منظورش مناظره هفتگی شبکه ۱ هست که امروز مربوط به سه اپراتور موبایل کشور هستنقل قول:
Printable View
منظورش مناظره هفتگی شبکه ۱ هست که امروز مربوط به سه اپراتور موبایل کشور هستنقل قول:
اگر هم میشه صداشو ضبط کنید بعدا گوش کنیم
دوستان عزیز پیشنهاد می کنم هر کس خبری در مورد وضعیت 3g میذاره , حتما ذکر کنه در کدام منطقه از کدام شهربررسی کرده؟
دوستان این رفیق من بهم پ.خ زده که همراه اول بهش sms داده که نیاز هست تنظیمات گوشیتونو تغییر بدید تا دچار محدودیت سرعت نشید
ولی چون گوشی جفتمون هوآوی هست تنظیمات واسمون از طرف اپراتور ارسال و نصب نمیشه!!!
الان کسی میتونه به من بگه قضیه این تنظیمات چیه و چیکار باید کرد؟!
من بسته 1ماهم چند روز پیش تموم شد ولی بخاطر اینکه سرعت بیشتر از 2مگ نمیشد دیگه تمدیدش نکردم
حس می کنم اینکه سرعت بالاتر از 2مگ نمیرفت بخاطر عدم اعمال تنظیمات جدید روی گوشیم هست
مناظره جمعه بیشتر فکاهی بود!
جالبه که مدیر عامل ایرانسل اصلا" شرکت نکرده بود.
از لینک زیر قابل دانلوده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیمات جدید که از ۲ هفته پیش اعمال شده و اگه تبادل دیتا دارید پس از قبل تنظیمات شما درست بودهنقل قول:
تنها کاری که باید انجام بدید اینه که تو قسمت اکسس پوینت بجز APN بقیه گزینه ها رو پاک کنید و خالی بزارید
سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی
سیمکارت همراه اول گرفتم ( اعتباری) زدم تو گوشی پیام اومد که مشترک گرامي سرويس GPRS شما فعال گرديد, براي دريافت تنظيمات گوشي, مدل آن را به 8008 ارسال نمائيد. مثال NOKIA N95 ، گوشی ای که سیمکارتو زدم برای تست note 2 هستش عبارت note 2 یا samsung note 2 رو که میفرستم میگه تنظیمات پیدا نشد یا مدل گوشی ای میده که نامربوطه ، ایرانسلو که میزاری راحت 3g وصل میشه اما همراه اول E هم وصل نمیشه ( بسته 1 روزه هم گرفته شد اما حتی به E وصل نمیشه ) ، دوستان راهنمایی بفرمایید
با تشکر
تنظیمات رو دو پست قبل توضیح دادم فقط تو قسمت apn عبارت mcinet رو تایپ کننقل قول:
اگه تو منطقه شما نسل ۳ وجود داشته باشه باید حتما بسته ماهانه یا هفتگی فعال کنید
Sent from my iPhone using Tapatalk
درود آرش جان
خیلی ممنون درست شد ، به E وصل شد
آیا وقتی wcdm only رو انتخاب کنم در حالی که بسته فعال نباشه ( متاسفانه بسته 1 روزه فعال کردم ) آنتن بره (emergency calls only) ینی 3g نیس ؟
واسه بسته یک روزه روی 3G نمیره . فقط ماهانه و هفتگی میرهنقل قول:
اگه تو حالت wcdm شبکه نسل سه همراه اول رو پیدا نکردی یعنی تو منطقه شما نیستنقل قول:
سلام من بغل انتنم میزنه 2g حالا یعنی این سرویس برای من فعال نیست ضمنا نحوه فعال کردن این سیستم را هم من هم تو سایت همراه اول خوندم هم اینجا ولی کلا گیج شدم باید بسته بخرم یا برم اکسس پوینت تعریف کنم چی وکنم؟:23:
هم باید اکسس پینت رو تنظیم کنید هم بسته بخرید و هم اینکه نسل سه تو منطقه شما پشتیبانی داشته باشهنقل قول:
MCI-GPRSنقل قول:
mcinet
فقط تو بخش APN type تیک همه موارد زده شده، اینو چیکارش کنم؟!
mms
supl
wap
dun
مشهد راه افتاده یا نه؟
نه خیر ، معلوم نیست همراه آخر چه غلطی می کنه..نقل قول:
همراه اول اصلا پوشش میده؟
هیچ خبری دیگه از این شرکت نیست
دوستان داستان جمعه چی بود؟ هیچکی چیزی ننوشت!
حرف بدرد بخوری زدن یا وراجی محض بود؟
بهتره از نماینده مشهد در مجلس بپرسید که وزیر ارتباطات رو بخاطر راه اندازی اینترنت پر سرعت تهدید به استیضاح کرده بود!
امروز ساعت 12ظهر تست گرفتم اون هم با وی پی ان سرعت عالی بود
با هات اسپات دادم رو کامپیوتر
اصفهان ولی عصر
سلام 3g در ساری
اولاش تا 5 مگ اومد بعد کم شد.بدیش اینه هر نیم ساعت قطع میشه
چندتا تست در ایستگاه متروی صادقیه
مساله این است؟ بودن یا نبودن؟
آیا ایرانسل پهنای باند سرعت نسل چهارم رو تامین می کند یا نه؟ و الا همین تری جیش هم تا 21 مگ میکشه اما کو کجاست. سلام ما رو بهش برسونید
اینم تری جی ما
بلاخره سمت خونه ما هم راه اندازی شد. اولین تست . جالب اینکه من بسته ای رو فعال نکردم ولی وصله
برای شروع بد نیست .
مراقب باشیدنقل قول:
مصرف آزاد یکم هزینش زیاده
Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدان انقلاب اصفهان دیروز
بعد از یکی دو تا تست به صورت آزاد فعلا بسته 2.5 گیگ ماهانه رو فعال کردم . اگه بسته های ماهانه با حجم بالاتری بده خیلی عالی میشهنقل قول:
این یعنی چی؟؟؟ من بسته یک روزه گرفتم E فقط نمایش میده. مگه در صورت تحت پوشش نباید 3g نشان داده بشه؟ یا حتما اول باید بسته خرید تا 3g رو نشون بده؟نقل قول:
برای منم بدون بسته وصل میشه به 3g الان امتحان کردم دیدم اما پوشش همچنان خوب نیست تهران بخصوص محل ما. شما هم احتمالا پوشش منطقتون ضعیفه درسته 3g نشون میده اما ظرفیتش کمه و زود قطع میشه.نقل قول:
برای من بدون بسته وصل شد الان یه بسته 2.5 ماهانه گرفتم
اینم تست الان از داخل اتاق خواب :n02:
رشت بلوار منظريه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همراه اول نمیخواد سیمکارت فورجی بده؟
بسته یک ماهه فعال کردم و زودتر از یک ماه حجم دو نیم گیگ تموم شد. حالا میخوام بسته جدید بگیرم میگه شما تا فلان تاریخ بسته دارین و امکان تغییر وجود نداره. به صورت اتومات هم تمدید نکرد
آقا سلام به همه دوستان. تو منطقه 3g فعاله خود شبکه نسل سوم رو هم گوشی پیدا میکنه اما موقعی شبکه گوشی رو میذارم رو نسل سوم آنتن کلا میپره و نمیذاره بهش وصل شم... گوشیم هم Xperia z هست لطفا راهنماییم کنید
منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
قبلا میشد بسته لغو کرد یکی جدید سفارش داد
ولی الان فقط میشه تمیدید خودکار بسته رو لغو کرد.
سرعتشم نسبت به قبل کمتر شده نمیدونم چرا !
دوست عزیز پوشش در منطقهٔ شما ضعیفه اینطور که میگیدنقل قول:
بسته هفتگی یا ماهیانه رو فعال کردید؟نقل قول:
همراه اول 3g رو هم داره تست میکنه و خیلی جاها مکرراً قطع و وصل میشه بنابذ این بحث 4g هنوز خیلی زودهنقل قول:
فقط ابرانسل در مشهد برای اینکار اقدام کرده که باید ببینیم عملاً چه کیفیتی داره
اونایی که سرعت خوبی دارن لطف کنن بگن در بخش apn type تیک کدوم گزینه ها زده شده؟
mms
supl
wap
dun
یه بار که طرح هفتگی یا ماهانه بزنیم بعداز تمام شدن طرح ،3g میمونه شبکه؟ من طرح هفتگی داشتم تمام شد الان باز به 3g وصل میشه...