بچه ها امروز تصميم گرفتم فريور n73 ام رو تغيير بدم
چه پيشنهاد هايي ميدين ؟!
گوشي ام چنج نيست
Printable View
چه پيشنهاد هايي ميدين ؟!
گوشي ام چنج نيست
نقل قول:
منم همین تصمیم رو دارم
اما میترسم !
اگه موفق شدی به منم بگو، گوشی منم چنج نیست !
سلام من ميخوام براي كوشيم قاب بخرم ديروز قيمت كرفتم فقط قاب روش رو 14 تومن ويكي ديكه كه كامل بود 28 تومن ميكفت اصله از كجا بفهمم خوبه اخه اكبند هستن و نميشه بازش كرد يه راهنمايي ميكنين جي بخرم؟؟؟؟
اگه ميشه يه كم در باره فريور توضيح بدين
موزيك اديشن چيه؟ اينترنت اديشن چيه؟
چه فرقي با معمولي ميكنن ؟!
كدومشون بهتره؟!
اگه ميشه توضيح كامل بدين
نقل قول:
سلام به همه . من تازه عضو
شدم ميخوام گوشي n93 بخرم قيمت فعلي چقدره ؟
سلام حسن جان به سايت پيسي ورلد خوش اومدي:11:نقل قول:
الان قيمت n93 حدود 780 تا 840 تومن هستش
اگه به كلوپش مراجعه ميكردي بهتر بود:46:
تغییراتی هم که تا حالا من فهمیدم :نقل قول:
1- کلید Multimedia ( بالای کلید C ) تبدیل به پلیر گوشی میشه. یعنی با زدن این کلید پلیر گوشی فعال میشه.
2-کلا منوی موزیک پلیرش عوض میشه و کاملا منوی جدید با امکانات زیاد بهتون میده
3-در قسمت option پلیرش یک گزینه به اسم Audio Setting اضافه شده که شامل Stereo widenin و Loudness هستش که به نظر من واقعا صدا رو شفاف و استریو میکنه
4- باز هم در قسمت پلیرش گزینه Start Visualisation اضافه شده که وقتی اهنگ پخش میشه مثل Winamp اکولایزرش بالا و پایین میشه.
5- تم اصلی Music Edition که رنگ سبز داره به تمهای گوشی اضافه میشه.
در کل خود صاحب مغازه میگفت تا الان هر کسی که گوشیشو تبدیل به موزیک ادیشن کرده راضی بوده چه N73 و چه N70. برای خودشو هم موزیک ادیشن کرده بود. حالا هر کسی ادرس دقیق خواست پیغام بفرسته که من ادرسشو بهش بدم. راستی یادم رفت بگم که گفت تا یک سال گارانتیش میکنه که هیچ اتفاقی براش نمی افته.
نقل قول:
چه پيشنهاد هايي ميدين ؟!
گوشي ام چنج نيست
مگه n73 چنج هم داریم ؟ منظورتون سریال چنجه دیگه ؟ تا اونجا که من میدونم سریال n73 رو نمیشه دستی تغییر داد.نقل قول:
منم همین تصمیم رو دارم
اما میترسم !
اگه موفق شدی به منم بگو، گوشی منم چنج نیست !
ممنون سامان جان اما Ie چي اون به چه درد ميخوره؟ به نظر تو اينو نصب كنم يا Me رو ؟
خوب حالا اگه ميشه روش كامل براي نصب رو توضيح بدين(اگه ميشه مو به مو)
دوست خوبم سامان توضیح دادن. منم اینها رو اضافه میکنم :نقل قول:
اگه ميشه يه كم در باره فريور توضيح بدين
موزيك اديشن چيه؟ اينترنت اديشن چيه؟
چه فرقي با معمولي ميكنن ؟!
كدومشون بهتره؟!
اگه ميشه توضيح كامل بدين
از اسمشون معلومه میوزیک ادیشن ماله اونهایی که خوره موزیک هستن مثل خود من و اینترنت ادیشن هم که یه سری امکانات اینترنتی اضافه داره.
اما از یه دید دیگه نگاه کنیم اینترنت ادیشن از همه بهتره. چون ترکیبی از معمولی و میوزیک ادیشنه و بعضی از اشکالات میوزیک ادیشن توش برطرف شده. مثلا میوزیک پلیر دیگه همیشه در حال اجرا نیست. و دکمه multimedia key که تو معمولی بود تو اینترنت ادیشن هم هست. فقط یادت باشه اینترنت ادیشن قابلیت تایپ عربی رو نداره.
برای آپدیت کردن رعایت یه سری نکات ضروریه. اول اینکه یه موقعی آپدیت کن که مطمئنی کسی بهت زنگ نمیزنه و اگه مطمئن نیستی حتما سیم کارت رو در بیار چون اگه وسط کار زنگ بخوره دیگه .....
از اینترنتت مطمئن شو که دی سی نمیشه. سرعتت هم باید در حد قابل قبول باشه. گوشی رو رو پروفایل general بزار. یه سری نکات دیگه هم هستن که تو خود برنامه nsu بهشون اشاره شده. در کل مواظب باش . کار زیاد سختی نیست ولی خوب ریسک داره. اگه مشکله برات بده بیرون تبدیل کنن. خیالت هم راحتتره اما اگه خودت میخوای این کارو بکنی به ای دی من پی ام بده بیشتر راهنماییت کنم.
فون مموري N73 چند مگاست؟
42 مگا :20:نقل قول:
نكنه فريمور تو فون مموري نصب ميشه اون موقع 40 مگ ميشه 20 مگ؟؟؟!!!!!!!!:31:
يه چيز ديگه:نقل قول:
كدوم يگي سرعت بيشتري داره. كدوم يكي هنگ كمتري داره
هم كدوم چه حجمي رو اشغال ميكنند؟
آخر كدوم رو پيشنهاد ميكنيد؟!!!!!!!!!:19:
سلام
اقا کسی نمی دونه تو کرج کجا n73 رو تبدیل به n73 me میکنه لطفا ادرس بده .(یه جای قابل اطمینان)
راستی چقدر میگیرین این کارو بکنن؟
و میشه قاب n73 me رو معمولی انداخت(قیمتش چنده)
وهدست موزیک ادیشن چنده؟
منظورتو نگرفتم ساسان خان :31:نقل قول:
فريمور حجمش چقدره ؟ مگه همون حجم تو ظرفيت گوشي تاثير ندارهنقل قول:
اين فريمور تو حافظه گوشي نصب ميشه يا تو مموري كارت؟
يوال اولت رو بلد نيستم چون اهل كرج نيستمنقل قول:
قاب me غير فابريكش كه 5،4 تومنه. فابريكش هم از 25 تومن به بالاست:46: اين قاب هم به راحتي روي معمولي نصب ميشه
هدست هم دور ور 28 تومنه
اینجا کسی کرجی نیست ما رو کمک کنه؟:11:نقل قول:
سلام من ميخوام n73 بفروشم
يه n95 بگيرم (البته رجيستر نشده) ارزش داره
واقعاً n73ا شاهکاره
ولی ياده کيفيت تصوير 16 ميلون رنگی n95 که ميافتم
مخم سوت ميکشه
پشيمون نميشم؟
شما چی ميگيد؟
سلام قيمت n73 الان چنده
دوست عزيز ريجستر نشدش ارزش نداره در ضمن گارانتي اصلي بگيره مطمئن تره. در ثاني خيلي گرونهنقل قول:
با گارانتي اتصالات 620 تومنه و موزيكش 100 تومن گرون تره.
دوستان اگه قسمت بشه داريمم ي ريم رو خط ان95
نقل قول:
حدود 70 مگابایت. تو هیچ کدوم. یه حافظه جداگانه تو گوشی هست که فریمور رو اون نصب میشه.نقل قول:
فريمور حجمش چقدره ؟ مگه همون حجم تو ظرفيت گوشي تاثير نداره
اين فريمور تو حافظه گوشي نصب ميشه يا تو مموري كارت؟
فرق اونچنانی ندارن . فقط میوزیک ادیشن یه مقدار رم رو اشغال میکنه شاید سرعت کمتری نسبت به اون دو تا داشته باشه. تو ورژن جدید هر سه تا مشکل هنگ کردن برطرف شده. هر سه تا چیزی در حدود 70 مگابایت یه کم بالا پایین.نقل قول:
اینترنت ادیشن رو پیشنهاد میکنم.
اگه سیم کارت ایرانسل داری. آره ارزش داره که بگیری. در مورد کیفیت ال سی دی اگه تنها معیارت برای خرید n95 اینه به نظر من اشتباهه. n95 چیزهای دیگه ای داره که میتونی روشون حساب کنی. مثل دوربینش و ... اگه پولشو داری بگیر. صداش رو هم با n73 مقایسه کن ببینم کدوم بهتره... شنیدم که صداش به n73 نمیرسه.نقل قول:
سلام
n95 ارزش اينو داره كه n73 رو عوض كنم ؟؟؟؟؟؟؟
مموريش مايكرو يا ميكرو ؟؟؟؟
مي گن كه بزرگي صفحه اش 240*340 پيكسله اينكه به بزرگي n73 شدش؟؟؟؟
يكي از دوستا مي گفت كه كيفيت فيلم برداري يا عكس برداري هيچ ربطي ميزان پيكسل دوربين نداره؟؟؟؟
آيا كيفيت اسپيكرهاش و بلنديش به پاي n73 ميرسه؟؟؟؟
نقل قول:
سلام من اين سؤالو کلوپn95 پرسيدم
جوابی نگرفتم خواهشن اساتيد اگه اطلاع دارن کمک کنن
گوشيها يه بدونه رجيسترکه تو بازار هست مثله يه سری n95كه
با ايرانسل کار ميکنن امکان داره بدن به مشکل بخورن
يعنی ايرانسل ريجيستر رو تو سيستمش بزاره
که گوشيهيه بدونه رجيسترو نخونه
وقتی گسترده تر شد گوشی باد کنه رو دستمون
به قيمته پايين بگيرم n95ميخوام يه
اين بلا سرم نياد:2:
سلام اقا این n73 ما روگزاشته سر کار (کوسخول شدم)
امروز یه بار گوشی رو خاموش روشن کردم بعد رفتم تو گالری دیدم هیچی نیست رفتم تو all file که همه عکس و فیلم و اهنگ توش رفتم انجا, انجا هم چیزی نبود.ولی وقتی از file mananger میرم همش سر جاش عکسو اههنگو ....خلاصه همش سر جاش ولی تو گالریم هیچی نیست ؟؟به خدا دارم دیونه میشم
ترو خدا کمک کنید
راستی مستر ریستم کردم رممو فرمتم کردم اما بازم همون اشو همون کاسه
برم یه بار دیگه فرمت کنم واااااااااای دیگه نمیدونم چه کار کنم تا الان 4 بار فرمت ومستر ریست کردم اما.....
کاشکی یکی تو کرج بلد بود اپدیت کنه میبردم پیشش شاید با اپدیت درستش میکرد
ممنون متاليك جاننقل قول:
و اما سوال نهايي:
من شنيدم كه با تغيير فريمور صداي گوشي بيشتر و كيفيتش بهتر ميشه
حالا كدوم يكي از اين دو تا صداي گوشي رو بيشتر ميكنند
اين يكي رو هم بگين تا برم سراغ اينترنت اديشن:46:
فکر نمیکنم با تغییر فریمور تغییر خاصی تو صدا به وجود بیاد
مشکل خاصی نیست. به راحتی قابل حله. فرمت سه دکمه ای رو بلدی ؟ گوشی رو خاموش کن بعد سه دکمه * و سبز و 3 رو نگه دار. همینطوری که این سه تارو نگه داشتی گوشی رو روشن کن و این سه دکمه رو هم داشته باش.نقل قول:
منم دقيقا اين مشکل شما رو با گوشيم n73پيدا کردمنقل قول:
رم رو از گوشی خارج کن بد با رم ريدر فرمتش کن يعنی بوسيله کامپيوتر
بد وقتی گذاشتيش داخله گوشی اول گوشی رم نميخونه
مجدداً يه بار با گوشی فرمت کن مطمئن باش درست ميشه
آقا چرا کسی جوابه سوال منو نداد چقدر خواهش ... :41:
سلام من اين سؤالو کلوپn95 پرسيدم
جوابی نگرفتم خواهشن اساتيد اگه اطلاع دارن کمک کنن
گوشيها يه بدونه رجيسترکه تو بازار هست مثله يه سری n95كه
با ايرانسل کار ميکنن امکان داره بدن به مشکل بخورن
يعنی ايرانسل ريجيستر رو تو سيستمش بزاره
که گوشيهيه بدونه رجيسترو نخونه
وقتی گسترده تر شد گوشی باد کنه رو دستمون
به قيمته پايين بگيرم n95ميخوام يه
اين بلا سرم نياد:2:
مرسی از راهنماییاتون ولی درست نشد یعنی اولش درست میشه اهنگ و عکس همش سر جاشونن ولی وقتی یه برنامه نصب میکنم فرقی نمیکنه sis با jar بازم انجوری میشه برنامه ها رو همه رو از اینجا گرفتم مثل x-plore ,lcg
ftp-bt
اینا رو با چنتا برنامه دیگه که نصب میکنم انجوری میشه
راستی الان بخوام بفروشم چند میخرن (n73 معمولی ) برم یه me بخرم فکر کنم خیلی بهتر باشه .
یعنی عملا توی گالری شما نه عکسی هست نه فیلمی نه هیچی..........نقل قول:
یه کاری کن با گوشیه یه نفر یه عکس بلوتوث کن رو گوشیت بعد عکسو سیو کن با این کار پیغام سیو تو گالری رو بهت میده. بعد ببین جدا تو گالری عکسه رو نشون میده یا نه ؟
دوست عزيز شركت ايرانسل كاملا مستقل از شركت ارتباطاط سيار يا همان شركت مخابرات ايران عمل مي كند. درسته سيستماشون باهم در ارتباط هستند ولي اين يه موضوع ديگه ايه كه بحثش سواست. البته هر چي بگي تو اين مملكت رخ مي ده و چيزي قابل پيش بيني نيست ولي من مي گم كه تا حال حاضر همچين چيزي رخ نداده چون گوشي هاي ريجستر شده فقط تو مخابرات ايران ريجستر مي شنو باكس هاي مخابرات به باكسهاي ايرانسل مربوط نيستند.نقل قول:
نمی شه یه کاری کرد که رادیو رو پخش کنه یعنی بدون گوشی.اگه برنامه یا روشی هست بگید.
سلام .
من هم در شرف خریدن یک گوشی جدید هستم 850 واکمن و ان 73 البته برای داداشم.
اینجوری که من فهمیدم صدای اسپیکر ان73 از 850 بیشتره ولی هندزفری 850 بهتره و با کیفیت تره مخصوصا مگاباسش میترکونه.
یه سوال داشتم میشه از هندزفری سری واکمن برای ان73 استفاده کرد؟
این داداشه ما دیوونه ی صدا هستش :31: