پس میصرفه عزیز دل.
Printable View
پس میصرفه عزیز دل.
جووووووووون . عزیز دل عزیز دل میکنن همه چرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بنده که سنم از شما ها بزرگتره ایرادی نداره که بگم ولی برای افراد جوان نامحرم در این انجمن ایراد شرعی داره.
ok ok . ببین این خوبه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چیز جدیدی به 6.43 اضافه شده مثلا هیرو یا آیتم؟
خیر . فقط برخی bug ها Fix شده .نقل قول:
ای شما نفس من بیدینقل قول:
:20:
salam araz y ahamoon 69 eyes
age gofti esmeto az koja fahmidam! nemidooni dige
kholase kheyli mokhlesetim
to midooni chera foroom bazi centero bastan?male dota ro ke to khodet sakhte boodish
behtar shod az share oon yaroo fable hamoon oxogamite khlas shodim
ببخشید استاد حرفهای خصوصی جاش تو تایپیک نیست ضمنا فارسی هم تایپ نکنید لطفا!:10:نقل قول:
ببینم بچه ها از شما کسی هم وار ریس بازی میکنه :31:
بله عزیز دل .
اما اینجا که در مورد وار صحبت نمیشه.
من با همه نژاد ها عالی بازی میکنم.
Orc Undead Elf Human
اما خداییش عجب حمله داره این تیم undead
Orc ها هم دفاع د نشدنی دارند.
نقل قول:
اقا شما خیلی باهالی یه قرار بذار همدیگرو ببینیم الن شب عید همه یه جورایی سرشون خلوت
اگه دوست داشتی شما بیا پیش ما وگرنه ادرس بده ما بیاییم:10:
آی دی بنده mohsen_sniper_rifer است در یاهو.
سلام
عید همگی مبارک
اینم یک reply از شگفت انگیز ترین Teleport 18: :18:
Player 10 در دقیقه ی 6 بازی در حال حرکت Teleport کرد توی بیسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا دانلود کنید حجم زیادی نداره و نظر بدید(ورژن Ai 6.42)
سلام عزیزم خوش اومدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من هم مخلصم این حرفا چیه
---------- رو که نبستن . topic dota رو هم نبستن . الان توش بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا fable مگه چش بود . اون بیچاره که بی آزار بود. کسی که آخر گیر دادن بود ientenx بود که هنوز هم از دستش راحت نیستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزم بهتره فارسی را پاس بداری و فارسی تایپ کنی :11:
یه چیز عجیب ! من هرچی گشتم تو topic اثری از fable پیدا نکردم :18:
عزیزم اشتباه کردید. من demo رو دیدم . اون teleport نبود که اون رو میفرستاد base بلکه Level 2 همون chen بود که اگر روی یار خودی بزنه بعد از چند ثانیه حتی اگر در حال حرکت هم باشه اونو میفرسته Base :27:نقل قول:
نقل قول:
حالا کجاش شگفت انگیز بود ؟
سلام عزیز دل ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
آخه شما که موضوع رو نمیدونی. موضوع اینه که یه نفر با نام fable که قبلا تو topic پست میزده هم خودش غیب شده و هم آیدی و پست هاش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خب عزیز دل.
اینجاش شگفت انگیز بود.
این ورژن هم منتشر شد
از اینجا می تونید بگیرید :
تغییرات :کد:http://www.getdota.com/
کد:http://www.getdota.com/changelog.txt
مي خواستم بدونم اين بازي رو از كجا مي تونم گير بيارم و پچ جديدو بدون باگ رو از كجا مي تونم download كنم؟:20: :10:
برو اینجانقل قول:
:10:
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید Dl کنید :31:نقل قول:
اونجا Site و Forum َش هست نه جای dl .نقل قول:
دیدی گفتم عزیز دل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخه کسی نیست به من بگه تو که بلد نیستی واسه چی پست میدی الکی وقت دیگران رو هم الکی می گیری.:41: :43: :37:نقل قول:
در ضمن از کسانی که وقت گذاشتن و نظز دادن هم تشکر می کنییییییییییم.:10: :12:
از برادران و خواهران عزیز آیا کسی لینک مستقیم برای دانلود آخرین پتچ برای بازی کردن این مپ رو دارد؟
متشکرم عزیزان دل.
این چه حرفیه که میزنید . خواهش میکنم نفرمایید این حرفها رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عزیز دل یک بار که گفتم. از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید Dl کنید . جدیدترینش هم داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عزیز کم دقت . بنده لینک مستقیم درخواست کردم. نداری لازم نیست که بیخودی پست بدی عزیز دل.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کجاش مستقیمه عزیزم؟
شما یه سر به اون سایت بزننقل قول:
از جدیدترین ورژن 4 تا لینک مستقیم گذاشته :13:
چه هیرو هایی level6 bestmaster رودفع می کنند
سلامنقل قول:
من هم پدرام هستم :20:
لول 6 اونو فقط هیروهایی که Anti Magic باشن نمیخورن
خیلی سادس
مگر اینکه شما منظوره دیگه ای داشته باشید :27:
نقل قول:
منظورم پتچ وارکرافت برای این مپ است نه خود مپ.
عزیز دل من که لینک پتچ را در این سایت ندیدم.
سوالتو یه خورده بد پرسیدی :نقل قول:
:20:نقل قول:
از برادران و خواهران عزیز آیا کسی لینک مستقیم برای دانلود آخرین پتچ برای بازی کردن این مپ رو دارد؟
از اینجا می تونی دانلود کنی :
کد:http://games.softpedia.com/get/Patch/Warcraft-III-The-Frozen-Throne-Patch.shtml
benzareton behtarin item ha vase
Lion che ya hastan ?
vase akharin vesion e map e dota ham metonid az
naseronline.net begird
az hamin tor az site e khodesh
ای ول یه هم نام پیدا کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوست عزیز. عضویت شما رو تبریک میگیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه چیز کلی که هست اینه که معمولا lvl های لحظه ای رو فقط با anti magic میشه خنثی کرد . ولی برخی ها هم مانند puge هستند که lvl 6 ششون به anti magic هم میخوره .
موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز دل شما اینجا دلیلی برای توهین به من دارید . خوب بد منظورت رو گفته بودی .خوبه بهت بگم حرف زدن بلد نیستی چرا پست میدی ؟ اگر نگاه میکردید میدیدید که همه پست های من 10 تا multi qote توش هست و اگه اینا رو جدا جدا میزدم الان 1000تا پست داشتم پس معلومه که دنبال پست زیاد کردن نیستم .سعی کن جنگ راه نندازی .نقل قول:
موفق باشی
سلام دوست عزیز .نقل قول:
برای lion معمولا این ها رو میزنن :
1. boots of speed
2. aghanims یا همون dagon ابی یا lvl 6 قوی کن .
3. hex
item های اصلی براش همین هاست . بقیش رو نسبت به Hero ی مقابل باید انتخاب کنی . مثلا heart of tarassque بزنی یا نه .
موفق باشی
لطفا قبل از پست دادن یه سر به صفحه های قبل بزنید . این حرف که شما گفتید بیش از 10 ها بار در این topic زده شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم همینطور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عزیز من شما هم سعی کن هر چی میخوای بگی تو یک پست بگی . اینطوری بهتره
نقل قول:
boots of travel رو به جای boots of speed ببندی سرعت حرکت بهتری پیدا میکنی وکلا خیلی به نفعته.
برای این هیرو از آیتم هایی مثل dagon & Heart & Hex Refresher & Hyper Stone و .... استفاده میشه. که بستگی به هیرو مقابلت داره عزیز دل.
عزیز دل بایجازه شما برخی از اشتباهات شما رو بیانگر بشم :نقل قول:
1 . boots of teravel به درد lion نمیخوره .وقتی هم item hex و هم lvl hex رو داره فکر نکنم یرو بتونه ازش فرار کنه یا کسی بگیرتش با وجود stun اون lvl 2 ش که impale هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 . hyper stone برای Hero های atack و aility و برخی از strenth هاست نه hero های lvl و inteligence مثل lion [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناراحت که نشدی عزیز دل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
عزیز دل انگیز
boots of teravel مگر برای فرار کردن است ؟ برای افزایش سرعت و کار اصلیش هم این است که دقیقه ای یک بار میتونی روی کریپ ها و تاور ها تلپورت کنی.
در ضمن این هیرو که فقط در lvl6 خلاصه نمیشود عزیز دل.
عزیز دل انگیز :10:نقل قول:
جای teravel میتونه teleport داشته باشه که اگر tower یا چیزیش در حال خوردن بود بتونه روش بزنه و armor tower بره رو 99999 . teravel به درد نمیخوره .
در ضمن عزیز دل انگیز من کی گفتم فقط تو lvl 6 خنثی میشه . راستی برای hyper stone زدن چه دلیلی داری ؟ میشه توضیح بدی که برا چی براش hyper stone میزنی عزیز دل ؟ :18: