پولشو از کجا میارن دوستان
راستی الان مدیر عامل کیه
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
پولشو از کجا میارن دوستان
راستی الان مدیر عامل کیه
الان رسما مدیرعامل سیاسی هستش!نقل قول:
حق امضا هم تا همین دو سه روز پیش با خودش بود ولی الان دو سه روزه حق امضا داده شده به آقای طاهری (رئیس هیئت مدیره)
پولش رو هم یه عده میگن هدایتی میده
یه عده میگن سیاسی
یه عده ...
فکر کنم پنجعلی بود که مصاحبه کرد و گفت: پول خرید بازیکن ها جور شده و مشکلی نیست.
یا اصلا منظورش از جور شدن 250 میلیون حاتمی برای سایپا است یا یه پول گنده تر هیچ معلوم نیست.
البته بگم قرار شده از محل درآمد های پرسپولیس تو سازمان لیگ، فعلا یه میلیارد به پرسپولیس بدن!
فکر کنم هدایتی هم قول داده 4 میلیارد کمک کنه.
کاش اقا زاده ها میزاشتن هدایتی بجای خرید باشگاه اسپانیایی (خروج ارز) تیم پرسپولیس رو بخره
صد درصد تا الان رائول و رونالدینیو و داوید ویا رو جذب کرده بودیم
آخرین اخبار:
1_ ایوب کلانتری که توی لیست درخشان بود، به دلیل محدودیت ها احتمالا از لیست درخشان خارج شده
2_ بازیکنان احتمال اول از همه یه اردوی 10 روزه میرن کیش، بعدش میان تهران و بعدش هم میرن اردوی خارجی (دبی یا ترکیه)
خدایش دلم نیومد اینو نخونید:
محتوای مخفی: مصاحبه با فرزاد موتمن
ممد نوری از لیست تیم ملی خط خورد.
کیروش چرا اینجوری میکنه؟
با این تیم تو مرحله گروهی حذف میشیم.......
نوری از بسیاری از افرادی که تو تیم هستن بهتره..........
خیلی مسخره بود خط خوردن محمد نورینقل قول:
در بهترین شرایط فوتبالی چند سال اخیرش بوده از زمانی که درخشان اومده
دعوت نشدن خلعتبری از سپاهان هم از عجایب روزگار بود :n36:
کیروش است دیگر...:n02: بی خیال!
چهل ساله قهرمان آسیا نشدیم، امسال هم روش:n02:
بدون شک محمد نوری توی اوج آمادگی اش هست ولی به نظرم بهتر که خط خورد.
اینطوری پا میشه میاد سر تمرینات باشگاه، تیم جمع و جور تر میشه
نا سلامتی هم کاپیتانه و هم بازیساز اصلی تیم. وقتی همه بازیکنا با هم تمرین کنن و هماهنگ بشن ولی بازیساز با هاشون هماهنگ نشه، بدرد نمیخوره.
تو این مدت قشنگ میتونه خودش رو با بازیکن ها (چه جدید و چه قدیم) هماهنگ کنه تا انشاالله تیم مون شروع آبرومندانه ای توی ادامه رقابت ها داشته باشه.
+
در مورد دعوت نشدن خلعتبری هم که خود خلعتبری قبلا مصاحبه کرده بود و گفته بود:
خود کیروش به من گفت که دیگه هیچوقت دعوتت نمی کنم.
برای چی خلعتبریو دیگه دعوت نمیکنه
پ ن :: فک کنم کیروش هم فهمیده که این بازیکن خیلی نمک نشناسه
_ مثل اینکه چند میلیارد تومان به حساب باشگاه واریز شده تا باشگاه بتونه تو این چند روز باقیمانده چند بازیکن جذب کنه!
احتمال خیلی زیاد این پول توسط آقای هدایتی واریز شده.
_ پس میشه اول پول رضایتنامه بابک حاتمی رو به سایپا داد.
_ یه بازیکن ژاپنی به اسم کاسوکه کیمورا که تا همین دو ماه پیش همبازی تیری آنری بوده (تو تیم نیویورک رد بولز) به ایران خواهد امد و بدون تست فنی قرارداد خواهد بست. (پستش دفاع چپه)
_ باشگاه پرسپولیس رسما پیشنهاد کتبی به ذوب آهن داده برای معاوضه حقیقی با حدادی فر ولی حقیقی که خیلی وقته مشهد حضور داره، دیروز رفته بود باشگاه پدیده و احتمالا از تیم خواهد رفت.
_ توی یه خبری خوندم که هاشم بیگ زاده هم تو لیست درخشان بوده ولی بعیده قلعه نوعی از دستش بده. (هر چند این اواخر هوادارای استقلال ازش دل خوشی ندارن)
_ اینم بازیکن برزیلی پرسپولیس که عکسش پایین تر هست با نام "موورو جونیور ژوزه تادو" که تست پزشکی داده و اگه تائید بشه بدون تست فنی قرارداد می بنده.
محتوای مخفی: عکس
بهتر که یازیکن تو تیم ملی نداریم...
تو این دو روز دیگه که از نقل و انتقالات مونده میخوان با این چند میلیارد چیکار کنن؟؟
امیدوارم مسلمان رو جذب نکنن و الکی سهمیه بزرگسالمون رو پر نکنن
بازیکن بهتری جذب کنن. مسلمان علاوه بر اینکه به دردمون نمیخوره و دقیقا نمیدونم الان واسه چی میخوان جذبش کنن، بازیکن خوبی هم نیس. اگه خوب میبود این فصل نیمکت نشین ذوب آهن نبود و یحیی ازش بیشتر استفاده می کرد. همون فصل پیش هم که قرضی اومد به اندازه سروصداش و پولش جواب نداد.
بماند که طرف تا یه داخلی با استقلال بست فورا گفت از اول هم استقلالی بودم.... بیاد پرسپولیس میخواد چی بگه باز؟! :n02:
اخبار نقل و انتقالات پرسپولیس
1. رضا حقیقی رسما قراردادش رو فسخ کرد و به پدیده پیوست.
2. نیلسون در لیست مازاد قرار گرفت.
3. پیوستن مدافع ژاپنی منتفی شد.
4. بازیکن برزیلی امروز قرارداد نبست و با ناراحتی باشگاه رو ترک کرد.
.
.
.
.
.
.
نیست همه ی خبر ها خوب بودن برای همین میخوام از تمامی مسئولین (چه وزارت خونه و چه هیئت مدیره خودمون) کمال تشکر رو داشته باشم!
بازیکن که نمیگیریم هیچ؛ بازیکن ها رو هم از دست میدیم.
انشاالله لیگ قهرمانان با امثال نورمحمدی، جعفرپور و نورالهی میریم به لخویا 6 تا میزنیم.
سلام.نقل قول:
در تکمیل خبر های خوش و خوب شهاب جان این را هم باید اضافه کنم که امروز سامان آقازمانی اومده درفشی فر تا با درخشان برای پیوستن به تیم مذاکره کنه.
خیلی عالی شد.:n19:بهتر از این نمیشه.خیلی بازیکن خوب و تکنیکی هستش.
اگه این بابا نمیومد نایب قهرمان آسیا میشدیم ولی الان قهرمانیم:n20:
جمعش کنید این مسخره بازی ها رو.......
گند زدید به تیم.هیچی ازمون باقی نمیمونه........
تاره این تیم میخواد تو آسیا هم بازی کنه....:n34::n34:
لیست مازاد درخشان لو رفت
در فاصله سه روز مانده به پایان مهلت نقل و انتقالات نیمفصل لیگ برتر لیست مازاد پرسپولیس روز شنبه (امروز)
از سوی درخشان در اختیار مسئولان باشگاه قرار گرفت.
بر این اساس درخشان نام 6 بازیکن را در این فهرست قرار داده که از این جمع رضا حقیقی امروز با فسخ قراردادش به پدیده پیوست.
نیلسون دیگر بازیکنی است که مدیربرنامههایش از جدایی او به دلیل قرار گرفتن در لیست مازاد پرسپولیس و فسخ قراردادش در روز یکشنبه خبر داده بود.
حعفرپور، میثم حسینی، رضا نوروزی و یک بازیکن زیر 23 سال دیگر نفراتی هستند که درخشان اعلام کرده نیازی به آنها ندارد
و باشگاه میتواند رضایتنامهشان را صادر کند. این در شرایطی که پرسپولیس تاکنون در جذب بازیکن خوب عمل نکرده و باید دید تا روز
سهشنبه که فرصت نقل و انتقالات به پایان میرسد این باشگاه چه عملکردی در جذب بازیکن خواهد شد.
اصلاحیه: عباس زاده ماندنی شد؛ جعفرپور رفتنی! اون بازیکن زیر 23 سال هم علی فاطمی بودش.
.
.
.
.
.
.
دیگه دارم رسما دیوونه میشم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدا کنه اینا همش یه کابوس باشه!
حرف برای گفتن خیلی دارم ولی فعلا عصبانی ام میترسم حرفی بزنم که بعدا خودم پشیمون بشم.
فقط میتونم بگم: بر باعث و بانی اش لعنت!
چه سیاسی
چه درخشان
چه شخص وزیر ورزش
چه خادم
و ...
خدایا کنه زودتر این فصل نکبتی تموم بشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیست مازاد درخشان رو سایتا اومده
که عباس زاده - حقیقی - میثم حسینی - رضا نوروزی-نیلسون و یک بازیکن زیر ۲۳ سال هم هست
حقیقی که شرش کم کرد و رفت پدیده
نیلسون هم که میگن فردا فسخ میکنه
میثم حسینی و رضا نوروزی هم که بحثی دربارشون نیست
فقط عباس زاده چرا؟
نمیتونستن نورمحمدی بزارن تو لیست :n35:
در شرایطی که باشگاه پرسپولیس و سایت آن در ضعیف ترین دوران اطلاع رسانی خود به سر می برند ساعاتی بعد از انتشار لیست اولیه مازاد پرسپولیس لیست دوم هم منتشر شد.
در این لیست 5 بازیکن با لیست قبلی مشترک بوده و یک نفر تفاوت وجود دارد که نام جعفرپور جای عباس زاده را گرفته است.
بر اساس این خبر جدید نام 6 بازیکن پرسپولیس که در نیمفصل دوم این تیم به دستور کادر فنی جایی ندارند مشخص شد.
بر این اساس نیلسون کوریا، مهدی جعفرپور، رضا حقیقی، رضا نوروزی، میثم حسینی و علی فاطمی 6 بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس هستند که در نیمفصل دوم جایی در این تیم ندارند و به دستور حمید درخشان باید تیم جدیدشان را انتخاب کنند.
این در حالی است که از محمد عباسزاده هم به عنوان یکی از بازیکنان پرسپولیس که در لیست مازاد این تیم قرار دارد نام برده می شد که با این حساب به نظر میرسد این بازیکن در پرسپولیس ماندنی خواهد شد.
بالاخره وعده وزارت در مورد پرسپولیس محقق شد/ بفرمایید، اخبار خوش!
حدود چهار روز پیش بود که گوینده سابق خبر و مدیر فعلی روابط عمومی وزارت ورزش مدعی شد ظرف ساعات آینده
در مورد پرسپولیس خبرهای خوشی منتشر خواهد شد. در آن زمان شاید خیلیها نسبت به صحت این موضوع تردید
داشتند، اما حالا معلوم شده کاملا حق با دوستان بوده و در تواناییهای رفقا نمیتوان شک کرد!
بعد از آن وعده:
منتقمی از مسوولیتش در پرسپولیس استعفا داد. رضا حقیقی بدون پرداخت یک ریال برای دریافت رضایتنامهاش و نیز
بی آنکه با بازیکنی دیگر معاوضه شود، به پدیده پیوست.نیلسون کوریا با آمار دریافت یک گل در پنج داربی در لیست مازاد
قرار گرفت.حسن رودباریان و سامان آقازمانی به پرسپولیس نزدیک شدند. رضا نوروزی مصدوم هم به رغم قرار گرفتن
در مسیر بهبودی و البته قرارداد دو سالهای که با تیم داشت در لیست فروش قرار گرفت. راستی مهدی جعفرپور هم
رفتنی شد؛ احتمالا با رکورد کوتاهترین دوران حضور در یک باشگاه!
آقازمانی: میتوانم به پرسپولیس کمک کنم
هافبک پیشین تیم فوتبال پرسپولیس اعلام کرد که بازگشتش به این تیم منوط به نظر سرمربی است.
سامان آقازمانی در مورد خبر حضورش در پرسپولیس اظهار داشت: روز گذشته (شنبه) بعد از مدتها به درفشی رفتم تا با دوستانم دیدار داشته باشم و همان جا با درخشان برای بازگشت به پرسپولیس صحبت کردم. صحبتهای خوبی بین ما رد و بدل شد و به آینده امیدوار شدم.
وی ادامه داد: 4 سال خوب را در پرسپولیس پشت سر گذاشتم، 12،13 بازی در لیگ قهرمانان انجام دادم و دو قهرمانی جام حذفی هم کسب کردم. احساس میکنم در این مقطع میتوانم به پرسپولیس کمک کنم.
هافبک پیشین پرسپولیس تصریح کرد: بازگشتم به پرسپولیس به نظر درخشان بستگی دارد. فکر میکنم بتوانم به پرسپولیس کمک کنم. در این بین چند بازیکن قدیمی تیم هم برای بازگشتم به پرسپولیس با درخشان صحبت کردهاند.
آقازمانی در پاسخ به این سؤال که فکر میکند تماشاگران پرسپولیس از بازگشتش به این تیم خوشحال شوند، گفت: در زمان ژوزه تیم نتیجه نمیگرفت و همه مشکل داشتیم اما قبل از آن در بازی 6 بر صفر مقابل الشباب و 3 بر صفر مقابل الغرافه عملکرد خوبی در تیم داشتم.
وی در مورد اینکه آیا با جدایی حقیقی میخواهد به پرسپولیس بپیوندد، خاطرنشان کرد: دنبال این نبودم که با جدایی بازیکنی به پرسپولیس برگردم اما فعلاً شرایط اینطور است.
هردم از این باغ بری می رسد
تیم پرسپولیس قصد دارد مهاجم استقلال را برای نیم فصل دوم جذب کند.
محمد قاضی که برای صحبت درباره مطالباتش به باشگاه استقلال رفته بود، از پرسپولیس پیشنهاد دریافت کرد که نیم فصل دوم به این تیم بپیوندد.
این در حالی است که قاضی 2 فصل پیش در پرسپولیس حضور داشت.
مهاجم استقلال همچنین از صبای قم و فولاد پیشنهاد دارد. قاضی قصد دارد پس از صحبت با مسئولان استقلال درباره پیشنهاداتش تصمیمگیری کند.
مهاجم برزیلی با قرارداد یک و نیم ساله به پرسپولیس پیوست
مهاجم برزیلی با عقد قراردادی رسمی به پرسپولیس پیوست.
خوزه تادئو مورو جونیور ملقب به "تادو" مهاجم برزیلی با عقد قراردادی رسمی به مدت یک سال و نیم به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست.
سلام دوستان.
میگن یه برزیلی دیگه در راه پرسپولیسه.....
تخصصش در منطقه چپ و پستش هافبکه.
حمید درخشان هم علاقه وبژه ای به جذب ابن بازیکن داره.
همچنین اخبار حاکی از اونه که مسلمان و رودباریان و آقا زمانی در لیست پرسپولیس جایی ندارن.
.
.
.
.
حسینی امروز با تیم تمرین کرده،و تکلیف عباس زاده و جعفر پور فردا مشخص میشه
هیچوقت یادم نمیره وقتی اولین گلشو برای استقلال زد،چطور ارم باشگاهشونو لیس میزدنقل قول:
ما همچین بازیکنهایی رو نمیخایم
سلام
از نظر من امثال مسلمان و قاضی که هر روز رنگ عوض می کنن ارزش فکر کردن ندارن.
وقتی تو پرسپولیس هستن، از اول پرسپولیسی بودن و وقتی تو استقلال هستن، از اولشم استقلالی بودن.
هر جا بیشتر پول بده، همونجا!
فارغ از کیفیت فنی شون، امیدوارم هر جا هستن موفق باشن ولی دوست ندارم به پرسپولیس بیان.
محتوای مخفی: ضمیمه
_ محمد عباس زاده بخاطر شکایت تیم نساجی حق بازی در لیگ برتر را نداره.
باشگاه پرسپولیس بابت انتقال عباس زاده 250 میلیون تومان به نساجی بدهکاره که صادق درودگر بابت این طلب، شکایت کرد و کمیته انضباطی مهاجم پرسپولیس رو محروم کرد.
البته اگه این طلب پرداخت بشه، عباس زاده میتونه بازی کنه.
_ گویا نورمحمدی هم که از اول نقل و انتقالات ساز میرم میرم رو کوک کرده بود، با پدیده به توافق رسیدن.
اما خواجه وند گفته: اون نمیتونه بره پدیده و بازیکن خودمونه.
_ اومدن حاتمی هم معلوم نیست کی میخواد قطعی بشه. و مسئولان سایپا باهاش مخالفت می کنن.
_ باشگاه رسما برای جذب حسین ابراهیمی به نفت تهران، نامه زده. ( که گویا مخالفت شده باهاش )
هیچی.
نابود شدیم رفت.
خیلی عملکرد ضعیفی داشتیم.
مهدی ثابتی 39 ساله در راه پرسپولیس.:n04::n04:
یعنی الان یه دوربین فقط باید تعجب منو بگیره...
تو مغز پوک درخشان چی داره میگذره؟
اگه قرار بود این پیرمرد بیاد پس چه مرضی بود که نیلسون بره؟
فکر کنم درخشان با پورسانت هایی که گرفته بتونه انتهای فصل یه Audi R8 برای خودش بخره!:n09:
اخبار نقل و انتقالات امروز:
1_ بابک حاتمی که از n روز پیش می گفتن میخواد بیاد، میخواد بیاد و ... و بخاطرش مدافع ژاپنی رو رد کردن، تو سایپا ماندنی شد.
2_ عباس زاده، میثم حسینی و نور محمدی ماندنی شدند.
3_ علی علیپور مهاجم جوان راه آهن به پرسپولیس پیوست. (ایشون استقلالی تشریف دارن)
4_ صحبت هایی مبنی بر احتمال حضور قاضی تو پرسپولیس شده!
5_ سر قضیه جانشین نیلسون هم فعلا با همامی، ثابتی و ... صحبت کردن که مورد اول کلا منتفی شده ولی مورد دوم 100% منتفی نشده.
+
بعضی مربی ها هستن، برخی بازیکن ها رو فقط و فقط بخاطر اینکه چهره هستن توی تیم شون نگه میدارن،
صرفا جهت اینکه چهره هستن و محبوب و میتونن از محبوبیت بازیکن استفاده کنن.
درخشان حتی ابتدایی ترین تاکتیک ها رو هم نمیدونه که واقعا جا تاسف داره...
به نظر من، نیلسون هم چهره محبوبیه و هم از نظر فنی از امثال همامی، رودباریان، ثابتی و ... بالاتره ولی آقای درخشان اینو نمیخواد قبول کنه.
دلیل آقای درخشان برای مازاد بودن نیلسون: نیلسون 38 سالشه و سال بعد نمیتونه برای پرسپولیس بازی کنه. (اونوقت ثابتی 39 سالشه:n27:)نقل قول:
حیفه پرسپولیس که دست همچین آدمایی افتاده . چی داره توی مملکتمون میگذره دوستان . وضعیته امور اساسی مردم خوب نیست دیگه چه برسه به بقیه چیزا
سلام.نقل قول:
اتفاقات جالبی افتاد.
بابک حاتمی به پرسپولیس پیوست....
آقای قاضی حضورش در پرسپولیس منتفی شد.
مهاجم زیر 23 سال هم هیچی ازش نگم بهتره(بس که بی لیاقته)
آقای همامی به جای ثابتی به پرسپولیس یپوست.
نام رضا نوروزی در لیست آسیایی تیم قرار گرفت.
نیلسون هم برای فسخ 2 شرط گذاشته.
من سوالم اینه، اونایی که موقع اومدن درخشان ازش حمایت میکردن و میگفتم خوبه خوبه، کوششون الان؟
چرا هیچ صدایی ازشون در نمیاد؟؟
واقعا ما تا کی باید توی هر زمینه ای توی این مملکت، چوبه این آدمایی رو بخوریم که بدون هیچ فکری دهنشون رو باز میکنن؟؟؟
مسئولان باشگاه سایپای البرز چک پرسپولیسیها بابت صدور رضایتنامه بابک حاتمی را قبول نکردند. مسئولان باشگاه پرسپولیس برای دریافت رضایتنامه بابک حاتمی که امروز (سهشنبه) برای حضور در جمع سرخپوشان به توافق رسید و قرارداد بست، چکی را به باشگاه سایپای البرز دادند که این چک مورد قبول واقع نشد.
مسئولان باشگاه ساپیا اعلام کردند که فقط با دریافت پول نقد رضایتنامه حاتمی را صادر میکنند و این مسئله باعث شده در کار ثبت قرارداد این بازیکن با پرسپولیس مشکل به وجود بیاید. در تماسی هم که علیاکبر طاهری، سرپرست باشگاه پرسپولیس با خلیل سپهر سبحانی، مدیرعامل باشگاه سایپا داشت اعلام کرد که حاضر است چک شخصیاش را برای از میان برداشتن این مشکل به سایپاییها بدهد اما این پیشنهاد هم رد شد.
بابک حاتمی به همراه مدیربرنامههایش پس از به وجود آمدن این مشکل نزد سبحانی رفتند تا رضایت مدیرعامل سایپا را برای صدور رضایتنامه بگیرند.
اکنون در حساب باشگاه پرسپولیس مبلغی که از سوی حسین هدایتی به این باشگاه کمک شده موجود است اما مسئولان فعلی این باشگاه حق برداشت مبلغ را ندارند.
مدافع چپ تیم ملی عراق به زودی برای عقد قرارداد با باشگاه پرسپولیس به ایران خواهد آمد.
باشگاه پرسپولیس به زودی با دفاع چپ تیم ملی قرارداد امضا خواهد کرد. ضرغام اسماعیل داود القریشی دفاع چپ تیم ملی عراق است که سخت مورد توجه حمید درخشان قرار گرفته و از مسئولان باشگاه پرسپولیس درخواست کرده مقدمات جذب این بازیکن را فراهم کنند.
القریشی فقط 20 سال سن دارد اما با این حال 18 بازی ملی در کارنامه فوتبالی این بازیکن دیده میشود و در آخرین بازی تیم ملی عراق که مقابل تیم ملی ازبکستان بود در ترکیب ثابت تیم ملی کشورش حضور داشت.
مدافع چپ 20 ساله عراقی از سال 2010 در تیم الشرطه عضویت داشته و برای این تیم تا کنون 10 گل به ثمر رسانده است. او قابلیت بازی در پست دفاع چپ و هافبک چپ را دارد اما در اکثر بازیهای تیمش به عنوان مدافع چپ به میدان رفته و در حقیقت قرار است در پرسپولیس هم در این پست بازی کند.
مسئولان باشگاه پرسپولیس از فردا (چهارشنبه) مقدمات لازم را برای سفر القریشی به تهران انجام خواهند داد تا وی بتواند هر چه سریعتر قراردادش را با پرسپولیس نهایی و در تمرینات این تیم شرکت کند.
مدافع مدنظر درخشان قرار است تیم ملی کشورش را در بازی دوستانه ایران مقابل عراق همراهی کند و احتمالا تا آن موقع کار پیوستن او به پرسپولیس نهایی شده است.
القریشی قرار است جانشین میثم حسینی در پرسپولیس شود، هر چند یک بازیکن استرالیایی و یک مدافع فلسطینی هم به درخشان معرفی شده اما نظر سرمربی سرخپوشان روی بازیکن عراقی است تا سهمیه آسیایی پرسپولیس با جذب وی اختصاص یابد.
تاپیکمون 100 تایی شد.
خیلی اتفاقات تو این 100 صفحه افتاد.بحث ها،نظر ها،پیشنهادات،انتقادات،اتف اق های تلخ و شیرین و ......
ولی امیدوارم هر اتفاقی میوفته به صلاح پرسپولیس باشه و باعث سر بلندیش بشه.
ما طرفدارا شخصی رو دوست نداریم: تیم محبوبمون رو دوست داریم.....
روجرینهو برای پیوستن به پرسپولیس به ایران آمد
روجه ریو میراندا سیلوا، ملقب به روجرینهو بامداد امروز برای انجام مذاکرات با باشگاه پرسپولیس و حضور در تست پزشکی وارد تهران شد.
به گزارش سایت باشگاه پرسپولیس، روجرینهو متولد چهارم دسامبر سال 1984 در شهر پاراگومیناس برزیل با 174 سانتیمتر قد است.
وی در پست هافبک هجومی و گوش بازی میکند. پس از عضویت در تیم جوانان رمو در فصل 2005 – 2004، در سال 2005 با قراردادی سه ساله به فیگوییرنزه پیوست. او پس از انجام 10 بازی برای این تیم برای سال 2006 به صورت قرضی به پایساندو و سپس برای فصل 2008 – 2007 به فورتالزا پیوست.
وی در سال 2008 قراردادی دو ساله با الوصل منعقد کرد. او یکسال بعد به صورت قرضی به تیمهای پونته پره تا ، فورتالزا و بحیا پیوست. وی پس از آن در تیمهای ویل کوبه، سئارا و ناوچیکو بازی کرد.
گفتنی است؛ روجرینهو از امروز تستهای پزشکی را پشت سر خواهد گذاشت.
30 بازیکن در فهرست نیم فصل دوم پرسپولیس
بازیکنان بزرگسال:
محمد نوری، علیرضا نورمحمدی، بابک حاتمی، ژوزه تادئو، مهرداد کفشگری، محسن بنگر، مسعود همامی، محمدرضا خانزاده
حمیدرضا علی عسگری، محمد عباس زاده، سوشا مکانی، رضا خالقی فر، مهدی دغاغله، هادی نوروزی، مایکل اومانا و مهدی جعفرپور.
بازیکنان زیر 23 سال:
پیام صادقیان، امید عالیشاه، مبین میردورقی، احمد نورالهی، مهدی طارمی و افشین اسماعیل زاده.
بازیکنان زیر 21 سال:
میلاد کمندانی، علی آستانی، نوید صبوری، مرتضی قدیمی پور، شهاب زاهدی، مهدی رحمتی، امیر محمد مدنی و علی علیپور.
گفتنی است؛ در حال حاضر پرسپولیس دو جای خالی را در فهرست بزرگسالان و 3 جای خالی در فهرست زیر 23 سال را در اختیار دارد.
مگه پیامو امید چند سالشونه
خدایی فک نمیکردم زیر ۲۳ سال باشن
تمرین عصر امروز (چهارشنبه) تیم فوتبال پرسپولیس در حالی برگزار شد که تادو اولین جلسه تمرینی خود را با سرخپوشان انجام و زیر ذرهبین همه قرار داشت.به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، تمرین نوبت عصر امروز پرسپولیس از ساعت 15:30 در مجموعه ورزشی درفشیفر آغاز شد و سرخپوشان به مدت 90 دقیقه به مرور کارهای تاکتیکی پرداختند.* در ابتدا اعلام شد تمرین پشت درهای بسته است اما بعد از 30 دقیقه در مجموعه ورزشی درفشیفر به روی اصحاب رسانه و هواداران باز شد.* بابک حاتمی با حضور در درفشیفر اولین تمرین خود را با پرسپولیس انجام داد، این در حالی بود که همامی، علیپور و میردورقی دیگر بازیکنان جدید در تمرین صبح حاضر شده بودند.* حسین عبدی به محض ورود به مجموعه درفشیفر به لیدرها گفت خبرنگاران و هواداران را از مجموعه به بیرون هدایت کنند.* خبرنگاران حاضر در درفشیفر نسبت به عدم اطلاعرسانی مربیان و مسئولان باشگاه پرسپولیس در اعلام خبر برگزاری تمرین پشت درهای بسته ابراز نارضایتی کردند و در نهایت کار به جایی رسید که لیدرها نزد درخشان رفته و از او خواستند که در ورزشگاه به روی خبرنگاران باز شود.* حدود 30 هوادار در مجموعه ورزشی درفشیفر حضور داشتند و سخت در پی شناسایی بازیکنان جدید پرسپولیس بودند.* محمد نوری به مانند تمرین صبح و تمرینات قبلی تیمش غایب این جلسه تمرینی بود.* با وجود اینکه مهلت نقلوانتقالات به پایان رسیده همچنان دو دروازهبان تستی در تمرینات پرسپولیس حاضر میشوند.* بخش اصلی تمرین بازی من تو من و پرسینگ با کمترین نفرات بود که با جدیت خاصی از سوی کادر فنی اجرا میشد و کرکری شدید بازیکنان را به همراه داشت.* خشونت در بخشهای تاکتیکی تمرین بین بازیکنان بارها دیده شد و همین مسئله در چند مورد اعتراض کادر فنی را در پی داشت.* هادی نوروزی با وجود سرماخوردگی شدید در تمرین گروهی شرکت کرد.*با توجه به اینکه تادوی برزیلی اولین تمرین تاکتیکی خود را با پرسپولیس انجام میداد همه حاضرین در مجموعه منتظر این بودند که کیفیت این بازیکن را بسنجند. تادو چندان با تکنیک نشان نداد اما از فیزیک بدنی خیلی خوبی برخوردار بود تا حدی که بارها مدافعان پرسپولیس پس از برخورد با او به زمین افتادند. هوادارانی که کنار زمین بودند به تادو لقب "تادوی پایان رفعت" را دادند.* دکتر پرسپولیس در صحبت با خبرنگاران مدعی بود تادو آنقدر از نظر فیزیکی قوی است که ماساژورهای تیم دو نفری عضلههای پای او را ماساژ میدهند.* بازیکنان جدید پرسپولیس در اولین تمرینشان با این تیم چنگی به دل نزدند و نتوانستند رضایت هواداران حاضر در مجموعه را برآورده کنند. البته در این بین حاتمی موفقتر از بقیه نشان داد.* تمرین فردای پرسپولیس در یک نوبت و صبح برگزار میشود.**تسنیم**
انتشار تصویری با پس زمینه فروشگاه پرسپولیس در اینستاگرام؛
چراغ سبز بازیکن چپ پای ملی پوش برای پیوستن به پرسپولیسدفاع چپ تیم ملی عراق با انتشار تصویری در صفحه اجتماعی خود از علاقه اش برای پیوستن به پرسپولیس رونمایی کرد.
به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، حمید درخشان قصد دارد برای دفاع چپ ضرغام اسماعیل را از عراق به خدمت بگیرد تا از دست جنجال های میثم حسینی راحت شود.
این بازیکن جوان، بسیار با استعداد و آینده دار است و در تیم الشرطه عراق بازی می کند. وی در تمام رده های ملی فوتبال عراق بازی کرده و یک گل ملی در تیم بزرگسالان نیز در کارنامه اش ثبت شده است.
ضرغام که اخیرا مذاکراتی با پرسپولیسی ها داشته است، تصویر زیر را در اینستاگرامش منتشر کرده که نشانی از پرسپولیس در آن دیده می شود. برخی از هواداران آن را چراغ سبز این بازیکن برای حضور در این تیم می دانند.
آقای ((ش)) ، ((ز)) دوپینگی از کار در اومدن.....
چشممون روشن درخشان.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
الان خودم میدونم دارید با خودتون میگی این چه احمقیه که نفهمیده کیه......
.
.
.
.
.
خودم میدونم.
شهاب زاهدیه!!!:n02:
سلام دوستان.
دربی برگشت امید ها رو باز هم بردیم.......
دوباره تو 10 دقیقه.:n02::n08:
شهاب زاهدی خیلی جوون خوبی نشون داده بود. حداقل به اندازه سنش بد بازی نمی کرد.
باید حرف های خودشم شنید. احتمالا نا خواسته این اتفاق براش افتاده.
خیلی از فوتبالیست ها تو سن این میرن باشگاه های بدنسازی و شاید از مربی یا رفیقی پودری چیزی گرفته باشه.
.
.
پ.ن: لامصب آبروی اسم منم برده!:n02:
-------
××××
-------
مجوز پزشکی روجرینهو از سوی کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال صادر شد! [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
از نظر پزشکی مشکل نداره، اگه مشکلی پیش نیاد قرارداد می بنده.
-------
××××
-------
وزير مخالف خصوصي سازي سرخآبي ها [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
چیز دیگه ای از ایشون انتظار نمی رفت!:n27:
-------
××××
-------
پیروزی پرسپولیس در دربی امید ها
امید های پرسپولیس 3 - 2 امید های استقلال
دقیقه 65 _ محسن کریمی از استقلال
دقیقه 70 _ گل به خودی مدافع استقلال (فرشید علیپور)
دقیقه 75 _ محسن کریمی از استقلال
دقیقه 88 _ امیر مدنی از پرسپولیس
دقیقه 90 _ امیر مدنی از پرسپولیس
پ.ن: کلا این 10 دقیقه آخر همیشه کار خودشو به درستی انجام میده...:n09:
محتوای مخفی: ترکیب اولیه بازیکنان پرسپولیس