با قیمت 40 تومن همه حدود 80 گیگ میدننقل قول:
Printable View
با قیمت 40 تومن همه حدود 80 گیگ میدننقل قول:
پیشگامان فک کنم سرویس 8 مگ با 200 گیگش 42 تومن بود (چک کنید مطمئن نیستم)نقل قول:
ولی در کل اگه تک کانکشن براتون مهمه با این شرکتهای امثال همین شرکت پولتون رو دور میریزید. 10 تومن دیگه بزارید رو بودجتون که حداقل از نتی که میدن بتونید استفاده کنید.
دوستان حتما از این تنظیمات استفاده کنید . تاثیری زیادی روی سرعت و پایداری داره :thumbsup:نقل قول:
من استفاده حرفه ای از نت داشتم و دارم و این شرکت تمام خواسته های منو پوشش میده تا حد امکان مثل سرعت ، حجم ، پینگ معقول ، الانم یکساله 16 گرفتم 24 ترابایت و مشکلی ندارم ، با چیز پی ان ها هم کاملا اوکیه .نقل قول:
والا آدم نمیدونه چه تصمیمی بگیره. خیلی از مشکلات بستگی به مرکز مخابراتی داره.نقل قول:
من خودم فن آوا دارم و اگه اشتباه نکنم زمانی که تازه تعرفه ها عوض شدن شما هم فن آوا گرفتید و اصلا راضی نبودید ولی برخلاف شما، من کاملا راضی هستم از سرویسم. اگه این مشکل تعرفه های شرکت جدیده نبود دنبال isp جدید نمیگشتم.
الان بین پارس آنلاین، دیدبان، های وب و پیشگامان گیر کردم.
پیشگامان انگار اکثر کاربر ها راضی هستن.
پارس آنلاین چندین سال داشتم تو مرکز ما کمبود پهنا باند داشت. فکر نکنم درستش کرده باشن.
های وب رو نمیدونم چه وضعیتی داره.
دیدبان هم که خیلی ها بد میگن ولی شما تجربه خوبی داشتید!!
من 96 قبل این طرح های عیرحجمی های وب داشتم و خوب بود ولی پینگش بد میشد گاهی اوقات ، بعد رفتم قناوا 16 خریدم بهم 4 مگ انداخت و گقتن بیشتر نمی تونیم بعدش رفتم پیشگامان پینگش عالی بود ولی سرعت خراب ، بعد از سه ماه جمع کردم اونم ، بعدش رفتم دیده بان از اسفند 96 تا الان برام خوب بوده ولی بعد از عید 97 خیلی خراب شده بود و قطعی داشت ولی درستش کرد و اوکیه الان ...نقل قول:
دقیقا به خاطر مرکز مخابراتیه ، به نظر من بین این دوتا یکیو بردار امتحان کن ببین چی میشه اگه بد بود برو بعدی ، پیشگامان و دیده بان ، ولی من خوبو میگم خوب بدو میگم بد ، مال من خوبه و مشکلی نداره یا اینکه یه کار کن برو تو پیج اینستگرم دیده بان نت و یکیو تو محل زندگیت پیدا کن و بپرس .
من الان بلند مدت گرفتم ماهی برام 50 در میاد 16 مگ با ترافیک ترابایتی که عملا نامحدوده و عین خیالمم نیست حجم مجم چیه ...
سلام دوستان. من امروز از طریق نرم افزار mtu test یه تست گرفتم و حداکثر mtu من رو 1466 گزارش کرد؛ در حالی که آقای سلطانی میگن mtu رو روی 1492 بذارم. نظر شما در این مورد چیه؟ چرا این دو تا نظر کاملا متفاوتن و چرا شرکت ICMP رو بسته؟
بین 1480 تا 1492 خوبهنقل قول:
مگه تریس میگیری بلاکه ؟ چیزی نشون نمیده ؟
نقل قول:مقدار درست و تست شده :
TCP MTU Option : 1466TCP MSS Option : 1426
از طریق این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که چک کردم گزارش کرد که بلاک هستنقل قول:
نشون داد واسه مننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی مشکل آپلود و یا تایم اوت داره ؟
آپلود بد نیست؛ هر چند که مثل دانلود برای من افت داشته ولی باز بهتر از دانلوده. تایم اوت هم خیلی کمه. اونقدری نیست که اذیت کنه.نقل قول:
اگر دیروز مشکلی داشتین، باید بگم من هم دیروز پینگم بیش از حد رفته بود بالا (حدود 400) و سرعت دانلود هم که دیگه از خیلی بد یه چیزی اونورتر بود ولی امروز مثل قبل شده.
من همین الان بیدار شدم یه کندی بدی اقتاده رو نت ، با 32 کانکشن با نصف پهنای باند دانلود می کنه ، 10:15 صبج ...
پیگیر شین از پشتیبانی به جایی برسیم
از چندتا از دوستان دیگه هم پرسیدم ظاهرا خیلیا مشکل دارن !! خودم که الان پیشگامان گرفتم دقیقا نصف شده دوست دیگم آسیاتک هست به همین شکل ...نقل قول:
ظاهرا مشکل حای دیگه ای بوده ، زنگ زدم پشتیبانی گفت ارتباط ما با مرکز شما قطع شده بوده ، مال من امروز از 11 تا 3 قطع بودنقل قول:
مشکل حل شد!
من تایم اوت ندارم .نقل قول:
با وایرلس وصلی به مودم/روتر ؟
مشکل حل شد!نقل قول:
نه خوب خیلی موقع ها پیش میاد ،که خود ادم خبر نداره ، مثلا من تو بازی تایم اوت داشتم بعد چک کردم دیدم پینگم با روتر از 1 پریده رفته رو 10 بعد جاشو عوض کردم رقع شد ...نقل قول:
مشکل حل شد!نقل قول:
منم چیزی غیر از این نگفتم ، تایم اوت یعنی سرور خیلی طول میکشه تا reply کنه و این خودشو اگر پینگ بگیری نشون میده و بازی و مرور وب بی کیفیت میشه .نقل قول:
من الآن قریب به 3 ماه هست درگیر این مشکلم هنوز هم مشکلم حل نشده. اولش میگن مشکل منطقه ای هست ولی بعدش "اعتراف" میکنن که مشکل از خودشونه. البته الآن چند روزی هست یه خبر امیدوار کننده شنیدم. ظاهراً قراره توی برخی مراکز پورت های جدیدی بذارن که خیلی از این یکی ها که مال آسیاتک هست، بهتره. باید دید که پورت های جدید چطور خواهند بود. گفتن تا نیمه تیر پورت های جدید راه اندازی میشن. امیدوارم که این فاجعه 3 ماهه من هم تموم بشه.نقل قول:
با پیگیری 1 هفته ای 195 از دیروز مشکلم به صورت کامل حل شد ! چندین ماه تایم اوت داشتم که این اوخر مشکل آپلود و قعطی پی در پی بهش اضافه شده بود . بهترین پیشنهاد اینه که از 195 پیگیر بشید و حتما عکس مستند ضمیمه کنید هم از قسمت Status مودم ( وضعیت خط معلوم باشه ) و پینگ و هم از تست سرعتتون و بازم میگم از 195 فقط به نتیجه میرسید !نقل قول:
پشتیبانی محترم و پیگیر هستند ؛ مشکلتون زود تر حل می کنند.
به نظرم تو سایت شون شکایت کنه بهتره چون من خودم چند بار به 195 ازشون شکایت کرده بودم بعد زنگ زدن گفتن تو سایت خودمون سریع تر رسیدگی میکردیم من انصراف دادم تو سایت زدم و بهترم جواب گرفتم .نقل قول:
از تو سایت خودشون ثبت کردم ؛ 1 هفته خبری نشد تا از 195 ثبت کردم فرداش زنگ زدن واسه پیگیری و میگفتن 195 لغو کنید!نقل قول:
متوجه نشدی مشکل کجا بود ؟ چیکار کردن ؟ مال منم مشکل mtu داشتم آخرم نقهمیدم کی درستش کرد اونم روز سوم عیدنقل قول:
امروز از ساعت ۱۰-۱۲ قطعی داشتم ، دیشب هم ساعت ۱۲ ------ ها دچار اختلال شده بودن.
فعلا همه چی آرومه ، اما سرعت مثل سابق نیست و استریم از یوتیوب و فیسبوک کیفیت های HD به بالا با بافرینگ همراه است.
مقدار درست واسه دیده بان نتنقل قول:
TCP MTU : 1466
TCP MSS : 1426
ست کنید تاثیری فوق العاده ای داره !
به طور کل نمیگن مشکل از کجاست و مشکل از چی بوده چون به سرپرست بخش فنی آقای سلطانی منتقل میکنن و آقای سلطانی هم ارجاع میدن به بچه های بالا! اون ها هم جوابی نمدین فقط مشکلو حل می کنند
سرویس 16 مگ دارید ؟
مقدار های زیر چند هست تو مودم برای شما ؟
SNR Margin
Line Attenuation
Data Rate
Net speed monitor نصب کنید . چک کنید همیشه در حالت معمول با چه سرعتی لود می کنه ویدیو ها رو ! متوجه میشید اون موقع اگه سرعت مشکل داشته باشه !نقل قول:
مودمو خاموش ، روشن کنید که آیپی جدید بگیرید - تست کنید ببینید سرعت تک کانکشن بهبود پیدا می کنه یا نه . چند بار اینکارو تکرار کنید تا بالاخره درست شه
امروز هیچ قعطی نداشته اینترنت !
یه سری قعطی ها منطقه ای هست ولی یه سری مشکل هست که باید گزارش بدید واستون درست کنند چک کنید ببینید سرعت آپلود و دانلود درسته ؟ تایم اوت ندارید ؟ اگه داشتید با مدارک مستند از سایت 195 گزارش ثبت کنید
نقل قول:
مودمتون مارکش چیشه ؟ و اینکه مشکل قطع شدن ندارید هنگام زنگ خوردن خط تلفن
تی پی لینکه .نقل قول:
من چند تا مودم دارم که این قدیمی ترینشه مال 2008 هست که خیلی بهتر از این جدیدا هست .
اون یکیا تا 19 بیشتر نمیره ولی این تا 23 گاهی هم بیشتر . .
نه قطعی اصلا ندارم .
اونایی که چیز پی ان براشون درست کانکت نمیشه اینو تست کنن راحت کانکت میشه واسه مواقع ضروری و حتی روزمره هم خوبه ، منتها فقط سرور اروپا نداره و محدودیت سرعت داره من 18 مگابیت دارم باید با 2 مگابایت بر ثانیه دانلود کنه ولی با 500 کیلو دانلود می کنه ولی بازم از هیچی بهتره و سریع کانکت شدنش مزیته .[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانکت میشن به صورت کلی چیز پی ان ها با شرکت مشکلی نداره ولی یه سری پورت هارو بستن باید تست کنید و از چیز پی ان های عمومی استفاده نکنید ! من الان با Express فول سرعت وصلم !نقل قول:
من پولی دارم مثل Astrill به صورت L2TP وصل میشم سرعتش عالیه ولی ovpn ش وصل نمیشه ولی به جاش اکسپرس وصل میشه ..نقل قول:
من چیز پی ان رایگان اصلا ندارم اینو گذاشتم واسه اونایی که کمتر اشنا هستن به این مسائل .
دوستان این شرکت خط رو تا 16 مگ باز میزاره اگه یک سرویس 8 مگ بگیرم ؟
خیر همون سرعت واقعی رو بهتون میدهنقل قول:
قانونا هم نباید باز بزاره چون ممکنه خطتتون بخاطر نویز مثلا بشه 4
اینکه میبینی شرکتهای دیگه اینکارو میکنن کلاه سر شما میزارن نه خودشون :n19::n09:
عجب! oOنقل قول:
وقتی پول سرویس کم سرعت رو میدی برات پر سرعت میبندن، چطوری کلاه سر ما میره؟!
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk