من نمیدونم چی میگی ترینر میخوام ممنون میشم
Printable View
من نمیدونم چی میگی ترینر میخوام ممنون میشم
سلام رمز خاصی هست که توی مسابقه ها سرعت بقیه ماشین ها رو کم کنه؟
سلام عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط mohammad007
من فکر نکنم رمزی باشه
شما درمسابقه زیاد گاز میدی اگه کمی آروم تر بری به راهتی همه را دونه دونه ردمی کنی
واگه نتونستی سیو قبلیش را بده سریع براد رد میگنم
به من کمک کنید در مرحله رقص ماشینها
سیو بعد از رقص ماشینها رو میخواهم
به من در مرحله رقص ماشینها کمک کنید
کسی به ما از مرحله رقص ماشین نمیگه کمک
من اين بازي رو تابستون پارسال تمام كردم .بهترين بازي بود كه تا حالا ديده بودم.در مورد رقص ماشينها رازش اينه كه بايد دقيقا به موقع وقتي اون فلشها مياد روي كليدهاي جهتدار فشار بدي فقط همين.من يادمه بعد از سه چهار بار ردش كردم.
هرسوالي داشته باشيد ميتونم جواب بدم.
با تشكر.
سلام مهندسنقل قول:
نوشته شده توسط moohandes
از اينكه مي گي تمومش كردي منظورت چيه؟؟؟
مگه اين بازي تمومي داره يا مرحله ي بعد داره؟؟؟
من همش مي رم توش فقط ول مي گردم و هدف ندارم و يا چند تا ماموريت انجام مي دم همين و بس
باي
عجب!!!!!
پس چی کی تمومی داره. کافی تمام ماموریت های اصلی و نه فرعی بازی که مربوط به داستان بازی میشه رو تموم کنی من نمی دونم چرا خیلی داستان این بازی رو درک نمی کنند و فقط تو شهر دور خودشون می چرخن بابا این بازیهم مثل بازیهای دیگه هدف داره داستان داره بعضی از قسمت های شهر بعدا باز می شه فقط فرقی که داره اینه که داستانش خطی نیست یعنی شما آزادید که ماموریت های فرعی دیگه رو هم انجام بدین یا تو شهر ول بچرخین:-)
سلام
من هم قبلا گفتم محال هست چنين بازي با اين گرافيك و به اين زيبايي هدف نداشته باشه.يعني اگر ماموريت هاي مربوطه ي اصلي رو انجام بديم مي ريم مرحله ي بعد يا به قسمت ديگه ي شهر مي ريم و اونجا هم باز ماموريت و همين طور تا آخر كه پايان هم نداره؟؟؟؟من تو نسخه ي 4 قسمت ديگه ي شهر كه بسته بود با رمز sea ways مي رفتم و ماموريت خاصي هم نداشت آيا شما مي دونيد هدف نسخه ي 4 چيه؟؟؟
ممنون
باي
دوست عزيز . شما بايد قسمت دوم شهر رو به صورت طبيعي و با رد كردن مراحل باز كنيد تا ماموريت هاي شهر دوم باز بشه. همين جوري الكي كه نيست
سلام
خب سعيد جان بعدي كه تمام ماموريت ها رو انجام داديم چطور مي شه؟؟؟مي ريم مرحله ي بعد؟؟؟
باي
بابا كل بازي تو همين شهره. آخرين ماموريت رو تمام كني دمو نشون مي ده و تمام شهر مال تو مي شه یعنی تو باید شهر رو از دست تمامی باندهای خرابکار خلاص کنی و متعلق به خودت کنی و ديگه ماموريت هاي اصلي تموم مي شه ولي تو همچنان مي توني تو شهر به بازيت ادامه بدي و جاهاي بيشتري رو براي خودت بخري و ماموريت هاي فرعي بيشتري رو تكميل كني . اينقدر دنبال شهر ديگه اي نباش . اين بازي مثل بازيهاي godfather یا mafia یا سریهای قبلیش فقط تو یه شهره...
سلام پرينس
چرا مي زني خب!!!
سوال آخر اينكه تو نسخه ي 4 يه چند تا كيسه هست كه مي گه 100 تا بايد پيدا كني و من نزديك 70 تا پيدا كردم و تو نقشه علامت زدم حالا اين كيسه ها چيه و كارش چيه؟؟؟
ممنون
باي
اگه منظورت از نسخه 4 gta vice city فکر کنم منظورت اون hidden package های سبز رنگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . اونها هیچ کار خاصی انجام نمیدن فقط در صد کامل شدن بازی رو افزایش می دم. یه نکته ای که من می خوام بگم اینه که gta vice city نسخه 4 بازی gta نیست بلکه در واقع یک patch برای gta3 بود و gta4 در واقع gta san anderas هستش ولی همه تو ایران بهش می گن gta5 . اگه می خواید تو سایت های بازی دنبالش بگردید حتما یادتون باشه gta4 رو سرچ کنید. چی کار میشه کرد دیگه تو ایران بیشتر بازیها رو یک شماره بالاتر می گن.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
1.می خواستم بدونم که چطور میشه دوست دختر (Millie Perkins) وارد خانه اش بشم؟
2. می خواستم جاهایی را که باید رنگ بکنم(100) را برایم بگویید؟
3.می خواستم جاهای را که باید صدف(50) و علامتی مثل اهم(50) است را برایم بگوییید؟
اگر میشه برایم روی نقشه مشخص کنید. متشکرم
چگونه مي توانم تمام دوست دخترها رو براي خودم كنم؟
مود چيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين راهنماي فارسي كل بازي تو اين راهنما جواب تمام سوالاتت رو مي فهمي. متعلق به يكي از كاربراي همين جاست : لينك دانلود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد مود ها هم باید بگم اونها امکانات اضافی هستند که به بازی اضافه می شوند و می توانند هر چیزی از لباس کاراکتر و تفنگ گرفته تا یک شهر کامل جدید باشند!!!! جالبی بازی gta هم به همینه :tongue:
با سلام از عزيزان حرفه اي يه سوا دارم ؟
من يه WheelMod_1_0اينو دانلود كردم چطور ميشه رينگهاي جديد رو جايگزين كرد ؟ اگه كسي بلده خاهش مي كنم بگه؟
كسي بلد نيست؟
كي كار با نرم افزاز an Andreas Mod Installer بلده؟اگه كسي بلده بگه؟
می خواستم کد برام بگزارید که وقت را stop کنه وبعد دوباره شروع کنه.
می خواستم کدی را برایم بگزارید که جاهایی که school است خودش انجام بده تا 100% را بگیرم.
می خواستم بدونم که چطور میشه دوست دختر (Millie Perkins) وارد خانه اش بشم؟
منظور من همان كسي است كه بايد با يك لباس خاص وارد خانه اش بشيم.
می خواستم بدانم کدی است که کت و شلوار همه رنگی را به بازی اضافه کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! !!!!!!!
GTA San Andreas کدهای تقلب بازی
عملکرد
کد
عصبانی شدن راننده ها
YLTEICZ
صورتی شدن ماشین ها
LLQPFBN
سیاه شدن ماشین ها
IOWDLAC
پرواز قایق ها
AFSNMSMW
چاق شدن
BTCDBCB
بدن سازی
JYSDSOD
لاغر شدن
KVGYZQK
؟
ASBHGRB
شورش در شهر
BGLUAWML
هیچ وقت دستگیر نمی شوید
AEZAKMI
همه با مایو میان تو خیابون
CIKGCGX
همه جا پر از تبهکار می شه
MROEMZH
همه نینجا می شن
AFPHULTL
لباس سیاه
BEKKNQV
خیابون پر از ماشین های قدیمی می شه
BGKGTJH
خیابون پر از ماشین های سریع می شه
GUSNHDE
ماشین ها پرواز می کنن
RIPAZHA
؟
JHJOECW
جت جنگی
JUMPJET
قایق
KGGGDKP
ماشین ها با یک تصادف منفجر می شن
JCNRUAD
همه ماشین ها نیترون داشته باشن
COXEFGU
هنگام تصادف ماشین طرف مقابل پرواز می کنه
BSXSGGC
نیمه شب
XJVSNAJ
روشنایی ساعت 21:00
OFVIAC
هوای طوفانی
MGHXYRM
هوای مه آلود
CWJXUOC
پرش بلند
LFGMHAL
سلامتی نا محدود
BAGUVIX
اکسیژن نا محدود
CVWKXAM
چتر نجات
AIYPWZQP
کپسول پرواز
YECGAA
درجه تعقیب پلیس 6 ستاره می شود
LJSPQK
طوفان شن
CFVFGMJ
حرکت سریع ساعت
YSOHNUL
سریع شدن بازی
PPGWJHT
کند شدن بازی
LIYOAAY
مردم مسلح می شوند
AJLOJYQY
مردم به شما حمله می کنند
BAGOWPG
؟
FOOOXFT
تانک
AIWPRTON
ماشین 1
CQZIJMB
ماشین 2
JQNTDMH
ماشین 3
PDNEJOH
ماشین 4
VPJTQWV
ماشین 5
AQTBCODX
ماشین 6
KRIJEBR
ماشین 7
UBHYZHQ
ماشین گلف
RZHSUEW
منفجر شدن ماشیت ها
CPKTNWT
فقط چرخ ماشین ها پیدا باشد
XICWMD
افزایش مهارت در کنترل ماشین
PGGOMOY
خودکشی
SZCMAWO
همه چراغ ها سبز باشند
ZEIIVG
اسلحه گروه 1
LXGIWYL
اسلحه گروه 2
KJKSZPJ
اسلحه گروه 3
UZUMYMW
250$ + سلامتی کامل + ضد گلوله
HESOYAM
افزایش تعقیب به 2 درجه
OSRBLHH
خالی شدن درجه تعقیب
ASNAEB
روشن شدن هوا (هوای آفتابی)
AFZLLQLL
بهترین آب و هوای آفتابی
ICIKPYH
هوای صاف
ALNSFMZO
هوای بارانی
AUIFRVQS
ضربه قوی
IAVENJQ
هیچ وقت گرسنه نمی شوید
AEDUWNV
آشوب در شهر
IOJUFZN
هوای گرم
PRIEBJ
صحنه آهسته
MUNASEF
تیر نامحدود
WANRLTW
افزایش دقت تیر اندازی در هنگام رانندگی
OUIQDMW
کاهش ترافیک شهر
THGLOJ
پوشیدن لباس جدید
FVTMNBZ
؟
SJMAHPE
؟
BMTPWHR
موشک
ZSOXFSQ
حداثر احترام
OGXSDAG
جذبه
EHIBXQS
همه تاکسی ها نیترون داشته باشن
VKYPQCF
همه اسلحه های هیتمن را داشته باشید
NCSGDAG
هلیکوپتر
OHDUDE
موتور چهار چرخ
AKJJYGLC
18 چرخ
AMOMHRER
لودر
EEGCYXT
هواپیما
URKQSRK
اتوموبیل بزرگ
AGBDLCID
هیچ وقت دستگیر نمی شوید
IFIRSTDOZ
؟
CAINEMVHZC
ترجمه کدها : احمد سیاوشی
اگه کدها رو جایی کپی می کنید با ذکر نام منبع باشه چون انصافا ترجمشون کار سختی بود
كسی نمی خواهد جواب من را بدهد
خسته شدم بسکه دلم دنبال یک راهنمایست
بچه ها این هم آدرس ترینر 151+
خیلی خوب است
سلام.کلا توی سری بازیهای gta شما در نقش یک تبهکار هستید که در ابتدای بازی وضع مالی اسفناکی دارید و باید در طول بازی با انجام ماموریت های مختلف و پیدا کردن شغلهای در امد زا پولدار بشید که البته این همه ی داستان نیست!جالب اتفاقاتی هست که در طول بازی می افته مثل اشنا شدن با دوستان مختلف ,و .....نقل قول:
نوشته شده توسط baba barghi
من در مرحله حرکت ماشین گیر کرده ام لطفا سیو بازی یا کد عبور ی به من بدهید
]هيچكس بلد نسيت بگه تنظيمات readmeكه داخل پوشه ي ماشين هاست چطور تو ggm جايگزين ميشه؟ من چند دفه اين سولو كنم كه جواب بديد ؟
آقا ماشینهایی که دانلود میکنیم کجا باید بریزیم و آیا جای ماشینهای دیگه رو میگیره یا اضافه میشه؟
بايد جاي ماشين ديگه اي جايگزين بشه . اگر فقط 2 فايل رو جاگذاري كني ماشيننقل قول:
نوشته شده توسط ebinem173
جديد سرعت و دقت و كنترل ماشين قبلي رو داره اما اگر تنظيمات Readme رو هم
اعمال كني جالب تر ميشه و بدون خطا
سلام . براتون يه مثال ميزنم :نقل قول:
نوشته شده توسط ziaee_mansour
براي ماشين BMW M3 مثلا بعد از جايگزين كردن 2 فايل اصلي و در Readme نوشته :
Replace the virgo.dff and virgo.txd with the ones in this file
يعني 2 فايل رو جايگزين كن
In the handling.cfg, add this line over the existing Virgo one
VIRGO 1500.0 2.0 4.5 1.5 0.0 0.0 0.1 70 1.00 0.86 0.5 5 190.0 28.0 R P 7.0 0.50 0 32.0 1.5 0.08 0.26 0.85 28000 0.31 -0.15 0.5 0.0 0008102 0 0
در فايل handling.cfg كه بايد با Notepad باز بشه بايد تنظيمات رو اعمال كني مثلا خطي كه اولش Virgo است رو بايد به جاي تمام اون خط اين خط رو كپي كني كه در بالا داده
Now open the carcols.dat and replace the virgo line with this
virgo 12,12, 76,76, 71,71, 53,53, 41,41
در فايل carcols.dat كه بازم بايد با نوت پد باز بشه بايد نوشته ي virgo 12,12, 76,76, 71,71, 53,53, 41,41 رو جاي همون خطي كه اولش virgo است كپي كني تا تنظيمات ماشين جديد درست بشه
البته ماشين جديد يعني BMW M3 به جاي virgo نصب ميشه ...
اگر مشكلي بود در همينجا مطرح كنيد و لينك تاپيك رو برام خصوصي بفرست چون يادم ميره دوباره سر بزنم
کسی ما رو قابل نمی دونه
من مي خوام بدمنم چطوري ميشه سانسور gta sa با hot cafee برداشت
اگه کسی اطلاعاتی در باره gta6 داره بده وگر نه خودم برای شما با اطلاعات کمم می گم چجوری این بازی و می گم فعلا برای کدوم کنسول این بازی اومده
اینم برای آقا امید و آقا عزیز که خواسته بودن در باره ی gta 6 مطلب بنویسم
سری جدید بازی معروف و پر طرفدار GTA با نام Liberty City Stories که قبلا بر روی کنسول دستی psp انتشار یافته بود برای PS2 هم منتشر می شود....
به گفته ی مسئولان شرکت راک استار این بازی قرار است در تاریخ 6 جولای 2006 بر روی کنسول PS2 منتشر شود یعنی چیزی حدود 3 هفته ی دیگر. داستان این بازی در شهر Liberty که در GTA 3 با آن آشنا شدیم اتفاق می افتد و شما در نقش زن هستید امیدوارم با عرضه این بازی بر روی PS2 بار دیگر لذت بازی کردن بازی زیبای San Andreas تکرار شود.