از تو کنترل پنل نمیشه کاری کرد از power option در ضمن باطری لب تاپ جدا نمیشه یعنی جدا نمیشهنقل قول:
Printable View
از تو کنترل پنل نمیشه کاری کرد از power option در ضمن باطری لب تاپ جدا نمیشه یعنی جدا نمیشهنقل قول:
نسخه اصلی فیفا که نیومده هنوز!!!:n05:نقل قول:
امسال Pes واقعا سورپرایزمون کرد :n01:
من خریدم داره نصب میشه.نقل قول:
برای مشهدی ها یه خبر خوب اینکه نیلوفر آبی بازی رو آورده و قیمتش هم فقط 2 هزار تومان هست.من که همین الان سفارش دادم و امیدوارانه تا 40-50 دقیقه دیگه بازی دستمه و نصبش می کنم.
وسطاشه.انشالله سی دی مشکل نداشته باشه.:n05:
از تو کنترل پنل نمیشه کاری کرد از power option در ضمن باطری لب تاپ جدا نمیشه یعنی جدا نمیشه
توی گوگل سرچ کن فروشگاه نیلوفر ابی سایتش میاد چک کن ببین اومده یا نه...نقل قول:
این فرشگاه بازی رو برای ps4 هم اورده؟
دوستای تهرانی جاییو میشناسن بازیو اورده باشه و ارزون بده ؟؟؟ والا زورم میگیره میرم یه دی وی دی رایت شدرو میگن دونه ای 6 تومن :n13:
ممنون میشم اگه کسی سایت اینترنتی یا مغازه ایو میشناسه بگه
بچه ها کسی آمار دریبل زدن رو درآورده؟؟؟؟ از کجا میشه مثل pes13 دریبل ها رو تعریف کرد؟؟! من تا الان نتونستم دریبل زدنارو کشف کنم!! :n05::n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی خبر نداره برای کنسول ps4 اومده ؟؟؟ :n13:
خیلی خوب ، تنها دو واژه ای که میتونم بگمه برا این بازی
عکس و گرافیک نیز گویاست
سه تصویر پایین : لواندوفسکی یه موقعیت از دست داده
گوتزه گل مساوی رو زد و ناراحتی کاسیاس تو صحنه بعدی ، فوقق العادس:n12:
لینک دانلود بازی رو بزارید تا بقیه هم استفاده کنن... /.
میتونید از سایتهایی مثل سافت 98 به طور مستقیم دانلود کنید.نقل قول:
دوستانی که دانلود کردن میگن که مشکلی نداره
علیرضا جان حرف شما صحیح... /.نقل قول:
ولی من هرکاری کردم مورد مناسبی پیدا نکردم... / دوستان اگه لطف کنن و لینک دانلود و یا لینک صفحه ی مورد نظر رو بدن ممنون میشم... /.
الانه 13 نفر بازدید کننده هستن یه نفر تا حالا جواب مارو نداده..../.
من هم چند صفحه قبل گفتم سافت 98 . بعد که گفتم نصب کردم و بازی رو انجام دادم .نقل قول:
بیا داداش اینم لینک تست شدهنقل قول:
فاصله رو بردار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ownloadha.com/1393/08/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-pro-evolution-soccer-2015-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-pc/
این هم لینک بازی از سافت 98 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونایی که بازی کردن شروع کنن به نقد بازی!:n13:
نقد کوتاه من
بازی از نظر گیم پلی عالی شده - اگه براتون فقط گیم پلی مهمه 1 ثانیه هم دیگه بیکار نشینید الان وقته pes هست
گرافیک همون گرافیک 2014 ولی تغییراتی داره و بهتر شده - قابل قبول هست و با اون گیم پلی عالی میشه
اما اگه مثل من عاشق انیمیشن هست این یک پس مزخرف هست
منی که چند ساله فن پس هستم تا حالا انقدر از دست انیمیشن ناراحت نشده بودم
کنامی برای فروش نسخه های نسل هشتم انیمیشنهای نسل هفتم رو حذف کرده ( تو روحش ) اول بازی شما میوفتید تو زمینو بازی شروع میشه
نه از نشون دادن ورود بازیکنها خبری هست نه از نوشته شدن اسامی - نه از ایستادن و دست دادن با هم
در صورتی که اگه ویدئو ps4 ببینید انقدر جالب درست کردند این قسمت رو و حتی گزارشگر بازی اسم 11 بازیکن رو میخونه
شما مربی دارید کنار زمین و ...
بله اگه مثل من عاشق انیمیشن باشید میمونید تو گل و میگید آخه گیم پلی عالی + گرافیک قابل قبول - انیمیشن افتضاح
یعنی نابود شدم
اینم ویدئو خودتون ببینید چقدر فرق داره
لیگ قهرمانان پرسپولیس هست ؟
بازی که خیلی انیمیشن جدید اضافه شده :n02: .نقل قول:
به صحنه های قبل از شروع بازی که انیمیشن نمیگن :n01:
پرسپولیس هنوز که تو آسیا بازی نکرده کونامی از کجا بشناسهنقل قول:
ایشالا سال بعد pes 2016
دقیقا همین مشکل خیلی خوب برطرف شدهنقل قول:
پاس های عمقی خیلی زیبا و بهتر شدن
دور زدن هم نه در حد ساده ولی خوب سرعت عمل بیشتری دارن و میتونی هنگام دور زدن تغییر مسیر هم بدی تا توپ رو نگیرن .
البته اینم بگم که هوش مصنوعی حریف خیلی بالاست . این به جذابیت بازی اضافه میکنه . قرار نیست همه بازی ها رو ببری و یا اینکه توپ رو بهشون ندی .
امروز من منچستر - بارسلون باور کنید تیکی تاکا گذاشته بودن من 30 دقیقه ( 30 دقیقه تایم بازی ) نتونستم توپ گیری کنم :n02:
من اهل نقد نیستم ولی دروازه بان ها فوقالعاده شدن...
بازی در کل خوبه.گیم پلی و گرافیک عالی.
همه چی عالی.دست کونامی هم درد نکنه
هنوز وقت نکردم خیلی بازی کنم.
بازی همه چیش پیشرفت قابل قبولی داشته ، منی که pes14 رو طاقت نیاوردم یه دست تا آخر بازی کنم از ظهر دارم اینو یه بند بازی میکنم... واقعا خوووبه..
فقط تنها چیزی که تا الان توو مخمه دریبل هاشه! هنوز قلق دریبل زدن دستم نیوومده!! :n27::n27:
دوستان انیمیشن اول بازی ( ورود بازیکنان به زمین ) - نمایش اسامی و ترکیب حذف شده ؟
آیا از جایی نمیشه اینو فعال کرد ؟
این مربی های کنار زمین رو چرا برداشتن ؟
نقل قول:
امروز, 00:01#984
pishoolii
اگه نباشه جاش خالی می مونهتاريخ عضويت
بازی همه چیش پیشرفت قابل قبولی داشته ، منی که pes14 رو طاقت نیاوردم یه دست تا آخر بازی کنم از ظهر دارم اینو یه بند بازی میکنم... واقعا خوووبه..
فقط تنها چیزی که تا الان توو مخمه دریبل هاشه! هنوز قلق دریبل زدن دستم نیوومده!!
تمرینات بخش اخرش رو برو ی چیزایی ازش میفهمی.
نقد :
چه نقدی آقا ؟!
بنده اساسا آدمی هستم معتقد باین که فیلم ، بازی و امثالهم واسه لذت بردن ماهاس ،کار منتقداس که نقد کنن اینارو نه ما ، اصن شغل اوناس ، تحصیلاتشو دارن ، صلاحیتشو دارن ، حالا یه موقع اینجانب از نسخه 2013 این بازی خیلی لذت میبرم ، از نسخه 2014 خیلی کم تر ، ولی بشخصه بازم کلی بازی کردمش :n13: ، الان و از ظاهر 2015 هم با چند تا بازی احساس کردم بازی خوب و جذابی هست و صد البته خیلی لذت بخش .
یه سری نکات بنظرم که شاید واسه یه عده نقد محسوب شه شایدم واسه برخی مزیت :
یک اینکه بیشتر شوتای داخل محوطه البته توسط بازیکنای سطح بالا گل میشه و این موجب میشه گل زیاد باشه تو بازی مثل نسخ پیشین البته .
دو اینکه داوری بد نیست ولی کارت زرد یکی از ویژگی های بارز داوراشه ، من خطا خیلی کم می زنم ولی کارت گرفتم بخاطر اینکه کوتینیو زیر گرث بیل رو خالی کرد موقع پریدن ( خیلی جالب بود برام این خطارو گرفتن ).
سه اینکه استایل بازیکنای مطرح موقع دویدن و پاس دادن و شوت زدن خیلی شبیه ، انیمیشناشون که خیلی بیشتر شبیه .
چهار اینکه سانتر از جناحین که میشه مهاجم یا گوش سمت مخالف خودشو میرسونه و هد میزنه معمولا که واقعا خوب کار شده ولی اگه تو بازی با تیمای ضعیفترم اینجوری باشه خوب بلوفه .
پنج اینکه تو نبردای نفر بنفر اگه دریبل زدن نتونی دفاع میتونه توپو بگیره که خوب منطقیست ، بازممیگم این تو بازی دوتا تیم قوی صدق میکرد .
شش اینکه بسته به شرایط تیم خودی و حریف گاهی میشه با یه بازیکن تک روی کرد و تا پشت محوطه حریف رفت و گاهی نه همون اول توپتو میزنن .
هفت اینکه انیمیشنای بازی خیلی خوبه ولی مثلا صحنه تاسف کاسیاس بعد گل خوردن خیلی تکراری میشه ، شاید واس سایر بازیکنا هم اینطور باشه ، البته شاید .
هشت اینکه حفظ توپ بازیکنا خیلی خوبه ، یعنی تو محوطه حریف میتونن راحت توپ نگه دارن و هی بچرخن و یه پاس خوب بدن ، خوب یکم غیر طبیعیه چون مدافعین که ماست نیستن در عالم واقع .
نه اینکه پاسای عمقی و چیپ تو در خیلی واقع گرایانه هستن ، یعنی بسته به نوع پاس و جاگیری مدافع و مهاجمه ، اینطور نیس که همیشه برسه و یا همیشه مدافع قطع کنه .
ده اینکه بنظرم همین قدشم موجب سر دردتون شدم و کافیه ، خلاصش بازی خیلی لذت بخشه واسه من .
در نهایت این عکس پشت زمینه پی اس 2015 یه لیورپولی اصیل :n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یکم تو بازی لگ میزنه روی low و high هم فرقی نداره! گرافیکم nvidia geforce 330 m
گرافیک شما ضعیفه .نقل قول:
رم و سی پی یو چنده ؟!
برای لیگ آلمان چیکار کنیم !!!! الان میخوام بایرن را بگیرم که نمیشه :n13:
نمرات حدید بازی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... 8/10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...9.3/10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...9/10
میانگین نمرات بازی (Metascore) تا اینحا از مجموع 17 نمره :
بازی عالی بود.هوش مصنوعی خیلی خوب شده.دروازه بانا تک به تک راحت گل نمیخورن.پنج تا بازی بارسا رو برداشتم با ریال سوپر استار زدم تا بالاخره بردم.خیلی قوی شدن.دیگه نمیشه با رونالدو گاز بدی بری که برای من که بارسایی هستم خیلی خوبه.:n20::n11:
عزیزانی که هر دو نسخه PC و PS4 رو بازی کردن لطف کنن بگن تفاوتشون در چه حد و اندازه ایه
ممنون
خوب وقتی شرکت کونامی شروع کرد به وعده های همیشگی و از واژه های اغراق امیز استفاده میکرد برای pes15 توی دلم میگفتم باز هم مزخرفات همیشگی شروع شد .
وقتی ویدئوهایی از گیم پلی بازی دیدم نا امیدانه میگفتم تا دسته رو به دستم نگیرم هیچ چیزی برای من ملاک نیست .
وقتی عنوان شد که شرکت کونامی با pes15 تونسته در نمایشگاه های بزرگ ، بهترین انتخاب بشه کوچکترین اهمیتی به این مانور تبلیغاتی ندیدم .
وقتی امتیاز های بسیار خوبی برای این نسخه دیدم باز هم شک و تردید زیادی در من وجود داشت .
وقتی گیمرها از یه بازی خوب و ایده آل خبر دادم ، گفتم : باز هم نظرات شتابزده شروع شد .
سرخورده از pes14 و با نگاهی حسرت آمیز به fifa14 دائما" میگفتم از کجا به کجا رسیدیم .
تا امشب که بازی به دستم رسید و به مرحله اجرا درامد ، فقط میتونم بگم : پادشاه بازگشت!
گیم پلی فوق العاده و بی نظیر در همه ابعاد ، از پاسهای نرم ، استفاده از پاسهای قطری به کناره ها و در نقاط کور زمین ، هوش مصنوعی فوق العاده ، شوتهای بسیار طبیعی و شبیه سازیه فیزیک مناسب بازیکنان در دنیای واقعی ، زمان تأخیر اصلاح شده ، داوری قابل قبول ، واکنش بسیار خوب دروازه بانها ، تسلط مناسب و نه اغراق آمیزه گیمر روی حرکات بازیکنها ، عکس العمل مناسب در هنگام دفاع و ...... یک فوتبال بی نظیر رو ارائه میده که بدون شک یکسال خوب رو پشت سر خواهید گذاشت و اینقدر بازی طبیعیه که دقیقا" احساس یه فوتبال واقعی بهتون القاء میشه .
فوتبال اصلا" قائم به فرد نیست و نظم در کار گروهی برنده رو مشخص میکنه ، مهمترین نکته قضیه اینجاست که حالا کونامی با موتور فاکس انجین تونسته مسیرشو پیدا کنه ، من فیفا هم بازی کردم اما بدون کوچکترین تعصبی و با یک اطمینان قلبی میگم ، کونامی در pes15 گوی سبقت رو از فیفا ربود .
از نظر من بهترین نسخه کونامی pes13 بود اما حالا pes15 تونسته نسخه 13 رو به زیر بکشه و به شکل تکامل یافته ای به صدر بیاد ، بهترین نسخه کونامی pes15 هست ، تبریک میگم
فیدبدک ها تا الان همش مثبت بوده مخصوصا در مورد گیم پلی بازی
برخی ها از داوری و صدای گزارشگر و برخی موارد حاشیه ای دلخور بودن که زیاد اهمیت ویژه ای نداره
ما هم احتمالا شنبه می تونیم بازی کنیم !
بازی خیلی خوب شده ، فقط داوری سخت گیرانست و مدل تکلا خیلی سخت شده....
با این سیستم راحت بازی کردم روی High
Intel E5300
GTS 250 1GB
Ram 4 GB
من همون اول گفتم خیلی فرق داره با پلی 4 همه گفتن با یک کلیپ نمیشه تشخیص داد اصلا این کجا اون کجا
منم همینو سوال دارم:n13:نقل قول:
گرافیک تماشاگران 10 برابر کمتر شده .زمین چمن فرق داره تبلیغات کنار زمین حالت کارتونی متحرک هستش سبک جدیده اما برا این مثل قدیمه برا ps4 کیفیت hd هستش مربیان کنار زمین حذف شدن انیمیشناش حذف شده کلا بازی برای کامپیوتر از نسل 7 داره استفاده میشه اما برای ps4 از نسل 8 هستش برا ps4 کیفیتش کلا hd هستش فقط گیم پلی فرقی نداره که اونم من تردید دارمنقل قول:
اینا به گفته خودشون بوده
همه اینارو کم کردن حجم بازی از 20 امده رو 5 گیگ و سیستم بکشه دادن بیرون که همه بگن به به
خوب کاری کردن که اینا رو حذف کردن این انیمیشنها بعد از چند بازی دیگه حالت ازش بهم میخوره از بس تکراری میشه .فقط بازی رو سنگینتر میکنه و پر از لگ. باید سیستم خیلی قوی باشه که بدون لگ کار کنه.مهم گیم پلی هست که عالیه.