من مدتی زیادی بود که میخواستم UH850 بگبرم که با راهنمایی های که دوستان عزیز از مشکلاتش کردند منصرف شدم و منتظر شدم تا سری SJ وارد بازار شه. در کل اگر 3D براتون مهم نباشه سری SJ انتخاب خوبیه.نقل قول:
Printable View
من مدتی زیادی بود که میخواستم UH850 بگبرم که با راهنمایی های که دوستان عزیز از مشکلاتش کردند منصرف شدم و منتظر شدم تا سری SJ وارد بازار شه. در کل اگر 3D براتون مهم نباشه سری SJ انتخاب خوبیه.نقل قول:
دوستان میشه درباره ----- داخل تلویزیون نظرتون بنویسید ..سری sj 2017
کیفیتش چطوره؟؟ رسیورش 4k هست یا فول اچدی ؟؟
بعد از مدتی مادربرد تلویزیون به مشکل نمیخوره؟؟ مثل uh850
سلام خدمت دوستان والا هنوز داخل تی وی رو باز نکردم :n13: ----- داخلش که ۴ کی هستش هنوز اول کاره ولی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد من خیلی زیاد تلویزیونهای ----- دار ال جی رو نصب کردم تا حالا هیچکدومشون مشکلی نداشتن همانطور که قبلا هم گفتم کیفیت تصویرش تو کانالهای اس دی و اچ دی از سری uh بهتره ولی تو ۴ کی چون روشنایی و کنتراست کمتری نسبت به uh داره از سری قبلش پایینتره من موندم این ال جی چی این hdr active رو تبلیغ میکنه من همه نوع فیلم ۴ کی رو تست کردم ولی بازم تو ۴ کی سری قبل از سری جدید بهتر عمل میکنه این ال جی هم واقعا شورش رو دراورده یه سریش تو ۴ کی خوبه و تو بقیه افتضاح و سری جدید هم تو اس دی و اچ دی خوبه تو محتوای ۴ کی افتضاح در کل منکه دیگه از ال جی کلا ناامید شدم و دیگه امکان نداره به جز سری اولدش طرف ال جی برم با اینهمه امکانات کیفیت تصویر ناامید کننده و کثیفی پنلش هم دیگه رو مخ البته اینها واسه کسایی مهمه که به کیفیت تصویر مثل بنده حساس باشن.نقل قول:
توضیحات hajijoon خیلی خوب بود در ادامه فقط اینو اضافه کنم که در فیلم هایی که HDR هستند من هم با روشنایی مشکل دارم. اگر فیلم 4k معمولی باشه کنتراست و روشنایی خوبه داره! هنوز نتونستم اون کیفیتی که در HDR تبلیغات میشه را حسش کنم.نقل قول:
با UH مقایسه نکردمش ولی همان فیلم 4k HDR را در سامسونگ سری 7 مدل 2016 گذاشم با اختلاف بسیار زیاد SJ850 کیفیتش بالاتر بود.
با سلام
دوستان من هم بعد از تحقیقات میخوام این مدل را بخرم sj الجی...چنتا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
از کجا خرید کنم بهتر هست؟؟ انلاین یا از نمایندگی ...من ساکن تهران هستم..نمایندگی اصلی جمهوری چهارسو هست
من شنیدم که مدل های نمایندگی ر س ی و ر داخلی نداره ؟؟ ایا صحت داره؟؟؟ با گارانتی بخرم بهتره یا بدون گارانتی؟؟
فرق sj8500 با sj800 چیه؟؟
سلامنقل قول:
در مورد خریدش باید خودت بررسی و تحقیق کنی گلد ایران هم سری SJ را آورده و میتونی با گارانتی بگیری را در سایت گلدایران قیمتش زده میتونی میتونی یررسی کنی من خودم از بانه اینترنتی خریدم. فرقش در قیمتش هستش.
در مورد 8000 چون در موردش تحقیق نکردم خیلی نمیدونم یکی از فرقاش اینه که 8000 اسپیکر 20W داره و 8500 اسپیکر 40W
در مورد SJ850 میتونم کمکت کنم :
4 مدل داره
SJ8500 داخلی نداره ، خروجی هدفون نداره ، ورودی Component نداره
SJ8500GI مشابه 8500 هستش نسخه گلد ایرات هستش و احتمال زیاد در لیست انتخاب کشور ایران و منو فارسی هم داشته باشه
SJ850T داخلی نداره - در مشخصاتش پنل به صورت ویژگی خاص نوشته 200HZ ولی مدل های دیگه نوشته100HZ/ TruMotion 200HZ.ورودی component داره - خروجی هدفون 3.5mm داره
SJ850v جزو کاملترین مدل ها هستش داخلی داره - component هم داره - خروجی هدفون 3.5mm داره
در حال حاضر هم الان فقط SJ8500GI وSJ850v موجود در ایران
در مورد 55SJ850v اینو بگم که انقدر کیفیت 4K upscaling این تلوزیون قوق العاده بالاست که تصاویر SD شبکه های ایران را در حد یک تلوزیون FULLHD خوب نشون میده اگر هم تصویرت FULLHD باشه انقدر خوب به 4K Upscale میشه که در حد 4k شفاف میشه.
با سلام
ممنون از راهنماییتون
ممنون میشم اون سایتی که خرید کردید تو خصوصی برام بفرستید...سایت مورد اعتماد هست ؟؟؟ پرداخت درب منزل هست ؟؟
این مدل 43 اینچ هم داره ایا ؟؟
من میخوام ر س ی و ر داخلی داشته باشه اینطور که من متوجه شدم نمایندگی ها هیچ کدوم مدل داخلی ندارن.
من چند روز پیش جمهوری بودم ..فروشگاه چهار سو این مدل را داشت ولی یادم رفت بپرسم داخلی داره یا نه ..به احتمال زیاد نمایندگی ها داخلی نمیارن
هزینه پست از بانه تا تهران چقدر میشه معمولا ؟؟
موقع خرید به جز تست پیکسل سوخته ...چه مورد دیگه باید تست کنم ؟؟؟ داخل منو مخفی برم و ساعت کارکرد تست کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگر لینک فیلم و عکس تست تلویزیون برام ارسال کنید ممنون میشم
براتون در خصوصی فرستادم.نقل قول:
43 که نه سری sj850 از 55" شروع میشه سایزش ولی در سایت گلد ایران مدل 8500GI مدل 49" زده که البته قیمت نداده شاید موجود نباشه
برای داخلی هم فقط بانه ای ها دارند که اون هم باید مدل V باشه.
البته با توجه به تجربیاتی که دوستان این تاپیک در مورد مشکلی که برای استفاده از داخلی برای تلوزیونشون ایجاد شده من که خودم از داخلیش استفاده نکردم . در ضمن فقط یه داخلی سادست که از 4k پشتیبانی میکنه و آپشن های مهمی مثل c...c.. cam را نداره.
تا اونجایی که من میدونم ساعت کارکرد که قابل ریست کردن هستش، مهم ترین قسمتش تست پیکسل سوخته هستش و پورت های ورودی خروجی تلوزیون .
برای تست پیکسل پیشنهاد میکنم یه جستجو داخل انجمن بکنی و روش های مختلف را بخونی
ساده ترین و بهترین کار اینه که 4تا عکس با رزولوشن 4k درست کنی در نرم افزار paint ویندوز با رنگ های آبی ، قرمز ، سبز ، سیاه و سفید. در یک فلش بریزی و موقع تست اجراش کنی
هر پیسلی که رنگی متفاوت نشان داد سوخته .
سلام
من یه 49uh850v دارم
چند شب پیش آپدیت شد
بعداز اون هم مشکلی نداشت اما دیشب روشنش کردم فقط منوهاش میومد و کار دیگه ای نمیکرد
یکی دوبار روشن وخاموشش کردم و از برق کشیدم یکی دوبار رو آرم ال جی موند
هر جوری بود یه بار تو منو رفتم ریست کردم حالا روشنش میکنم بالا نمیاد
میشه لطف کنید راهنماییم کنید ضمن اینکه من از داخلیش استفاده نمیکردم
به مشکلی که برای چندتا از دوستان دیگه ایجاد دچار شدی !نقل قول:
WEBOS بر پایه Linux هستش که در لایسنس های سیستم عامل میشه این مورد را دید. در لایه سرویس و اپلیکیشن دچار اشکال شده و از نظر فنی یه مشکل نرم افزاری هستش و با قلش کردن رام مناسب باید مشکل حل بشه.
ولی متاسفانه دوستان دیگر نتوانستند رام مناسب این مدل را پیدا کنند و ناگزیز به تعویض برد شدند! اگر بتوانی از ن اینترنت و یا خود شرکت LG فایل رامش را پیدا کنی خودت میتونی یه کارایی انجام بدی.
یه سوالی شما اجازه دادی که کل دانلود تمام بشه و بعد از ریست کردن تلوزیون که مدتی طول میکشه رام بریزه و بالا بیاد تا آخرش پیش رفت ؟ اگر اینجوریه قضیه را برای LG ایمیل کن که پشتیبانی نمایندگی نداریم و آپدیت جدید باگ داره شاید یه راه حلی دادند !
اگرم تونستی و راه دادش آپدیت را دستی دانلود کن بریز با USB
همانطور که گفتم این تلوزیون سیستم عامل لینوکس داره و شما می توانید Telnet و یا SSH بزنید و با دسترسی root به سیستم عامل خیلی کارها انجام بدی البته باید تلوزیون هک کنی
باید یکم حوصله داشته باشی و یک تلوزیونی که اگر خراب شد چیزی برای از دست دادن نداشته باشی . مورد دوم را شما در حالا حاضر داری اگر حوصلشو هم داری یکسری به این لینک ها بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنمایی هاتون
اما جواب سوال شما:بله کل مراحل آپدیت به طور کامل انجام شد و پیغام داد که تموم شده
همون شب و روز بعدش هم مشکلی نبود
فایل جداگانه ریختم روی فلش اما متاسفانه این راه هم جواب نداد چون حتما باید سیستم عامل لود بشه تا بتونه آپدیت کنه
به نظر من این تی وی حرف نداره . از رسیورش هم زیاد استفاده کردم مشکلی نبود . چون من ر س ی و ر فورکی دارم دیگه داخلی رو تعطیل کردم حیف اینجا نمیشه اپدیت کرد وگرنه یه فیلم میزاشتم از کیفیت کانالهای sd خودتون ببینید چی کیفیتی داره
دوست عزیز به احتمال زیاد باید برد رو عوض کنید یعنی همون بلایی که سر من و دیگر دوستان اومد .من بارها گفتم وبازم یگم کم با این تلویزیون ور برید این مدل مشکل داره و با این اوضاع اقتصادی باید دست کم 700 یا 800 هزینه کنید که واقعا ستمه البته حال شما رو درک میکنم و منطورم ایراد از شما نیست با همه دوستان سایت هستم مگه تو آپدیت جدید چی میخواد بیاد که ارزش 800 تومن رو داشته باشه؟؟من کلا ارتباط با نت رو قطع کردم .از فلش هم استفاده نمیکنم و داخلی هم تعطیله تازه بازم چشمم آب نمیخوره سالم بمونه.قبلا هم گفتم الجی دیگه به درد نمی خوره .نقل قول:
سلام
تلویزیون رو یه ماهه خریدم
امروز یه مشکل ب وجود اومده
که تصویر یکباره سیاه میشه ولی صدا هست
در حد دوسه درصد روشنایی میمونه که هیچی قابل تشخیص نیست
فقط تلویزیون رو باید روشن خاموش کنم تا درست شه
روشن که میکنم گاها بعد بیست ثانیه و بعضا بعد دو سه دقبقه تصویر میره
ب نظرتون مشکل از کجاست
چقدر مشکلات این مدل زیاده:n04::n04:
من وقتی میخواستم این مدل روبخرم کلی تحقیق کردم
همه جارو گشتم خبری از این همه خرابی نبود
چی شد یه دفعه:n38::n38:
چقدر مشکلات این مدل زیاده:n04::n04:
من وقتی میخواستم این مدل روبخرم کلی تحقیق کردم
همه جارو گشتم خبری از این همه خرابی نبود
چی شد یه دفعه:n38::n38:
احتمالا الآن شما هم به تعمیر کار مراجعه کنی میگن باید مین بر عوض شه
نقل قول:
بنظر من بردت سالم و چندتا ایراد میتونه باشه!
1- اینکه ممکنه cpu و چیپ های برد تلوزیون داغ بشه و این اشکال ایجاد کنه در این حالت راه حلش استفاده از Heat Sink و فن هستش !
2- ممکنه ارتباط بین کابل تصویر و برد شل شده باشه و وقتی تلوزیون گرم میشه خودشو نشون میده ! حتی ممکنه پنل شل شده باشه!
3- مکنه به سیستم عامل بر اثر بد خاموش کردن آسیب زده باشه و سرویس ها درست اجرا نشه! که با فلش کردن و یا آپدیت ممکنه حل بشه !
حق با شماست !نحوه صحیح استفاده بسیار مهمه! به تلوزیون انقدر ور نرید! اپلیکیشن بازی نریزید سیستم عامل بهم میریزه ! رم و cpu داغ میکنه . مثل من Android TV BOX بگیرید و هر جقدر میخواهید با پردازش قویتر هر کاری دلتون خواست انجام بدهید.نقل قول:
من روش اپلیکیشن نصب نمیکنم ولی از قابلیت های موجودش استفاده میکنم و آپدیت خودکارش و حالت استندبای Wake On Lan و شروع سریعش را خاموش کردم که سیستم در حالت استندبای درگیر نباشه. داخلیشم که تاحالا یکبارم متصل نکردم!
یه مورد دیگه آپدیت های کشور های مختلف در یک مدل را استفاده نکنید. ممکنه نسخه برد (revision)متفاوت باشه !!
ولی 2تا نکته !
1- این تلوزیون با گارانتی گلد ایران حدود 2 ملیون گرانتر میفروشه بنظر من اگر بردش خراب شه بازم ارزش خرید بدون گارانتیشو داره! فوقش 800 تا 1 میدی برد بازم 1تومن ارزان تر خریدی !
2- در مقایسه با سامسونگ بازم ریسکش کمتر هستش! سامسونگ عموما از پنل زیاد خراب میشه و کلا محصولاتش را تاریخ مصرفی و بی کیفیت شده. برد جای تعویض داره ولی پنل ضررش جبران پذیر نیست باید بندازیش دور !
دوستان یک سوال !
چرا مدل های UH قیمتش هی داره میره بالا چند ماه پیش 55" حدود 3700 3800 بود الان خیلی عجیب رفته بالا ! در کنارش سری SJ داره ارزان تر میشه الان از UH هم ارزان تر شده ! جریانش چیه کسی میدونه ؟
به نظر من این تی وی حرف نداره نزدیک یک ساله دارم دوبار هم اپدیت کردم بدون مشکل چندماهی از رس ی و ر داخلی هم استفاده کردم بدون مشکل
طبیعیه دوست عزیز الان فراوونیه سری 2017 هست در عوض سری 2016 کمیاب شده دلیل اختلاف قیمت و افزایش سری 2016 همینهنقل قول:
اگر قرار باشه داخلی غیر فعال کنیم
اپدیت نکنیم ....اینترنت قطع کنیم...اپلیکیشن نصب نکنیم
این دیگه اسمش تلویزیون اسمارت نیست
همون اول یه تلویزیون معمولی بخریم...اینطوری ادم راحتره که
الجی که خوب نیست سامسونگ هم که میگید خوب نیست ...پس ادم چه مدلی باید بخره
ما موندیم و این مشکل . آپدیت هم کردم گفتم شاید درست شه . ولی انگار مشکل سخت افزار استنقل قول:
تلویزیون محبوبم بود ولی بدجوری دلسردم کرد
احتمالا اگه خدا بخواد مشکل من داره حل میشه
همین الان که از شدت اعصاب خوردی با تلویزیون ور میرفتم حالت تصویر رو عوض کردم و از استاندارد گذاشتم رو حالت فوتبال
فعلا که بیست دقیقه گذشته و تصویر تلویزیون نپریده
خدا کنه بمونه
همیشه تو دو الی پنج دقیقه میپرید
سلام خدمت دوستان به نظر بنده با کلی تحقیق و خرید تلویزیون تو این چند وقته تو برند ال جی فقط و فقط سری اولد که در حال حاضر پایینتر قیمت اولد اگه ۴کی براتون زیاد مهم نباشه مدل ej910 t در سایز ۵۵ اینچ و خمیده با کیفیت فول اچ دی با قیمت ۴۴۰۰ در بازار بانه میتونید تهیه کنید با کیفیت تصویر عالی و کنتراست بی نهایت تو رنج فول اچ دی اکه نگم بهترین تلویزیون جهان هستش لااقل یکی از بهترینهاست تو بقیه مدلهای ال جی حتی بالاترین مدلش هم به جز سری اولدش چنگی به دل نمیزنه و در همشون مشکل کثیفی پنل و کنتراست پایین و نشت نور وجود داره پس دوستانیکه مثل بنده حساس به کیفیت تصویر و مشکلاتی رو که قید کردم هستن اصلا طرف ال جی نرن تو برند سامسونگ هم فقط چند مدل هستن که ارزش خرید دارن البته به جز سری جدیدش qled که کیفیت خوب و البته قیمت خیلی بالایی دارن ku7000 دومیش ks8500 و بهترینش ks9500 هستش که این اخرین مدل قابل رقابت با سری اولد ال جی و حتی تو روشنایی پنل از اولد هم بهتر هستش و هر سه مدل ۴ کی هستن و میرسیم به برند سونی که کیفیت ساخت خوبی داره و البته قبمت بالایی نسبت به دو برند قبلی مدلهابی که تو سری جدیدش به نظر بنده ارزش خرید داره مدل 55x850e هستش که پنلش از نوع va هستش و کیفیت تصویر خوبی داره قیمتش هم در حدود ۴۵۰۰ هستش و بعد اون سری 900e هستش که میشه گفت بعد اولد بهترین هستش و هم مدل ۴۹ اینچ هم داره و از محدوده ۴۹۰۰ به بعد شروع میشه و الان قیمت بالایی داره البته سونی بعد این مدل چندین مدل دیگه هم داره و حتی با پنل اولد که قیمتهای بسیار بالایی داره امیدوارم کمی تونسته باشم دوستان رو راهنمایی کرده باشم در مورد خرید تلویزیونهای سری جدید.نقل قول:
دوستان در حال حاظر 65 اینچ اولد با قیمت مناسب کدام مدل هست؟؟؟
نهایت تا 7 تومن میتونم هزینه کنم
این مدل wallpaper الجی قیمتش چنده ؟؟ خیلی خفن هست...بدون هیچ پیچ و مهره به دیوار وصل میشه مثل اینکه اهن ربایی هست
وقت بخیر با هفت تومن فقط 55 oled B6 می توتی بگیری اونم فقط از بانه سایتی مثله سلام بابا یا عمو یادگار، b6 55اینچی جزو بهترین تیوی های 2016 هستش .زیر ۱۰تومان نمی تونی اولد ۶۵ بگیری .اولد wallpaper خیلی گرونه ۵۵ گرونتر از پرایدهنقل قول:
دوست عزیز اگر می خواهی که هر دستگاهی از جمله تلوزیون برات خوب کار کنه باید یکسری موارد درش رعایت کنی، مهم ترین وضعیت خنک بودن دستگاه هستشنقل قول:
آپدیت رفع اشکالات قبله قطعا بهترش میکنه ! حتما این کارو بکن
دیدن فیلم 4k و یکسره روشن بودن هم شاید 10% از CPU را استفاده کنه و اصلا مهم نیست
ولی اگر گیم نصب کنی و بخوای مدام اپلیکیشن های مختلف نصب کنی، این تلوزیون قابلیت multi task داره و محتوا را در رم نگه میداره و طبعا CPU هم درگیر میکنه
درحالت عادی حدود 50-60 درجه گرما داره و وقتی بیشتر شه و به 90 برسه مشکلات شروع میشه گرمای زیاد باعث میشه قطعات الکترونیکی عملکردشون پایین بیاد و عمرشون کم شه!
در مورد داخلی بجز ایران هیج جای دیگه گزارش چنین خرابی ای را نداند، این نشان میده علتش استاندارد نبودن کابل ها و سر فیش های ماست و این تلوزیون تحمل بسیار کمی در مقابل دریافت سیگنال با پارامتر های غیر استاندارد داره
در مورد ال جی و سامسونگ ! هر دو وسیله برقی هستند و آسیب پذیر، ولی طبق تجربه ای که قبلا داشتم هر وقت ال جی از هر نوع دستگاهی خریدم خر کار بوده. سامسونگ ریسک خرابیش بنظر من بالاتره! کلا هندونه در بستست! شانسیه !
دوستان دیگه uh850 در بازار موجود نیس
تفاوتش با cj850v چیه؟؟
سلام
دوستان این مدل تی وی ظاهرا منتاژ جاهای مختلفی داره کسی میدونه بیشترین امار خرابی برا منتاژ کجاست یا در کل تفاوتی ندارن با هم ؟
من 65 این مدل رو خریدم made in russia هست
به نظرم بزرگترین مشکل این مدل کثیفی پنل هست تو زمان پخش فوتبال
با سلام
کیا از بانه خرید تلوزیون داشتن تا حالا ؟
میگن همه TV ها ریفر هستن
نگیریم یا بگیریم بالاخره ؟
اختلاف قیمت با تهران خیلی هست تو مدل های سونی حدود 1 تومن اختلاف هست
SJ80000GI 49 تو تهران با گارانتی قیمت 4.700 تو بانه با 3300 تموم میشه با کرایه و ...
چرا هیچکی جواب نمیده
:n28::n28::n28:
سلام دوست عزیز بنده تا حالا چندین بار از بانه تلویزیون خریدم اخریش هم چند روز پیش سونی مدل 55x8500e هستش همشون عالی و اصل بودن و موضعی که شما فرمودید در مورد رفرش بودن محصولات شایعی بیش نیست و همگی مدلهای تلویزیون اصل میباشد و بهتر از تلویزیونهای مونتاژ داخل ایران میباشد البته شما هم با اطلاعات کافی اقدام به خرید نمایید و زیاد به حرفهای سایتهای بانه ای اطمینان نکنید چون بیشترشون واسه فروش محصولاتشون دروغ میگن و خودتون از ادم مطمئن بپرسید و یا از نزدیک و با تست کامل اقدام به خرید نماییدنقل قول:
با سپاسنقل قول:
والا آشنا پیدا شده تو بانه برامون و قراره 49X8000E رو برامون بفرسته و بعد از تست در منزل وجه رو بدیم
اینایی که از بانه میاد تک چسب هستن ؟ یا باز میشن و کارتن باز میاد در خونه با پیکشون ؟
من دفعه اول هست میخوام خرید کنم
طرف که تو بانه هست گفت از جای مطمئن براتون خرید میکنم میفرستم ولی بازم نظرات سایتهای مختلف در مورد خرید از بانه رو خوندم شک افتاده به جونم :n03:
دوست عزیز چسب زیاد مهم نیست چون اونا موقع تحویل پیش مشتری جعبه رو باز میکنن و تست میکنن و روش دوباره چسب میزنن عین اولش میشه البته تلویزیونهای سونی از پایین جعبه بدون باز شدن چسب هم با باز کردن گیرش باز میشه و اصلا هم معلوم نمیشه قبلا باز شده یا نه زیاد به این چیزا مشکوک نباش شما فقط موقع تحویل تلویزیون رو خوب تست کن اگه مشکل نداشته باشه تمومهنقل قول:
ممنون از راهنمایی دوستان
من میخوام از سلام بابا یه الجی 43 اینج بخرم.
اختلاف قیمت با نمایندگی الجی داخل تهران خیلی هست ..تو سایز بزرگ حتی اختلاف قیمت به 2 میلیونم میرسه
نکته دیگه که هست...بانه مدلای جدید زودتر میارن برای فروش
سایت بانه به من گفت... 200 تومن بیانه بده بقیه پول درب خانه بعد از تست کامل
دوستان ممنون میشم تجربه خودشون از خرید سایت بانه اعلام کنند که دیگران هم استفاده کنند.
تلویزیونم چند دقیقه روشنه و بعد تصویرش میره و فقط صداست
حیف سه میلیونی که پای آشغال دادم
وسیله برقیه یهو دیدی خراب شدش ولی بنظرم ارزش داره اگر اختلاف قیمت بیشتر از یک ملیونه از بانه بگبری اگرم خراب شد از همون مبلغی که کمتر خریدیش خرج خودش میکنی! گلد اریان هم بخری فقط نهایت 18 ماه گارانتی داره بعدش دیگه پای خودته !نقل قول:
دوستان من گرفتم الان اوردن
تست کردم
تو صفحه یه لکه خیلی کوچیک داره که تاریکه
از نزدیک عکس انداختم
پیکسل ها سالم هست و خاموش نیست
چیکار کنم
دوست عزیز ممنون میشم بگید از کجا خرید کردید و چه مدل و با چه قیمتی ؟؟ چقدر طول کشید تحویل بدن؟نقل قول:
چون من خودم میخوام از سایت بانه خرید کنم
با سلام
والا ما اشنا گیر اوردیم اورد برامون
من 49x8000گرفتم چون ال جی مورد نظر رو پیدا نکرد طرف
ولی الان یه لکه داره :n28::n28: