دوستان چجوري ميشه ار پي جي بينهايت گرفت ؟
من بار اول normal اخر رفتم
و دو بار هم با دخترا رفتم
و يكبار ديگر هم با special 2 تموم كردم
ميشه همه اينها را توضيح بدين ؟
Printable View
دوستان چجوري ميشه ار پي جي بينهايت گرفت ؟
من بار اول normal اخر رفتم
و دو بار هم با دخترا رفتم
و يكبار ديگر هم با special 2 تموم كردم
ميشه همه اينها را توضيح بدين ؟
يه بار كه بازي رو تا آخر بري، حالت Professional رو آزاد ميكنه. اسلحههاي Matilda و Infinite launcher (همون آر.پي.جي بينهايت) رو بهت ميده و همچنين بازي The another order و Ada the spy رو با بازي Ada برات آزاد ميكنه. اگه بازي The another order رو تا آخر بري براي Leon توي بازي اصلي Chicago Typewriter رو آزاد ميكنه كه يك اسلحهي اتوماتيك قدرتمنده و تير بينهايت هم داره. اگه بازي Ada the spy رو تا آخر بري (كه يه مقدار سخته، مخصوصا نبرد با دشمن انتهايي يعني Jack Krauser) همين اسلحهي Chicago typewriter رو براي Ada تو بازي The another order آزاد ميكنه. اگه Professional رو هم تا آخر بري (كه سخته و حوصله هم ميخواد) اسلحهي PRL 412 رو بهت ميده. اين اسلحه هم تير بينهايت داره. شارژيه و قدرت حداكثرش با آخرين درجهي شارژ حاصل ميشه كه فوقالعاده قدرت زياديه. يعني هر مرحلهي زندگي از هر دشمني رو با يك شليك نابود ميكنه و از بدن چند دشمن هم اثرش عبور ميكنه، روي افراد خودي هم تاثير نداره (توي توضيحات اسلحه نوشته كه فقط روي انگل موثره). براي بازي The mercenaries هم بايد با هر شخصي درجهي 4 ستاره بگيره تا شخصيتهاي ديگه رو آزاد كني و بعد از آزاد كردن همهي شخصيتها بايد با همه توي همهي Locationها درجهي 5 ستاره بگيري تا رمز جديدي رو آزاد كنه كه من هنوز خودم نتونستم اين قسمت رو برم، واقعا سخته. هر كي رفته بگه كه اين رمز جديد چيه؟ ارزش داره بريم يا نه؟
اقا من نمی دونم صبر کنم تا 20 روز دیگه که نسخه ubi میاد یا همین الان این پچ رو نصب کنم و بازی کنم؟؟ چون من هنوز RE 4 رو بازی نکردم. یعنی چون دیدم کیفیت بازی و دموهاش مزخرفه بیخیال بازی شدم. حالا گرافیک نسخه ubi بهتره یا این پچ؟ یه راه حلی بدین...
شما فقط كرك 6.88 مگي دانلود كن بازي گرافيكش عالي ميشه ///نقل قول:
اقا من نمی دونم صبر کنم تا 20 روز دیگه که نسخه ubi میاد یا همین الان این پچ رو نصب کنم و بازی کنم؟؟ چون من هنوز RE 4 رو بازی نکردم. یعنی چون دیدم کیفیت بازی و دموهاش مزخرفه بیخیال بازی شدم. حالا گرافیک نسخه ubi بهتره یا این پچ؟ یه راه حلی بدین
اگه خواستي بگو تا عكس هم واست بزارم ببيني چه تغييري كرده !
اين كركي كه ازش حرف ميزني چهكار ميكنه؟ ميتونه Framerate بازي رو نامحدود كنه؟نقل قول:
سلام دوستان
اقا من دوباره از اول ویندوز نصب کردم و دوباره از اول بازی رو نصب کردم ولی اثری از این بازی توی رجیستری نیست؟
باز هم وقتی میخوام پچ رو نصب کنم اون ارور مسخره رو میده!!؟!؟!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تو رو خدا کمکم کنین چه جوری میتونم پچ رو نصب کنم؟ایا کسی تا حالا پچ رو نصب کرده؟
آقا بالاخره من تونستم بازي رو اجرا كنم.نقل قول:
بابا خيلي باحاله.عجب گرافيكي:18:
شما فقط كافيه اون كرك 6.88 مگابايتي رو دانلود كنيد و نصب كنيد.
جناب byebye گرافیک دموهای بازی هم بالا رفته؟؟ یا فقط گرافیک خود بازی بالا رفته؟
ممنون هم میشم اگه چندتا عکس از تغییرات گرافیک بازی بزاری...
نه دموها فرقی نمی کنن کلا هر دمویی یا هر فیلمی که کیفیتش پایین هست رو نمیشه دوباره کیفیتش رو بالا برد.در مورد کرک هم بگم که گرافیک رو بالا میبره ولی بعضی جاها texture ها مشکل پیدا میکنن مثل برگ درختا و خیلی چیزای دیگه من خودم اول فقط کرک رو نصب کردم دیدم مشکل داره مثلا اونجایی که برای اولین بار لوئیز رو میبینه (تو همون کمده ) اون کمد دیده نمیشه و فقط صدای لوئیز میاد.
نقل قول:
مشکل شما فقط به خاطر اینه که باید تو رجیستری biohazard 4 رو تبدیل کنی به resident evil 4.آخه مگه میشه اطلاعاتش تو رجیستری نیاد!!! :44: :44:
اوه ه ه ه ه. پس هیچی دیگه. چون من فقط با دموی بازی ها حال می کنم. پس منتظر همون نسخه ubi می مونم شاید یه فرجی بشهنقل قول:
سلام
اقا من یه جایی گیر کردم توی بازی The Another Order که با Ada باری می کنی عکسش رو هم زیر قرار دادم
نمی دونم اینها رو باید چه جوری بچرخونم؟
انقدر بچرخون تا فقط اون سه علامت که شبیه M و V و Z هستن روشن بشن
در ضمن The Another Order دیگه چه صیغه ایه؟ وقتی من بازی می کردم اسمش Seprarated Ways بود
سلام
وقتی بازی رو تموم می کنی و وقتی میای توی صفحه ی اصلی توی قسمت Extarsدرست همین اسم نوشته شده که با Ada بازی می کنی.
عجب!
این اسم separate ways که خیلی قشنگ تره چه تغییرات مسخره ای می دن
مال من که درست همین نوشته شده بود.
The Another order
عزیزم اونو بیخیال شی بهتره . میدونی چرا ؟نقل قول:
سلام
اقا من یه جایی گیر کردم توی بازی The Another Order که با Ada باری می کنی عکسش رو هم زیر قرار دادم
نمی دونم اینها رو باید چه جوری بچرخونم؟
چونکه اگه درستش هم بکنی ، زیرش یه الماسیه . اگه اونو برداری یه دری هست پشت سرت بسته میشه ! پس باید بزاری سر جاش !
ولی مال من نوشته : The Another Order !!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
عجب!
این اسم separate ways که خیلی قشنگ تره چه تغییرات مسخره ای می دن
عجبه هااااااااا !
میشه یک نفر توضیح بده جریان Another Orders با separate ways چیه؟
توی رزیدنت اویل چهار دوتا بازیه؟
من چون جویستیک ندارم هنوز بازیش نکردم و منتظر نسخه ی یوبیم.
عزیزم وقتی بازی رو تموم میکنی ، چند تا بازی جدید در قسمت Extra در صفحه اصلی میاد .نقل قول:
میشه یک نفر توضیح بده جریان Another Orders با separate ways چیه؟
توی رزیدنت اویل چهار دوتا بازیه؟
من چون جویستیک ندارم هنوز بازیش نکردم و منتظر نسخه ی یوبیم.
یکی از اینها The another order هستش ( حالا نمیدونم چرا واسه بعضی ها نوشته Seperate Ways !!!)
اون مکمل بازی هستش . یعنی بازی با ADA . منظورشون از این قسمت این بوده که ADA زندست و چرا اینجا حضور داره .
اگه باز هم سئوالی بود بگو .
ممنون از بابت راهنمايي شمانقل قول:
من اولش يه بازي را تا آخر رفتم ولي هيچ اصلحه اي اضافه نگرديد
و بعد بازي the onother order را هم تموم كردم ولي بازم چيزي اضافه نشده
و بعدش Professional كه آزاد شد رفتم يكبار هم با Special 2 تموم كردم بازم چيزي اضافه نشد
و بازي Ada The Spy كه خيلي سخته و حوصله ميخواد را كه نتونسته بودم برم همين امروز رفتم و تموم كردم البته پدرم درومد تا از Jack Krauser عبور كنم .
خلاصه بازم چيزي نداد فقط وقتي Ada The Spy را تموم كردم آخرش كه بعد از يك Movie سيو كردم پيغام زير را داد:
Start The Game Whith "Separate Way.s " Clear File And You Can Buy a "Chicago Type Writer " From The Merchant.
خوب حالا شما فكر ميكنين من بايد چيكار كنم تا اصلحه جديد بخرم ؟
شما باید دوباره بازی Separate Ways رو لود کنی با اون سیو آخری که بعد از تموم کردن بازی بهت می ده و جالا از فروشنده اسلحه رو بگیری که مجانیه و بی نهایت هم هست
دوست عزيز بله شما راست ميگيننقل قول:
موقعي كه يكي از گيمها تموم ميشه يك فايل برا لود مياد كه رنگش هم متفاوته
من لود كردم و اولش كه خواستم اسلحه را بخرم ديدم نوشته 300000
يعني بايد اينهمه پول داشته باشي تا بخري
شما كه گفتين مفته ؟
با اين حال فكر كنم يه بار هم بايد تمومش كنم تا 300000 جمع كنم ...
فقط اسلحه شارژیه و launcher مفتی هستن ولی Chicago typewriter پولی هستش باید پول بدی. :20:نقل قول:
یادم نبود
راست می گن اون پولیه
ولی PRL412 کاملا مجانیه که البته با تموم کردن دور Professional باز می شه
دوستان تا حالا کسی تونسته حالت Pro رو تا اخر بره؟
من که توی اولاش گیر کردم باز هم همونجایی که چند نفر از بلندی سنگ رو میندازن پایین؟
من دکمه هایی رو که میگه با تمام سرعت می زنم ولی باز هم زیر سنگ له میشه؟
اگر کسی تموم کرده میتونه فایل سیوش رو به من بده ممنون میشم
نقل قول:
آره کاری نداره.یه خورده سرعت عمل رو ببری بالا اونجا رو رد میکنی. :20:
اینم سیو
سلام
آقا يه نفر يه ترينر داره كه درست كار كنه.من چند تا ترينر برداشتم اما هيچ كدوم درست كار نكردند.احتمالا ايراد از اون كرك 6.88 مگابايتي باشه.اگه ترينر خوب داريد لطفا برام بذاريد.:20:
دوست عزيز اينا كه چيزي نيستندنقل قول:
البته نميخوام روحيه شما را بگيرم
موقعي كه سنگ دنبالت مياد دقت كن كه دو بار كليد تركيبي ميده بايد خيلي سريع بتوني اين كارو بكني
البته اگه با كيبورد كار كني حق داري
راستي به نظر من ارزششو داره كه به خاطر اين گيم برين و يك Joy Stick بخيرين تا ببينيد چه حالي داره ..
اينجا چند تا هست. ببينين كدوم كار مي كنه.نقل قول:
کد:http://www.wallpapery.sk/?p=trainery_zobraz&ID=10429
خوب حالا من بازيه The Another Order را سه دور تموم كردمنقل قول:
اصلحه Chicago Typewriter را نيز خريدم
و بازي Ada The Spy را هم قبلا تموم كردم
دو بار هم كه با ---- يكي نرمال و يكي هم Special 2 تموم كردم
خوب حالا چه بازيهايي براي من ميتونه جديد باشه ؟
درسته مشکل از اون کرک هستش چون ورژن بازی رو بالا می بره این ترینر رو بگیر که کامله و کار میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چیز دیگه ای نیست بازی دیگه هیچی نداره فقط برو رکورد بزن. :20:نقل قول:
در ضمن من تو بازی The mercenaries همه مراحل رو 5 ستاره گرفتم ولی چیز جدیدی باز نشد.
ولی من 5 ستاره گرفتم بهم Handcanon داد
نقل قول:
handcanon چی جور اسلحه ای هست؟من همه ی مراحلش رو با لیان رفتم شاید به خاطر اینه که چیزی باز نشد.
یه اسلحه بسیار قوی از زیر مجموعه handgun
البته من با پلی 2 بازی کردم
شاید توی نسخه های پس سی فرق می کنه
بعد از گرفتن 5 ستاره توی تمام مراحل mercenaries باز شد
شایدم باید ایدا رو هم بری تا باز بشه
آخرین اسلحه ای بود که باز شد و قبلش تمام اسلحه ها رو باز کرده بودم
اقا خیلی ممنونم بابت فایل سیو و راهنمایی که دوستان کردن واقعا ممنون
خوب پس اگه چيزي نداد منم نرم بهتره چون اينا هم سخت هستند و حوصله ميخواد...نقل قول:
البته PS2 با PC فرق داره
و اينجا فقط راي با PC هست...
دوستاني كه نظر و تجربه خود را بيان ميكنند اگر در مورد كنسول بوده حتما آنرا قيد كنند
ممنون از همگي
درسته، ولي يه چيزي تو بازي ميشه گير آورد كه بعد از برداشتن الماس ميزاري جاي الماس و در دوباره باز ميشه (الان دقيقا خاطرم نيست ولي فكر ميكنم انتهاي پل پاييني جايي كه يك زن ارهدار رو ميكشي بهدست ميارش)نقل قول:
اونم ميشه ولي وقتي به هيچ دردي نميخوره چرا خودتو اذيت كني ؟نقل قول:
درسته، ولي يه چيزي تو بازي ميشه گير آورد كه بعد از برداشتن الماس ميزاري جاي الماس و در دوباره باز ميشه (الان دقيقا خاطرم نيست ولي فكر ميكنم انتهاي پل پاييني جايي كه يك زن ارهدار رو ميكشي بهدست ميارش)
ميخوام چند تا نكته يا ترفند رو تو بازي RE4 بگم، البته احتمالا خيلي از دوستان اينها رو ميدونن ولي اگه براي يك نفر هم تازگي داشته باشه بد نيست:
1- درست اول اول بازي و قبل از كلبه، سه كلاغ روي زمين هست، با حفظ فاصله هر سه رو بكشيد، يكيشون يه Spinel به شما ميده (ياقوت سرخ = 2000)
2- بعد از ورود به مدخل دهكده (جايي كه اولين محل Save هست و قبل از جايي كه به سگ كمك ميكنيد) كلاغي رو كه روي نماد Insignia نشته بكشيد، يك Handy granade بهتون ميده (نارنجك دستي)
3- قبل از ورود به محوطهي Garden (باغچهي Salazar، توجه داريد كه بار اول فقط از يك مسير به اين قسمت ميرسيد، منظورم همين اتاق هست) راهرويي هست كه يك فواره وسط يكي از محوطههاش هست، سه كلاغ روي اين فواره هستن، با حفظ فاصله هر سه رو بكشيد، يكيشون 1700 امتياز به شما ميده)
توجه: همين اتاق رو براي نكتهي بعدي يادتون باشه...
4- در اپيزود قصر وقتي Ashley رو آزاد ميكنين (با شكستن سه ميلهي فلزي كه دور بدنش هست)، بعد از اينكه Ashley به شما ملحق شد به عقب برگردين تا به اتاقي كه در مورد 3 گفتم برسين (البته سهچهار تا Ganado سر راهتون هستن) با كمك Ashley به داخل اتاق كنار فواره برين، اونجا يك گل قرمز، شمش طلاي 5000 امتيازي، عطرپاش با قيمت 12000 و يك سور يعني يك مگنوم Broken Butterfly مجاني بهتون ميده (من به اين اسلحه ميگم غولكش اونايي كه اين اسلحه رو كاملا تقويت كردن ميدونن كه قدرتش ميشه 50!!!) ارزششو داره حتما برين.
5- در اپيزود جزيره وقتي از بدن يك جسد ترميم شونده كارتي رو بهدست ميآرين كه باهاش Ashley رو آزاد ميكنين (اولين باري كه در جزيره به Ashley ميرسين) تو همون اتاقي كه جسد رو ميكشين، داخل آزمايشگاه همهي محفظههاي آبي رو بشكنين (لازم نيست فشنگ حروم كنيد) يه الماس سبز 3000 امتيازي داخل يكيشون هست
6- در ادامهي همين اتاق مورد قبلي وقتي ميرين تا به پل فلزي برسين كه يك Merchant هم رو پل وايستاده (همونجايي كه ---- از برج كنار پل بهصورت راديويي تقاضاي كمك ميكنه اما جواب نميگيره) از در اتاق كه وارد محوطهي پل ميشين، كمي با احتياط برين جلو تا زياد به چند كلاغي كه بالاي پل و روبروي شما نشستن نزديك نشين، بعدش همهرو بكشين، يكي از كلاغها به شما شمش طلاي 5000 امتيازي ميده.
اگه چيز ديگهاي به خاطرم رسيد بعدا ميگم، دوستان هر كدوم چيزي ميدونه كه فكر ميكنه بقيه ممكنه ندونن بذاره تو تاپيك. مرسي.