سرعت فعلی دانلودم با دانلود منیجر img.upload724.com/images/75229920601237105829.png
Printable View
سرعت فعلی دانلودم با دانلود منیجر img.upload724.com/images/75229920601237105829.png
به نظر من بجای این کار میشه روی تقویت آنتن Z6000 کار کرد که هم باعث افزایش سرعت دانلود میشه و هم به احتمال زیاد باعث کاهش قطعی های زیاد. من یک بار خواستم مودم رو باز کنم ببینم توش چه خبره و از کجا میشه آنتن تقویتی بهش اضافه کرد که البته نتونستم و فکر کنم یه پیچ زیر برچسب پشت مودم باشه که باید اون رو پاره کنی و بیخیال این کار شدم. البته وقتی عکسهایی از مودم رو از سایت سازنده ش دیدم دو جا پشت مودم برای اضافه کردن آنتن وجود داره که توی ورژن ایرانسلیش اون دوتا دایره کوچیک پر شده و خبری از جای آنتن نیست. حالا اگر از دوستانی که مودم رو با قیمت 150 تومن خریدن :n02: کسی پیدا شد که بازش کنه لطفا اینجا به همه اطلاع بدید و عکس بذارید.نقل قول:
درود دوستان چطور ميشه مودم dt 350 رو آپديت كرد؟
سوال ديگم اينه كه الان مودم داخلي دارم ١-٢ خط آنتن روشن ميشه و كيفيت سيگنال ضعيفه . اگر مودم بيروني بگيريم تاثير زيادي توي سرعت و مخصوصا پينگ داره؟
اين وضعيت مودم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام اتفاقا منهم همون راه شما رو رفته بودم و پیچ پشت برچسب پشیمونم کرد هرچند من از همون 150 تومنیها هستم ولی دلم نیومد گارانتیشو خراب کنماگر کسی بتونه اینکار رو بکنه و از برد اون یه عکس بزاره خیلی چیزها مشخص تر میشه.
مودم بیرونی گرفتم واقعا سیگنال خوبی داره و قطعی هم نداره در منطقه سبز کمرنگ هستم دانلودش حدود 16 و آپلودش حدود 7 و پینگش هم زیر 100
آقا فقط مواظب باش ندزدنش اینجا ایرانه هیچ چیز بعید نیست [emoji23] [emoji23]نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
سلام
کسی اینجا ایمترمت td lte رو با پلی استیشن ۴ چک کرده؟
Nat type چند میده؟
کسی 1 رو هم تونسته بگیره؟
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
سلام
کسی اینجا اینترنت td lte رو با پلی استیشن ۴ چک کرده؟
Nat type چند میده؟
کسی 1 رو هم تونسته بگیره؟
فقط همون 2تا پیچ زیرش هست زیر برچسب چیزی نیسنقل قول:
توی rainbow نت ش روی Open هست و پینگ مناسبی هم دارهنقل قول:
شما مطمئنی؟ چون توی چند پست قبلی یکی از دوستان فایل pdf از ورژن اصلی Z6000 گذاشته بود که مشخصه یک پیچ هم وسط زیر برچسب قرار دارهنقل قول:
2تا زیرش هست یکی وسط ولی زیر بپرچسب نیس!
بازکنید راحت باز نمیشه باید زور بزنید یا میشکنه یا باز میشه
ممنون از عکسها آیا جایی هم روی برد میشه پیدا کرد برای اضافه کردن آنتن اضافی؟نقل قول:
بله کانکتور داره نه برای اضافی کانکتور های اصلی هستن
با توجه به عکس ها برد همون AirMaster 3000M هست - وایمکس مبین نت
2تا مودم هست !
من که اصلا شباهتشون رو نمی فهمم بورد مبین نت کلی ای سی و ترانزیستور داره به نظرمنقل قول:
دوستان مودم فضاي باز فقط همين مدل zw101 در بازار موجود هست؟
سلام . متاسفانه واضحه که ایرانسل تمام تلاشش رو کرده که مودم هاش ارزون در بیان و کیفیت مهم نبوده . مودم z6000 من سیگنال دهی WIFI افتضاحی داشت جوری که حتی وقتی بهش میچسبیدم هم فول آنتن نمی داد . واسه همین بازش کردم و آنتن خارجی بهش متصل کردم و نتیجه عالی شد . همون طور که از بدنه مودم معلومه جا برای انتن خارجی هم داشته ولی آقایون خسیس بازی در آوردن . اونایی که مشکل آنتن دهی LTE هم دارن میتونن بازش کنن و آتن های اکتیو LTE به جای انتن های اصلی نصب کنن . نصبش هم خیلی آسون هست و فقط نیاز به خرید انتن اکتیو داره . تو سایت های الکترونیک سرچ کنید پیدا میشه . اگر آنتن اکتیو هم پیدا نکردین هر آنتن Passive که تو رنج 3500 MHz بهره خوبی بده هم کفایت میکنه و از انتن داخلی مسخره خودش بهتره . دقت کنید که همه انتن ها تو همه رنج ها کار میکنن ولی بهره db اونها تو هر فرکانسی متفاوت هست . همین آنتن WIFI رنج 2.4GHz یا 5GHz میتونه انتخاب ارزون و راحتی واسه انتن LTE باشه اما باید تست بشه . اونایی که فقط مشکل انتن LTE دارن میتونن رو دو تا پورت آنتن LTE نصب کنن . میشه یه پورت رو هم واسه WIFI و اون یکی رو واسه LTE استفاده کرد . آنتن Wifi لحیمی هست ولی آنتن LTE سوکت داره و راحته . عکس های مربوط به تعویض انتن WIFI رو میذارم . مقایسه سیگنال رو با اکسس پوینت linksys خودم انجام دادم که انتن دهیش واسم عالی بود ولی از مقایسه معلومه که بعد از عمل حتی از اون هم بسیار عالی تر جواب میده . سیگنال دهی تقریبا 35 dBm بهتر شد .
مواد لازم : دو عدد کانکتور SMA نری سیم دار ، دو عدد آنتن WIFI رنج 2.4 گیگاهرتز مادگی . من آنتن 7db خریدم ولی فکر میکنم حتی آنتن 3db هم از انتن های اصلی خودش بهتر جواب بدن . تو اینترنت هم پیدا میشن . مراقب باشین اشتباهی آنتن GSM نخرین
متاسفانه فروم نمیذاره عکس مستقیم اپلود کنم . عکس هارو فرستادم به اقا پویا که اپلود کنه . ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
دسخوش !
فقط به نظرت آنتن 3.5ghz کجا بگیریم؟
در توضیحات عرض کردم . آنتن مخصوص 3.5GHz نداریم ولی انتن 2.4 یا5 گیگاهرتز ( که مخصوص WIFI هست ) هم در مقایسه با آنتن LTE اصلی خود مودم جواب خیلی بهتری خواهد داد . من چون خودم حالت عادی 3 خط آنتن دارم دیگه انگیزه تست کردن نداشتمنقل قول:
مواظب افت ولتاژ باش . ممکنه به خاطر افت ولتاژ تو این فاصله 12 ولت به مودم نرسه و تو مرز هنگ کردن باشه یا قدرت تفکیک افت کنه . در ضمن الان که زمستونه هیچ ولی تو گرمای تابستون با این همه پلاستیکی که دورش پیچیدی داغ خواهد کرد و ممکنه بسوزهنقل قول:
PoEش اوکیه و جنس کابلش هم خوبه ( legrand )نقل قول:
حالا با این تغییرات نفس گیر سرعتت چند بود و چند شد؟
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
من خیلی راضی بودم از تی دی
امشب نا امیدم کرد ایرانسل :n03:
اولش سریع تا ۲۰ مگ پر میشه، بعد تو ۱ ۲ ثانیه یهو میفته رو ۶ ۷
انگار لیمیت گذاشتن؟ وگرنه چرا اولش تا ۲۰ پر میکنه بعد یهو میفته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت من با ADSL حدود 16 تا 18 مگابیت (حدود 2 مگابایت)
ولی با TD-LTE سرعتم به 55 مگابیت هم رسیده (حدود 6.5 مگابایت) البته همیشه به این سرعت نمیرسه
سرعت اپلود TD-LTE هم دورو بر 9 10 مگابیت
منکه از سرعتش راضیم:n05::n05::n05::n05:
-
سلام
دوستان آیا مودم داخلی (Z6000) با سیم کارت 4g ایرانسل هم کار می کنه یا خیر؟
بله کار میکنهنقل قول:
بله کار میکنهنقل قول:
سلام آقایون ایرانسل امروز سیستم ipv6 رو برای اولین بار رو اینترنتاش راه انداخت که باعث میشه nat type درست شه میتونه کسی تست کنه ببینه میتونه آنلاین بازی کنه.؟
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
برا منم این موضوع اهمیت زیادی داره...نقل قول:
دوستانی که ps4 در دسترس دارن لطف کنن توی قسمت تست کانکشن نت تایپ رو اعلام کنن که یک دو یا سه هست...
ممنون
همچنان nat هست حتی رو ipv6نقل قول:
ممنوننقل قول:
مودم z6000 دوباره برگشت به قیمت تخفیفی ۱۵۰ هزار تومن!:n36:
درسته؟
اوضاع داخل مشهد فرقی کرده؟
از مشهد کسی استفاده میکنه؟