یکی کمک کنه
همین جا که الان گفتم میگه find the helicopter key
نمی دونم باید چی کار کنم رفتم بالا اون یارو که از سقف پرید تو هم کشتم یه flare gun هم اونجا بود ربطی به این داره ؟
راهنمایی کنید
ویرایش : حل شد باید میرفتم پایین :دی
Printable View
یکی کمک کنه
همین جا که الان گفتم میگه find the helicopter key
نمی دونم باید چی کار کنم رفتم بالا اون یارو که از سقف پرید تو هم کشتم یه flare gun هم اونجا بود ربطی به این داره ؟
راهنمایی کنید
ویرایش : حل شد باید میرفتم پایین :دی
تنها چیزی که تو این بازی با کمبودش مواجه نمیشی باتریه .نقل قول:
به وفور یافت میشه + خودش پر میشه .
دوستان موسیقی آخر اپیزود 5 میدونید چیه ؟
فقط اسمشو گیر بیارم یا لینک دانلود
پیشاپیش ممنون
برو اون قسمت توی منو که موزیک هارو کامل میاره ببیننقل قول:
دوستان موسیقی آخر اپیزود 5 میدونید چیه ؟
فقط اسمشو گیر بیارم یا لینک دانلود
پیشاپیش ممنون
قبل این که بگی رفتم تو extras > Soundtrack
اسم آهنگ این بود
poets of the fall : war
یه موزیک به همین نام توی نت هست ببین خودشه:نقل قول:
کد:http://www.mp3-shared.net/download/free_mp3/Poets-Of-The-Fall---War/w615/3uDfNjrHIQg
آقا یه سوالاتی واسه من پیش اومده:
این مایکروسافت که انقدر خودش رو کشت با این بازی، میمرد اگر یه ذره بیشتر رو ظاهر کاراکترها کار میگرد؟
رو حرکات لب و دهنشون کار میکرد؟!
خداییش GTA که مال 2 سال پیشه تو این زمینه ها بهتره.
فیزیک حرکت اتومبیل رو که دیگه اصلا صحبت نکنیم بهتره!
اما در کل به نظرم بازی خیلی خوبیه.
من الان 2 تا اپیزود رفتم، شیوه روایت داستان و موسیقی متن و گیم پلی و... به نظرم خیلی خیلی خوب اومده.
کلا چند اپیزوده؟
منم دیشب موفق شدم این بازی فوق العاده را تمام کنم .
در مورد داستان که هیچی نمیشه گفت ، واقعا از نظر داستان پردازی فوقا لعاده بود و حتی میشه گفت از خیلی از فیلم های هالیوودی هم سر تر بود .
گرافیک و نور پردازی هم جای خودش .
صدا گذاری هم که از همه بهتر . من اپیزود 6 را کلا با هدست گوش بازی کردم و واقعا لذت بردم .
فقط یکی از دوستان میتونه در مورد آخری بازی کمی توضیح بده ؟ چون نقاط گنگ زیاد داشت .
محتوای مخفی: m
نقل قول:
در مورد ظاهر کاراکترها دست مایکرو نبوده که ...انیمیشن ها و موشن کپچر به عهده خود شرکت رمدی بوده...یه جایی هم خووندم که رمدی برای موشن کپچر شخصیتها از یه استودیوی سوییسی کمک گرفته(که ای کاش نمی گرفت)
در مورد ماشینها به نظرمن که عالیه چون برای بازی با این سبک انتظار زیادی نمیره.
بازی کلا 6 تا اپیزوده
منم امروز بازیو تموم کردم.
دست اون کسی که کفت چراغ قوت رو روشون نگه دار تا یه جرقه بزرگ بزنه درد نکنه.
چه جالب. این یه گروه فنلاندیه که آهنگ Late Goodbye تم اصلی مکس پین 2 هم کار همین گروه بوده.نقل قول:
نقل قول:
راستش آلن اون لحظه تو اون فضای توهمی اون کلبه داشت نویسندگی میکرد و در نتیجه کنار آلیس نبود (چون کلبه ای نبود)ولی من هم ندونستم که سرنوشت آلن چی شد...نامردا بد موقعی نگهش داشتن واسه 2.:31:
اینا همون آهنگسازای مکس پین هستن دیگه....سم لیک سازنده بازی با اونا دوستی نزدیکی داره در نتیجه واسه هر دو این بازیها اونا آهنگسازی کردن.نقل قول:
این عکسها مربوط به اولین روز عرضه بازی(یعنی امروز 14 می) هستش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://kohulive.kuvat.fi/kuvat/alanwake/_MG_5310.jpg
کد:http://kohulive.kuvat.fi/kuvat/alanwake/_MG_5098.jpg
کد:http://kohulive.kuvat.fi/kuvat/alanwake/_MG_5125.jpg
این یارو که داره امضا میکنه کیه؟نقل قول:
مگه آلن ویک واقعا یه آدمه؟
بازیگر الن هستش
خب منم امروز ظهر بازی رو تموم کردم
نکات + : داستان قوی - گرافیک نسبتا خوب - نورپردازی خوب - لیک شدن بازی :دی
نکات - : آدماش مثل زامبی های resident evil 5 بودن هم از نظر حرف زدن هم راه رفتن هم تبر پرت کردن ! و حال منو خیلی بد کرد :2:
ولی در کل به نظرم قشنگ ترین بازیه انحصاری 360 بود.....
راهنمای کامل و جامع بازی فقط در اینجا.بفرمایید تقدیم به همه ی دوستانم:20::
کد:http://guides.gamepressure.com/alanwake/
یکی اگه میتونه داستانه کامل بازی رو بزاره بفهمیم جریان هر اپیزود چی بوده
.
چجوریاس بازی تازه منتشر شده ما ها رفتیمش تا اخر...
بازی را در یک کلمه توصیف کنیم پایین تر از حد انتظار !
7 سال برای چنین گرافیکی ؟ ( تو جنگل واقعا شاهکار بود مابقی را میگم ! ) 7 سال برای پایانی ناقص ؟ !
تنها چیزی که در حد انتظارم بود موزیک های فوق العاده ی این بازی بودند که خیلی بهم حال میداد گیم پلیش هم ترسناک بود بسی و لی 10 ساعت بود که برای بار دوم 5 ساعت میشد ! واقعا 7 سال زیاد بود به سرش !
نقل قول:
اولا 7 سال نه...5 سال.
دوما این 5 سال فقط صرف ساخت این ویرایش بازی نشده بلکه بعد از ساختن بازی بصورت open world منصرف شدن و بازی رو خطی ساختن (یعنی کلی اتلاف وقت)
موتور بازی هم کلا توسط رمدی (شرکتی که فقط 45 تا کارمند داره )ساخته شده این شرکت نه امکانات و موتور epic رو داره که هر دو سال یه بار یه gears بیرون بده و نه قدرت و توان سازنده های gow رو که دو سال یه بار یه کریتوس بیرون بدن و نه مثه شرکت nauthy dog که اون همه امکانات صرف بازی کرده باشه و یا killzone 2 که هزینه ساختش سر به فلک کشیده باشه
من خودم از لحاظ گیم پلی و بعضی نکات گرافیک با بازی مشکل جدی دارم ولی دیگه نباید ندونسته و تحقیق نکرده زحمت یک عده رو با حرفامون به باد بدیم............ .
خوب دوستان این movie رو حتما ببینید
با عنوان
alan wake technology
حدودا 2:56 زمانش و 16 مگ حجمش هست
و کلا در مورد گرافیک بازی و قدرت 360 و تکنیک های جدید و فوق العاده ای که remedy استفاده کرده تو بخش های مختلف صحبت میکنه
یک کلام
It's AMAZING
کد:http://games.gamepressure.com/movie.asp?ID=13594
تو اپیزود 4 داستان مشخص میشه..جالب بود که چی شد..
.
بعضی جا ها افت فریم داشت برام!!!!!!!!! منور میزدم و بولدوزر بهم حمله میکرد همزمان یه کم گیر میزد...
سلام
دوستان چطوريد خوبيد ؟؟
يه 3 روز مرخصي گرفتم بيام تمومم كنم برم.....
من تو قسمتی که بولدزر میاد گیر کردم.نمیتونم رفته رو اعصابم.دوستان چی کار کردین؟
شاهكاري تكرار نشدني از Remedy . نورپردازي و صدا گذاري بي نظير تنها اشكال بازي از نظر من انيميشن ها بود . داستان فوق العاده جداب و گيرا و بسي پيچيده . گيم پلي بسيار فراتر از انتظار و فوق العاده جذاب و سريع . استفاده بسيار عالي از نور و هرچيزي كه نور داشت ! كلا از اول تا آخر بازي فقط لذت برديم . بهترين بازي اين نسل تا به اينجا براي من . واقعا Remedy براي اين بازي سنگ تموم گذاشت بار ديگه قدرت خودش رو نشون داد . امتيازي هم كه به بازي ميدم 9.7 هستش .
دستت درد نکنه پدرام جان واقعا نشون دادن که این بازی برای طراحی محیط و حرکاتنقل قول:
کارکتر ها چقدر زحمت کشیده شده واقعا محیط پویا و زنده ای داره همه چیز یک جورایی
تکون میخوره ولی جنگلهای اونجا خرس و گوزن زیاد داره :31:اگر این ها رو هم برای زیبایی
محیط استفاده کرده بودن طبیعی تر بود به هر حال این عنوان انحصاری تونست سر بلند بیرون بیاد.
اینو چجوری دانلود کنیم؟نقل قول:
دانلود کردنی نیست باید برید توی صفحش بعد انلاین ببینیننقل قول:
من که IDM دارم هر سایتی برم که فایل Flash برای پخش داشته باشه یک گزینه میاد بالاش مینویسه دانلود و دانش میکنهنقل قول:
یه علامت به شکل مثلث خطر که قرمز رنگ هم هست روی کمباین ( بولدوزر اصلا هر چی که هست :دی ) هست بعد از ثابت شدنش یه شلیک به اون بکن و .........نقل قول:
من تو قسمتی که بولدزر میاد گیر کردم.نمیتونم رفته رو اعصابم.دوستان چی کار کردین؟
نقل قول:کد:http://94.23.214.8/filmy_pliki/3/500_2821743.f4v
یه سایت Alan Wake و Uncharted 2 رو از نظر گرافیکی در یک ویدئو با هم مقایسه کرده. می تونید از اینجا اونو ببینید:
کد:http://attackofthefanboy.com/videos/alan-wake-uncharted-2-graphical-comparison-video/
این که مقایسه نداره معلومه uncharted 2 قشنگ تره !
کی یک بازی editor's choice رو با بازی که 8.5 گرفته مقایسه می کنه ؟ :34:
ویرایش : خب از نظر گرافیک هم uncharted بهتر بوده (تجربه شخصی)
پاک شود...
امتیاز چه ربطی به گرافیک داره بهداد؟؟؟نقل قول:
کلا اشتباهات خود رمدی باعث کم آوردن گرافیکش در روز نسبت به uncharted2 شد.....اشتباهاتی مثه 4aa و......... .
حالا شما کردیدش پنج سال هیچی ! خوب پروفسور من منظور گفتم هفت سال سال 2003 که ایکس باکس نقطه نداشت! :31: اینایی که میگی درست ولی اون همه کمک مالی که از طرف مایکروسافت به این شرکت شد هیچی ؟؟ تازه 45 تا کارمند چیه مایکروسافت بهترین بازی ساز های جهان را برای کار بر روی بازی به این شرکت استخدام کرد !نقل قول:
ولی وجدانن تو این بازی را Kill Zone 2 و God of War III مقایسه میکنی ؟؟ نگی اینا رو یه جا بهت میخندند :31:
2 ساعت رفتیم جلو تا اینجا که عالیه لذت بردنیه حتی تو روز روشن که بازی می کنی ترس در وجود ادم پیدا میشه.
صدای درها و مدل راه رفتنش دقیقا مثل مکس پین هستش.
فقط یه موردی که منو ازار میده اینه که من می خوام دوربین همیشه از روی شونه راست باشه اما هی میره روی شونه چپ
که خب مشکلی نیست.
ببخشید ولی من منظورتونو از این حرف متوجه نشدم! منظوره شما مقایسه ی سبکیه یا داری بازی رو مسخره میکنی؟نقل قول:
ولی وجدانن تو این بازی را Kill Zone 2 و God of War III مقایسه میکنی ؟؟ نگی اینا رو یه جا بهت میخندند
اگه مورده اوله که باید بگم خوب ایشون اصلا مقایسه نکرده ایشون خرجی که برایه این بازی ها شده رو داره میگه... اما اگه مورده دومه که باید بگم سخت در اشتباه هستی ( احتمالا شما Fan PS3 این ) چون بازی اینقدر قشنگ بودش که من خودم شخصا بازی ای به این زیبایی با این سبکه نو ندیده بودم.
نمراته سایت ها هم که بحثشون جدایه ( یک بار برین Gamespot و Review این بازی رو ببینین میفهمین! )
فکر کنم به جز جدا کردن انجمن PC با کنسول باید انجمن Xbox 360 با PS3 هم جدا بشن:rolleye:نقل قول:
ولی وجدانن تو این بازی را Kill Zone 2 و God of War III مقایسه میکنی ؟؟ نگی اینا رو یه جا بهت میخندند
آخه اون دو تا بازی چه شباهتی به Alan Wake دارن؟ بعد تازه مقایسه اون در این تاپیک جاش نیست. این فن بازی ها رو می تونید توی گروه ها انجام بدید نه توی یه تاپیک که باعث به هم ریختن اون بشه...
خب از نظر گرافیک مقایسه کنید کسی که دیده باشه خودش می فهمه کدوم بهتره ;)
مثلا بعضی دوستان میگن heavy rain گیم پلی نداره :34: کاملا نشون میدن که بازی کردن ;)
فن هم کسایی هستن که تو تایپیک همه چیز دو مورد ps3 به عملکرد کنسول بسیار ضعیف دادن ! می تونید برید مشاهده کنید :دی