دوست عزیز ورودتون رو به انجمن تبریک می گم و لطفا قوانین رو رعایت کنیدنقل قول:
لطفا از زبان سلیس و زیبای فارسی استفاده کنید :n11:
Printable View
دوست عزیز ورودتون رو به انجمن تبریک می گم و لطفا قوانین رو رعایت کنیدنقل قول:
لطفا از زبان سلیس و زیبای فارسی استفاده کنید :n11:
یه عزیزی لطفاً این لینک خبر محدود کردن سرعتها رو به ما هم نشون بده ببینیم کدوم حضرت مسئولی همچین فرمایشی کرده ؟!!نقل قول:
حالم خوبه ممنون :دینقل قول:
محله ما آخر عباسی حدود فهمیده که روی BTS ما فعلا فقط LTE فعال هست و نسل 3 روش روشن نیس!!!!
ولی به غیر از چند تا نتظقه محدود همه جا میتونی آنتن نسل 3 رو پیدا کنی :دی
در ضمن فارسی بنویسی بد نیس :دی
3G 4G WIFI ? قضیه وای فای در تبلیغات ایرانسل چیست ؟
رفقا راهنمایی نمی فرماییننقل قول:
دستگاهی که سیم کارت میخوره و اینترنت رو و بصورت وای فای پخش می کنه مثل همینی که رایتل می ندازه به ملتنقل قول:
به نظرم در کنار 3G و 4G یکم احمقانه به نظر میرسد ... گرچه این مودم ها کاملا بی ارزش و بی کیفیت هستند...نقل قول:
اینجا تهرانپارس به من با 2 ال 3 خط آنتن نهایت 80 کیلوبایت بر ثانیه سرع میده روی حالت Hنقل قول:
والا تا جایی که یادمه ایرانسل بعد از تموم شدن انحصار رایتل میتونه اینترنت wifi در فضاهای عمومی هم ارائه بده مثل جای حرم امام رضا که رایتل راه انداخته بود.نقل قول:
اینم برای کسایی که میگن وزیر جدید با قبلیا فرق داره -
واعظی درباره پیوست فرهنگی سرویسهایی که روی نسل سوم و بالاتر ارایه میشود، اظهار داشت: باید برای این فعالیتها پیوست فرهنگی داشته باشیم که این پیوست هم اکنون تهیه شده و منتظر تصویب آن در شورای عالی فضای مجازی هستیم. علاوه بر این اپراتورها باید درمورد این موضوعات مراقبت به خرج دهند و همچنین از مردم میخواهم از فناوری نسل سوم که کارهای مفیدی میتوان با آن انجام داد، درست استفاده کنند. در عین حال ما نیز وظیفه داریم که جلوی آسیبها را بگیریم.
در هر صورت فعلا باید فقط صبر کرد تا این یک هفته لعنتی هم بگذره :n28:تا اول شهریور برسه.برای من هنوز یک سوال بی جواب مونده الان ما 1024 شهر داریم از تهران تا شهری کوچک در سیستان بلوچستان.ایرانسل که میگه نسل 3 در سراسر ایران آیا همه این شهرها آماده استارت هستند و به قول دوستمون تا 2 ماه دیگه همه جا میره زیر پوشش.الان من تو این 98 صفحه حداکثر 20 شهر دیدم که تست شده هنوز بسیاری مراکز استان نرفته شهرهای کوچیک پیشکش .با اینکه بسیار انسان خوشینی هستم اما نمیدونم چرا ته دلم نگرانم.ایشالا 1 شهریور با حداکثر پوشش منتظر ایرانسل باشم
این که وزیر جدید با بقیه فرق داره شکی نیست اما چه انتظاری دارید انتظار دارید وزیر بگه نه پیوست فرهنگی لازم نیست این موضوعات در ایران وجود داشته و دارد و خواهد بودنقل قول:
چیزی که 1 شهریور شاهد خواهیم بود ! البته توی منطقه ما زود تر اتفاق افتاده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنی گوشیت رو ایج نیست؟!!نقل قول:
اقا به خدا به درجه از بدبختی رسیدیم که به همین راضیم.تست سرعت edge میگرم با speedtest میزنه1/5 کیلوبایت.پیام تو لاین میدم 40 ثانیه بعد میره!!!!!!!خداییش ظلم تو ایران زندگی کنی اون دنیا هم بری جهنمنقل قول:
:n13::n02:نقل قول:
آره برادر اصلا روی E به 7 کیلوبایت هم نمیرسه یعنی میشه گفت تستم نمیگیره :n08:البته با اینم نتونستم سرور خارجی تست بگیرم faild میشه !
3 خط آنتن H
مطمئنا اگه نسل سه اوایل هم خوب باشه در انتها به همین تست شما میرسیم. :n15:نقل قول:
باز برای شما خوبه همون اول به اخرش رسیدی عمرت تلف نشده برو ازشون تشکر کن. :n09:
نقل قول:
دقیقا آدم از اول آماده باشه بهتره نه اینکه هایپ بشه بعد بخوره تو ذوقش ! اینه که نامردیه و حال گیری:n24:
سلام دوستان
حتی رایتل هم موقع خرید بسته ی اینترنت بهتون میگه :
56kb/s
یا
128
یا 256
یا 512
البته در اوایل میگفتند سرعت بیش از 56 فقط با کارت دانشجوئی یا جواز کسب داده میشه .
اما حالا فکر کنم دیگه همش عمومی شده و قیمت 512 با 2گیگ ترافیک حدود 40000 تومن در ماه هست ( اگر اشتباه نکنم )
حالا این ایرانسل هم محاله از همون سیاست پیروی نکنه .
یعنی سرعت بیشتر پولش هم بیشتر .
البته در کویت سرعت به 500kb/s هم میرسه اما چون حجم ترافیک محدوده , بیشتر مردم زود مصرفش میکنند و مجبورند دوباره ترافیک بخرند .
البته اشتراک ماهیانه ی اینترنت 2G ایرانسل یه حسن داره که اگر قبل از تمام شدنِ مدت , یک اشتراک جدید بخرین ترافیک باقیمانده از اشتراکِ قبلیتون اضافه میشه به ترافیک جدید
به هر حال پرسرعت شدنِ اینترنت ایرانسل بدجوری رایتل رو به تکاپو انداخته تا نذاره مشتریهاش بپرند چون بیشتر مردم فقط بخاطر پرسرعت بودنِ اینترنتش جذبش شده بودند .
داداش تعرفه ۵۶ کیلو که ماله زمان دیالوپ بودنقل قول:
یعنی الان بیشترین سرعت موبایل اونجا ۵۰۰ هست؟ با چه حجمی؟
پیوست رو ول کن. بقیه حرفاش رو بچسب ! " از مردم میخواهم از فناوری نسل سوم که کارهای مفیدی میتوان با آن انجام داد، درست استفاده کنند. در عین حال ما نیز وظیفه داریم که جلوی آسیبها را بگیریم."نقل قول:
شاید یکی از دلایلی که همراه اول عجله ای نداره همینه که خبر داره از اول شهریور ایرانسل چه خوابی واسه ملت دیده , میدونه که از 3g واقعی خبری نیست .
93/05/24 - تهران - پاسداران:
تو مشهد BTS ها آماده ارائه 3G هست یا نه؟ یعنی سخت افزارش نصب شده؟
رشت
فلکه گاز - 16 متری سمیه
امروز با ایرانسل به H+ وصل شدم
اما هیچ سایتی باز نکرد :n02:
بله در مناطق پرترافیک آنتن ها ارتقاء پیدا کرده شهریور منتظر لانچ شدن نهایی باشید :n16:نقل قول:
من نمی دونم
من بلد نیستم یا ماله من کار نمی کنه
هر کاری کردم اون بالا 3g یا H نزد !
ای بابا چرا اخه...جا دیگه تست نکردی؟ کلا رشت که اوضاع نتش داغونهنقل قول:
طرفای 3 راه پاستوریزه هم H+ بودنقل قول:
ای بابا چرا اخه...جا دیگه تست نکردی برر؟
اونجام هیچ سایتی باز نمیکرد
بقیه شهر همون E هست !
شما باید اول شبکه رو سرچ بزنی ببینی اصلاً 3G در محل شما راه اندازی شده یا نهنقل قول:
این تست رو خودتون گرفتین؟ میشه دقیق تر بگید کجا؟نقل قول:
اصفهان کی راه اندازی میشه؟ من که نگاه میکردم فکر کنم هنوز bts هاش هم آماده نیس.
بله، بوستان نهمنقل قول:
باید راه اندازی شده باشهنقل قول:
تهران - پیروزی
باشه سرچ بزن ببین اصلاً آنتن نسل سه پیدا می کنه یا نهنقل قول:
یه سر پارک شهر رو خیابون لاکانی برو ببین اونجا هم اینطوریه !نقل قول:
کسی خبر نداره؟نقل قول:
ایشالله تو شهریور اصفهان هم آماده می کنند خیلی طول نمی کشهنقل قول:
سرچ زدن رو بلد نیستم ! :n03:نقل قول:
آندروید هستی؟نقل قول: