مطمئن باشید همین بچه ها میرن مسابقات اسیایی طلا هم میگیرن..بخاطر جایزش هم باشه ک ۲۰۰ سیصد تا سکه هست البته حقشونم هست..
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
Printable View
مطمئن باشید همین بچه ها میرن مسابقات اسیایی طلا هم میگیرن..بخاطر جایزش هم باشه ک ۲۰۰ سیصد تا سکه هست البته حقشونم هست..
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
میدونین این نتایجی که ما میگیریم داره برا بعضیا طبیعی میشه ...( طبیعی برا اون موقعست که ما چند دوره پیا پی اینجوری نتیجه بگیریم)نقل قول:
یه مصاحبه از داور زنی میخوندم نتایج دور اول که صعود کردیم دور دوم موضوعش بود یه جاش ازش پرسیدن بچه ها توقع پاداش ندارن ولی حقشون این نیست یه پیام از یکی از مقامات دولتی بشنون اونم جواب داد مسوولین
نمیتونن که برا صعود تیم به هر مرحله یه پیام جدا بدن بزارین ایشالا رفتیم رو سکو اونوقت :|
یکی نیست بگه آخه شما برین نتایج دوره قبلو ببینین ما چندم شدیم ( نوزدهم شدیم اونم مشترکا با استرالیا، کانادا، چین، ، تونس و ونزوئلا) الان کجاییم؟؟ ( بخدا بچه ها خودشون باشن قهرمانم میشن)
خدای نکرده زبونم لال به نیمه نهایی صعود نکینمم ششم بشیمم اینا یادشون میره تیم والیبالمون چی کار کرده ( همونجوری که چهارم لیگ جهانی شدیم و .....هیچی)
+
یه حرفه وزیر ورزش تو اردو کشتی فرنگی یادم اومد دسته خالی رفته بودن بازدید از کشتی گیرا , کشتی گیرامون توقع پاداش داشتن که جناب وزیر به همین جمله بسنده کرد : خزانه خالیه!!! ( خداییش این پهلوونا برا پول بازی نمیکنن ولی ... انصاف نیست)
الانم شک نکنید تیممون میدونه دعای یه ملت پشتشه برا شادی دله مردم بازی میکنه و اینکه کشورمون شناخته شه تو سطحه جهان نه هیچیه دیگه!!!:n12:
یه لینک دیگه:نقل قول:
پ.ن: فدراسیون آمریکا هم صعود ایران رو تبریک گفته. فدراسیون والیبالش انصافا خیلی بامرامه :n02:کد:http://www.tarafdari.com/%D9%88%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%88/190338/%D9%88%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%88%D8%9B-%D8%AE%D9%88%D8%B4%D8%AD%D8%A7%D9%84%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%A7%DA%86-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%B3%D8%AC%D9%84-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%B5%D8%B9%D9%88%D8%AF-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D9%88%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%B1%D8%AD%D9%84%D9%87-%D8%A8%D8%B9%D8%AF
نمیدونم یه عده چه دشمنی با کواچ دارن که هی چپ می رن، راست میرن، می کوبنش. چه ایران ببره، چه ببازه، صعود بکنه یا نکنه. دیشب بعد بازی، رادیو ورزش یه برنامه داشت، یه کارشناس! داشت مثلا کارشناسی می کرد. می گفت: "کادر فنی مون خیلی از تیم عقب تره، باید خودشو به تیم برسونه"
حالا نمیدونم کواچ چطور باید خودشو برسونه؟ مجددا کلاس مربیگری بره:n02:
یا مقایسه ش می کرد با ولاسکو، می گفت: "زمان ولاسکو، بازیکنا توی تایم اوت جرئت نمیکردن حرف بزنن، ولی حالا می بینیم که با هم حرف میزنن"
آخه مرد مومن، مگه حالا تیم داره بد بازی می کنه که داری دنبال نقطه ضعف می گردی. در ثانی می بینی که همین روش کواچ(رابطه دوستانه با بازیکنا به جای دیسیپلین و قوانین سفت و سخت) داره نتیجه می ده پس اشکالش چیه؟
من خودم اوایلی که کواچ اومده بود، شک داشتم موفق بشه، ولی انصافا پیشرفت فنی تیم در زمان کواچ، کاملا مشهوده.
تو رو خدا خودتو ناراحت اینا نکن دیگه که همشون ول معطلند! کارشناس؟! :n08: بازی دیشب همشون در تمام کنالهای 3 ، جام جم ، ورزش میگفتند که اگر ایران و آمریکا هم امتیاز یشند نتیجه بازی رودر رو مهمه پس ما صعود کردیم و تبریک و ارزشهای ما کم نشد و از این حرفهای کلیشه ای و سرود قهرمانان ملوانان پخش میکردند ...نقل قول:
بچه های فروم خودمون قوانین رو بهتر از اونها میدونستند و یه پا کارشناس بودند واسه همین تا آخرین لحظه پیگیر نتیجه بازی آرژانتین و آمریکا بودند. دیگه کواچ دوست داشتنی جای خودشو داره
:n02:نقل قول:
کادر فنی مون خیلی از تیم عقب تره، باید خودشو به تیم برسونه
دوستان جملات قصار به کار میبرن
احتمالا از دید ایشون تیم به مربی نیاز نداره دیگه!
بهترين هاي جام جهاني واليبال تا پايان دور دوم
پس از اتمام رقابت هاي روزسوم دور دوم جام جهاني واليبال که در لهستان در حال برگزاري است ، فدراسيون جهاني واليبال بهترين هاي هر بخش را معرفي کرد که حضور درخشان ايراني ها در بخش هاي مختلف قابل تحسين است. بهترین های تمام بخش ها را با هم مرور می کنیم:
امتیاز آورترین بازیکن ؛
1-آنتونین از فرانسه 166 امتیاز
2-تیلور ساندر از آمریکا 154 امتیاز
3-متئو اندرسون از آمریکا با 153 امتیاز
امیرغفور امتیاز آورترین بازیکن ایران ، نیز با 129 امتیاز در رده 8جهان قرار دارد.
بهترین اسپک زن ؛
1-جئون ازکره جنوبی با % 56.41 موفقیت
2-دنیس از آمریکا با %55.63 موفقیت
3-کروین از ونزوئلا با % 55.17 موفقیت
مجتبی میرزاجانپور موفقترین مهاجم ایران با % 46.63 موفقیت در رده 20م جهان قرار دارد.
بهترین دفاع روی تور ؛
1-محمدموسوی عراقی از ایران با میانگین 1.36 موفقیت در هر ست
2-موزارسکی از روسیه با میانگین 0.81 موفقیت در هر ست
3-زینگل از استرالیا با میانگین 0.76 موفقیت در هر ست
بهترین سرویس زن ؛
1-دیمیتری موزارسکی از روسیه با میانگین 0.75 موفقیت در هر ست
2-گروزر از آلمان با میانگین 0.67 موفقیت در هرست
3-لوکارلی از برزیل با میانگین 0.61 موفقیت در هر ست
فرهاد قائمی موفقترین سرویس زن ایران با میانگین 0.36 موفقیت در هر ست در رده ی 13م بهترین ها قرار دارد.
بهترین پاسور ؛
1-سعید معروف از ایران با میانگین 9.64 امتیاز در هر ست
2-کاراسکو از ونزوئلا با میانگین 9.11 امتیاز در هر ست
3-فرانک از بلژیک با میانگین 9.05 امتیاز در هر ست
بهترین دریافت کننده در بازی ؛
1-تورنا از کوبا با میانگین4.79 موفقیت در هر ست
2-برت از بلژیک با میانگین 4.51 موفقیت در هر ست
3-دنیس از پورتوریکو با میانگین4.30 موفقیت در هر ست
فرهاد ظریف با میانگین 3.75 موفقیت در هرست در رده 8م بهترین های جهان قرار دارد.
بهترین دریافت سرویس ؛
1-سام درو از بلژیک با %53.33 موفقیت در مجموع
2-موریلو از برزیل با % 52.00 موفقیت در مجموع
3- کوبیاک از لهستان با %50.60 موفقیت در مجموع
4-فرهاد قائمی با % 50.19 موفقیت در مجموع
====
بازیکنای لهستان و فرانسه اونطوری سرویس می زنن تویه لیست بهترین ها سرویس نیستن، این آلمانیه دیگه کیه ! :n02:
کواچ زیر بار این همه فشار هست چون جای مربی بسیار بزرگی مثل ولاسکو رو گرفته برا همین هنوزم سایه ولاسکو سنگینی میکنه رو تیم ایران و بعضی ها هم که ماشالا عادت دارن فقط بکوبن و انگار کورن و نمیبینن که رفتیم به جمع 6 تیم اونم برای اولین بارنقل قول:
درسته ولاسکو مربی بزرگی هست و به ایران خدمت بسیار کرده ولی تیم ایران سالهاس داره برنامه ریزی میکنه تو پایه هاش و اگه ادامه بده نه تنها نبود ولاسکو و کواچ و ... دیگه نمیتونه تم ما رو از سطح اول پایین بیاره بلکه با هر مربی هم میتونیم خودمون رو تو سطح اول بیاریم
مهدی رستم پور یه مطلب جالبی نوشته بود قبلا و پیشرفت مارو تو والیبال قشنگ شرح داده بود که اگه پیداش کردم میزارم تا همه بدونن ما داریم نون بازوی برنامه ریزی و همت بازیکنان خودمون رو میخوریم
یکی نبوده به اون مردک بگه اخه مردناحسابی مگه پادگان نظامیه که با هم حرف نزنن
شما بازی امریکا رو ببین بازیکناش دارن با مربیشون مشورت میکنن و حتی گاهی بهش پیشنهاد سیستم و تاکتیکی هم میدن
به قول شما اینا کارشناس نیستن کارشناس نما بیشتر بهشون میچسبهنقل قول:
فکر کردن همه چی مثل قوانین فوتباله که بازی رو در رو رو حساب کنن
گئورگ گروزر ... فقط میتونم بگم سرویساش وحشتناکه بگردید شاید ویدئوهاشو پیدا کنید .نقل قول:
فکر کنم همونی باشه که یه بار به لهستان 4-5 تا سرویس پشت سر هم خابوند توی زمینشون
------
چند تا از بچه ها در مورد لیبرو پرسیده بودن و نحوه تعویضاش .
لیبرو فقط میتونه توی مناطق عقب زمین باشه حق دفاع روی تور ، زدن سرویس و اسپک نداره ( به طور کلی نقش تهاجمی نداره ) و میاد توی زمین که ضعف دریافت عقب رو جبران کنه .
وقتی که سرعتی زن ما توی چرخش میاد مناطق پشت 1/3 ( غیر از منطقه سرویس ) تعویض میشه باهاش .
ویرایش . اشتباه 2 بار ارسال شد
گروه بندی دور سوم
گروه G
گروه H
فرانسه برزیل ایران روسیه آلمان لهستان
برنامه مسابقات :
سه شنبه ۶/۲۵ فرانسه - آلمان ساعت ۲۲:۴۵ گروه G برزیل-لهستان ساعت ۲۲:۴۵ گروه H
چهارشنبه ۶/۲۶ ایران- آلمان ساعت ۲۲:۵۵ گروه G روسیه- لهستان ساعت ۲۲:۵۵ گروه H
پنجشنبه ۶/۲۷ ایران- فرانسه ساعت ۲۲:۵۵ گروه G روسیه- برزیل ساعت ۲۲:۵۵ گروه H
شنبه ۶/۲۹ تیم سوم گروه g - تیم سوم گروه h ساعت ۱۶:۱۰ (کسب مقام پنجمی) تیم اول گروه g - تیم دوم گروه h ساعت ۱۹:۱۰ (نیمه نهایی) تیم دوم گروه g - تیم اول گروه h ساعت (نیمه نهایی)
یکشنبه ۶/۳۰ ساعت ۱۹:۱۰ (رده بندی)
یکشنبه ۶/۳۰ ساعت ۲۲:۵۵ (فینال)
رادیو ورزش رو که ولش کن.اینجا رو ببین:نقل قول:
ادامه سوتیهای رادیو ورزش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دفعه برنامه ریزشون بهتره
4 تیمی که احتمال زیاد صعود می کنند به یه اندازه فرصت برای استراحت دارن
به به ... جه میکنن این فوتبالیست ها در بازی های آسیائی ابنچئون کره.
تیم فوتبال امید ایران 1 - تیم فوتبال امید ویتنام 4 !!!!
اخراج بازیکن ایران (خانزاده) در دقایق پایانی بازی به علت ضربه زدن با دست به صورت بازیکن ویتنام . :n25:
به امید چه امیدی هستیم! :n11:
والیبال رو عشق است که داره تبدیل به ورزش اول مورد علاقه میشه. ممنون از والیبالیستهای با غیرت و کم ادعا
راستی این کارشناسهای همیشه در صحنه بازم شروع به اظهار فضل نمودند که اگر جای وینگادا مربی ایرانی داشتیم اله میشد پس بله هم میشد ...
خدایا این کارشناسها رو کاش میشد تحت یه عنوانی برای همیشه صادر کرد تا همه دنیا از این نعمت های تو بی بهره نمی موندند.
تبریک داگ بیل به دکتر داورزنی
داگ بیل؛ رئیس فدراسیون والیبال امریکا طی پیامی صعود تیم ملی مردان ایران به جمع شش تیم برتر مسابقات قهرمانی جهان را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، داگ بیل که در مرحله اول رقابت های قهرمانی جهان به عنوان مدیر فنی تیم های ملی امریکا در کنار تیم ملی کشورش حضور داشت، پس از صعود تیم ملی والیبال ایران به مرحله نهایی رقابت های قهرمانی جهان، در پیامی به دکتر داورزنی این موفقیت را تبریک گفت.
پیام تبریک کاندیدای بهترین مربی قرن بیستم والیبال به قرار زیر است:
راه یافتن تیم ایران به مرحله سوم مسابقات جهانی کار بسیار بزرگ و با اهمیتی بود که لازم است این موفقیت را به شما، همکارانتان و اعضای تیم ملی تبریک بگویم. امیدوارم به زودی شما را در کنگرۀ جهانی والیبال ببینم.
با بهترین درودها
داگ بیل
مردان والیبال ایران راهی کاتوویسا شدند
تیم ملی والیبال مردان ایران جهت شرکت در مرحله سوم رقابتهای قهرمانی جهان لهستان ظهر امروز دوشنبه راهی شهر کاتوویسا شد.
به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران؛ ملیپوشان کشورمان امشب یک جلسه تمرین برگزار می کنند و فردا؛ سه شنبه نیز به تمرین می پردازند تا چهارشنبه شب اولین بازی خود در این مرحله را مقابل آلمان برگزار کنند.
تیم ملی کشورمان در دومین دیدار خود در مرحله سوم این رقابتها پنجشنبه شب به مصاف تیم ملی فرانسه صدر نشین گروه E میرود.
کاتوویسا می تواند آخرین مقصد ملیپوشان ایران در لهستان باشد. چراکه در صورت صعود ایران به جمع چهار تیم برتر رقابتها بازیهای نیمه نهایی، رده بندی و فینال نیز طی روزهای شنبه و یکشنبه هفته آینده در همین شهر برگزار خواهد شد.
در غیر اینصورت، یعنی در صورتی که ایران در رده سوم گروه خود جای بگیرد، به شهر غوچ بازمیگردد تا شنبه برای تعیین مقام پنجم و ششم به مصاف تیم سوم گروه H رود.
انتهای پیام/
خیلی زوره که بااین تیم قدروفراتر باتیم هایه اسیایی بازی کنیم که 0درصد هم ارزش بازی کردنوندارن اشتباه پشت اشتباه باید باتیم سوم یا انصراف میدادیم برایه بازیه اسیایی
اخه ایناکه ادم اهنی نیستن ما تیم المپیکی وجهانی روببریم بازی اسیایی
بابا فکر کردین تیم والیبال میره کره مثل لهستان همش تو اردو هستند و تمرین های سخت انجام میده؟؟
فدراسیون میخواد بفرستشون اونجا با خانواده یه اب و هوایی عوض کنند و خوش بگذرونند. چند روزی هم یکبار، یکی دو ساعت بیان استادیوم مسابقات، هم اینکه تیم های اسیایی رو ببرن هم بدنشون رو
فرم بمونه. اخرش هم بعد از گرفتن مدال طلا چندتا سکه بهشون بدن. کجاش بده. باور کنین میرن خوش می گذرونن خستگی شون هم در میاد
شما الان برو سایت ورزش 3 ببین اساتید زمان بازی هارو به یک ساعت تاخیر نوشتن
به جای 22.55 نوشتن 21.55
نقل قول:
میگم اصلا تو ورشو بازی نمیکنند؟
نا سلامتی پایتخت لهستان هستش و بزرگترین شهرشون
چرا هیچ مسابقه ای تو ورشو نبوده؟ یعنی میترسند تو ورشو ورزشگاه ها پر نشه؟
این کلیپ رو ببینید، رختکن تیم پس از صعود هست :
[HTML]http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=1172817&title=%D8%B1%D8%AE%D8%AA%DA %A9%D9%86_%D8%AA%D9%8A%D9%85_%D9%85%D9%84%D9%8A_%D 9%88%D8%A7%D9%84%D9%8A%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D9%BE%D8 %B3_%D8%A7%D8%B2_%D9%BE%D9%8A%D8%B1%D9%88%D8%B2%D9 %8A%E2%80%8E%D9%88%D8%B5%D8%B9%D9%88%D8%AF(%D9%88% D9%8A%D8%AF%D9%8A%D9%88)[/HTML]
اشک های معروف.. ! تعصب و تلاش یعنی این !!
خیلی دوست دارم میزبانی یکی از رقابت های معتبر والیبال رو به ایران بدن تا هر چی رکورد تماشاگر هست رو بشکنیم ! یعنی بازی رو بذارن تویه ورزشگاه فوتبال آزادی رکوردی می زنیم جاودانه !:n02:
البته به جز تجهیز سالن ها (که شدنی هست) مشکل حضور تماشاگران خارجی ( که فکر کنم شدنی نیست !!) وجود داره:n27:
بزرگترین مشکل ایران اینه که ایران اصلا کشور مدعی قهرمانی نیست.شما اگر میخواهین باید چند سال تو رتبه تک رقمی ( قبلا نوزده بود و شد 12 ) جایگاه خودتون تثبیت کنید و بعد وقتی تثبیت شد تو ذهن حریف این جا بیافتد که ایران حریف قدرتمندی است.وقتی آنها بار اول ما رو تمجید می کنند یعنی اینکه ما تازه کاریم و باید چند سال تو لیگ جهانی جایگاه خودمون تقویت کنیم بعد وقتی جز 6 کشور برتر دنیا شدیم اون وقت میتونیم بگوییم ایران واقعا میتواند مدعی قهرمانی باشد.
نگاه کنید به فوتبال کره جنوبی فکر کنم سال 2002 بود کره جنوبی چهارم شد و بعدش شدیدا افت کرد و این موقتی بود.
این ایران از جایگاه نوزده به جایگاه چهارم بپره اصلا عادی نیست! شما میخواهین باید مراتب و سلسله خودتان برای رسیدن به فتح قله جهانی طی کنید تا بتوانید تاریخ درخشانی داشته باشین.مثل والیبال نشسته ایران که فقط یک حریف داره اونم بوسنی هست! همه دنیا به والیبال نشسته ایران به چشم اسطوره نگاه می کنن!
حالا سوال اینکه آیا باشگاههای ایران توان رسیدن به سطح جهان دارن یا خیر ؟ این موفقیت موقتی هست یا خیر؟
بابا اینقدر مغرور نشید یکی میگه تیم سوم رو بفرستید بازی های آسیایی یکی میگه میرن تفریح
باز میرن همون جا به چین یا کره میبازن
شاید ایران مدعی درجه 1 نباشه برای قهرمانی ولی شما مطمئن بدون مدعی سکو رفتن هستنقل قول:
تو والیبال بالاترین مسابقاتی که امتیازش خیلی تاثیر گذار هست برای رتبه بندی تیمی همین مسابقات جهانی هست که هر 4 سال یکبار برگزار میشه و ایران باید چند سالی صبر میکرد تا میتونست تک رقمی بشه تو دنیا یا نه؟
حق با شماست از ایران تمجید میکردن اما چه موقع؟بیشتر سال قبل و امسال اصلا ایران رو پدیده نمیدونن و روش حساب باز کردن
کره جنوبی تو اون مسابقات جلو اسپانیا و ایتالیا با کمک 100 درصد داوری پیروز شد و اصلا قابل مقایسه با والیبال فعلی ایران نیست
تیم ایران اصلا به یک دوره محدود نمیشه و پیشرفتش کاملا گام به گام بوده و از اسیا شروع شده و قبل از شاید سال 2000 و این حوالی با مقام هایی که نوجوانان و جوانان ایران تو مسابقات جهانی اون سال ها بدست اوردن
تیم موفق در اولین سال حضورش در لیگ جهانی و صعود به 6 تیم و نهایتا 4 تیم نهایی تو دومین سال حضورش اصلا اتفاقی نیست و تازه ترینشم مسابقات قهرمانی جهان که رفتن جز 6 تیم
البته 4 سال پیشم ایران 3 بر 2 به ایتالیا باخت تو بازی اخر گروهیش و نتونست بره مرحله بعد
جرقه برای والیبال ایران خیلی وقته زده شده و ایران رفته سطح 1 جهان با کاربلدی مسئولان و مدیران والیبال و مربیان و بازیکنانش
اصلا و ابدا این موفقیت شانسی و موقتی نیست چون اگه اینطوری بود تیم نوجوانان ما همین چن روز پیش با اقتدار و بدون دادن حتی 1 ست به حریفاش قهرمان نمیشد
ما همین الانشم تو 3 پست مسابقات جهانی بهترین بازیکنان دنیارو بر اساس امار و ارقام داریم پس اینا اتفاق نیستن
اینم متن فوق العاده از مهدی رستم پور که حتما شما و سایر عزیزان بخونید.متن جالبیه
محتوای مخفی: نظر مهدی رستم پور در باره والیبال ایران
اقاشمابرعکس تعریف کردید اون موقع کره اصلا مدعی نبود که الکی الکی بااشتباه چاپی اومد بالا مثل این میبود که تیم 50جهان یک دفه به 4رم جهان برسه رتبشنقل قول:
ولی والیبال ایران از موقعی که 4رم شد تولیگ جهانی تواون بازی هایه سخت بهترین نتیجه اون زمانشوگرفت
ورسیدن به 6تیم برتر جهان که یکی ازمدعیان قهرمانی میدوننش بخواطر شکست تیم هایه عجیب اونم نه علکی نه اشتباه داوری
وتوبد ترین وپست ترین قرعه توهمه سال ها از رتبه رتبه صعودکرد بخواطر بازی هاش اونم نه یهو قشنگ درست پله پله
کاره 1000روزرو یک شبه نرفته ایران
افتتاحیه ورشو بودنقل قول:
سالن ها که کلا پر نمیشد تو دور مقدماتی و اصلا در مسابقات قهرمانی جهان همه رشته ها همین داستان هست و چیز جدیدی فکر نمیکنم باشه
اصلا ببازن همه بازی هاشونو اونم 3.0 نه اصلا بازیهایه مهمی هست نه اصلا ارزش نداره این رقابت هانقل قول:
اون چین و کره ای که میان تواینچئون قهرمان میشن به کجارسیدن هنوز توحسرت 4رم شدن وصعود به جمع 10یا 11تیم بعد دارن توجام جهانی واصلا تولیگ جهانی ادم حساب نمیشن اونم توگروه هایه 4و5
اصلا رنکینگ حساب نمیشه تواین بازی هایه مسخره
کله دنیایه والیبال کره وچین بازی هایه اسیایی هست
کره صعودنکرد توجام جهانی که بره خودشو برایه بازی هایه اسیایی اماده کنه
دوستان وارد
این POLSAT واسه دیدن بازی ها حتما باید کارت یا چیزی داشته باشیم ؟
اگه راه حلی هست دقیق بگید لطف میکنین
به نظر میاد تعریف پیشرفت و توسعه یا به عبارتی مدیریت سیستم با شما فرق داره.اگر ایران نوزدهم بود می باید 12 میشد برای 8 سال بعد برای تک رقمی ایران باید حداقل 8 سال ثابت بمونه بعد برای قهرمانی ایران باید حداقل 4 سال بعد بمونه.یعنی جمعا مثلا 20 سال.همین برزیل یا ایتالیا ببینید چند سال کار کرده ؟ یعنی سیستم اونا چند ساله هست ؟ حالا پیشرفت از نظر من که از نوزدهم بپری تو 6 جهان این از نظر من پیشرفت نیست یعنی این مرحله که از 19 رسید به 6 این پله ای نیست. .تو مدیریت کشور ما ثابت شده وقتی از یک مرحله به مرحله بسیار بالاتر ارتقا پیدا کنی احتمال اینکه سقوط کنی بسیار بالاتر از اینکه وقتی پله ای میری بالا.کوبا در 15 سال قبل یادم میاد واقعا حریف بسیار قدرتمند در مقابل ایتالیا بود. هی می گفتن کوبا کوبا !.الان کوبا و ایتالیا نمیدونم چرا شدیدا افت کرده انگار مرده ای از بالای آسمان افتاده.
مهم نیست که ایران مقام سومی یا چهارمی یا قهرمان بشه بلکه مهمه که ایران جایگاه تثبیت شده ای در جهان داشته باشه که فعلا ما اول راه هستیم.اگر ما برای اول آسیایی شدن 20 سال فعالیت کردیم برای اول جهانی شدن باید 20 سال دیگه فعالیت کنیم.با توجه به اینکه والیبال ایران در طول 20 سال فقط 2 رئیس فدراسیون داشته و سهم خواهی مشابه فوتبال کثیف در والیبال نداشتیم فکر میکنم حداقل 15 تا 20 سال دیگه شاهد قهرمانی جهان خواهیم بود.
من نمیدونم شما چه اسراری (ویراش : اصرار) رو 20 سال دارید؟نقل قول:
شما فکر کردید این تیم 2-3 ساله به این سطح رسیده؟ اون موقع که همین بازیکن ها تو تیم نوجوانان بودند و تو سطح اول دنیا بازی کردند رو یادتون نمیاد؟ اگه حافظم درست یاری کنه تیم نوجوانان همین موسوی توش بود که سوم جهان شد فکر میکنم بازی رده بندی برزیل رو برد(مطمئن نیستم چون مال 8 سال پیشه). اون موقع که ایران تو آسیا جلو چین و کره و ژاپن هیچ کاری نمیتونست بکنه (استرالیا نبود فعلا) تیم نوجوانان و جوانان داشتند برا قهرمانی رقابت میکردند. من قشنگ یادمه همین آقای محتشمیان دائم تو بازی با تیم شرق آسیا میگفت ما حریف سرعت این تیم ها نمیشیم.
والیبال یه شبه نیومده بره بالا که یه شبه بره پایین.
من چند بار تو همین تاپیک در جواب دوستانی که نگران پشتوانه والیبال ایران بودند گفتم الان هم میگم . توی رنکینگ جهانی نوجوانان و جوانان ایران بعد از روسیه و برزیل تو رتبه ی سومه فکر کنم این خودش گویایه خیلی چیز ها باشه.
خیلی ها فکر میکنند والیبال ایران با اومدن ولاسکو یه دفعه متحول شد، نه خیر ولاسکو وقتی اومد که پتانسیل لازم برای حضورش فراهم شده بود وگرنه همه ی تیم ها میرفتن یه مربی بزرگ میاوردن نتیجه میگرفتن دیگه. این تیم 10-15 سال براش زحمت کشیده شده تا به اینجا رسیده.
رنکینگ FIVB اصلا معیار خوبی برا مقایسه تیم ها نیست . اولا این رنکینگ یه دوره 4 سال داره برای جمع شدن امتیازات. دوما فقط سالی یکبار و اول ژانویه آپدیت میشه . یعنی شما بعد این مسابقات نگاه کنی امتیازات تیم ها هنوز عوض نشده امتیازات لیگ جهانی هم هنوز وارد نشده. ویراش : این مورد رو اشتباه کردم که دو تا از دوستان تذکر دادند ویراش میکنم. رنکینک بعد از هر مسابقه آپدیت میشه
نمونه واضح هم کوبا و آرژانتین هستند در رتبه 4-5 که به روشنی حقشون الان اون نیست. یا فرانسه که فکر کنم 16 باشه.
بعد دارید چهارمی کره رو با والیبال ایران مقایسه میکنید؟ اولا تو فوتبال میشه با یه گل نتیجه کل بازی رو عوض کرد به طوری که زیاد اتفاق میافته که یه تیم ضعیف تیم خیلی قویتر خودش رو میبره در حالی که تو والیبال توی یک ست هر لحظه افت کنی با از دست دادن امتیاز ست از دستت درومده . این رو اضافه کن به افتضاحات داوری که اون سال به بار آوردن و میزبانی کره میشه اون نتیجه. خدایی کجای والیبال ایران شبیه اونه ؟ از سخت ترین مسیر ممکن اومده جز شش تیم ، شانسی بوده ؟
من آرژانتين را دوست دارم. اونها براي ما در فوتبال و واليبال كارهاي بزرگي كردن.
ما در جام جهاني فوتبال از امكاني كه آرژانتيني ها برامون در بازي آخرشون مقابل نيجريه فراهم كرده بودن نتونستيم استفاده كنيم ولي واليباليستهاي ما جنم اين كارو داشتن و موفق شدن.
زنده باد آرژانتين و ولاسكو:n12:
مرده باد فوتبال به گند كشيده شده و ننگ بر همه فوتباليستهاي پولكي بي خاصيت.
عزیز من اونا برای ما این کار رو نکردن برا خودشون اینو انجام دادن.یعنی تو فوتبال ارژانتین نیجریه رو به خاطر گل روی ایران برد؟یا تو والیبال ؟نقل قول:
من هم موافقم. اگر واليبال ايران خودباوري داشت رسيدن به اين نقطه در واليبال براي ما اينقدر طول نميكشيد.نقل قول:
در ضمن وقتي ما اين همه بازي مهم را با سطح بالايي از آمادگي به نفع خودمون تموم ميكنيم مطمئناً اين برتري ها تصادفي نيست ولي با اين هم موافقم كه هنوز در پاره اي از مواقع رفتارهايي غير حرفه اي از تيم مي بينيم كه به نظر ميرسه از تعدادش داره كاسته ميشه و خوشوقتانه داريم گام به گام پشرفت ميكنيم.
اميدوارم اين برتري ها تداوم داشته باشه و توقع هم از اين تيم پايين نياد. همينكه خودمون هم باور داشته باشيم يكي از قدرتهاي واليبال جهان هستيم خودش به اندازه كافي ميتونه برامون مفيد باشه.
اولا اصرار! نه اسرار .ثانیا کجاش کلمه شانسی به کار بردم؟
مگر ایران نمیتونست ژاپن و چین شکست بده حالا چقدر طول کشید تا بتونه این دو تیم پشت سر بذاره؟ همین قدر باید بگذره تا بتونه تثبیت کنه.به طولانی مدت اعتقاد دارم.وقتی مرحله آسیایی پاس شد برای جهانی باید دوره طولانی مدت بگذرونن.ایران از نظر من برای جهانی شدن هنوز نوپاست.در حالیکه ما تو آسیایی اصلا حریفی برای خودمون نداریم.شرط اینکه حرفم ثابت بشه باید 8 سال بعد نتیجه رو ببینیم.
در مورد پیشرفت والیبال ایران با شما حرفی ندارم چون مصمم هستین به حرفاتون و تعصب بیجا دارین نصبت به افکار و طرز فکرتوننقل قول:
اما در مورد متن قرمز رنگ شما که مشخص کردم باید بگم:
کوبا همین الانشم بهترین تیم جهان میتونه باشه و چرا نیست؟برای اینکه نظام حاکم بر این کشور مضخرفه میدونید چرا؟چون تو این کشور هر ورزشکاری حرفه ای کار کنه نمیتونه تو تیم ملیش باشه و باید حتما حتما همه ورزشکاران اماتور باشن و اماتورگونه فعالیت کنن.برای همین الان کوبا از بهترین بازیکنان خودش که تو بهترین لیگ های دنیای والیبال دارن بازی میکنن نمیتونه استفاده کنه و تبدیل به تیم متوسط شده دوست عزیز
خوب معلومه براي خودشون اين كارو كردن. مثلاً براي آرژانتين تساوي با نيجريه هم ميتونست صعودشونو تصمين كنه ولي اونها سه بار از نيجريه جلو افتادن و به نوعي جوانمردانه بازي كردن و سازشي انجام ندادن و همين براي ما بسيار باارزش بود.نقل قول:
ما فقط در صورتي ميتونستيم اين لطف اونها رو درك كنيم كه بوسني را با اختلاف دو گل ميبرديم.
تویه هیچ چیزی وورزشی چیزه ثابتی نداریمنقل قول:
ت بالاخره یک روز یک تیم توکورس قهرمانیه یک روز توکورس بدبختی افته
یک روز مسی دورانه اوجشه یک روز میاد اصلا دیگه نمیتونه مثل قبل بازی کنه وافت میکنه وکسی ادم حسابش نمیکنه
هرروز یک قدرت جدید میاد برزیل با اون برزیلیش جلواون همه تماشاگر7تا8تاخرد یااسپانیا تومرحله گروهیش حذف شد ایرانم تومرحله گروهیش حذف شد درصورتی که اسپانیا کجاایران کجا ازنظرفوتبال
نمیشه که یک تیم مادرزادی تو کورس اول وقهرمانی باشه کوباهم برایه خودش زمانی داشت ماهم برایه خودمون زمانی پیدامیکنیم دلیل نیست که هیچ چیزنشه وامکان پذیرنباشه
مثلا همین کره که میگید4رم شد یک شبه اومد شد ولی ایران والیباش از چندسال پیش وزمان ولاسکواومد جلو قدرها بازی کرد درسته بازی کردن وباختن ولی تجربه پیداکردن توبازی هایه دوستانه هی باصربستان هی با امریکا هی بابرزیل وغیره بازی کردن تولیگ جهانی سخت بازی کردن 10000بار با ابرقدرتا بازی کردن اونم هرروز اونم بدون استراحت فولاد ابدیده شدن اونوقت کره تو2تابازی 2002فولاد ابدیده شد
اصلا برنامه والیبال با فوتبال فرق میکنه ما ازساله 2009الا6به پایین مردم والیبال دوست ایران توخواب بودن واصلا ایران والیبالش تواخر اسیا گم بود اونوقت شما به جایی که خوشحال باشین ناراحتید که اسم ایران چرا باید جز6تیم و4تیم باشه قهرمان که شاید محال باشه ولی چیزی محال نیست 6هم بشه برکته چون تلاششونوکردن تو4سال
البته 5 تا تورنمنت در اون ریتینگ تاثیرگذارند که بعد از اینکه هر کدوم دوره جدیدشن تموم بشن جدول بروز میشه (فکر کنم تو ستون سوم تفاوت رتبه هر تیم رو با ژانویه سال قبل خودش مینوسه!)نقل قول:
رنکینگ FIVB اصلا معیار خوبی برا مقایسه تیم ها نیست . اولا این رنکینگ یه دوره 4 سال داره برای جمع شدن امتیازات. دوما فقط سالی یکبار و اول ژانویه آپدیت میشه . یعنی شما بعد این مسابقات نگاه کنی امتیازات تیم ها هنوز عوض نشده امتیازات لیگ جهانی هم هنوز وارد نشده.
چهارمی تو لیگ جهانی یک رده ما رو بالا برد و با توجه به شرایط قهرمانی جهان میشه پیشبینی کرد 2 تا 4 رده دیگه بالا بریم
البته ویژگی این جدول در اونه که عملکرد هر تیم رو طی 4 سال نشون میده و برای تیم ما چون از سال قبل روند نتیجه گیری هامون شدت پیدا کرده بعداز المپیک 2016 هست که رتبه واقعیمون رو نشون میده
ضمن تشکر بابت پاسخ بسیار خوبت؛نقل قول:
رنکینگ FIVB بعد پایان هر سری از مسابقات، آپدیت میشه
دوست عزیز من برا شما یه متن بلند نوشتم به تک تک حرفاتون جواب دادم شما از من غلط املایی گرفتید، به اندازه کافی تجربه دارم که بدونم شما بحث نمیکنید که به نتیجه برسید شما بحث میکنید که برنده بشید. البته امیدوارم که اشتباه کرده باشم ولی من دیگه بحث رو ادامه نمیدم که وقت هر دومون گرفته میشه. :n16:نقل قول:
بله درست میگید شما. من همزمان دو تا تب باز داشتم رنکینگ بزرگسالان و جوانان بود اشتباهی تاریخ آپدیت اون یکی رو دیدم :n08:نقل قول:
البته 5 تا تورنمنت در اون ریتینگ تاثیرگذارند که بعد از اینکه هر کدوم دوره جدیدشن تموم بشن جدول بروز میشه (فکر کنم تو ستون سوم تفاوت رتبه هر تیم رو با ژانویه سال قبل خودش مینوسه!)
چهارمی تو لیگ جهانی یک رده ما رو بالا برد و با توجه به شرایط قهرمانی جهان میشه پیشبینی کرد 2 تا 4 رده دیگه بالا بریم
البته ویژگی این جدول در اونه که عملکرد هر تیم رو طی 4 سال نشون میده و برای تیم ما چون از سال قبل روند نتیجه گیری هامون شدت پیدا کرده بعداز المپیک 2016 هست که رتبه واقعیمون رو نشون میده
ویرایش:
بله درست میگید. به اشتباه پیش اومد :دینقل قول:
ضمن تشکر بابت پاسخ بسیار خوبت؛
رنکینگ FIVB بعد پایان هر سری از مسابقات، آپدیت میشه