اتفاقا همونطور که عکس گذاشته بودم فعلا 3372h رو 4pda بهتر ساپورت میکنه و برنامه هاش بروزتره. تفاوتشون فقط تو فرکانس کاریشون هستنقل قول:
Printable View
اتفاقا همونطور که عکس گذاشته بودم فعلا 3372h رو 4pda بهتر ساپورت میکنه و برنامه هاش بروزتره. تفاوتشون فقط تو فرکانس کاریشون هستنقل قول:
من خیلی در این زمینه تحقیق کردم فکر میکنم بهترین مودم Huawei B315 می باشه که قیمتی حدود 410 داره بعد از این میشه به TP-Link MR200 اشاره کرد البته این مورد دوم را زیاد مطمئن نیستم چون من زیاد از مدل tp-link دلخوشی ندارمنقل قول:
منم به نتیجه شما دارم میرسیم .......... در ضمن اون mr200 خوشگله کلا .... اولش که 600 تومن بود مردم فکر کردن چیز عجیبه !نقل قول:
D-Link DWR-953 هم هست که تازه اومده ....
به جز wifi دار بودن
امتیازی دارن مودم های آنتن دار نسبت به مودم های عادی USB ؟
چون مودم adsl بنده ساپورت میکنه دانگل 4g رو و دو آنتن 5db هم داره
میخوام ببینم نظرتون چیه، یه مودم مثلا دست دوم usb بگیرم نزدیک 100 تومن
یا باید کلا خرج بیفته رو دستم و بالای 400-500 خرج خرید مودم روتر 4g کنم!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که نیاز به یک آنتن 4gبا قدرت 13dbiدارند من یک نوع از این آنتن را درست کردم گیرندگی به نظرم در حد خودش خیلی خوب هست من 4gرا با مودم zte 910fفقط یک آنتن داشتم با این آنتن کل آنتنش فول شد
این هم آموزش ساخت از منبع اصلی
کانکتور مودم از کجا گیر آوردی TS9 , TS5 تو بازار نیستنقل قول:
داداش یه یاگی میگرفتی دیگه از این دردسرا نداشتی
راحت درست کردم یک سیم مفتولی 4را به صورت یک ورق در آوردم بعدش به صورت یک لوله مسی متناسب با پرت tc9قرار دادمش کار ساده ایی البته نبود ولی درست شد
قبلا سرعتتون چند بود؟نقل قول:
این از سایتهای خارجی برداشته شده خودم تست تکردم چون کانکتور TS9 ندارم به مودم وصل کنم. البته کار دیگه مد نظرم تست کنم اگر جواب بده اینجا قرار میدم
دوست عزیز میتونی یه عکس از صفحه فرکانسهای LTE بذاری؟ میخوام ببینم تفاوتی بین فرکانسهای مورد پشتیبانی مدل h با مدل s هست یا نه.نقل قول:
دوستان من زیاد در مودم و اینا تخصص ندارم میخوام از مبین نت مهاجرت کنم به 4g. ایرانسل الان بهتر از بقیس درسته؟ اگه به جای مودم خودشون اینو بخرم کار درستی کردم؟ ارزش داره؟TP-LINK Archer MR200 Dual-Band Wireless AC750 4G LTE
در ضمن من بازی میکنم و پینگم بیخوام پایین باشه. 4g پینگش خوبه؟
ایا مودم d100ایرانسل امکان وارد کردن دستی فرکانس رو دارد یا نه؟اگه هست چگونه؟
و این که چطور بفهمیم در حال حاضر ازکدوم فرکانس استفاده می کند؟
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
انتخاب نوع فرکانس بصورت دستی را داره.نقل قول:
B7: 2600
B3: 1800
+
ساخت آنتن یاگی 13 المنتی برای فرکانس 1800MHz تقریباً در حال اتمام هست .
اون کاغذها بعداً برداشته میشه . فقط مونده ساخت کانکتور ، اتصال سیمها و تست نهایی . اگر نتیجه قابل قبول باشه دومی رو هم میسازم .
موفق باشید انشاالله که نتیجه زحمتتون رو ببینیدنقل قول:
من خودم یک انتن سفارش دادم اگه نتیجه داد تست می زارم
راه آنلاک کردن E303 هوآوی
ظاهرا کسی اطلاع نداره ؟!!
سلام دوستان
یک راهنمایی فوری نیاز دارم
یک دانگل lte نیاز دارم و میخوام از طریق Usb به یک دستگاه متصل کنم که بهش اینترنت بدم
سیم کارت رایتل یا ایرانسل میخوام بندازم
الان این کار را با هات اسپات کردن یک گوشی و اتصال با کابل usb انجام دادم اما مشکل اینه که ای پی ولید را گوشی میگیره و به دستگاه ای پی اینولید میده
برام خیلی مهمه که این دانگل خودش دایل نکنه و در واقع دستگاه اتصال را برقرار و ای پی ولید را دستگاهم بگیره. (دانگل رایتل دارم این کارو میکنه اما متاسفانه فقط 3g است)
انتن دهی دانگل هم نیاز دارم حتی الامکان قوی باشه
تو دیجیکالا دیدم مدل هواووی E8372 4g رو داره ایا این نیازمو برطرف میکنه و دستگاه خوبیه؟ یا چیز دیگه ای پیشنهاد میکنید؟
Sent from my iPhone 6s+
۸۳۷۲ بخریدنقل قول:
فرستاده شده از Lenovo K50a40ِ من با Tapatalk
تا جایی که بنده اطلاع دارم و تست کردم آی پی اختصاص داده شده به موبایل یا مودم در سرویس های 3G و 4G هر 3 اپراتور غیر ولیده.نقل قول:
خیر برای رایتل که ولید هست و ازش استفاده میکنم.نقل قول:
Sent from my iPhone 6s+
مودم من اینه
Cl1e3372sm ver.a
کدوم اپدیت بزنم؟
sent from Huawei mate 8
بله درست می فرمایید. بنده مجددا" با سیم کارت هر 3 اپراتور تست کردم: رایتل آی پی ولید میده ولی ایرانسل و همراه اول خیر.نقل قول:
ظاهرا" برای مودم فورجی E3372 فریمور کاستومی هست که خودش دیال نمیکنه.
از روتر و مودم های فورجی که قابلیت DDNS و پورت فورواردینگ داشته باشن هم می تونید برای کاری که مد نظرتون هست استفاده کنید.
درود.
من از بسته های 10 گیگ ماهیانه ایرانسل(4G) رو گوشیم استفاده میکردم و همیشه ترافیک مازاد میاوردم انتهای دوره.
تا اینکه حدود سه هفته پیش مودم D-Link DWR-932_d1 رو خریدم و سیمکارت رو توی اون گذاشتم. حجمم خیلی زود مصرف میشه. تا روشنش میکنم شروع میکنه حجم خوردن که قسمت زیادیش آپلود هست. شیوه ای برای محدود کردن حجم آپلودش هست؟
تصویر رو ببینید:
در خصوص آی پی ولید رایتل:نقل قول:
با خرید بسته (روزانه پایه)، آی پی غیر ولید شد!
ظاهرا" فقط در حالت مصرف آزاد آی پی ولید میده.
من تا الان همیشه بسته روی خطم فعال داشتم و همیشه هم ای پی ولید داشتمنقل قول:
البته بسته حرفه ای
این دانگل e8372 الان رسید دستم و متاسفانه باید بگم رو دستم باد کرد.
اصلا درست کار نمیکنه به دستگاه متصل کردم و دستگاه نتونست دایل کنه
به یک مودم adsl که دانگل بهش میخوره هم متصل کردم اونم نمیتونه اتصال برقرار کنه
اعلام میکنه که دانگل بهش وصله ولی نمیتونه دایل کنه.
حداقل وقتی گوشی هات اسپات میکردم نت به دستگاه میداد فقط ای پی لوید نبود این دانگل اصلا به دستگاه نت نمیده با یو اس بی!
Sent from my iPhone 6s+
در خصوص آی پی ولید تو منطقه ای که بنده هستم کاملا" رندوم هست. یعنی از هر 5 بار فقط 1 بار آی پی ولید میده. به نظرم بستگی داره تو لحظه ای که کانکت میشم رایتل آی پی ولید آزاد داشته باشه یا نه.نقل قول:
سلام
من یه مودمن 3372 بگیرم میخواد برای راستل استفاده کنه
با کدوم فریمور اپدیت کنم ؟و انلاکیش کلا چیکار کنم اولش مرسی راهنمایی کنید
دوستان من هر چی گشتم دانگل e3372 انلاک (بدون اپراتور) برای خرید پیدا نکردم. کسی جایی سراغ داره برای فروش داشته باشه؟
Sent from my iPhone 6s+
این دقیقا چیکار میکنه؟نقل قول:
شما از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فایلها رو دانلود کنید.البته نگاه کنید مدلش s باشه که روی مودم میتونید ببینید.برای آنلاک کردنش برید تو سایت راستین بازار و لینک همین مودم و اونجا توضیح داده.راحته.به این روش که کد آنلاک و فلش رو با دادن شماره imei در این سایت میتونید بگیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:آنلاک کردنش خیلی راحته.همون اپراتوری بخرید و به روشی که بالا گفتم آنلاک کنید.در سایت راستین بازار با عکس توضیح داده چطور.نقل قول:
یعنی به ایرانسل سفارش بدم؟ هیچ جا پیدا نمیشه ازاد بخرم؟ الان زورکی ایرانسل یه سیمکارتم روش باز میده.نقل قول:
Sent from my iPhone 6s+
مودم 3372 به صورت آنلاک (سفارش مگا فون) در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موجود هستنقل قول:
منتها نمیدونم همین فایل ها روی این مودم هم قابل فلش زدن هست یا نه
کمترین قیمتی که میتونی تهیه کنی همیناست.از بامیلو یا راستین بازار.سیمکارت هم نخواستی خوب استفاده نمیکنی وگرنه خود مودم رو آنلاک کنی ربطی دیگه به ایرانسل نداره.نقل قول:
آره همین فایلها به همه این مودمها میخوره.فقط باید از رو مودم ببینی مدل s هست یا h که برای همون رو دانلود کنی.نقل قول:
دوستان من مودم e5372t رو احتمالا می خوام بفروشم . دوام باتری 3560 میلی امپریش خیلی خوبه. توی بازار ایران نیست و برای من از استرالیا اوردند. هواوی برای تلسترا سفارشی زده. انتن زیر هم اشانتیون میدم. اگر کسی تمایل داشت قیمت مد نظرش رو پخ کنه.
ای دی تلگرامم akbar9000
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه آنلاک کردن E303 هوآوی چیست ؟
سلام من دنبال یک روش برای انلاک کردن مودم هواوی e5220 لطفا اگه میشه بنده حقیر رو راهنمایی کنید
باتشکر جواد
دوستانی که نیاز به آنتن تقویتی دارند این سایت مدل های مختلفی آورده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت هایش به نظرم زیاد جالب نیستند