عزیز من قبلا هم درخواست کرده بودم انجام داده بودید اگر لطف کنید یکبار دیگه اینجا برید و پینگ بگیرید عکسشو برام بذارید . ممنوننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
عزیز من قبلا هم درخواست کرده بودم انجام داده بودید اگر لطف کنید یکبار دیگه اینجا برید و پینگ بگیرید عکسشو برام بذارید . ممنوننقل قول:
۲-۳ روز خونه نیستم,برم خونه چشم تست میگیرم میفرستم.ولی این چند وقته پینگ فیبر خیلی خیلی نوسان داشته.خدا لعنتشون کنه:n28:نقل قول:
دوستان ایا با خرید خط جدید از مخابرات که خط که تحویل میدن PCMه؟ یا فیبر تحویل میدن؟
این چی هست؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان صفر تا صد دريافت اين سرويس از مخابرات به چه صورت هست و چقدر زمان ميبره ؟ و كلا يه سرويسي مثل الماس ٤ با ١٠٠ مگ سرعت و مودم و غيره چقدر همون اول بايد هزينه كرد ممنون
شما تانوما دارید ؟نقل قول:
سلام من رفتم مخابرات گفتن همه ساکنين بايد درخواست بدن تا فيبر و دم خونه بکشيمنقل قول:
شما فقط داخل ساختمان و انجام ميديد يا مراحل فيبر کشي تا دم ساختمان هم انجام ميديد
خیر adsl از شاتل دارم بدون سرویس گیم ولی فکر کنم خیلی از پینگ تانوما بهتره.نقل قول:
کلا سرویس که مخابرات بده به درد نمیخوره.
نتایجش برام جالبه :
با اینکه من تانوما ندارم
صبانت adsl
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
صبانت داره سر شما کلاه میزاره این پینگ ها واقعی نیسنقل قول:
اگه زحمتی نیست از ip های زیر یه تست بگیرید؟آخه قبلا پینگ تبریز عالی بود ولی یه هویی زد بالانقل قول:
۴۲۲۴
۸۸۸۸
54.154.207.39
صبانت كه هيچنقل قول:
اين هم از شاتل
پينگ ي كه با ي قند شكن صد تا بياد پايين مبناي خوبي براي انتخاب نيست
مهمتر از پينگ ، جيتر هست كه متاسفانه براي ي كاربر عادي قابل اندازه گيري و محاسبه نيست مخصوصا براي وب گردي و كيفيت نت
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
لطفا از آیپی هایی که بالا گذاشتم هم یه تست بگیرنقل قول:
این پینگ ، پینگ سرور فیلتر شکن شما به سرور ها هست ، نه پینگ شما .نقل قول:
جالبه برای محله ما هم سر همه کوچه ها فیبر کشیدن اما داخل کوچه ها نبردن / چجوریاس ؟ کارشون تمام شده یا بعدش داخل کوچه ها را میکشن؟
از بين دوستان كسي جهت اين تانوما FFTH تو شيراز اقدام كرده يا اطلاع داره چقدر هست هزينه كابل كشي؟
باید برید مخابرات ولیعصر بپرسید که آیا به شما سرویس میدن یا نهنقل قول:
شما شيراز هستي؟فيبر نوري دارين؟نقل قول:
والا من رفتم انقدر بزرگ و بي در و پيكر بود و من رو پاس دادن اينور و اونور اخر نفهميدم كجا برم چون هيچكس اطلاع دقيقي نداشت گفتن برو پيش يه اقايي اونم نبودش اون روزي كه رفتم
میشه عکس بگرین نشون بدیننقل قول:
برای ساختمان ما توی تهران ثبت نام کردند و قول دادند تا آخر دی ماه راه اندازی میشه . اگر شد دوستان رو در جریان میزارم .
کسی تانوما برای مشهد گرفته؟ سرعت دانلود با دانلودمنیجر چنده؟
کسی تانوما برای مشهد گرفته؟ سرعت دانلود با دانلودمنیجر چنده؟
ایا همین که فیبر نوری تا درب منزل بیاد (داخل منزل که کنار) تجهیزات دیگر هم می خواد یا میشه درخواست تانوما کرد؟
تو مشهد مگه ارایه میدن?نقل قول:
اصن فیبر نکشیدن که بخان ارایه بدن
وارد این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شو در پایین ضفحه نقشه مناطقی که تحت پوشش ftth در مشهد هستش رو می بینی.از 100درصد شهر فقط 4 الی 5 درصد در حال حاضر تحت پوشش هست.نقل قول:
منم برای همین گفتم اون درصد هم فقط کشیدن الان بری بگی میگن قابل ارایه نیستنقل قول:
زنگ زدم مخابرات تبریز ببینم اینو چجوری واگذاری میکنن !
اولا که تحت پوشش نیستیم ! در ثانی میگه 327 تومن برای فیبر کشی و مودم همون اول گرفته میشه ! و سرویسی ندارن که مودم رو رایگان بدن !
هزینه اولیش آدمو دلسرد میکنه !! حالا چه تعرفه های مزخرفی دارن بماند :n35:
طبق تعرفه های جدید اینترنت غیر حجمی برای سرویس 50 مگابیت تانوما ماهیانه باید 300 هزار تومان بپردازیم:n04:.حالا چقدر حجم منصفانه تعیین کردن خدا داند.و سرعت 100 مگابیت هم که اصلا تو تعرفه های جدید اعلام نشده
از سرعت 50 مگابیت کمتر هم که دیگه چه احتیاج به FTTH.
با این وصعیت برفرض که کلی هزینه مودم و فیبرکشی اولیه رو هم بدیم و برامون مشکلی نباشه بعدش مرتب باید ماهی 300هزار تومان هم بدیم:n03:
تعرفه های جدید رو دارید؟ کجاست؟نقل قول:
نقل قول:
من فکر کنم تعرفه هایی که شما گذاشتید مربوط به قبلا بوده باشه(و یا هنوز به روز نکردند) و اگر جدیدا کسی بخواهد سرویس تانوما بگیره با تعرفه های جدید سر و کار خواهد داشت.در هر صورت تصویری که من گذاشتم از متن مصوبه 266 سازمان تنظیم مقررات است
که از 12 آذر لازم الاجرا می باشد.
منتهی خیلی گنگ است و هنوز حجم مصرف منصفانه هر سرویس تانوما رو مشخص نکردند.چیزی که معلوم است باید بیشتر از ماهیانه 300 گیگ بین الملل باشد.
مگه قبلا تفکیک ترافیک داخلی و خارجی داشتیم؟؟؟نقل قول:
توضیحات رو بخونی دقیقا به صورت اینترنت غیر حجمی ارائه دادن
آره من که از عصر تلکام سرویس می گرفتم قبلا هم تفکیک می کرد.اما مثل الان حجم معلوم نکرده بود.فقط می گفت سایتهای داخلی رو نصفه حساب میکنهنقل قول:
چیزی که مشخصه بالاخره این تعرفه هایی که توسط تنظیم مقررات در مصوبه 266 اعلام شده الکی نیست و یک جایی عملی خواهد شد.خصوصا اینکه در کنار تعرفه های ADSL اومده که اونها هم از 12 آذر عملی شده.
این تعرفه ها که 3 ماه هست رو سایته ، منم الماس 4 گرفتم قرار هست تا آخر دی راه بیفته مثلانقل قول:
آقا این طرح مهرگان چیه قضیش؟
کسی امار داره؟
الان تو سایت مخابرات روز شمار زده تا سال دیگه راه میوفته ... نصب 1 روزه ی ftth و vdsl و adsl و...
سلام
داداش پینگت تو بازیا چه طوره؟
کمک لطفا - فوری - ضروری
من سرویس تانوما دارم با مودم huawei که خود مخابرات تنظیم کرده بود و voip هم فعال بود و تلفن از طریق مودم استفاده میکردم. اما مودم ریست شده و نیاز به تنظیمات Adsl و Voip دارم از دوستان اگر کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم. به شرکت هم زنگ زدم بسیار بی ادبانه صحبت کردند و گفتن در اختیار شما نمیزاریم.
vpi . vci مودم میدونم 0/33 هست.
یوزر و پسورد باید داشته باشید تا بتونید تنظیم کنیدنقل قول: