من قصد دارم برم دفاتر رسمی رایتل و از اونجا ترابرد کنم(ایرانسل به رایتل) ،معمولا چقد زمان میبره؟
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
Printable View
من قصد دارم برم دفاتر رسمی رایتل و از اونجا ترابرد کنم(ایرانسل به رایتل) ،معمولا چقد زمان میبره؟
سلام دوستان
امروز سیم همراه اولم یه پیام اومد که که به زودی غیرفعال میشه و سیم ایرانسل جدیدتون رو بزارین. الان همراه اول از کار افتاده، ایرانسل هم هنوز فعال نشده.
رفتم نمایندگی ایرانسل تو سیستمشون نوشته بود ترابرد در حال بررسی
میشه بگین چقدر طول میکشه سیم کارتم فعال شه؟
با تشکر
سلام به همه ی دوستان
من از ترابرد کلا پشیمون شدم. این پیام ترابرد رو هم آدم میشنوه، از همراه اول چندشش میشه. واسه همین میخوام برگردم همون همراه اول و یه سیم ایرانسل گرفتم که موقعی که کار نت دارم ازش استفاده کنم
حالا دوستان من یه سیم همراه اول قدیمی دارم که بعد از ترابرد غیر فعال شده و یه سیم ایرانسل همون شماره که بعد از ترابرد فعال نشده. مبشه بگین چطوری به سریعترین روش ممکن همون سیم همراه اولم رو برگردونم؟
ممنون
واقعا ادم میمونه ترابرد واسه چی اوردن، اکثر کشورهایی که دارن بدون دردسر ترابرد میشه اما اینجا همش مردم اذیت میکنن باید بخاطرش چندتا گوشی داشته باشی نت یکی خوبه انتن اون یکی .......
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان
من از همراه اول ترابرد کردم به رایتل
سه شنبه درخواست را ثبت کردم
امروز سیم کارت رایتل به دستم رسید
تایید دریافت سیم کارت را ثبت کردم و از طریق پیامک هم تایید کردم
دیگه خبری نشد!
آیا قطعا ترابرد من تایید شده؟ یا هنوز ممکنه توسط مرکز ترابرد پذیری یا حتی همراه اول لغو بشه؟
آیا همراه اول برای من صورتحساب میفرسته؟
خلاصه چقدر طول میکشه رایتل فعال بشه؟
مشکلی پیش نیاد و همه چیز درست باشه 2 الی 3 روز .نقل قول:
بازگشت فوری به همراه اول از طریق سایت رسمی همراه اول .نقل قول:
یادمه 7 یا 8 سال پیش بود این طرح تو ترکیه اجراشد و خیلی هم موفق بود . حالا اینم از وضع و اوضاع ما . اصلا معلوم نیست اومدن خدمت کنن یا بزنن چشم مشترک رو هم کور کنن .نقل قول:
بعد از تایید دریافت سیم کارت 3 الی 5 روز طول میکشه . صبور باشید چون سیم کارت شما دائمی میباشد .نقل قول:
تشکر از شمانقل قول:
من فکر میکردم از زمان ثبت نام سه تا پنج روز طول میکشه!
آیا هنوز ممکنه ترابرد من به هر دلیلی توسط همراه اول یا مرکز ترابرد لغو بشه؟
آدرس سیم کارت همراه اول من با آدرسی که در زمان درخواست ترابرد در سایت رایتل وارد کردم تفاوت داره
این موضوع مشکل ساز نمیشه؟
بعد 10 یا 20 دقیقه باید فعال میشد چون دیگه سیم قبلی سوخته سیم جدید هم گرفتین و ترابرد هم مشکل نداشته . میتونید به عنوان عدم فعال سازی سیم کارت جایگزین شکایت کنید . مخصوصا که پیگیری هم کردین و مشکل کیت نامبر سیم کارت جایگزین هم نداشتین و سیم کارت جایگزین درست و صحیح سالم به دستتون رسیده و رو سیستم ایرانسل این کیت نامبر ثبت شده .نقل قول:
خیر از زمان دریافت سیم کارت جایگزین و ثبت دریافت از طریق پیامک یا سایت رایتل حساب میشه . بله ممکنه ترابرد رد بشه هر چی بشه از طریق پیامک بهتون اطلاع رسانی میشه و علت رو هم ذکر میکنن . فقط سیم کارت قبلی رو اصلا خاموش نکنید و منتظر پیامک ها باشید . انشاالله قبول میشه .نقل قول:
به گزارش سیتنا، حسین فلاج جوشقانی گفت: براساس بررسی سامانه پاسخگوئی به شکایات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات (۱۹۵)، بالاترین شکایت دریافتی از سوی مردم، مربوط به طولانیبودن پیام پخش شده در تماس با مشترکانی است که شماره خود را به اپراتور دیگری ترابرد کردهاند.
وی افزود: بر همین اساس رگولاتوری، اپراتورهای تلفن همراه را ملزم کرد تا پیام مربوط به ترابرد شماره را کوتاهتر کنند به طوری که در حال حاضر اطلاعرسانی ترابرد شماره مشترکان از طریق پخش بوق و پیام "تماس شما بین اپراتوری است" در مدت ۳ ثانیه انجام میشود.
فلاح جوشقانی اظهار کرد: براساس تصمیم کمیته راهبری ترابرد، پس از اطلاعرسانی کامل به تمامی مشترکان، درصورت تایید رگولاتوری، در آینده نزدیک پیام صوتی ترابرد نیز حذف شده و برای اطلاع از ترابرد شماره مشترکان، فقط صدای بوق که کمتر از یک ثانیه است، پخش میشود.
سلام
امروز سیم کارتم خدا رو شکر فعال شد. جالبه دقیقا امروز یه موقعیتی واسم پیش اومد و منتظر یک تماس فوری بودم بعد هر چی صبر کردم خبری نشد. پیگیری کردم دیدم طرف تا این پیام برون شبکه رو شنیده قطع کرده. نمیدونم حالا فکر کرده برون شبکه منظور خارجه یا فکر کرده خط مشکل داره.و اون مکثی که بعد از پخش پیام میشه خیلی مشکل سازه در ضمن باید این پیام به نظرم به عنوان آهنگ پیشواز پخش بشه نه قبل از زنگ خوردن تا حداقل بدونیم یکی زنگ زده و قطع کرده. خلاصه کار امروزم یکساعت به خاطر این پیام عقب افتاد ولی بازم صبر میکنم تا شر این پیام کم شه. چون جایی که هیچ وقت با همراه اول نت نداشتم الان 4جی هستش و البته همراه اول اونجا خطش پر بود ولی ایرانشل نمیدونم چرا کلا یک خطش پره.
خلاصه به نظرم هر کسی میخواد ترابرد کنه 2 الی 3 ماه دیگه هم صبر کنه مشکلات این طرح رفع بشه و بعد اقدام کنه
موفق باشین و ممنون بابت پاسخگویی دوستان در این تاپیک
براي من هم همين اتفاق افتاده.نقل قول:
از همراه اول ترابرد كردم به رايتل. ديروز سيم كارت رايتل اومد و پيامك تاييد ترابرد رو فرستادم. امروز صبح همراه اول پيامك داد و سيم كارت رو قطع كرد. رايتل هم هنوز وصل نكرده
رايتل ميگه مركز ترابرد بايد به ما اعلام كنه تا سيم كارت شما رو فعال كنيم.
همراه اول زودتر از موعد سيمكات شما رو قطع كرده!
فكر مي كنم اين هم يكي از برنامه هاي همراه اول در راه سنگ اندازي باشه!
یا چند روز منتظر بمونید و یا به علت قطع زودتر از موعد و فعال نشدن سیم کارت جایگزین شکایت کنید به 195 .نقل قول:
کلا خاک بر سر همراه اول ، از چهارشنبه پیش سیم کارت قبلی من قطع شده و سیم کارت جدید فعال نمیشه . هر چی هم تماس می گیرم میگه داریم پیگیری می کنیم.
اصلا پشتیبانی و رسیدگی درستی نداره این همراه اول . یک بار زنگ میزنی و اعلام مشکل میکنی و سیر تا پیاز موضوع رو میگی و کد پیگیری هم دریافت میکنی تازه بعد یک هفته زنگ میزنن میگن مشکل شما چی بوده طوری هم میگن مثل اینکه از چیزی خبر ندارن ! بعد باز میرن و بعد یک هفته دیگه میان و این بار نوبت کارشناسان بی ادب و بی فرهنگ همراه اول هستش که به جای حل مشکل صورت مسئله رو عوض میکنن و یا ارجاء های نامربوط و الکی میدن . وقتی هم رفتی 195 شکایت کردی مثل سگ فرداش زود پشیمون میشن و زنگ میزنن و دست بردار هم نیستن تا جواب بدی . باز از اول موضوع شروع میشه مشکل شما چیه ؟ در آخر هم اگر شانس داشتید و به کارشناس با وجدانی برخورد کردید مشکل بررسی و حل میشه مگر نه باز همون جواب های الکی و ارجاء های نامربوط و در آخر ارجاء دوباره به سایت 195 . آخه یکی میخواد 1 ماه وقت بزاره و بیفته دنبال این کارها .نقل قول:
ایرانسل یه چیزش خوبه خود سایت ایرانسل وسط شب هم پشتیبانی انلاین داره و آدمو راهنمایی میکنه یا مشکل رو پیگیری میکنه و کد پیگیری که میده و با پیامک برات میاد میبینی بعد چند روز باز پیامک میاد و نوشته مشکل وارد بررسی شد و از طریق ایمیل هم خیلی خوب پاسخگو هستن . دست نمایندگی های اصلی ایرانسل هم خیلی بازه و راحت تمامی کارها و مشکلات تو نمایندگی های ایرانسل بررسی و به نتیجه میرسه . همراه اول اصلا معلوم نیست چرا این دفاتر پیشخوان دولت رو به عنوان نمایندگی معرفی میکنه . هر وقت من رفتم برا یه مشکل و پیگیری ارجاء دادن به مخابرات و امور مشترکین از اونجا هم به امور مشترکین استان . یعنی باید کلی هزینه کنی و بری استان .
آقا من دو روز پیش رفتم دفتر رایتل برای ترابرد (ایرانسل به رایتل) به ۶۶۷ هم تایید زدم،بعد دو روز هنوز خبری نشده،از کجا بفهمم هنوز توی کدوم مرحله هست؟
در سایت رایتلنقل قول:
در قسمت ترابرد
پیگیری ترابرد
میتوانید آخرین وضعیت رو ببینید
من دیروز عصر حضوری درخواست ترابرد (ایرانسل به رایتل) دادم و امروز صبح حدود ساعت ۹ سیم کارت جدید وصل شد همراه با یک بسته هدیه آغازین. پیامک های بانکی هم میاد و مشکلی نیست،بالاخره از شر شبکه سرتا پا مسابقات دروغ و وسوسه و کندی اینترنت ایرانسل خلاص شدم
برای من وقتی از همراه اول به رایتل رفتم کدهای یواس اس دی کار نمی کرد مثلا کدی که قبلا باهاش وارد بانک صادارت میشدم دیگه از طریق شبکه رایتل غیر فعال بود تقریبا تمام یو اس اس دی ها غیر فعال شده بود.
همچنین با بعضی برنامه های موبایل بانک اندروید مشکل پیدا کردم و دیگه وارد نمیشد چون انگار سیمکارتم عوض شده بود .
اما در کل رایتل عالی بود و اگر پیام ترتبرد حذف بشه من دوباره به رایتل بر می گردم
همراه اول مشخصات فردی منو درست نمیکنه دوماه گیر هستم تو سامانه 195 هم شکایت کردم گفتن درست شد ولی نشد و اعتراض گذاشتم رو جوابشون ولی دیگه هیچ کس اون اعتراض رو بررسی نکرد و جواب نداد.
به نظرتون باید چیکار کنم؟
رایتل با برخی بانک ها قرارداد ندارد و کدهای ussd کار نمی کند، اما با بانک پاسارگاد،رفاه و چند بانک دیگر قرار داد ussd داشته و راحت کار می کند.نقل قول:
منم عین شما رو همین مشخصات موندم . رفتم رمز دوم گرفتم و مشخصاتم رو بررسی کردم ظاهرا درسته و هیچ ایرادی نداره ولی نمیدونم چرا تو سیستم ترابرد میگه عدم مغایرت اطلاعات هویتی ؟ هر سه اپراتور رو برا ترابرد تست کردم رو هر سه اخطار میده ! تاریخ 1395/08/01 درخواست پیگیری دادم تا به امروز هم 3 بار خودم پیگیری کردم ولی هنوز نتیجه نداده . شما منتظر همون اعتراض باش باید از 195 با شما تماس بگیرن . اگر بعد تماس باز هم درست نکردن ارجاء بده به مقام عالی وزارت ارتباطات .نقل قول:
منم دو ماهه گیر همینم هیچ کس هم پاسخگو نیست حتی ۱۹۵نقل قول:
عجب اشتباهی کردیم ها ! میخوای بمونی رو اپراتور پذیرا نمیشه چرا ؟ خدمات دهی ناقصه و به مشکلات هم رسیدگی نمیکنن . حالا پشیمون هستی و میخوای برگردی به اپراتور پایه اخطار میده نمیشه ؟ نه اپراتور پایه رسیدگی میکنه و نه اپراتور پذیرا . سامانه 195 هم که دیگه شورشو درآورده . قبلا خوب رسیدگی میکرد ولی الان دیگه حتی مشترکان رو جای آدم نمیزاره یه تماس ناقابل باهاشون بگیره و بگه مشکل از چه قراره و یا مشکل حل شد یا نه؟ خیلی ها مثل شما و من به خاطر این طرح مسخره ترابرد الان الاف هستن . خدا به دادمون برسه چیزه دیگه ای نمیشه گفت .نقل قول:
چطوری ارجاع بدم؟ از طریق اینترنت یا تلفن؟نقل قول:
سلام دوستان
من از همراه اول ترابرد كردم به رايتل
پيامك هاي بانك به دست من ميرسه و مشكلي نيست.
اما ظاهرا پيامك هاي تبليغاتي قطع شده!
چند سازمان ديگر هست كه پيامك اونها برام مهمه. آيا ممكنه پيامك اين سازمانها هم قطع شده باشه؟ چطور مي تونم مطمئن بشم؟
تشكر
سلام
من از همراه اول به ایرانسل ترابرد کردم
پیامک مربوط به تایید رمز جیمیل بدون مشکل واسم اومد.
موفق باشید
اگر دقت کرده باشید قبلا هم گفتیم . مشکلات پیامک بیشتر در ترابرد از دو اپراتور رایتل و ایرانسل به ( همراه اول ) پیش میاد . در شبکه رایتل و ایرانسل کمتر این مشکل دیده شده .نقل قول:
مراحل و فرايند ثبت و پيگيري درخواست در اين سامانه به شرح ذيل مي باشد:نقل قول:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در سايت و ارسال كد رهگيري بر روي تلفن همراه ثبت كننده درخواست.
- ارجاع درخواست، بر اساس اطلاعات اوليه به مبداء رسيدگي كننده شامل: زير مجموعه هاي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات (مانند اپراتورها، شركت هاي اينترنتي، دفاترپستي و ....)
- ارجاع درخواست براي رسيدگي به واحد تخصصي/ بازرسي سازمان مربوطه در صورت عدم ارايه پاسخ نهايي بعد از گذشت 14 روز در سامانه يا درخواست تجديد نظر حداكثر ظرف مدت 3 روز پس از پاسخ نهايي.
- ارجاع درخواست به بالاترين مقام سازمان تابعه وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در صورت ثبت تجديد نظر دوم يا عدم ارايه پاسخ نهايي پس از مدت مقرر.
رسيدگي نهايي و صدور راي توسط كميته حل اختلاف در صورت درخواست تجديد نظر دوم.
تقریبا میشه گفت در 99 درصد ترابرد به رایتل همه پیامک ها میاد چه خارجی چه داخلی و از هر نوع سرشماره و سامانه مگر اینکه اون سامانه و یا سرشماره جزء پیامک های تبلیغانی محسوب بشه اونم با فعال سازی پیامک های تبلیغاتی برطرف میشه .نقل قول:
سلامنقل قول:
آیا ترابرد به ایرانسل هم 99 درصد شده الان یا باز هم مشکل هست ؟
منم از همراه اول به ایرانسل ترابرد کردم، پیامک های بانک و پیامک های تایید هویت اپلیکشن های خارجی برام میاد، اما پیامک اپلیکشن های داخلی مثل دیجی کالا، زودفود،اسنپ و.... اینهاست که مشکل دارن و نمیاد.نقل قول:
کلا هر پیامکی که از شماره های 1000،2000 و 3000 ارسال میشه به غیر از بانک نمیاد.
شما اینها رو امتحان کنید بگید.
Sent from my Xperia Z2 d6503 from Tapatalk
نقل قول:
سلام
من از ۳۱ شهریور تجدید نظر زدم ولی هیچ خبری نشده
چند بارم زنگ زدم فقط وجود مشکل را تایید میکنن ، همین!
الان چکار باید بکنم؟
با 195 تماس تلفنی و ارتباط با کارشناسان سازمان تنظیم مقررات داشتین ؟ با 195 تماس بگیرید و به بخش کارشناسان تنظیم مقررات وصل و مشکل رو بیان کنید و پیگیری کنید .نقل قول:
نقل قول:منم از همراه اول به ایرانسل ترابرد کردم، پیامک های بانک و پیامک های تایید هویت اپلیکشن های خارجی برام میاد، اما پیامک اپلیکشن های داخلی مثل دیجی کالا، زودفود،اسنپ و.... اینهاست که مشکل دارن و نمیاد.
کلا هر پیامکی که از شماره های 1000،2000 و 3000 ارسال میشه به غیر از بانک نمیاد.
شما اینها رو امتحان کنید بگید.
Sent from my Xperia Z2 d6503 from Tapatalk
من همچنان منتظرم این مشکل پیامک ها حل بشه میترسم شانس من واسه بانک نیاد و این پیام همراه اول که دوستان میگن تو مخه . والا خسته شدم از بس دوتا گوشی با خودم بردم تازه یکیش دو سیم کارته. در اینده هم که اپراتور چهارم داره میاد دیگه چه شود الان واسه نت مجبورم رایتل یا ایرانسل ببرم و همراه اولم چون جندین ساله دارم خط اصلیم هستش اما تو تهران چیزی بنام نت نداره جالبه بسته هم میگیری بعد از اتمام بازم به 4g وصل نمیشه! الان اگر ترابرد کنم همراه اولم دایمی تبدیل میشه به دایمی ایرانسل، تعرفه هاش خوبه نسبت به همراه اول؟ بسته های نتش با اعتباری فرق داره؟