وایبر برای من کند شده یا بقیه هم مشکل دارن؟
دیر سند میشه دیر هم رسیو داره هی قطع هم میشه
Printable View
وایبر برای من کند شده یا بقیه هم مشکل دارن؟
دیر سند میشه دیر هم رسیو داره هی قطع هم میشه
سلامنقل قول:
یعنی بااران مووی ، تاینی مویز ، یزد موزیک و ... همه با هم و همزمان دان شدند ؟
نقل قول:
همین الان ok شد ///ولی شک ندارم دارن چیز جدیدی رو برای فیلت/رین شدید امتحان میکنن .:n04:
حتما همشون رو یه سرور بودننقل قول:
واسه من هنوز سایت ایران فیلم دانه
اما با قند شکن یه کلیپ از یوتیوب دانلود کردم
اگه اینترنت و اینترانت کنن که اصن دیگه اینترنت نیست آشوب میشه فکر نکنم همچین اتفاقی بیفته...
دقیقا از بنده هم همینطورهنقل قول:
سرعت دانلود هم زیر 80 کیلوبایت شده
دادا ایران فیلم 1iranfilm.com راحت باز میشهنقل قول:
از دیروز کنترل رو نرم افزار چیز شکن خیلی کمتر شده و در کمال تعجب اکثرا کار می کنن
ولی حالا رفتن سراغ برنامه های گروهی وایبر که کلا تعطیله بقیه هم خیلی سرعتشون افتضاحه حتی رو Clash of Clan هم تاثیر گذاشته!!!!!
پینگاتون در چه وضعه ؟ :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعجب نکنید، پینگ افتضاحه ! نمیدونم پارس کاری کرده که سرعت و پینگ از سرورهای اسپید تست خوب باشه یا اینکه اسپید تست قاطی کرده.
دوستان باز تمامی سایت های فیلم و موزیک دان شدند !!!!!!!!
این چه روزی هست دارم میگم 9 فروردین !!!!! فاز دوم فی/لترینک داره اجرا میشه ...
روزی برسه که با اینترنت فقط بتونید کارهایی اداری و ثبت نام و .. انجام بدید !!!!!
این تست هایی که برای پینگ با speed test می گیریم فکر نکنم درست باشه!یه مشکلی هست:
مثلا این تست پینگ با سرور لندن که 10 میلی ثانیه هست،مگه می شه؟پینگ تایم تا سرورهای ایران اینقدر هست.چند دفعه هم گرفتم همین نتیجه رو داد:
ولی وقتی با cmd پینگ این سایت لندنی رو می گیریم روی 110 میلی ثانیه هست.فقط باید با cmd پینگ گرفت.
واسه منم پریدنقل قول:
اینجوری بشه اونوقت همه دیش میزارن اینترنت ماهواره ای راه اندازی میکنن ببین چه روزیه دارم میگم:n02:
همیشه یه راهی هست:n11:
اما با این همه این سایتا خودشون دان شدن که 2 احتمال وجود داره:
1.مشکل فنی و موقتی سایت و سرور و ....
2. حمله ی سراسری و سیستماتیک به این سایتا و دان کردنشون.....
که 90% مورد اول درسته
سایته 24 ساعته داره خدمات میده حالا 2 ساعتم دان بشه نفس بکشه!!!!
زرتش درومده تکست وایبر نمیرسه کسی به پشتیبانی لگنشون زنگ زنده ببینه چی میگن داره جون میکنه ی صفحه باز کنه لعنتی
همش فقط ادعا و تبلیغ با این سرویسای مزخرفشون
زنگ بزنیم پشتیبانی چی بشه؟ یه زمان انقد از پارس آنلاین به من زنگ میزدن و یا من بهشون زنگ میزدم وقت نمیکردم برم دستشویی. زنگ بزنی غیر مستقیم بهت میگن همینه که هست. میخوای بخوا و نمیخوایم به درک.نقل قول:
وایبر و برنامه های مشابه فکر کنم داره میترکهنقل قول:
اشکال از پارس نیست من مخابرات هم دارم همین داستانه
قبل از اینکه هر درخواستی بره اونقدر بلا سرش میارن که دیگه صفحه هم باز نمیشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنتم از صبح قطع بود حالا هم که وصل شده فقط با فیلترشکن سایت باز میکنه
واسه شما با فیلترشکن میره ولی واسه ما بعد از چند ساعت قطعی الان تو کماست.نقل قول:
های وب هم اینطوری شده. اینم عیدی به مردم دادن!!!!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
امشب سرعت دانلود torrent شما هم اومده پایین؟
اوائل روی نهایت سرعت (برای من 700-800 هست) ولی بعد از ثانیه هایی میاد محدود میشه به 20 کیلوبایت بر ثانیه! the *k
واسه من که قطعه فقط با فیلترشکن سایتا باز میشه هم پینگ رفته بالا و هم سرعت اومده پایین :n24:نقل قول:
این فیلترینگ هوشمند هست که دقیقاً همون سیستم "فایروال بزرگ چین" هستش که دارن اجرا میکنن؛ این فاز دومش بود، فاز سوم هم داره! فاز اولش اون چند ماه پیش بود که به همین شکل اختلال ایجاد میشد برای ارتباطات رمزنگاری شده، ولی اون موقع اینطور بود که به جای مختل کردن مشخص همون ارتباط، کل ارتباطات با اون ip مقصد رو قطع میکرد!نقل قول:
اون مشکل تورنت هم در دیشب، الان که گزارشات و logs برنامه ها رو میبینم، بعداً درست شده...
بالاخره نت وصل معلوم نیست چکار داشتند می کردند 20 ساعت قطع بود
همش بخاطر اون فیلترینگ هوشمند وارداتی از چین هست ای لعنت به چین :n21:نقل قول:
این سیستم که از چین وارد کردن، به واقع که بسیار مبتکرانه و فوق علمی روش فکر شده و کار میکنه، به طوری که جهانیان را شگفت زده نموده! طراحان چینی این سیستم که چند سالی هست ملت چین رو آزار میده، نشستن فکر کردن چه کنیم چه نکنیم، ما که نهایتاً نمیتونیم جلوی همه ی راه هایی که نمیپسندیم رو بگیریم، پس بزنیم همه رو بی هدف بترکونیم و فقط اونایی که میخوایم رو باز بزاریم!
روایت است که وزارت ارتباطات دولت کلید هم یه سری افراد رو فرستاده برای سفر به خاور دور و یافتن رازهای کیهان و کلیدهای موفقیت در همه ی امور، بعد که رسیدن به این کشف عظیم چینی ها، نعره زنان سر به بیابان های چین نهاده و درجا این ایده ی به شدت مبتکرانه را خریداری کرده و اجرا نموده اند.
مچکریم
سرعت به شدت افت کرده :n21::n21::n21:
خیلی عجیب بود چون همسایمون درست مثل من از این شرکت داره سرویس می گیره از اون وصل بود ولی مال من قطع
قشنگ مشخصه رو ip کار دارن می کنن خدا به خیر کنه
رضا تو هنوز پارس انلاینی !!!!!!!نقل قول:
آره خوب هنوز قراردادم تموم نشده چکار کنم :n02:نقل قول:
1ساله گرفتی؟؟؟؟؟نقل قول:
نه 6 ماهه کاش یکساله میگرفتم شبانش خوبهنقل قول:
یعنی سرویس 1ساله هیچ محدودیتی نداره؟؟؟؟؟؟/نقل قول:
نقل قول:
اگه قبل از 10 آذر میگرفتم بله مثل قبل بود ولی الان کل سرویس ها یک سوم هست حتی اون سرویس های شش ماهه و یکساله که به اسم شبانه دار میدن هم در اصل همون یک سوم هست
اگه راه داره کنسلش کن برو یه شرکت دیگهنقل قول:
من همون اذر ماه از پارس رفتم
سعی کن از شرکتی بالای 1 ماه نت نگیر چون احتمال داره اوضاع شرکت مورد نظر بعداز یه مدتی داغون بشه یا تغییرات داشته باشن
خوب این 6 ماهه رو قبل از 10 آذر گرفتم و شبانه داره ( کاش بجاش یکساله میگرفتم ) الان هم که وضعیتش خراب شده سرعتش حدود 600-700 هستنقل قول:
نمیدونم خرداد ماه که تموم شد چکار کنم :n14:
سرعت شبانه امشب جالب نیست البته با دانلود منیجر همون 1.6 رو میگیره ولی تک لینکش خرابه.
مخابرات الان عالیه 2مگش 530کیلوبایت میده البته تا چند وقت پیش رو 650بود تو اکانتینگ ولی چند روز پیش گذاشتنش رو 530کیلوبایتنقل قول:
البته اگر تو گروه ما بیفتی:n06:
بایذ ازشون بخوای تا دان استریم رو بالاتر ببندن ؟ یا خودشون بالا میبندن ؟نقل قول:
قضیه این گروه ها چیه ؟
هنوز IP ثابته و عوض نمیشه ؟
دوستان هیچ جوری میشه وی پی ان رو در موردم ست کرد یعنی تو تنظیمات مودم؟
فکر نکنم روی مودم های معمولی بشه یه مدت خودم دنبالش بودم ولی نشد بیخیالش شدم شاید با مودم سیسکو بشهنقل قول:
ولی یه راه دیگه واسه استفاده از وی پی ان روی وای فای هست اون هم هات اسپات هست با لپ تاپ یه هات اسپات درست کن وی پی ان هم فعال کن تمام ترافیک از اکنت وی پی ان رد میشه :n01:
or by using Microsoft Windows' Internet Connection Sharing with a few minor changes to Windows' iptables called Route