اگه پچ ها رو کامل نصب کنی با پاک کردن نسخه 1.11 و 1.12 باز اجرا میشه یا باید بازی رو پاک و دوباره نصب کرد ؟
نقل قول:
Printable View
اگه پچ ها رو کامل نصب کنی با پاک کردن نسخه 1.11 و 1.12 باز اجرا میشه یا باید بازی رو پاک و دوباره نصب کرد ؟
نقل قول:
برای من اجرا نشد مجبور شدم پاک کنم دوباره از اول نصب کنمنقل قول:
ورژن 2 گلگسی کسی نصب نکرده؟
من اینو نصب کردمنقل قول:
چطور هست بازیکنان بروز نیستند؟
موراتا هنوز ریل مادرید نیست و ....
یا اینکه باید همه نسخه های قبلیو هم نصب کنم؟
دوستان الان آخرین روش بروزرسانی بازیکنان چیست؟
هم انتقالات و هم اپدیتهای قدرت بازیکنان
فقط همین دو مورد
نیاز نشد ممنون خودم یافتم
البته نسبت به نسخه های پیشین کمی سخت تر بود
آپدیت رسمی کونامی همون DLC ورژن 2
لینک دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با حجم 391 مگ
نحوه نصب
ابتدا فایل دیتا پک 2 را دانلود و اکسترکت کنید
سپس دو فایل موجود را به پوشه زیر کپی کنید
C:\Program Files (x86)\Pro Evolution Soccer 2017\download
حالا برنامه DpFileList Generator ترجیحا نسخه 1.8 را باز کنید
لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس فایلها را وارد کنید
فایل بین را بسازید
تمام
حالا بازیو اجرا کنید
خوشبختانه علاوه بر اعمال تغییرات، سیو بازی هم میمونه
من هنوز نتونستم هیچ نسخه ای از PesGalaxy رو نصب کنم و برای من مشکل داره اما دوستانی که موفق شدند نصب کنند نسخه 1.12 رو تست کنند و نتیجه رو اعلام کنند .نقل قول:
اگه منظور شما این هستش (Pesgalaxy Patch 2017 2.00 AIO ) هستش که این پچ به کل یه پچ مستقل هستش .
این دیتا پک 2 مشکل داره ظارها با این کرک یا ... نمیدونم
وقتی تیمها را انتخاب میکنی که وارد بازی بشی موقع لود گیر میکنه
ویرایش
مشکلو تونستم برطرف کنم
آموزش بصورت انگلیسی که راحته
باز مشکلی داشتین بپرسین
FOR ANYONE SUFFERING FROM THE GAME FREEZE !!!!! :
1- download CRI File maker
2- open the application CriPackedFileMaker.exe
3- open THE file “dt80_200E_win.cpk” located at the folder download in your game directory using the inclined colored cube with an arrow above at the top right of CriPackedFileMaker.exe
4- make a new folder on your desktop and named it dt80_200E_win
5- extract the cpk file using the cube on the top right of CriPackedFileMaker.exe next to the one with the arrow above and choose teh new folder as a directory
6- in the new folder , you will find a folder named “common”, inside that one you will find another folder named match, DELETE IT !!!
7- then open the new folder on your desktop like we did on the step 3
8- click build cpk file , it will convert the new folder into a cpk file
9- copy that file and paste it in the folder download of your game directory, make sure to delete dt80_200E_win.cpk first
Pesgalaxy ورژن یک و 1.10 هیچ مشکلی نداره فقط 1.11 و 1.12با کرک سازگار نیستنقل قول:
ورژن 2 نسخه جدید pesgalexy که نیازی به نسخه های قبلی نداره
یعنی دیگه نیازی به ورژن های قبلی نیست فقط کافیه ورژن 2 نصب کنیم
کسی نصب نکردهظ؟با کرک سازگاره؟
در مورد پچ pes galexy فقط نسخه های 1 و 1.10 با کرک سازگار است و نسخه های 1.11 و 1.12 را نصب نکنید .
کسی نسخه 2 این پچ را تست نکرده ؟؟؟
اون پچ به این پچ که نسخه 2 داره هیچ ربطی نداره و دو پچ مستقل هستند.نقل قول:
کی گفته ربطی نداره این پچم مربوط به همون تیم pesgalaxyنقل قول:
فقط این پچ ورژن جدیده و نیازی به ورژن های قبلی نداره
بعد از این پچی 1.13 منتشر نمیشه پچ جدید میشه 2.10 یا 3
منظور دوستمون اینه ورژن 2 با کرک سازگاره یا نه؟
چون ورژن 1 سازگار بود ولی 1.12 مشکل داشت و بازی اجرا نمیشد
دوستان ورژن 2 تست کنن ممنون میشیم
پچ Pesgalaxy Patch 2017 2.00 AIO هیچ ربطی به PESGalaxy که شامل نسخه های 1.0 ، 1.10 ، 1.11 ، 1.12 هستش نداره و دو پچ مستقل هستند ! یعنی برای نصب به یکدیگر نیازی ندارند .
AIO در آخر اسم پچ بالا یعنی All in One یعنی تمام نسخه های پچ PESGalaxy که شامل نسخه های 1.0 ، 1.10 ، 1.11 ، 1.12 هستش رو در یک نسخه گذاشته . از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید .
pes2017=آشغالترین نسخه در زمینه دفاع کردن
حیف که رفتم سی دی کی خریدم
با یه دسته درست حسابی ک انلاین بازی کنم تو بخش مای کلوپ
رسمن مایید مارو
این از دفاع و بازی
اونم از نتو پینگ داغون
:n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34:
شمافکرکنمدستهبازیتونمشکلد ارهنقل قول:
چون اتفاقا تو دفاع کردن خوبه
گل زدن خیلی سخت شده در این فوتبال
و چون از پشت 18 شوت به سختی گل میشه برا همین جذابیت گذشته را نداره
نه والا مشکلی از دسته ندارمنقل قول:
روونه
همه دکمه هارم امتحان میکنم تست میکنم جا میمونن ک میمونن
اتفاقن حمله راحته کافیه یه مهاجم قد بلند بذاری تو نوک حمله بعدش از گوشه ها با دایره و گرفتن ال 1 , نه آر2 سانترای وحشتناک کنی
به هر حال هرکسی یه روشی برای دفاع داره و متفاوتهنقل قول:
اما در کل بعد از مدتی بازی کردن حس میکنم این نسخه زیاد حال نمیده
فیفا هم چه خوب باشه و چه بد کرک نمیشه و کار سخت شده برا ما
حالا فیفا 17 که هیچ فیفا 16 خودش به مصیبت کرک شده و الان رفتم روش کرک را دیدم نا امید شدم ....
دنبال اکانت هکی میگشتم تا با قیمت مناسب بازی رو تهیه کنم ، اونقدر کم پس میخرند که اصلا پیدا نمیشه ! بازی خوبی هست ولی حیف که قدر پول دادن اوریجینال نمیصرفه.
افسوس و هزاران افسوس دیگه :n02:
داشتم میرفتم یه افتخار برا انجمن و pes بازان بیارم که تو سومین دقیقه از وقت های تلف شده بازی گل مساوی رو خوردم
ایشون نفر اول تو بخش آنلاین و my club بودن اولن اونم با اختلاف فاحش
زدم که ادامه دیویشن رو برم (سیستم اتوماتیک و شانسی )از هر نقطه دنیا بازیکن و اونایی که انلاینن و مثل من درخواست بازی کردن رو باهم بدن پیدا میکنه و بقیه داستان
آقا پیدا کرد من نگا به امتیازش نیگا انداختم دوهزار خورده ای دیدم گفتم این کیه یا خدا یادم افتاد تو رنکینگ که نگاه انداخته بودم فقط نفر اول این امتیازو داشته
آقا یکم فسفر سوزوندم دیدم آره خودشه
استرس و هیجان گرفت مارو :n19:تا اومدم بازی دیدم یدونه گل عقبم از استرس و هیجان ک کم شد یدونه زدم و شدیم مساوی
تا اینکه زدم روحیه برگشت بعدش کردم دو به یک
نیمه اول تموم شد یدونه اون نیمه دوم زد شدیم دو به دو ولی بازم حمله وفلان جفتمون یدونه باز زدم تقریبا دقیقه هشتاد اینا من ک خودمو برده میدیدم و داشتم اماده میشدم بیام جولان بدم اینجا , زرتی درست بازی سه دقیقه وقت تلف شده داشت درست همون دقیقه اخرم گل تساوی رو خوردم :n28:
ولی کلن خیلی حال داد سوای این نتی که دارم
:n20::n20:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام همگی
رو کنسول میشه آنلاین زد؟
ps4
اصولن باید بشه نیس بازیاتون اورجینالهنقل قول:
حالا نمیگم هکی استفاده کنی یه چیز دیگه
من خودم برا pc سی دی کی خریدم قانونی شده و از استیم بازی میکنم
چه جالبنقل قول:
من فکر میکردم فقط شطرنج اینا ریتینگ دارند
من که سی دی کی نداریم و نمیتونیم بازی کنیم
البته این بازی هم فکر نکنم ارزششو داشته باشه که 160 تومن براش پرداخت کنیم
موافقم ارزش نداره به شرطی که بخای افلاین بازی کنی باهاشنقل قول:
سی دی کی تهیه کردم فقط بخاطر انلاینش و هیجانش و بیشتر مای کلابش
یکی هم سی دی کی 90 تومنه برا یه سال بازی کردن فک نکنم پول خیلی زیادی باشه
یعنی سی دی کی 1 ساله هست 90 تومن؟نقل قول:
قطعا برا کسی که علاقه داره ارزششو داره
من خودم قبلا یادمه یکی دوبار اراده کردم سی دی کی بازی رد آلرت 3 را بخرم تا انلاین بزنمش
متاسفانه بازیکنانش در گیم رنجر و گارنا خیلی کم بودند برا همین مسخواستم بخرم
آره واسه کسی که علاقه منده ارزش دارهنقل قول:
بهتر از اینه که با هوش مصنوعی نسبتا تکراری بازی کنه
در سطح جهانی رقابت با آدم های مختلف و طرز تفکرات مختلف میتونه جالب و جذاب باشه
آشنایی با سبک بازی های کشورهای مختلف قطعا دیدنیه.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
یه ساله نه و مادام العمر هستش برای تونقل قول:
ولی من با یکی از بچه های کنسول صحبت میکردم از قطع شدن وسط بازی سوال کردم گفتن ک اینو تو کنسول نداریم و مشاهده نشده
یعنی اینکه میای بازی میکنی انلاین دو سه تا گل جلویی یه وخ وسط بازی میندازه بیرون علاوه بر بازنده شدنت سه ب صفر کلی هم حرص میخوری
این تنها عیبه سی دی کی و استیمه معایبشم باث گفت
قطعا اینطوریهنقل قول:
من فوتبالو اصلا با کامپیوتر نمیزنم
زمانی که دوستی فامیلی اومد میزنم اگه نیان نمیزنم
چون فاز نمیده زیاد
عین ظطرنج
شطرن هم بازی میکنم آنلاینش حال میده هر دفعه از یه کشوری حریف میاد و هر کسی کشایش و بازی مخصوصی داره و ادم خیلی چیزا یاد میگیره
توصیه میکنم حتما نصبش کنید
اسمش در اندروید lichess هست
خب 1.5سال بسه چون بعد از 1 سال ورژن جدید میاد و کهنه را میزاریم کنارنقل قول:
دلیل این قطعی چیه؟
خیلی حال گیری میشه اونوقت
توصیه میکنم با اینترنت 4 جی ایرانسل بازی کنید
اصلا قطعی نداره
من بیش از 2000 تا شطرج بازی کردم حتی 1 بار هم نشده نتم بپره
خیلی ببخشید یه سوال داشتم من بازی رو تو ویندوز 10 64 نصب کردم ولی اخرین رزولوشن تو تنظیماتش 1366 هستش
یعنی 19820 نداره دیگه کلافم کرده
- - - Updated - - -
خیلی ببخشید یه سوال داشتم من بازی رو تو ویندوز 10 64 نصب کردم ولی اخرین رزولوشن تو تنظیماتش 1366 هستش
یعنی 1920 نداره دیگه کلافم کرده
یعنی 1920 نداره دیگه کلافم کرده
سلام. آخرین PES که بازی کردم، نسخه ی 16 بود و اون موقع حدّاکثر کیفیّت به رزولوشن مانیتور ربط داشت. احتمالاً مانیتور شما 1366*768 هستش.نقل قول:
نقل قول:
روش زیر رو امتحان کنید بعضی جواب گرفتند .
Select settings.exe. right click mouse. Properties \ compatibility. select
Run to win 8
Disable DPI
run as administrator
Tested on win 10 64bit
انجام دادم بازم اخرین رزولوشن 1366 هستش در حالی که همیشه 1920 بازی میکردم ولی ایندفعه که نصب کردم اینجوری شده خیلی ور رفتم حتی نرم افزار های تغییر رزولوشن بازی هم جواب نداد :n27:نقل قول:
این روش رو هم من امتحان کردم جواب نداد !نقل قول:
برنامه تنظیم روزولیشن برای من باز نمیشه !
Windows 10 X64
سلام
ببخشید من برام یه مشکلی پیش اومده من بازی pes 2017 رو بدون لگ بازی میکردم ولی جدیدا بازی برای یه دقیقه به شدت افت فریم پیدا میکنه بعد دو باره درست میشه و بعد از یه مدت دوباره...
به نظرم اگه مشکل از سیستم بود کلا از اول نباید درست میومد .
الانم به بقیه بازی ها سرایت کرده مثل بازیNBA 2K13 با اینکه سیتسمم خیلی ازش قوی تره و دو سال بدون لگ بازی کردم . ویندوزمم عوض کردم درست نشد.
البته بگم کامپیوترمو که داشتم تمیز میکردم پایه فن سی پی یو شکست ممکنه به اطر اون باشه؟؟ ار بته جاش محکمه و درست کار میکنه بگم که درست بعد از اون اتفاق این شکلی شد.
درایو ها رو هم defrag کردم خلاصه هرکاری بگین حتی قطع کردن اینترنت و بروز کردن دراور کارت گرافیک خواهشن کمکم کنین دارم دیوونه میشم
ببخشید طولانی شد
با سلام
بچه ها کسی میدونه توی مود مای کلاب PES2017 وقتی یه بازیکن رو میزاری توی قسمت Trainer دوباره برمیگرده بعدا به تیم یا کلا میره که میره دیگه ؟PS4
بعدشم ما اخرشم نفهمیدیم این لباسا و اسم بازیکنا چطور کامل لایسنس میشن و درست میشن ؟
نقل قول:
شاید با شکستن پایه فن برای انتقال گرمای CPU به خارج مشکل پیش اومده و حرارت زیاد باعث میشه این مشکل به وجود بیاد . دمای CPU رو اندازه گیری کنید .
دمای سیستمتون رو با استفاده از HW Pro چک کنید . احتمال زیاد از CPU تون باشه .نقل قول:
خودبخود مشکل افت فریم حل میشه یا شما کاری میکنید ؟
فن های سیستمون رو هم چک کنید ببینید سالم هستن یا نه .
اگه دیدید دمای سی پی یو بالاست هم میتونید از خمیر سیلیکون استفاده کنید یا اینکه فنشو عوض کنید یا یه فن جدید بذارید .
دما تا چه حد خوبه و از چقدر نباید بالاتر بره؟نقل قول:
در ضمن من کاری نمیکنم خودش درت میشه ولی بعد یه چند دقیقه دوباره خراب میشه
دما در حالت طبیعی 53 و در حالت تحت فشار 77 درجس
مدل سی پی یوم pentium dual E2200 هست از اینتل
دوباره امتحان کردم تا 85 رسید ممنون برا پاسخ گویی تون
در CPU با نسل های مختلف دمای متفاوتی رو در بالاترین سطح کاری میبینیم .نقل قول:
به نظر من باز هم دمای CPU شما طبیعی هستش فقط این دما به اون خاطر اونقدر ربالاتر میره چون CPU شما برای اجرای بازی بسیار ضعیف هستش .
ممنون بابت جوابتون مشکل ازکارت گرافیک بود فنش سوخته بود عوض کردم درست شدنقل قول:
سلام. دوستان من تمام کرک و پچ و هرچیزی که مربوط به پس هست رو گرفتم . ولی هرکاری میکنم موضوع لایسنس ها و آپدیت ها حل نشده.
کسی راه حلی داره یا روشی که انجام بشه
اشتباه از جانب شماست .نقل قول:
کدوم پچ رو نصب کردید ؟!
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و طبق آموزش با دقت عمل کنید ، بدون هیچ مشکلی نصب میشه . :n01: