خبر اومده با انتقال دیماریا با 44.5 ملیون یورو به psg موافقت شده......که اصلا خوب نیست
زلاتان هم گفته دیماریا باعث میشه سطح تیم بالاتر بره.....
به نظر میرسه دیماریا رفتنی شده....:n15:
Printable View
خبر اومده با انتقال دیماریا با 44.5 ملیون یورو به psg موافقت شده......که اصلا خوب نیست
زلاتان هم گفته دیماریا باعث میشه سطح تیم بالاتر بره.....
به نظر میرسه دیماریا رفتنی شده....:n15:
دیماریا 44 میلیون ؟؟:n29: (( الان یه درورازه بان مثل دخیا 30 تا 40 میلیون قیمتشه ))نقل قول:
منبع خبری چیه ؟؟
ورزش 3 ؟؟
منچستر که فقط 70 میلیون دیماریا رو خرید !!
بعد الان 44 میلیون بخواد بفروشه ؟؟
فکر کنم بعد فروش راموس توسط پرز اگه صورت بگیره
این فروش میتونه رتبه دوم حماقت بزرگ این فصل نقل و انتقالات رو بدست بیاره !
صحبت از 63 میلیون یورو هست. دی ماریا رو باید جدا شده دونست.نقل قول:
راموس و پرز امروز بر سر تمدید قرارداد صحبت می کنن و بعید هست که به نتیجه نرسن، بنابراین میشه انتقال دی ماریا رو از همین الان بزرگ ترین حماقت نقل و انتقالات دونست ! هر چند آینده قابل پیش بینی نیست ولی فکر می کنم به مرور زمان به بزرگ و بزرگ تر بودن این حماقت بیشتر پی می بریم !نقل قول:
فکر کنم بعد فروش راموس توسط پرز اگه صورت بگیره
این فروش میتونه رتبه دوم حماقت بزرگ این فصل نقل و انتقالات رو بدست بیاره !
فعلا هیچ خبر قابل استنادی هم از جذب مدافع و مهاجم نیست، ناامیدکنندست.
نه وحید جان. الان مثلا چلسی 3 تا مهاجم تراز اول و خوب داره (فالکائو، کاستا و رمی) تا حدی که رمی شاید جدا بشه. ولی در مقابل منچستر ویلسون جوان رو داره که یه بازیکن کامل نیست و صرفا به عنوان جانشین قابل استفاده هست. هرناندز هم که وضعیتش نامشخص هست. عملا الان فقط رونی هست + اینکه اگه بحران های مصدومیت و محرومیت رو در نظر بگیریم، شرایط ایده آل تیم کلا به هم می خوره و چیزی مثل فصل پیش میشه ! همه اینا در شرایطی که با سیستم های تک مهاجم بازی کنیم (در 3 بازی دوستانه پیش فصل با 2 مهاجم بازی کردیم). جذب یه مهاجم سر زن به نظر نیاز هست. هرچند اولویت الان ما باید جذب مدافع باشه.نقل قول:
در مورد مهاجم من فکر می کنم اگه با یه مهاجم بازی کنید به اندازه کافی مهاجم دارید
یعنی فرضا رونی ثابت باشه و ذخیره اونم هرناندز و ویلسون و ... باشن
این سیستم که دو تا مهاجم نوک استفاده بشه دیگه کمتر وجود داره و دیگه همه جا یه مهاجم متداوله و جواب هم میده
44.5 میلیون پوند که میشه 63 میلیون یورو
اضافه نشدن دی ماریا به تور آمریکا شایعات رو قوت بخشیده :n03:
فن خال هم گفته دیماریا و روخو به تیم اضافه نشدند.البته روخو مشکل پاسپورت داشته اما درمورد دیماریا چیزی نمیدونم.
روخو هم با این مشکلات پاسپورتش کشت مارو. :n02:
اما بازی دیشب مقابل بارسا:
دوباره قهرمان اروپا رو بردیم.پارسال رئال،امسال بارسا
گفته میشه ترکیب بازی دیشب به احتمال زیاد ترکیب بازی مقابل تاتنهام خواهد بود.اگه اینطور باشه حضور دارمیان در ترکیب اصلی رو خواهیم داشت با اینکه قبلا فنخال گفته بود انتخاب اول من والنسیا هست
حضور مجدد بلیند در دفاع مرکزی که داره خوب جامیفته،دخیا هم بجز عدم عکس العمل در ضربه ایستگاهی سوارز،در باقی دقایق خوب بود با اینکه با مصدومیت جزیی بازی کرد.
یانوزای در تور آمریکا در سه پست متفاوت بازی کرد.به عنوان شماره 10 مقابل کلاب آمریکا،مهاجم چپ مقابل سن خوزه و مهاجم وسط مقابل بارسا که در این پست بهترین عملکرد رو داشت.
شواینی به دلیل مصدومیت در بازی دیشب بازی نکرد اما فنخال گفته حتما مقابل psg بازی خواهد کرد.در این بازیها زوج های متفاوتی در مرکز زمین دیدیم و فعلا نمیشه کمربند میانی رو از میان شواینی،کریک،اشنایدرلین،هر را یا ماتا حدس زد.
دیشب چیچاریتو هم در لیست بوده و فنخال گفته که با رفتن فاکائو و فن پرسی جا برای وی بیشتر شده و باید خودش رو ثابت کنه.
پس احتمال رفتن چیچاریتو هم کم هست.
و
بازی خوب جوانان باشگاه که نشون میده منچستر همچنان یک باشگاه بازیساز خواهد بود. :n16:
فکر کنم سورپرایز فن خال حماقت تیم در فروش دیماریا باشه.....
البته چیچا میتونه تو زمانی که رونی نداریم به عنوان مهاجم اول کار کنهنقل قول:
نه وحید جان. الان مثلا چلسی 3 تا مهاجم تراز اول و خوب داره (فالکائو، کاستا و رمی) تا حدی که رمی شاید جدا بشه. ولی در مقابل منچستر ویلسون جوان رو داره که یه بازیکن کامل نیست و صرفا به عنوان جانشین قابل استفاده هست. هرناندز هم که وضعیتش نامشخص هست. عملا الان فقط رونی هست + اینکه اگه بحران های مصدومیت و محرومیت رو در نظر بگیریم، شرایط ایده آل تیم کلا به هم می خوره و چیزی مثل فصل پیش میشه ! همه اینا در شرایطی که با سیستم های تک مهاجم بازی کنیم (در 3 بازی دوستانه پیش فصل با 2 مهاجم بازی کردیم). جذب یه مهاجم سر زن به نظر نیاز هست. هرچند اولویت الان ما باید جذب مدافع باشه.
یادمون نره چیچا سال اولی که اومد تو تیم فوق العاده کار کرد و واقعا مهاجم فرصت طلبیه
پارسال هم تو رئال خوب بود
بعدش هم بازیکنی مثل ویلسون بالاخره باید از یه جایی شروع کنه
ضمنا هافبک هامون همشون گل زنن و خیلی خوب میتونن به عنوان مهاجم کاذب استفاده بشن
به نظرم اونقدرها هم نیاز به مهاجم نداریم
الان بزرگترین نیاز تیممون مدافع هست و مشخص شدن تکلیف دخیا
نمی دونم بقیه موافق هستن یا نه ولی برای من نگه داشتن دخیا اولویت اول تیمه یا حداقل همون قدری اهمیت داره که خرید مدافع اهمیت داره
تک به تکی که دیشب گرفت این نکته رو بهم یاداوری کرد
دروازه بان تو این سطح کلا 3-4 تا بیشتر نیست که هیچ کدوم در دسترس نیستن
تویه شرایط کنونی فروختن هرناندز، اشتباهی مثل فروختن دی ماریا هست چون با رفتنش خط حمله ما کاملا خالی میشه. قطعا در مقاطع مختلف فصل می تونه به تیم کمک کنه ولی چرا هرناندز به یه تعویض طلایی و یه بازیکن جانشین محض تبدیل شد؟ چون سابقا هر وقت فیکس بازی می کرد اون تاثیری رو که باید، نداشت. اون فروغ قبلش رو دیگه نداره و افت کرده، به همین دلیل هم هست که دیگه مثل قبل قابل اتکاء نیست.نقل قول:
همه این مواردی که اشاره کردین درست؛ ولی براساس این موارد نمیشه تیم بست. حداقل تویه این برهه زمانی که ما می تونیم بازیکن بگیریم، باید توازن رو در تیم ایجاد کنیم. نمیشه به این دلیل که هافبک مهاجم های خوبی داریم، مهاجم نگیریم. فصل پیش از رونی در انواع و اقسام پست ها به دلیل کمبود بازیکن استفاده کردیم، فصل دیگه این اتفاق نباید تکرار بشه و ریشه اون اتفاقات همین الان هست، یعنی با فرض اینکه چیچا مهاجم خوبیه، ویلسون باید بهش میدون داده بشه و هافبک های گلزنی داریم در صورتی که بتونیم، مهاجم نگیریم.
در صورتی که بخوایم اولویت بندی کنیم منم ترجیح میدم اول دخیا حفظ بشه، رمرو و یه دفاع جذب بشن. ضعف دفاع بسیار سخت تر از ضعف خط حمله قابل جبران هست.
سرخیو رومرو رسماً به منچستریونایتد پیوست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرخیو رومرو دروازه بان ۲۸ ساله آرژانتینی، رسماً با عقد قراردادی سه ساله به منچستریونایتد پیوست. این قرارداد قابلیت تمدید برای یک سال دیگر را هم دارد. رومرو بازیکن آزاد محسوب می شد و قراردادش با سمپدوریا به اتمام رسیده بود.
رومرو بعد از پیوستن به یونایتد گفت : " بسیار از پیوستن به چنین باشگاهی خوشحال هستم، انتقال به بزرگترین باشگاه دنیا، رویایی است که محقق شد، فن خال مربی فوق العاده ای است و برای شروع چالش جدید و هیجان انگیزم نمی توانم صبر کنم."
فن خال نیز بعد از عقد قرارداد با رومرو گفت : " سرخیو، دروازه بان مستعدی است، او زمانی که در آلکمار بودم، دروازه بان جوانی بود و خوشحالم که دوباره او را در اختیار دارم. سرخیو جام جهانی فوق العاده ای را پشت سر گذاشت، خوشحالم که او را در ترکیب تیمم خواهم داشت و منتظرم تا دوباره با او کار کنم."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه خرید عالی دیگه ! :n11:
اگه اوتامندی رو هم بگیریم و حتی مهاجم هم جذب نکنیم میشه گفت عملکردمون در نقل و انتقالات به معنای واقعی عالی بوده ! جذب 6 بازیکن در حد نام منچستر.:n12:
البته ورود تعداد زیاد بازیکن به صورت یکباره به ترکیب زیاد جالب نیستنقل قول:
اگه اوتامندی رو هم بگیریم و حتی مهاجم هم جذب نکنیم میشه گفت عملکردمون در نقل و انتقالات به معنای واقعی عالی بوده ! جذب 6 بازیکن در حد نام منچستر.
فن خال کار خیلی سختی باهاشون داره ... تازه با توجه به اخلاقش اینا باید خودشون رو بهش اثبات کنن وگرنه اعتماد زیادی نمیکنه به ورودی های جدید (ورودی چندی؟ ورودی 94 :دی :دی)
سلام :)
استاد مورینیو جایی گفتن که بعضی از تیم ها سعی در خریدن قهرمانی لیگ برتر دارند ! این اظهار نظر از ایشون با وضعیتی که تیم خودش داره خیلی عجیبه که خب کنایه ای هم داره به منچستر و آرسنال. و جالبه که همین منچستر سال ها بود داشت با بازیکن هایی امثال : اوانز / اندرسون / نانی/ لیندگارد / والنسیا / رافائل / اسمالینگ / جونز /فابیو / کریک / ی یانوزای/ رونی / هرناندز / اسکولز / کلورلی / ویدیچ / فردیناند/ فن پرسی / ده خیا و ... بازی می کرد و نهایت سالی شاید 2-3 تا خرید داشت. خب این تیم وقتی داره پوست می ندازه ، حتما هم نیازمند اینه که 7-8 تا خرید داشته باشه تا بتونه خودش رو در کورس رقابت نگه داره. چند تا از بازیکن های فصل پیش رفتن ، چند نفر فصل قبل خریداری شدن ، چند نفر این فصل جدا شدن و نیازمند این بود که 5-6 خرید انجام بشه ( الان هم 2 تا خرید نیاز هستش ) .
جالبه همین تیم چلسی خودش سلطان خرج کردن و خرید هستش ، این سرمربی خودش انقدر بازیکن می خره و امتحان می کنه و رد می کنه که ... مثلا ( دی براین ، شورله و چندین و چند نفر دیگه که ایشون خریداری کرده تو این 2-3 سال و با آزمونو خطا نصفشون رو رد کرده و بقیه رو نگه داشته . این صحبت که جام رو م یخوان بخرن از این آدم خیلی عجیبه یه وقت سرمربی نیوکاسل ، تاتنهام ، ساتامتون و ... این حرفو بزنن طبیعیه ، منتها تیم چلسی که خودش معروفه به این کار ! حالا امسال تا اینجا فقط شده بگوویچ و فالکائو ، الانم انقدر بازیکن و دفاع و هافبک و مهاجم داره تا 3 سال خرید نکنه بسشه. ببینید چقدر خرید داشتن 2-3سال قبل ( ماتیچ / رمی / دمبا با / هازارد / مارکو مارین / کورتوا ( اضافه شده ) / اتوئو / شوارزر/ ویلیان / دروگبا / فابرگاس / کوستا / موزس / کوادرادو / زوما / ون خینکل / اسکار / صلاح / لوئیز / آزپلیکوئتا و یه مینی بوس که دیگه از تیم رفتن دیگه : مثل دی براین و آتسو ، لوکاکو و شورله و ... ) این حرفش خیلی عجیب بود. کجا منچستر تو این 2-3 سال قبل ( بحث امسال به کنار ) انقدر خرید داشته؟ ، اگرم از لحاظ تعداد داشته باشه به این اسامی هرگز نمی رسن.
این بالا من فقط یه مقایسه داشتم بین چلسی و منچستر که بگم حرف این بزرگوار همچین هم صحیح نیست .
+
مساله ی دوم هم گل یه کم خاله زنک بازی درآودره بودش و نوشته بود که ممفیس دپای با لوکاکو عکسی گرفته بوده در تعطیلات و نوشته که " به زودی می بینمت " و احتمال داده که شاید این بازیکن اون مهاجمی باشه که فن خال ازش گفته :D ، که خب اینم می شه مثل اون چندین و چند نفری که به تیم لینک شده.
حمید مصاحبه کامل مورینیو کلا دو خط هم نبود ، اندازه 10 خطر بهش انتقاد کردی! :دینقل قول:
سلام :)
استاد مورینیو جایی گفتن که بعضی از تیم ها سعی در خریدن قهرمانی لیگ برتر دارند ! این اظهار نظر از ایشون با وضعیتی که تیم خودش داره خیلی عجیبه که خب کنایه ای هم داره به منچستر و آرسنال. و جالبه که همین منچستر سال ها بود داشت با بازیکن هایی امثال : اوانز / اندرسون / نانی/ لیندگارد / والنسیا / رافائل / اسمالینگ / جونز /فابیو / کریک / ی یانوزای/ رونی / هرناندز / اسکولز / کلورلی / ویدیچ / فردیناند/ فن پرسی / ده خیا و ... بازی می کرد و نهایت سالی شاید 2-3 تا خرید داشت. خب این تیم وقتی داره پوست می ندازه ، حتما هم نیازمند اینه که 7-8 تا خرید داشته باشه تا بتونه خودش رو در کورس رقابت نگه داره. چند تا از بازیکن های فصل پیش رفتن ، چند نفر فصل قبل خریداری شدن ، چند نفر این فصل جدا شدن و نیازمند این بود که 5-6 خرید انجام بشه ( الان هم 2 تا خرید نیاز هستش ) .
جالبه همین تیم چلسی خودش سلطان خرج کردن و خرید هستش ، این سرمربی خودش انقدر بازیکن می خره و امتحان می کنه و رد می کنه که ... مثلا ( دی براین ، شورله و چندین و چند نفر دیگه که ایشون خریداری کرده تو این 2-3 سال و با آزمونو خطا نصفشون رو رد کرده و بقیه رو نگه داشته . این صحبت که جام رو م یخوان بخرن از این آدم خیلی عجیبه یه وقت سرمربی نیوکاسل ، تاتنهام ، ساتامتون و ... این حرفو بزنن طبیعیه ، منتها تیم چلسی که خودش معروفه به این کار ! حالا امسال تا اینجا فقط شده بگوویچ و فالکائو ، الانم انقدر بازیکن و دفاع و هافبک و مهاجم داره تا 3 سال خرید نکنه بسشه. ببینید چقدر خرید داشتن 2-3سال قبل ( ماتیچ / رمی / دمبا با / هازارد / مارکو مارین / کورتوا ( اضافه شده ) / اتوئو / شوارزر/ ویلیان / دروگبا / فابرگاس / کوستا / موزس / کوادرادو / زوما / ون خینکل / اسکار / صلاح / لوئیز / آزپلیکوئتا و یه مینی بوس که دیگه از تیم رفتن دیگه : مثل دی براین و آتسو ، لوکاکو و شورله و ... ) این حرفش خیلی عجیب بود. کجا منچستر تو این 2-3 سال قبل ( بحث امسال به کنار ) انقدر خرید داشته؟ ، اگرم از لحاظ تعداد داشته باشه به این اسامی هرگز نمی رسن.
این بالا من فقط یه مقایسه داشتم بین چلسی و منچستر که بگم حرف این بزرگوار همچین هم صحیح نیست .
یکمی دیگه ادامه می دادی کار به جاهای باریک می کشید :دی
به نظر من اون دو خطی که خوندم چیز خاصی گفته نشده
در مورد بازیکن هم تقریبا به جز تری هم بازیکنا رو گفتی که جدیدن :دی
یه سری از این بازیکنا زمان مورینیو خریداری نشدن
یه سری ها هم قرضی توی تیمای دیگه بودن و برگشتن و خرید حساب نمیشن
اتفاقا بیشترین سود رو همین بازیکنای قرضی داشتن
توی این دو فصل مورینیو زیاد خرج خاصی نداشته و اگه نسبت خرید و فروش رو نگاه کنیم یه رقم پایینی میشه
ولی در هر صورت من مقایسه ای با منچستر ندارم
هر تیمی بالاخره یه زمانی بیشتر خرج می کنه
الانم شاید چلسی کمتر خرج می کنه و تیمای دیگه بیشتر
مورینیو هم فکر می کنم بیشتر توی این مصاحبه منظورش این بوده که رقابت برای قهرمانی سختره
توی مصاحبه هم دقیقا اشاره کرده که یه زمانی ما بیشتر خرج می کردیم!
سخت نگیر :دی
خب در این صورت هم فقط یه مهاجم می خواید که ذخیره رونی باشهنقل قول:
نه وحید جان. الان مثلا چلسی 3 تا مهاجم تراز اول و خوب داره (فالکائو، کاستا و رمی) تا حدی که رمی شاید جدا بشه. ولی در مقابل منچستر ویلسون جوان رو داره که یه بازیکن کامل نیست و صرفا به عنوان جانشین قابل استفاده هست. هرناندز هم که وضعیتش نامشخص هست. عملا الان فقط رونی هست + اینکه اگه بحران های مصدومیت و محرومیت رو در نظر بگیریم، شرایط ایده آل تیم کلا به هم می خوره و چیزی مثل فصل پیش میشه ! همه اینا در شرایطی که با سیستم های تک مهاجم بازی کنیم (در 3 بازی دوستانه پیش فصل با 2 مهاجم بازی کردیم). جذب یه مهاجم سر زن به نظر نیاز هست. هرچند اولویت الان ما باید جذب مدافع باشه.
اگه قرار باشه با یه مهاجم نوک بازی کنید که غیر از رونی باشه و رونی هافبک باشه یا اینکه با دو مهاجم نوک بازی کنید تکلیف این همه هافبک چی میشه؟
با وجود این هافبک های زیاد شاید سیستم یه مهاجم بهتر جواب بده و خیلی از تیم ها هم حتما مهاجم سرزن فوق العاده ندارن
البته در مورد نقل و انتقالات مشخص نیست و شاید دو مهاجم جدید بگیرید و در اونصورت شاید دو مهاجمه بازی کردن براتون بهتر باشه...
دقیقا.بخاطر خریدهای امسال،و همینطور ابزارهایی که الان داریم + بازی خوب بلیند در دفاع مرکزی،امسال خرید در دفاع نخواهیم داشت و منطقی هم هست مگر اینکه سیاست باشگاه تغییر کنه.البته قضیه در خط حمله متفاوتهنقل قول:
مورینیو از این حرفها زیاد میزنه.کلا جنگ رسانه ای رو دوست داره.البته خوبه اعتراف کرده که خود چلسی هم یه زمانی دنبال خرید جام بود.زمانی که منچستر با بازیکنان متوسط از رتبه اول دوم پایینتر نمیومد.نقل قول:
نه وحید جان.شما بازیهای پارسال مارو با دقت ندیدی.همون بازی با چلسی نمونه بارز هست که نشون میده منچستر شدیدا به خرید مهاجم نیاز داره.درسته که الان رونی رو داریم.اما باید مهاجم با شم گلزنی بالا،فیزیک خوب در نبردهای هوایی و با تجربه داشته باشیم که برای پلن بی در زمانهایی که با اتوبوس حریف مواجه میشیم(مشکلی که در فصل قبل بارها باهاش مواجه شدیم) و برای بازیهایی که نیاز هست رونی روی نیمکت باشه(مصدومیت،استراحت،سبک بازی) برگ برنده داشته باشیم.ویلسون و هرناندز اصلا چنین خصوصیتی ندارند که جودشون در زمین خیال ادم رو راحت کنه.نقل قول:
------------------------------
فن خال در مصاحبه ای اعلام کرده که سال 2017 یعنی در پایان قراردادش با منچستر،از دنیای فوتبال خداحافظی خواهد کرد چراکه که به همسرش قول داده و گفته یا باید این کار رو بکنه یا با تمدید قراردادش،با خطر مواجهه با چهره برافروخته همسرش مواجه بشه :n02:
البته جدای شوخی ای که کرد گفته: قرار بود من در تیم تحول ایجاد کنم و در سه سال میشه این کاررو کرد.البته شاید این قرارداد به 5 سال افزایش پیدا کنه که هنوز زوده در این مورد صحبت کنیم.اما چیزی که مشخصه این هست که منچستر،نقطه پایان مربیگری من هست و بعد از اون برای بدست آوردن پول بیشتر به قطر نخواهم رفت! بلکه با همسر،خانواده و نوه هایم وقتم رو خواهم گذروند.
در رابطه با دیماریا،رونالدو و سوپرایزش هم گفته:ما در خط حمله به سرعت زیادتر و خلاقیت بیشتر نیاز داریم و بخاطر همین هست که دوست دارم دیماریا در تیم بمونه هرچند درمورد آینده وی مردد هستم و نمیدونم چه اتفاقی میفته.یانگ و ماتا فصل فوق العاده ای داشتند اما برای قهرمانی در لیگ قهرمانان این کافی نیست.ما به یک سوپراستار در خط حمله نیاز داریم همونطور که در بایرن روبن و ریبری،در رئال رونالدو و بیل،در بارسا مسی و نیمار،در چلسی هازارد و ویلیان حضور دارند.ما به یک بازیکن شبیه رونالدو نیازمتدیم.
در جواب به سوال احتمال بازگشت رونالدو و یا خریدهای دیگر منچستر گفته:من خیلی دلم میخواد بخاطر هواداران بگویم در حال چه کارهایی هستیم اما این کار هوشمندانه ای نیست چراکه نه برای باشگاه و نه برای روند مذاکرات خوب نیست.
در رابطه با رومرو توضیح داده که:وقتی رومرو 19 ساله بود من اونرو برای آلکمار انتخاب کردم.کاملا با شخصت وی آشنایی دارم و مطمئنم که برای تیم مفید خواهد بود.در شرایطی که آینده دخیا مشخص نیست ما باید کاری کنیم که دستمون باز باشه و انتقال رومرو یک پشتوانه خوب خواهد بود.
درسته ولی حداقل در مورد اشنایدرلین و دارمیان اصلا احساس نمیشد بازیکنان جدید هستن، اینقدر که هماهنگ و خوب بازی کردن؛ از همون بازی اول. همینطور دپای، اونم خیلی سریع داره با رونی هماهنگ میشه.نقل قول:
البته ورود تعداد زیاد بازیکن به صورت یکباره به ترکیب زیاد جالب نیست
من به این مورد کاملا شک دارم و باهاش موافق نیستم. به نظرم تکیه به بلیند در مرکز خط دفاع با توجه به اینکه این پست هم یکی از چندین پستی هست که داره ازش بازی گرفته میشه و عملا پست تخصصیش نیست، درست نیست. من ترجیح میدم حتما یه مدافع وسط جذب بشه. بلیند کسی نیست که بتونه خط دفاع رو رهبری کنه.نقل قول:
بازی خوب بلیند در دفاع مرکزی
در تایید این بخش حرفتون در بازی پریروز، بلیند در چند صحنه ضعفش رو در گرفتن توپ در فضای حساس جریمه نشون داد. سر گلی که سوارز در آفساید زد، بلیند قشنگ جلوی سوارز کم آورد. البته همه مهاجمهای دنیا مثل سوارز نیستن ولی یه مدافع وسط تخصصی اجازه نمیده مهاجم اینطور راحت بچرخه و واسه خودش فضا بسازه.نقل قول:
این دالی بلیند با اینکه آچار فرانسه است، بهترین پستش همون وینگبک چپه. مخصوصا با توپ های قطری دقیقش خیلی میتونه دفاعها رو اذیت کنه. فصل قبل در پست هافبک پوششی و دفاعی هم که بازی کرد، بیشتر در بخش هجومی و پخش توپ خوب بود. خودم چند بازی دیدم که روی ضدحملههای حریف خوب فضاها رو پوشش نمیداد. اون ذهنیت دفاعی ششدانگ برای این پست رو نداره. اینکه بتونه مهاجم هدف حریف رو تشخیص بده و از میانههای زمین تعقیبش کنه و در نهایت حمله شون رو خنثی کنه. کاری که الان ماتیچ تو چلسی خیلی خوب انجام میده. یکی از اصلی ترین نقاط برتری چلسی به بقیه تیمهای لیگ برتری همینه که همچین بازیکنی داره و بقیه نه.
من اگر میخواستم ترکیب یونایتد رو بچینم، قطعا لوک شا رو ذخیره میکردم و به بلیند در اون سمت بازی میدادم. تا الان چیزی از این شا ندیدم.
بعد از اینکه ظاهرا راموس برای تمدید قرارداد با رئال به توافق رسیده، این خبر منتشر شده که منچستر اقدام دیگه ای برای جذب مدافع نخواهد کرد.
هرچند می دونم با این موضوع بعضی دوستان موافق و بعضی مخالف هستن، ولی به نظر من عدم جذب مدافع وسط در طی فصل برامون دردسر ساز میشه و تبدیل میشه به پاشنه آشیل تیم. نمی دونم فن خال چطوری با بازیکنان کنونی می خواد یه خط دفاع مستحکم ایجاد کنه ! اسمالینگ و جونز و ایوانز که امتحانشون رو پس دادن؛ مدافعان پر نوسان ولی در عین حال خوبی هستن اما نه در حدی که به تنهایی بار خط دفاع رو به دوش بکشن. بلیند هم که برای این پست ساخته نشده. با تجربه تر از این بازیکنان هم تویه تیم نداریم. با این شرایط تن و بدنمون مثل فصل قبل از خط دفاع باید بلرزه.
به شخصه امیدوارم نظر فن خال این نباشه و اگه این هست، تویه این فرصت یک ماهه نظرش عوض بشه.