خواب دیدی خیره دوست گلم ..مبین نت وطرحهاش :n02:نقل قول:
شما بعد از اینکه اون 20 گیگ 15 هزار رو فعال کردی دیگه از تو پنلت حذف میشه و فقط یکبار میتونی خرید کنی :n19:
Printable View
خواب دیدی خیره دوست گلم ..مبین نت وطرحهاش :n02:نقل قول:
شما بعد از اینکه اون 20 گیگ 15 هزار رو فعال کردی دیگه از تو پنلت حذف میشه و فقط یکبار میتونی خرید کنی :n19:
درسته از اونجا حذف میشه ولی تمدید میزنم خوب!اینطوری نیازی نیست تو لیست باشه.نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سلام
بسته هاش خیلی مناسب شده
کیفیتش از عید تا به الا ثابت بوده برای من و پینگ عالی شده
مطمئنینقل قول:
تمدیدش کار میکنه و فعاله روی این طرح ؟؟
متاسفانه نوشته شما قادر به تمدید طرح فعلی نمی باشید.عجب.طرح قبلیمم پرید.
خودمم شک کردم از مبین دزد بعید بود این حرکت تا اینکه پتش رفت رو آب.
هدفشون از این کار فقط این بوده کسایی که کلی طرحشون مونده اینجوری طرح قبلیشون رو حذف کنن و این طرح جدید ارزون رو نصب کنن و آخر سر هم کلی بزنن به جیب.
این طرح هم فقط برای کسایی میاد که کلی از طرح فعلیشون اومده.
فکر نمیکنم دوباره تو جز تمدیدی حساب بشه اگر باشه که خوب میصرفه اگر نباشه مفتش گرونهنقل قول:
امکان نداره انکارو بکنه
سابقه این شرکت خرابه
جالب اینجاست این طرح رو کنار طرح 15 گیگ 1 ماه 50 ت زده در واقع ترفندی زده دو طرح رو کنار هم ببینید ناخدا گاه بزنید روی این طرحشون :n02:نقل قول:
من 1 ساله گرفتم 100 گیگ ماه اول که خوب بود بعدش یع دفه 2 ماه کامل عملا قطع بود
الان یه دفه برای من از دیروز خوب شد (داشتم آماه میشدم برم سمت ایرانسل و 4g)
معلوم نیست که بعدا چه بلایی سرمون بیاره
به محض اینکه طرحم تموم بشه مستقیم میندازمش توی آشغالدونی:n10:
به صدای مشتری پیام زدم طرح رو برام کنسل کردن و طرح قبلی رو برام برگردوندن.حالا نمیدونم هزینه پرداختی چی میشه؟برمیگردونن؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
هزینه توی پنل براتون ذخیره میشهنقل قول:
اون طرح هم برای نوروز بوده، برای همین نمیشه تمدید کرد
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
آقا یه سوال این سرویس TD-LTE با مودم های قدیمی مبین نت یعنی کله قندی ها هم کار میکنه یا مودم خاصی داره؟
نه كار نمي كنهنقل قول:
طرح جدید ویژه مشترکین وایمکس
300 گیگ - سرعت تا 4096 - یکساله 200 هزارتومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم جدید باید بگیرید. اگه میخواید عوض کنید تا 25 فروردین یه طرحی دارن به نام مهاجرت(شاید بعدا تمدید کنن). مودم وایمکس رو میگیرن و روی مودم جدید حداکثر 100 هزار تومن تخفیف میدن. من 5-6 سالی هست مودم وایمکس دارم خاک میخوره. زنگ زدم بیان تعویض کنن. اگر هم استفاده نشد بعدا میتونم بفروشم. وایمکس دیگه بدرد نمیخورهنقل قول:
باز این آشغال نت داره گندش درمیاد سرعت و پینگ افتضاح شده امروز
2 روز کار میکنه 10 روزش وضعش خرابه
مجبورم برم همو 4g بگیرم
سلامنقل قول:
مودم یکبار خاموش روشن کنید گاهی کمک می کند
دوستان من وایمکس دارم حقیقتش نسبتا راضیم البته گویا نقاط به نقاط کیفیتش فرق کنه. فعلا که شانس با ماست و کیفیت خوبه. تا ببینیم بعدا چه میشود.
بعد مدتها مودم روشن کردم این طرح 20 گیگ رو دیدم در واقع قیمتش باید 55 باشه اما الان شده 16تومان اگر هر دو سه ماه یه اینطوری ارائه بدند که خیلی خوبه !
منم بعد چند سال مودم رو دوباره فعال کردم همین طرح داخل پنل بود ولی یکبار مصرفه. به محض اینکه خریدمش از پنل حذف شد. قابلیت تمدید و خرید حجم اضافه هم ندارهنقل قول:
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
سلام
واقعا بسته هایی که قرار دادند بسیار عالی شده.
برای من اغلب اوقات بسته های متنوعی قرار داده , حتی گیگی ۷۵۰ تومان !
سرعت مبین نت از قبل عید تا به الا بسیار روان و عالی شده
سرعتش قبل عید برا من شبا تا 800-900 میرفت از وقتکی که ساعت رایگانو کردن 1-7 از 200 بیشتر نمیشه شبی بزور 9 گیگ میگره:n03:نقل قول:
با سلام به دوستان عزیز
عزیزانی که از سرویسی که واسه مشتریان قدیمی گذاشتن به عنوان مثال سرعت 4 مگ 100 گیگ یکساله راضی هستند؟ارزش داره بخرم ؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
والا صد گیگ سه ماه صد تومن دارم من سرعتش بعد عید ساعت رایگان خوب نی شبی متوسط 8تا ده گیگ میگرهنقل قول:
راستی برا شما چن تومنه
واسه من دو گزینه 40 گیگ یکسال 60 تومن و 100 گیگ یکساله 100 تومن هست که نوشته سرعت بر اساس شبکه رادیوییی منطقه از 512 تا 4 مگ می باشد.واسه شما سرعت در روزش راضی کننده هست ؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
تقریبا ۲ ماه است از مبین نت دارم استفاده میکنم
بسیار پایدار و خوب شده
سرعت حداکثر برای من ۵۰۰ کیلوبایت بر ثانیه است که ثابت بودن شبکه برام مهمه که فعلا تا به الا دارد
سه ماه از سرویس وایمکس استفاده نکنید یه پیشنهاد جذاب این شکلی بهتون میدهنقل قول:
نقل قول:با راهنمایی دوست عزیزمونون و فعال کردن اون در پنل بنده طرح بسیار به صرفه 300 گیگ سرعت 4مگ 1ساله به قیمت 218 تومن فعال شد.:n12::n12:
دیشب مبین نت پکید سرعت دانلود 100کیلو هم نمیرسد:n04:
اتفاقا بعد عید سرعت من شبا خراب شده بود دو شبه الان عالی شده 14گیگی میگره هر شب به روال سابقش برگشتهنقل قول:
سلامنقل قول:
بله بسیار مبین نت خوب شده
برای من ۵۰۰ گیگ ۳۷۰ هزار تومانی قرار داده
دوستان مودمم چند روزه قاطی کرده ریست فکتوری هم دادم فایده نداشت نیم ساعت استفاده نمیکنم سیگنال مودم میاد روی صفر به کانتکشنم خیلی ضعیف میشه اما چراغ مودم 4 خطش پره به اپراتور هم گفتم گفتن تماس میگرین اما خبری نشد
این طرح های رنگ زرد که توی پنل اومده فقط میشه یکبار خرید ؟
سلامنقل قول:
با تعویض فرکانس، هر 4 فرکانس 3449000 , 3459000 , 3549000 و 3559000 بصورت تک تک تست گرفته و وضعیت اتصال را ارسال نمائید
امکان فعالسازی طرح های ویژه برای مشترکین وایمکس (با قابلیت تمدید)
کل فرکانس هاشو ریمو دادم فقط با 3449000 وصلش کردم درست شد ممنوننقل قول:
منم قبلا همچین مشکلی داشتم با حذف فرکانس ها و ثبت تک فرکانس مشکل بر طرف شدنقل قول:
از صبح پینگ من 500تا 800تا شده ..بعد هم میره تو تایم اوت که کلا نابود شد
بعد باید هرچند دقیقه سکبار مودمو خاموش روشن کنی تا درست بشه
هر سایتی هم میخواهی باز کنی باید کلی ریفرش کنی تا باز بشه
چیز عادیه میتونی از کارشناسش بپرسی :Dنقل قول:
دوستان این که از ساعت 1 تا 7 رایگان نامحدود نوشته واقعیه؟واسه طرح یکساله میگم
سلام
به نظرتون ارزش داره بیام سمت مبین نت؟؟؟
من خط ADSL خوبی ندارم
سرعتش کمه
مبین نت بهم 4 مگ رو میده؟؟؟
نقل قول:
سلام دکل wimax شما در اراک دقیقا روبروی محل کارم هست برنامه ای بری lte استان مرکزی و اراک ندارین ؟
با تشکر