمی خواید براتون معرفی کنم تا بتونید آیکون هاتون رو عوض کنید ؟
ضمنا این آیفون که می گن یعنی چه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خبر دارین p990 هک شده؟ تازه هک شده. دیگه میشه هر بلایی که می خوایم سرش بیاریم.
دوستان اين گوشي پي 990 از نظر بلندي صدا در سطح كدوم گوشي هاي نوكيا هست؟
به 3250 يا يه زره كمتر از اون ميرسه؟
ممنون
سلام
من با 300 یا نهایتا 350 چه گوشی تاچ اسکرین میتونم بخرم؟
آیا پی 990 گوشی خوبیه؟
به نظرتون صبر کنم p1 ارزون بشه یا p990 بگیرم؟
به نظر شما برای من که زیاد اهل برنامه نویسی نیستم qtec s200 میتونه گوشی خوبی باشه؟
ممنون میشم پاسخ بدین.
سلام دوست عزيز . من گوشيم پي 990 و البته بايد بگم كه يكي از دوستام هم 3250 داره . بهتره بدوني كه بلندي صداي اين گوشي زياد نيست . حتي شايد به گوشي هايي مثل 6680 هم نرسه ناگفته نمونه كه تازگي ها ظاهرا" برنامه اي به بازار اومده كه صداي اين گوشي رو افزايش مي ده كه البته فكر نكنم تا اون حد زياد بشه ولي در هر صورت بهترينه . :8:نقل قول:
من امروز 990خریدم فروشنده تا پس فردا به من مهلت داده گوشی رو امتحان کنم واز اصل بودنش مطمئی بشم زیر باطری نوشته ساخت فرانسه ولی روی باطری نوشته ساخت چین وتمام شده در چین فروشنده گفت گوشی مال فرانسه است و باطریش تحت لیسانس فرانسه وbst33است میشه در ضمن من اصلا به این گوشی اشنایی ندارم حتی نمیدونم با کدوم دکمه روشت میشه ارزش داره این گوشی رو بخرم البته می تونم تا پس فردا بهش پس بدم اپدیت کردن هم بلد نیستم اگه مراحلش اشتباه انجام بشه گوشی اشکالی پیدا میکنه
مبارکت باشه گوشی کاملیه البته نه برای اینکه بخوای ازامکانات صوتی وتصویریش استفاده کنی چون سیستم عامل داره کندترازسری W وK بهت جواب میده اماخیلی کارهای دیگه میتونی باهاش انجام بدی که فقط روی گوشی های این تیپی(PDA) امکان پذیره مثل ویرایش پرونده های آفیس دیدن فایل های PDF اتصال به اینترنت بصورت بیسیم (WLAN) وغیره امابرای ذخیره فایل هائی که بابلوتوث میگیری کمی دنگ وفنگش بیشتره . من دارم وخیلی ازش راضیم ناگفته نماندمن به MP3 گوش نمیکنم وازدوربینش زیاداستفاده نمیکنم اماتابخوای ازفایل های آفیس وPDF استفاده میکنم تاجائی که برام مثل کتاب دستی شدهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان من میخاستم بپرسم برا چی p990 3gp نمیخونه آیا برنامه ای براش هست
عزیز جان همه ی گوشی های دوربین دار 3gp میخونهنقل قول:
احتمالا پسوند فایل یه چیز دیگه بوده .
با یک فایل دیگه امتحان کن
با سلام خدمت دوستان
وقتی به گوشیم زنگ میخوره گزینه yes که می زنم از تماس خارج میشه و قطع می کنه بعد دیگه زنگ نمیخوره
و لوگوی شبکه عوض میشه در واقع به یه زبان دیگه تبدیل میشه
کلا انگلیسی حذف میشه ویه زبان دیگه جاش میاد