من وقتي ميخوام گوشيم ر و آپگريد كنم با اين مشكل رو برو ميشم .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من وقتي ميخوام گوشيم ر و آپگريد كنم با اين مشكل رو برو ميشم .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا دو روزه كسي به اين تاپيك سر نزده ؟
نه بابا من که سر زدم ! ! ! ! ! ! ! ! ! !! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
بدترین گوشی ان 70ده چون : صدا و دوربین وسرعت افتضاحه یعنی آشغاله ه ه ه ه ه ه
این نظر شماست ....نقل قول:
بدترین گوشی ان 70ده چون : صدا و دوربین وسرعت افتضاحه یعنی آشغاله ه ه ه ه ه ه
به نظر من خیلی هم خوبه ....
چون تو اینایی که گفتید به جز سرعت برای خیلی ها مثل من مهم نیست ....
اصلا N70 مزخرفه حالا ما خریدیم حالا هم مشکل داریم مشکل اپگرید یکی بهمون کمک کنه؟
n70 واقعا گوشی خوبیه، چه طراحیش چه امکاناتش، مخصوصا فیلمبرداریش... :40:
یه سوال:
صدای شاتر دوربین با سایلنت کردن و آف کردن همه صداها بازم خاموش نمیشه... کسی میدونه چه باید کرد؟ :13:
من همچین مشکلی ندارمنقل قول:
برو تو پروفایل و تنظیمات سایلنت
werning tone خاموش کن و بعد اکتیو کن ببین چی میشه
خب دوست عزیز سیمبین یعنی کاهش سرعت دوربینش در حد خودش خوبه صداش هم رسا هست شما باید این گوشی رو با گوشی دیگه ای مقایسه کرده باشی اما بهتره بگم هر گوشی تو رنج خودش بهترین گوشی این مقایسه هست که تفاوت ها رو آشکار میکنه :5::5::5:نقل قول:
--------------------------------
بی خیالش مگه چند سال تو میمونی ..... بی خیالش اینا رسم روزگار............
عزیز اگه مضخرفه پس چرا میخای وقتت رو صرف آپدیت کنینقل قول:
:5::5::5::5:
فکر کنم منظورم رو خوب نگرفتی منظورم این بود که بحث بیخودی نکنید یعنی گیرم که N70 مضخرفه این تاپیک برای حل مشکلات n70 به وجود اومده نه برای کرکری خوندن .نقل قول:
گوشي N 70 من دو روز است به محض اين كه كسي زنگ مي زند، روي Lcd پيام مي دهد كه حافظه پر است و كسي كه زنگ زده فقط يك تك زنگ مي شنود و قطع مي شود. من هم اصلا صداي زنگ ندارم. لطفا راهنمايي كنيد چه كنم؟
سلام
من دوهفته پيش ان 70 خريدم همراه يك رم 512 كره اي
هرموقع كه ميخواهم تم را عوض كنم گير مكند يا قسمتي از صفحه سفيد مي شود
من تم 6600 را نصب كردم جواب داد ولي خيلي طول مكشد تا apply شود خواهشن كمك كنيدآيا از رم است
پستت کژتابی داشت دیگه قبول کن اما ما مخلص شما هم هستیم ولی یه عده هستن که فقط میان الکی پستهای بی ربط میزنننقل قول:
حتما فایر وال سیستم و آنتی ویروس رو پاک کن اگه دایل اپ آپدیت رو بزار برای 12شب به بعد
مبارک باشه آیا مطمئنی که تم ها برای ان70 هستننقل قول:
به نظر من آشغال ترین گوشی ان 70 چون بابام یکی داره واز خریدش پشیمونه و می خواد ردش کنه و یه پی 990 بگیره ان 70 آشغاله دیگه نخریدش چون من تجربه کردم حالا من گفتم ...........
خب شما بین این دو گوشی مقایسه کردی پس بهتره بهت بگم هیچی بدتر از این نیست که طرف یه مسیج براش بیاد و ندونه ساعت چند ارسال شده خیلی هم زیاد شده الان هم همش ساخت چین هست و لیبل فرانسه میخوره حد اقل ان70 یه آبرویی داره پی990 همون هم ندارهنقل قول:
------------------------------
یه تجربه محل .. نزاری .... میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا جز این کار کرا دیگه ای نمی تونستم بکنم .... خیلی .. می زنیا...نقل قول:
به نظر من آشغال ترین گوشی ان 70 چون بابام یکی داره واز خریدش پشیمونه و می خواد ردش کنه و یه پی 990 بگیره ان 70 آشغاله دیگه نخریدش چون من تجربه کردم حالا من گفتم ...........
برنامه ای برای ضبط مکالمات موبایل میخواستم برنامه هایی مثل call recorder رو هم استفاده کردم ولی مکالمات رو تا چند ثانیه اولش رو بیشتر ضبط نمیکنه برنامه ای میخواستم که جواب داده باشه ممنون.
آخرش هم به حرفام می رسید
ببین دوست من اینجاجای بررسی کردن مشکلات N70 هستش نه جای کرکری خوندن پس بیخال شو اصلا برو یه تاپیک برای 5700 بزن و اونجا از امکانات 5700 تعریف کن قربانتنقل قول:
لطفا یکی از مدیرها بیاد وضعیت تاپیک رو بررسی کنه متاسفانه کسانی هستند که قصد انحراف این تاپیک رو دارن
سلام به همه دوستان
آقا ما رفتيم توي سايتي كه الان يادم نيست چي بود نوشته بود تغيير فونت گوشي ان 70 دانلود كردم. يه فايل بود كه بايد تو پوشه سيستم تو رم كپي ميكردم حالا فونت گوشي عوض شده اصلا به درد نميخوره عربي گوشي هم پريده يعني هست ولي نميتونه نشون بده.
كمك كنيد درستش كنم.ان 70 داران عزيز برن ببينن تو پوشه سيستم گوشيشون چه تو رم وچه تو حافظه گوشي پوشه فونت هست يا نه اگه داشتيد يه جا آپلود كنيد من دانلودش كنم
ممنون
یه مستر ریست کن درست میشه:8::8::8:نقل قول:
من اپراتور لوگو رو با FExplorer عوض کردم حالا چه جوری به شکل قبلی برگردونم؟؟
نقل قول:
دوست عزیز به نظرم همون گوشی که توی امضات هست رو بگیر 5700:21::21::21:
چونکه هم سی پی یو ش بیشتره و هم نگارش جدید سیمبین رو داره و هم قیمتش مناسبه
فقط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5700 بهترین گوشی دنیا و ان 70 یه آشغاله ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرش هم به حرفام می رسید
بابام ان 70 سو فروخت 225 تومن وبا این همه ضرر هنوز ناراحت نیست که فروخته
n70 در نوع خودش گوشی فوق العاده ای هست و من هم از انتخابم راضی هستم .
حالا یکی بگه این قاب متحرک محافظ لنز رو چجوری درستش کنم ؟ چون یکی از فنراش در رفته . D:
ممنون
میتونی ببری علائدین یه قاب اصلی براش بخری:5::5::5:نقل قول:
N70 فوق العادس(مخصوصا فنلانديش)
من يكساله N70 دارم تا حالا حتي يك مشكل كوچيكم براش پيش نيومده
اين حرفا چيه يكي نوشته ان70 ْشغاله يكي ديگه نوشته عاليه من از ممودير مهترم ميخوام اين تاپيكها را حذف كنه لطفا اخه چه وضيه هر صفحه را كه باز ميكنم همينه
اقا شما مشکل داری یه مطلب رو هی میگی
شما نمیتونی نظرت رو برای خودت نگه داری ....:thumbsdow.:47:نقل قول:
به نظر من آشغال ترین گوشی ان 70 چون بابام یکی داره واز خریدش پشیمونه و می خواد ردش کنه و یه پی 990 بگیره ان 70 آشغاله دیگه نخریدش چون من تجربه کردم حالا من گفتم ..........