نقل قول:اهواز چهار راه زند نبش چراغ قرمز تعمیرات آرین 100تومان گرفت گفت روی برد کارکرده دیگه من بالاسرش نبودمنقل قول:
Printable View
نقل قول:اهواز چهار راه زند نبش چراغ قرمز تعمیرات آرین 100تومان گرفت گفت روی برد کارکرده دیگه من بالاسرش نبودمنقل قول:
نقل قول:البته من به دلیل اتصال اشتباه روی برد مودمم آسیب دیده بود شما چه اشتباهی کردی فریمور اشتباهی زدی چون اگه به روشی که جناب سیکرت انجام بدی راحت آنلاک میشه ایمیلم اینه راهنمایی خواستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مودم آنلاک شد یعنی روشن میشه با فریمور جدید بالا میاد ولی سیم رو نمیخونهنقل قول:
فک کنم اتصال کوتاه رو برنداشته بودم تا آخر مرحله فلش واسه همین
دوستان آیا بعد از آنلاک، TD-LTE ایرانسل به خوبی روی مودم جواب میده؟
دوستان مودم b612 مبین نت هم واسه آنلاک شدن همین داستانهارو داره؟ منظورم اینه که توی منوش جایی واسه ارتقاء فرم ویر نگذاشته که این مراحلو طی نکنیم ؟
اونایی که اطلاع دارن لطفا جواب بدن ، مبین نت همینو توو اهواز 110 میفروشه.
اگه آنلاکش این دردسر هارو نداره اطلاع بدید تهیه میکنم.ممنون
خیر عزیز باید همین مراحل طی بشه واسه آنلاکشنقل قول:
سلام:n02:
کسی ازدوستان TD-LTE رو بعد از آنلاک تست کرده ؟
منم میخام این مودمو بگیرم و آنلاک کنم
با ویندوز xp آنلاک کنم مشکلی نداره ؟
-------
با توجه به اینکه مودمی با این سخت افزار زیر 500 ت گیر نمیاد خریدش با قیمت 200 و آنلاک کردنش واقعا ارزش داره :n02:
بله به خوبی جواب میده حتی میتونی از tdlte شاتل و آسیاتک و مبین نت هم استفاده کنی حتی سرعت هم بهتر میشه در اینده نزدیک هم همراه اول tdlte رو فعال میکنه در ضمن از برنامه ltewatch دوستان استفاده نکنید چون کارایی مناسبی نداره فعلا هم که فناوری مایمو راه نیوفتاده به جای اون از hilink استفاده کنیدنقل قول:
[QUOTE=*Forgotten*;9053599]سلام:n02:
کسی ازدوستان TD-LTE رو بعد از آنلاک تست کرده ؟
منم میخام این مودمو بگیرم و آنلاک کنم
با ویندوز xp آنلاک کنم مشکلی نداره ؟
-------
نه مشکلی نداره تازه راحت تر انلاک میشه و درایورها راحت تر نصب میشه من خودم انلاک کردم فقط دقت داشته باش بعد از اینکه فایل لودر رو اجرا کردی صبر کن تا پورتها توی دیوایس منیجر باز بشن بعد فایل فریمور رو اجرا کن:n01:
با توجه به اینکه این مودم آدرس مک و سریالش در بانک اطلاعاتی ایرانسل ثبت شده فقط میشه tdlte خود ایرانسل رو روش استفاده کرد مال مبین نت قطعا کار نمیکنهنقل قول:
من از مبین نت پرسیدم گفت مودم خالی نمیفروشیم حتما باید طرح بخرید.:n28:نقل قول:
مودم b612 رو مبین نت چند میده؟نقل قول:
و اینکه شما کدوم شهرین؟
طرح ارزون ورود نداره؟:n02:
من دیگه وقتی گفت مودم را فقط با طرح میدیم ، دیگه نپرسیدم قیمت و مدل و ... رانقل قول:
ولی ی طرحی داره 130 تومن هست همراه با مودم، که البته مشخص نکرده تو سایتش مدل مودم هایی که با طرح ها میده چیه.
من یکی از شهرهای اصفهان هستم
تو مودم TF-i60 آیا قابلیت امکان مشاهده جزئیات مصرف اینترنت هر کاربر متصل به Wi-Fi وجود داره یا نه؟
احتمالا نداره . چون نرم افزراش یک های لینک ساده شرکت هواووی هست.
بعد از آنلاک کردن، امکان انتخاب TD-LTE تو تنظیمات مودم وجود نداره!نقل قول:
پس یعنی دیگه حالت اتوماتیک شده و قفل فقط روی TD-LTE وجود نداره.نقل قول:
نه فقط حالت Auto داره و جالبه که مبین نت هم کار میکنه!نقل قول:
سلامنقل قول:
مودم b612 مبین نت رو اگه آنلاک کنیم به td-lte ایرانسل وصل میشه؟
سلام،نقل قول:
اینو تست نکردم.
مودم مبين نت فقط سيمكارت tdd خودش رو ساپورت ميكنه يا اينكه fdd همراه اول رو هم ساپورت ميكنه ؟
کسی جای مطمئنی میشناسه برای خرید این مودم با قیمت مناسب ؟
خود دی جی کالا که میده 260
هفته پیش تو سایت دیوار(تهران) یه آگهی دیدم که با قیمت و شرایط بسیاری خوبی این مودم رو به صورت تکی و انبوه می فروخت( قیمت 170 تومن به صورت آکبند و پلمپ اصلی، پرداخت در محل و ارسال رایگان). اما الان هرچی گشتم تا لینکش رو برایتون بذارم پیداش نکردم. شاید تموم کرده باشه. یه سری به سایت دیوار بزنید شاید مورد خوبی پیدا شد.نقل قول:
چرا وقتی اطلاعات نداری حرف میزنی خودم دارم استفاده میکنم:n23:نقل قول:
خیر فقط سیمکارت خودش رو میشناسه مودمش لاکه اگه آنلاک بشه اره همه سیمکارتها رو میشناسهنقل قول:
اگه مودم مبین نت رو انلاک کنید همه سیمکارتها رو میشناسه هم fdd هم tdd
بله در صفحه statistics] تو تنظیمات وب مودم 192.168.1.1نقل قول:
تو قسمت statistics مصرف کل رو نشون میده. منظورم این بود که اگه مثلاً 5 نفر به مودم کانکت هستش، جزئیات مصرف هر 5 نفر رو به صورت جداگانه هم نشون می داد خوب بود.نقل قول:
دوستان این مودم 2تا جای سیم کارت داره ؟
نه تک سیمهنقل قول:
سلام دوستان میگن که مودم Mr200 از نت ثابت ایرانسل بخاطر فرکانسش پشتیبانی نمیکنه درسته؟
ینی به نظرتون مودم ایرانسل رو بخرم و انلاکش کنم یا اون مودم رو؟
بله درسته فرکانس td-lte ایرانسل 3500 هست که mr200 ساپورت نمیکنه!نقل قول:
اگر از اینترنت td-lte ایرانسل میخواین استفاده کنید mr200 بدردتون نمیخوره
این مودم دوباره تو سایت ایرانسل برای فروش عرضه شد.
سلام
دوستان یه سوال برام پیش اومد اگه مودمو آنلاک کنیم میشه بعدا آپدیتش کرد ؟
نقل قول:بستگی به فریمور ی داره که روش نصب می کنیدنقل قول:
این فریمور ی که موقع آنلاک روش نصب میشه مال خود ایرانسله ؟ یا فریمور رسمی هواوی هستش؟نقل قول:
دوستان یه سوال از کجا بفهمیم این مودما لاکه یا آنلاکه من یدونه tf-i60دارم ولی توبرنامه ای که خودش معرفی کرده برای تنظیمات یه قسمت داره زده آنلام روتر بعد جلوش نوشته unlocked.این ینی مودم آنلاکه؟
یه سیم کارت غیر ایرانسل بنداز اگه جواب داد انلاک هست دیگهنقل قول:
خود مودم این قابلیت ها رو نداره باید ترافیک رو از سیستم خودت بهشون بدی تا بتونی کنترلشون کنی وگرنه خود مودم انقدر باهوش نیست که بتونه . اگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشته باشی داستان فرق میکنه اونقت میتونی همه کار بکنی اما در غیر اینصورت نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیشنهاد میدم لینک زیر در مورد میکروتیک توضیح میدهد موفق باشی داداشنقل قول:
http://client.pulseserver.net/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=28
روی ccproxy کلیک کن تب جدید باز میشه هم نرم افزار هم راهنمای نصب هست
بله اگه آپدیت جدیدی برایش بیاد میشه به نسخه جدیدتر آپدیتش کرد. فریمور آنلاک کننده، آخرین نسخه از فریمور جهانی(یونیورسال) هستش. البته بعد از آنلاک کردن مودمم با فریمور دوستمون که زحمت آنلاک رو کشیده بودند، گزینه آپدیت تو صفحه وب مودمم به کلی حذف شده بوده. شاید دوستمون جهت احتیاط این گزینه رو تو فریمور ویرایش و حذف کرده باشند. بعد آنلاک من دوباره با استفاده از پورت LAN و نرم افزار multicast_upgrade_tool و فایل آپدیت یونیورسال، مودم رو آپدیت زدم که بعدش گزینه های آپدیت اتوماتیک و آپدیت دستی تو صفحه وب مودم دوباره اضافه شدند.نقل قول: