چراغ قوه و برنامه ضبط صدا
برنامه چراغ قوه نیاز به ساین داره
Printable View
چراغ قوه و برنامه ضبط صدا
برنامه چراغ قوه نیاز به ساین داره
بانمك لينكا رو گذاشتمنقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/79485109/Pack_Aplicaciones_3edicion.part1.rar
کد:http://rapidshare.com/files/79493633/Pack_Aplicaciones_3edicion.part2.rar
عزیز جان، خیلی ممنون از پاسخگویی سریع و خوبتون. اما کیجن این برنامه ضبط صدا کار نمیکنه. باز نمیشه.نقل قول:
سلام دوستان
ببخشید به موضوع ربطی نداره. اما امکان ایجاد تاپیک بسته شده...
مدت خیلی زیادی هست که هر موقع گوشی رو روشن میکنم بعد از چند لحظه
می نویسه Installing و بعد از اون یک ارر میده.توی Application Manager هم
هیچ برنامه نصب نشده ای ندارم.
معنی ارر هم اینه : نمیتوان برنامه را در مموری کارد نصب کند. به App Manager بروید.
در ضمن از وقتی اینطور شد که برنامه Font Router رو نصب کردم. اما حالا اون رو حذف کردم
ولی هنوز همونطوره...
ممنون میشم بگید چیکار کنم...
این مشکل دوستومون رو منم بعد از آپدیت تا حالا دارم. گوشیم N73 هست. چکارش کنم؟
يك بار بايد برنامه هايي رو كه روي مموري كارت نصب كردين رو حذف كنين و دوباره نصب كنين
بچه ها گوشی من App close میده البته برای بعضی از برنامه ها مشکل از کجاست؟
دوست من نگفتي گوشيت چيه و با چه برنامه هايي اين پيغام ظاهر ميشه ؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
اين مشکل رو منهم بعد از Update کردن گوشي داشتم و تا مدتها اينجوري بود تا بالاخره ايرادش رو فهميدم.
مشکل اينه که گوشي مي خواد برنامه هاي موجود در کارت حافظه رو نصب کنه ولي فايل هاي اصليش رو در مموري گوشي نمي تونه پيدا کنه (دليل اينکه هميشه بعد از Update اينجوري ميشه اينه که در حين آپديت کردن، حافظه خود گوشي فرمت ميشه ولي کارت حافظه بدون تغيير ميمونه!)
- براي حل اين مشکل شما اول کارت حافظه رو فرمت کن و بعد مموري گوشي رو فرمت کن، به اين ترتيب مشکلت حل ميشه... (البته قبل از اون مي توني از اطلاعات مورد نيازت BackUp بگيري)
رامين :11:
سلام
اگر مموری گوشی رو فرمت کنم برنامه های ارجینال گوشی حذف میشه؟ پیام ها چی؟
در ضمن کد فرمت رو هم بدید. برای فرمت مموری کارد باید چی کار کنم؟
موفق باشی
آقا نمیشه ساین شده ش رو بذاری؟!نقل قول:
البته یه چیز باشه که روو ان95 هم جواب بده و فلاشش رو روشن کنه نه چشم قرمزیش...
ممنون!
برنامه ی Rotate Me رو می خواستم برای ان95 8گیگ...با تشکر!
آقا اين برنامش رو هم ميزاري براي ما . مرسي . دنبال يه برنامه خوب براي ضبط صدا بدون بوق هستم البته يكي گرفتم صداش هم خوبه . حالا اينو بزار ببينم چطوري هستشنقل قول:
سلام .نقل قول:
برنامه هاي اورجينال روي مموري كارت پاك ميشه ولي ميتوني دوباره اونا رو از سايت نوكيا دانلود و نصب كني . كليه پيام هات هم پاك ميشن . پس قبلش از اونا Back up بگير .
واسه فرمت مموري كارت كدي نيست و اگه نتوني از طريق خود گوشي اين كارو بكني ( در مورد شما اينجوريه ) گوشي رو با Data transfer يا از طريق رم ريدر به كامپيوتر وصل كن و مثل يك درايو كامپيوتر Quick فرمتش كن . بعدش هم حتما" با خود گوشي فرمتش كن . :10:
دوست عزيز قبل از آپديت گوشي بايد از sms ها و شماره تلفنها و هر اطلاعات ديگري كه در كارت حافظه داشتي بايد بك اپ مي گرفتي.مشكل شما همانطور كه دوستان اشاره كردن با format كردن كارت حافظه حل مي شه.البته اگر برنامه اي از كارت حافظه استفاده كنه هنگام format كردن خطا خواهد گرفت.مخصوصا تمهاي كه رو كارت نصب مي شن يا اگر sms ها اگر تو كارت نصب مي شن رو عوض كنين. اگر راهنمايي بيشتر خواستين در خدمتيم.نقل قول:
برنامه هاي اريجينال گوشي با فرمت کردن اون پاک نميشه. پيام ها و دفتر تلفنت پاک ميشه که از هردوشون براحتي مي توني يک Backup بگيري. براي فرمت کردن گوشي از کد #7370#* مي توني استفاده کني. براي فرمت کارت حافشه هم قبل از فرمت گوشي مي توني به بخش Tools>Memory>Options بري و Format Memory رو انتخاب کني.نقل قول:
رامين :11:
آقا من برنامه ويرايش فايل هاي mp3 ميخواستم. با تشكر
:40:دوست عزيز ، برنامه هايي كه روي " مموري كارت " هستن چه اورجينال باشن چه نباشن با فرمت مموري كارت از بين ميرن .نقل قول:
وقتي كه تعدادي برنامه يا تم روي مموري كارت نصب و بعدش گوشي رو با كد 7370 ريست كنين با هر بار خاموش و روشن كردن گوشي پيغام. . . installing مياد و گوشي به اون طريقي كه گفتين نميتونه مموري رو فرمت كنه . پس بايد حتما از طريق كامپيوتر فرمت بشه . :40:
dada عزيز، اون دوستمون پرسيده بود که "اگه مموري گوشي رو فرمت کنم، برنامه هاي ارجينال پاک ميشه؟" همونطور که حتما ميدوني هيچ برنامه ارجينالي روي کارت حافظه نصب نيست. برنامه هاي ارجينال فقط توي حافظه گوشي نصب هستند و اصلا ارتباطي با کارت حافظه ندارند مثل ساعت، Real Player، InfraRed، تقويم و... بنابراين با فرمت کردن گوشي اين برنامه ها پاک نميشن...نقل قول:
کد 7370 هم فقط مموري گوشي رو پاک مي کنه و به همين دليل بعد از اينکار اون پيامي که شما گفتي ظاهر ميشه، براي جلوگيري از اين مطلب اول بايد کارت حافظه رو فرمت کرد و بعد با اين کد، حافظه گوشي رو فرمت کنيم.
رامين
آقای rahnemoun
لطفآ از چیزی که اطلاع کامل نداری، حرف نزن...
مموری کارت رو فرمت کردم و متاسفانه برنامه UniDic که ارجینال روی کارت بود حذف شد...
این نسخه که روی گوشیم بود فرانسوی ، عربی ، فارسی و انگلیسی داشت...
اگر لینک برای دانلود دارید بزارید تا دانلود کنم و نصب کنم روی گوشی.
ببینید دوستان اینجا کمی بحث پیچیده، یک سری نرم افزارهایی هستند که مربوط به خود گوشی هستند و شما حتی امکان حذف اونها رو ندارید، اونها با فرمت مموری کارت هم از بین نمی روند چون روی حافظه ی ROM گوشی هستند حتی با فرمت خود گوشی هم باقی می مونند.
ولی دوست عزیزمون که UniDic نرم افزار گوشی به حساب نمی آد (شما می تونی با زدن کلید c وقتی روی آیکون اجراش هستی اونرو پاک کنی ) و در واقع یک نرم افزار تبلیغاتی از نوکیا هست که روی مموری کارت به شما عرضه می شه و هنگام اولین بوت گوشی نصب می شه، که خوب مشخصا با فرمت کارت پاک میشه.
پس توجه کنید به اینکه کدام نرم افزارها برای خود گوشی هستند کدامها جنبه ی حمایتی یا به قولی تبلیغاتی دارند.
در کل اینکه مشخص هست با فرمت یک کارت تمام اطلاعاتش از بین میره، امکان نداره شما یک کارت رو فرمت کنی و بخشی از اطلاعاتش پاک نشه!
برای unidic
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219646&highlight=unidic
دوست عزيزنقل قول:
من اينهمه در مورد برنامه هاي ارجينال توضيح دادم باز شما ميگي من مموري کارت رو فرمت کردم و برنامه Unidic حذف شد!!!! عزيز من اولا برنامه Unidic جزو برنامه هاي ارجينال نيست (قبلا نوشتم که چه برنامه هايي رو ارجينال ميگن) ضمنا هر برنامه اي که روي مموري کارت نصب باشه، با فرمت کردنش حذف ميشه ديگه...
يکبار ديگه ميگم: برنامه هاي ارجينال روي خود گوشي نصب هست، نه روي مموري کارت... هر برنامه اي که روي گوشي نصب باشه رو ارجينال نميگن، بخصوص برنامه هايي که روي مموري کارت نصب باشند...
لينک برنامه Unidic 2 رو در پايين برات ميذارم ولي قبل از نصب حتما بايد اونو ساين کني.
تو پرانتز: مطمئن باش اگه از چيزي اطلاع نداشته باشم، بهيچوجه در موردش اظهار نظر نمي کنم!
رامين :11:کد:http://www.mediafire.com/?bszi2j3ysi3
برنامه های سیمبین سری 60 ویرایش 3 در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیک قفل شد.