مخابرات محل به محل فرق میکنه, قیمت و طرحهای عادی و به اصطلاح "fup" اینجا تو بحث پست شدهنقل قول:
کسی عکس داره پست کنه
Printable View
مخابرات محل به محل فرق میکنه, قیمت و طرحهای عادی و به اصطلاح "fup" اینجا تو بحث پست شدهنقل قول:
کسی عکس داره پست کنه
دوستان منطقه مولوی تهران VDSL بهش تعلق میگیره ؟
منم همین توی ذهنم بود حالا دوباره پیگیری می کنم ببینم چی میشهنقل قول:
2020 زنگ بزن ببین تحت پوشش هستی یا نهنقل قول:
دوستان یه سوال
الان فرض کنید یه بنده خدایی مث من خطش فیبر نیس. ولی تو محلشون فیبر دارن. امکانش هست مراجعه کنم مخابرات و خطمو رایگان فیبر کنن؟
این قیمتهای مخابرات تقریباً 2 برابر قیمت شرکتهای دیگر هستن, تا رقابت اونا به فیبرنوری باز نشه مخابرات همینجوری ادامه میده
تنها فیلتر شکن خوبی که کار میکنه mullvad هست اما گرونه خوشم هم نمیاد از داخلی ها استفاده کنمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
وقتی این مودم رو گرفتم 20 تومن بیشتر ماهیانه بهشون دادم چون 8 مگ چهار برابر سرعت و حجم گرفتم خوب میشد و به جای 50 تومن بهشون ماهیانه 70 تومن میدادم. فقط بر عکس شما که الان میرید بهتون این مدل مودم ها رو معرفی میکنن برای من یه مودم خیلی قشنگی بود شبیه تاور اونو نشون دادن اما بهم کاسدا دادن.
دانلود 3 تا چهار مگ در ثانیه و آپلود نصفش.نقل قول:
بر خلاف تبلیغات, الان تو بدترین بحران 70 سال اخیر در کشور به سر می بریمنقل قول:
این مرض چینی دنیا را بلعیده
همه چیز در حال رکود است , سلامتی, اقتصاد, خدمات, رفاه...
ملاحظه کردین دستگاههای تبلیغات انگلیسی سوزاندن تجهیزات 5G چینی از سوی مردم انگلیسی, و اغراض تنفر از چینی ها, به حرکتی خرافاتی تفسیر میکند
نقل قول:
وزیر چرا اشناهای خودشو نمیفرسته تلفن جواب بدن ، این شغل یکی از افتضاح ترین شغل ها تو کشوری که کیفیت افتضاح سرویس دهی دارن :wub:
در مورد روتر مواققم ولی مودمی که تو سال 2020 میگیری باید l 2 t p داشته باشه حداقل. منصرف شدم از خرید 9970نقل قول:
ممنون ازینکه پاسخ دادین
من پارسال زمستون قبل بحران کرونا، تبلیغ تانوما رو توی دفاتر خدمات ارتباطی و همه جا دیدم. بعدش رفتم و شرایط رو خوندم، خیلی شرایط عالی بود. مودم رایگان با قرارداد سه ساله و سرعت خیلی خوب به علاوه سیم کشی رایگان. وقتی مراجعه کردم، مسئولی اونجا بود و منطقه ما رو پرسید. البته تهران نیستم. منطقه رو بهشون گفتم و به من گفتند که اصلا نه تانوما و نه VDSL ارائه میدن. حتی تا اداره مرکزی مخابرات رفتم و با یکی از مسئولین بخش فیبر نوری حرف زدم. عملا به من گفتند که با ابن اوضاع تحریم و بیپولی مملکت، امیدی به فیبر و حتی VDSL نیست. منطقه ما منطقه حاشیهای و پرتی هم نیست. این یک سمت ماجرا بود. حالا چند وقته که شهرداری داره پیادهروهای شهرمون رو بازسازی میکنه. بتنریزی می کنه و سنگفرش میکنه. من خیلی وقته میبینم که مخابرات همزمان با اونا میاد فیبرکشی میکنه. من امروز شخصا وقتی تا فاصله سه کیلومتری منطقه خودمون رو نگاه کردم، هیچ کافوی نوری رو ندیدم. وقتی میگم هیچی، یعنی هیچی. اوضاع توسعه شبکه واقعا افتضاح هست. شاید براتون عجیب باشه اما من امیدم به توسعه شبکه 5G خیلی بیشتر از فیبر هست. این طوری که مخابرات داره با شهرداری آروم آروم پیش میره، احتمالا آخرش فیبر هم منسوخ میشه. کما این که اگر به سرویس VDSL و تاریخچهاش خصوصا در اروپا نگاه کنید، میبینید که از سال 2007،اینا دارن VDSL واگذار میکنند. شرایط اصلا خوب نیست.نقل قول:
تهران هستی اقلاٌ میتونی زیتل بگیری, 4G سرعت بالا با حجم نامحدود ;)نقل قول:
حیف فقط تو تهران و کرج سرویس میده, سراسری عالی میشد
منطقه تهرانپارس فکر نمیکنم اصلا VDSL بدن (مخابرات شهید عاطف)
مشترک گرامی
ضمن تشکر از همراهی و اعتماد جنابعالی، پیش ثبت نام شما با موفقیت انجام شده است. به محض فراهم شدن امکانات VDSL ، اطلاع رسانی از طریق این پنل برای ثبت نام قطعی و تحویل سرویس انجام می شود.
زیتل هم تو تهرانپارس پوشش دهی نداره
یه 5،6ماه پیش اومدن کافو محل مارو به قول خودشون فیبر نوری کردن و حتی شماره تلفن هامون هم عوض شد و پینگ گوگل که همش رو حدود 300بود:worried: حالا شده 70،80 هرچند سر بحث کرونا و... اینترنت داغونه تا 160هم میره و من که آنلاین بازی می کنم برام نت افتضاح شده
حالا نمیدونم مایی که تهران و قم نیستیم و یه استان دیگه کی vdsl میدن بهمون از مودم v304f هم خوشم اومده نمیدونم چرا، تو این چند روز که قیمتشو دنبال میکردم حدود 200،300رفت روش:grrr::sad: ولی میخوام بدونم مودم کابلی و نه بی سیم vdsl تو ایران هست؟ مثله adsl? چون من اکسس پوینت دارم و واجب نیست مودم گرون بی سیم و... داشته باشه بخرم
ممنون
درودنقل قول:
حقیقتا اطلاعاتم در حد مخابرات تهران هستش و در مورد سایر استانها اصلا هیچ اطلاعاتی ندارم اما انشاالله که برسه
نقل قول:
درود
فقط باید از پریز کشید !!!!
سلام دوستان، کسی اینجا هست از منطقه مخابراتی پیام نور تهران (شمال غرب) تونسته باشه vdsl بگیره؟ واقعا از نظر پاسخگویی و خدمات یکی از افتضاح ترین مراکز مخابراتی تهران هستن. تا سالها که برای گرفتن پورت ADSL باید چند ماه منتظر میموندی به خاطر کمبود پورت، الان هم برای VDSL میگن فعلا سرویس نمیدیم به منطقه شما و حتی تخمینی هم نمیدن کی ممکنه امکاناتش رو فراهم کنن.
l2tp که دیگه تقریبا deprecate شده ...نقل قول:
این 9970 یه مودم ارزون با چیپ برادکام هست(دلاری ارزون) حالا به عنوان هدیه تا حدودی هم routing برات انجام میده ...
کلا مودم رو باید بگیری بزاریش روی bridge ...
ترکیب مودم روتر high end خیلی کم پیدا میشه اونایی هم که هست معمولا زیاد آپدیت نمیشه ...
شما تهرانی ها که "ایرانی" هستید. باز یکی به داد شما می رسه. ما شهرستانی های "اتباع خارجی و غیر ایرانی" که فقط اخبار شما "ایرانی"هارو دنبال می کنیم، رو چی میگید؟!نقل قول:
آواز دوهل از دورخوش است. خوبه میبینید دوستان اینجا چقدر شکایت میکنن.فعلا شهرهای دیگه وضعشون بهتره. بخصوص قم که مورد توجه ویژه است.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
آره, راستی زندگی تو شهرستان خیلی بهتر از تهرونهنقل قول:
اگر خدا عمر بده, elon musk شبکه starlinkشو راه بندازه میرم پشت کوهی, ته دره ای زندگیمو میکنم
اگه دولت ها اجازه ندن برقرار نمی کنه!نقل قول:
شما معلومه که اصلا در قم زندگی نکردی :D. در مورد اینترنت جدای از اینترنت های متنوع تهران ولی هر چی به غرب ایران نزدیک تر می شیم کیفیت بالاتر می ره به دلیل اینکه فاصله از سرورهای اروپا و امریکا کمتر میشهنقل قول:
درسته, بخصوص تبریز اینترنتش عالیهنقل قول:
قم هم عالیه, رو شاه رگ ایران قرار گرفته
اخبارتو عوض کننقل قول:
:tongue:بخدا همین تهرانشم اونجور گل بل بلی ک الان همون اخبار تو ذهنت ساخته از ما نیست
اگرم اخبار یا شخصی شمارو اتباع خارجی و ... اینا براتون تو ذهنتون ساخته ک کارشو خوب بلد بوده تونسته افکار تجزیه طلبی خودشو تو ذهنت خوب پرورش بده
خلاصه اگر الان وضع نه تنها از اینترنتت کلیت زندیگت داداش ناراحتی یا از جامعه ناراحت نباش ی روز خوبم برا من و تو میاد
ماه هیچ موقع پشت ابر نمیمونه !
[emoji351] امضای قرارداد همکاری میان شاتل و شرکت مخابرات ایران
[emoji419]همان طور که وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات وعده دادند، عملیات نصب و راه اندازی و برگردان سرویسهای اینترنت پرسرعت کاربران در شهر قم آغاز شده است. با اجرای این پروژه که با همکاری شرکت شاتل و شرکت مخابرات ایران و نیز شهرداری قم صورت میگیرد، به طور متوسط سرعت سرویس اینترنت ADSL در شهر قم بدون هیچ تغییری از سمت کاربران، چهار برابر خواهد شد.
[emoji842]افزون بر این، کاربرانی که سرویس خود را به سرویسهای جدید VDSL2 شاتل تغییر دهند، میتوانند از سرعت دسترسی ۸۰ تا ۱۰۰ مگابیت برثانیه بهرهمند شوند که این سرعت در ایران بینظیر است.
[emoji843]گفتنیست به دلیل شرایط خاص کشور در بحران کورونا و همدلی موجود میان شاتل و شرکت مخابرات ایران، فعالیتهای مورد نیاز از هفتههای گذشته آغاز شده بود اما اینک قرارداد همکاری رسمی میان دو طرف به امضای هیات مدیرهی شرکت مخابرات ایران و شرکت شاتل رسید.
Sent from my iPhone using Tapatalk
شاتل 25 سال پیش یه شرکت کوچک تبریزی بود, کارت های اینترنت دایل آپ 100 تومانی چهار راه شهناز میفروخت, ماشاءالله تبریزی هانقل قول:
سلام
امروز رفتم تو محل دیدم تمام کافوهای دور و بر ما همشون فیبر نوری هست و کافوی قدیمی و معمولی یه دونه هم نیست کارمند مخابراتی بنده خدا راست میگفت پس
همشون کنتور برق دارن از داخلشون هم صدای فن میاد منتها شکلشون قدیمیه چون مال 9 سال پیشه رنگشون هم طوسی بوده شهرداری زحمت کشیده همرو رنگ زرد پاشیده رفته این همه سال ما فیبر نوری بودیم نامردا vdsl نمیدادن
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
فیبر بودی عوضش اعصاب راحت داشتی و خطت تا 16 میکشید :tongue:نقل قول:
پس اینی هم که من چند صفحه پیش عکسشو زدم هم نوری هست.
باید برم خوونه دوستم بمونم دیگه:laughing:
کافونوری شما خیلی کوچیکه و قدیمی, جای چند عدد dslam بیشتر نداره, معلومه کمبود پورت دارین, شاید 200خط ظرفیت هم نداشته باشدنقل قول:
محل مسکونی پر جمعیت کافوی بزرگ و از 20 dslam به بالا نیاز دارد
من لازم دارم که حتما مودمی داشته باشم که روش vpn نصب میشه. یکی از دوستان میفگت روتر بگیر روش openwrt بریز. یکم رفتم دنبالش نمیدونم بگیرم نگیرم.آخرین آپدیت مودم 9970 برا 3 سال پیشه :|نقل قول:
تو رنج قیمتی 9970 به نظرم asus n16 بگیر،vpn هم روش نصب میشهنقل قول:
والا همین v304f vpn وی پی ان میخورهنقل قول:
این vdsl هم مثل adsl در مراکز فیبر نوری در انحصار مخابراته؟
ما فیبر نوری ها میتونیم فرار کنیم بریم شاتل؟
تشکر بابت عکس ها .کدوم منطقه هست دوست عزیزنقل قول: