سلام دوستان
تو رنج 100 تومن چه گزینه هایی هست؟
ماشین های MG چطورن؟
سلام دوستان
تو رنج 100 تومن چه گزینه هایی هست؟
ماشین های MG چطورن؟
نقل قول:
معیارهای شما چیست ؟
MG ماشین خوب و اسپرتی هست و در عین حال خیلی راخت
مزدا 3 نیو و سراتو و گزینه های دیگر هم هست ، معیارهاتون رو مشخص کنید .
سلام دوستان
میخواستم بدونم سوناتا با این مشخصات چند قیمت میخوره؟
سوناتا 2008 - دنده دستی - رنگ خاکستری صدفی - 90هزارتا کارکرد - 10 ایربگ - سانروف - سفارشی داخل خاکستری و طرح فیبرکربن - بدون رنگ و خط و خش - صندلی ها و رو دری مخمل خاکستری
34 میلیون و 600 هزار تومان:n18:نقل قول:
با سلام..پدر من قصد خرید lexus lx570 را دارد..میخواستم از شما دوستان عزیز خواحش کنم ک راهنماییمون کنید و ماشین هایی ک در اون رنج قیمت هستند رو معرفی کنید..با تشکر
قیمت lexus :620,000,000
با سلام..پدر من قصد خرید lexus lx570 را دارد..میخواستم از شما دوستان عزیز خواحش کنم ک راهنماییمون کنید و ماشین هایی ک در اون رنج قیمت هستند رو معرفی کنید..با تشکر
قیمت lexus :620,000,000
خیلی گزینه برای انتخاب در این رنج قیمتی وجود دارهنقل قول:
شما ملاک های پدر را بفرمائید تا بهتر بشه معرفی کرد
اگر فرض رو بر شاسی بلند بودن بذاریم
شما با همین مقدار پول bmw x6 3.5L
و با نصف این قیمت و فقط آپشن هایی پایین تر از lexus 570 میتونید toyota لندکروز سپر بلند 2013 انتخاب کنید
بین مزدا3 و سراتو و ام جی550 کدوم رو پیشنهاد میدید؟
کسی از شرایط فروش مزدا3خبر داره؟
شرای طفروش رو از سایت بهمن خودرو و نمایندگی جویا بشیدنقل قول:
بین گزینه های بالا سراتو و مزدا از سواری خشکتری به نسبت ام جی 550 برخوردار هستند
ام جی کلا ماشینی است که بیشتر از مقدار پولی که میدید دیده میشید
سواری خوبی داره کیفیت در حد دو گزینه ی دیگر
ولی به هر صورت مزدا ماشینی است ژاپنی ,با کارایی بالا
اگر بیشتر برای استفاده خانوادگی میخواید ام جی
اما اگه ماشینی اسپرت و شهری و کیفیتی بالا و با دوام میخواید مزدا
از نظر کیفیت و ماندگاری و این که زیاد به مشکل ونخوره و نخواد همیشه در نمایندگی باشیم ام جی؟؟؟نقل قول:
یه ماشین بی درد سر باشه!
مثلا من از سال85ریو دارم هنوز 5بار کاپوتشو بالا نزدم:n02:
پس با توجه به گفته های خودتون همون مزدا3 گزینه ی بسیار خوب و مناسبی برای شماستنقل قول:
چون در طول 5 سال یکبار هم کاپوت را خودتون بالا نخواهید زد
البته ام جی ماشین خوبیه و اصلا ماشینی نیست که اصطلاک و خرابی زیادی داشته باشه اما اگه خراب بشه
نمایندگی های خیلی کمی داره به نسبت مزدا و همچنین هر چقدر هم با کیفیت باشه به پای ژاپنی ها نمیرسه
پرادو gx 2013 صفر چند قیمت داره ؟
سلام
قصد خرید سوناتا دارم، صفر.
بین مدل فول شرکتی و وارداتی فول با فیس لیفت.
مسئله گارانتی کمی آزار دهندست که هیچ نمایندگی رسمی هیوندا در ایران ماشین رو حتی به صورت آزاد قبول نمیکنه !
نظر شما چیه و اینکه خرید کدام توصیه میشه ؟
متشکرم.
به دلیل نبود مکانیک ماهر و آموزش دیده به صورت آزاد برای تعمیر خودروی شما ! شرکتی پیشنهاد میشه حداقل دست شما به جایی بند هست هرچند که همون نمایندگی هم خیلی وقتا کاری ازش ساخته نیست و میپیچونهنقل قول:
سلام
ماتیز مدل 81 مشکی
دور مقداری رنگ و سه تیکه فابریک (نظر کارشناسی رنگ)
بیمه تا 5 آذر 92 + 2 سال تخفیف بیمه
4 حلقه لاستیک نو کره ای
ظاهری نسبتا تمیز هست ماشین
فنی هم دور زدم باهاش خوب بود
قیمت میگه 8200
خوبه یا نه؟
لطفا زود پاسخ بدین
مرسی
مدیران عزیز لطفا این پست پاک بشه ، مرسی
نقل قول:
دوست من فقط و فقط شرکتی بخر، صفر هم نخر اینقدر ماشین کارکرده با قیمت مناسب تر در حد صفر ریخته تو بازار که نگو، شرکتی ها همیشه فول ترین تیپ هستن اما وارداتی کم و زیاد خیلی داره
تو سایت با ما، کلی مدل دیدم، ولی کارکرده 2013 که آپشن های جدید داشته باشه ندیدم، چون قصد فروش ماشین رو ندارم دوست دارم صفر باشه ولی به هنگام خرید مطمئنا اگه موارد خوب و تمیز پیدا کردم بررسی میکنم.نقل قول:
فقط یک چیزی که نگرانم میکنه مسئله بررسی فنی و رنگ و بدنه ماشینه که شخصا راجع بهش بی تجربه ام.
راهنمایی هایی در این مورد دارید ؟
میتونید ماشینو ببرین نمایندگی ...یه مبلغی میگیرن هم بدنه هم فنی ماشینو براتون چک میکنن..نقل قول:
البته ماشین صفر احتمالش کمه مشکلی داشته باشه...
بعضی ها توصیه کردن صبر کنم مدل 2014 بیاد.نقل قول:
البته ظاهرش همین فیس لیفته اونطوری که توی نت و انجمن های هیوندای خوندم.
به نظرتون چقدر طول میکشه تا شرکت 2014 رو بزنه ؟!
سلام دوستان،
من میخوام تا 104-103 تومان یه ماشین بخرم که فعلا به سراتو صفر 2013 شرکتی رسیدم،
ولی یکی می گفت سوناتا 2010 بردار که توی شک افتادم، الان به نظر شما دست دو آدم میتونه مطمئن خرید کنه؟
نظر شما چیه؟ کدومو انتخاب کنم و چرا؟
دست 2 بازار بهتری داره ، افت قیمتش هم کرده ، سوناتا کاملا برتر از سراتوست ، با 95 مدل 2010 تمیز به راحتی گیر میادنقل قول:
سوناتا رو انتخاب کنید البته با چشم باز خودرو رو خریداری کنید
دوستان قیمت اپتیما صفر چنده الان ؟؟؟
مدل 2011 تمیز تا 110 یا نهایت 115 گیر میاد؟ البته فول و شرکتی میخوام
سلام
الان قیمت bmw x6 با بنز cls 500 چنده؟؟
با اجازه اساتیدنقل قول:
bmw x6 5liter 770 toman
bmw x6 3.5liter 680 toman
cls500 700 toman
قیمت بازار هست :n16:
با اجازه اساتیدنقل قول:
اپتیما 2013 10 ایربگ148 بازار اپتیما 2 ایربگ وارداتی 131 میلیون :n16:
نقل قول:
330 کجا 680 کجا واقعا زوره........
با اجازه اساتید محترمنقل قول:
سوناتای اتاق قدیم فول کامل 2010 98 میلیون. سوناتا 2012 فول ترین اپشن 138-9 میلیون . سوناتا 2013 فول کامل 146-7 میلون . سوناتا 2013 2 ایربگ 134 میلیون
باید بودجه رو اقزایش بدید .:n16:
نقل قول:
ممنون ولی 2013 رو مگه توی شرایط فروش سایت آسان موتور نزده 137 و خورده ای با تحویل 30 روزه؟ یعنی بازار 10 میلینو گرون تره؟
خیر سوناتا 2013 رو زده 130 تومن تحویل 30 روزه ( که بعید میدونم 30 روزه بده ) سوناتا 2013 بازار فول 146 . یعنی 16 تومن اختلاف . :n16:نقل قول:
من با جمع کردن با مالیات بر ارزش افزوده گفتم 137، واقعا؟ این شرکت هم مگه مثل خودرو سازای داخلی بد قوله؟ سابقه عملکرد و تحویل آسان موتور چطور بوده؟نقل قول:
از بين ماشيناي شاسي رنج 100 تومن كدوم بهتره ؟
سوزوكي - اسپورتيج - توسان - ...
خودم نظرم روي توسان هست خيلي كم مصرفه و همه ازش راضي بودن انگار
البته ظاهر اسپورتيج رو ترجيح ميدم
قيمت اسپورتيج و توسان مدل 2010 اينا حدود 50 هزار كاركرد به پايين رو هم بدين لطفا !
با این وضع خودرو تو ایران احتمال 90 در صد 30 روزه نمیده . تا حالا فکر نمیکنم تحویلش دیر کردعه باشه اسان موتور . من خودم اصلا خبر نداشتم که اسان موتور قروش گذاشته .باشه:n24:mohamad skystar عزیز فکر میکنم از عملکرد و تحویل اسان موتور اطلاع داشته باشن .نقل قول:
آسان موتور، دیگه برای مدل 2013 سفارش نداره، مدل 2014 وارد شده و 60 روزه تحویل میده (منبع: تحقیقات خودم) دلیل دیر بودنش هم وضعیت اقتصادی و البته پلاک نشدن ماشین تا اواسط شهریوره (چون 2014 ست)نقل قول:
قیمت هم 137.300 از نمایندگی گرگان، گلستان.
آپشن های 2014 هم به شکل زیره:
نیو فیس، چراغ عقب کادنزایی، دنده گرنجوری، دنده پشت فرمان، دوربین عقب، مانیتور و GPS، کول باکس، سرد کن صندلی جلو، گرم کن هر چهار صندلی و تمامی امکاناتی که توی فول 2013 موجوده. (CoolBox رو مطمئن نیستم ولی احتمال زیاد باشه.)
این خودرو با عنوان تیپ 7 به فروش میرسه. 10 ایربگ هم هست
البته ماشین 2013 هم با همین آپشن ها موجوده که جز مدل با 2014 فرقی نداره (به نظرم خریدش به صرفه تره، چون 2014 هم بخری بعدا بخوای بفروشی چون تحویل 2013 ست زیاد فرقی تو قیمت نداره). البته چون وارداتیه تو بازار کمترن ولی پیدا میشن (تو سایت bama.ir زیاده)
یک سوال دارم از دوستان با تجربه
هزینه کمیسیون برای طرفین توی خرید ماشین های صفر بالای 100 تومن چقدره ؟ یه جا خوندم جمعا از دو طرف سه دهم درصد (0.003) ولی تاریخ مطلب 91 بود.
اگر کسی میدونه ممنون میشم توضیحی بده.
مرسی.
سوزوکی مدل 89 کلاس 8 قیمت 80-85 اسپورتیج 2010 30 هزار کارکرد 110 تومن حدودی توسان 2010 کارکرد 60 تا قیمت 107 میلیون حدودینقل قول:
سلام...
خودروی دوو اسپیرو مدل 94
در حد خیلی تمیز
چند میارزه بخریم؟
ممنون
دوسته عزیز گفتم که قیمت اسپیرو 6-7 میلیون هست مدل 93 البته حالا دیگه بستگی به تمیزی متغیر هست قیمتنقل قول:
سعی کنید سوالتون رو تو یک تاپیک پست کنید !!!
آقا قیمت ماشین توی مناطق آزاد چجوره؟
و آیا خریدنشون شرایط خاصی داره؟مثلا ماشینی که توی بازار الان 50-60 قیمت داره اونجا چند داده میشه؟
مثلا ماشین 15000$ دلاری چند در میاد؟ فقط باید به ریال دلارهارو بدیم؟
مرسی
هزینه ماشین هرچقدر هست بین 15 تا 20 درصد گمرکی بهش میخوره ( بسته به منطقه آزادش ) و هزینه حمل و نقل هم حساب استنقل قول:
به طور مثال سوناتا YF در منطقه آزاد اروند بین 65 تا 70 ملیون تومان قیمت دارد ( صفر کیلومتر 2013 )
سلامنقل قول:
ببخشید ماشین های توی بازار ایران هم اونجا خرید و فروش میشه؟ مثلا ماکسیما،یا اصن محصولات ایران خودرو؟ اگه خرید و فروش میشن لطفا قیمت بعضیاشون رو به عنوان مثال بگین .و آیا هرکسی میتونه خرید کنه و با خودش بیاره برا روزای مرخصی؟:دییا اینکه خرید کنه فقط ماشین باید بمونه اونور؟
سوناتا مدل 2006-7-8 رو چند میشه خرید؟...
این سوناتا YF یا سوناتا نیو رو قیمت کردم 165 اینا صفرش رو میگفتن .. یعنی منطقه آزاد توی این ماشین حدود 100 تومن ارزونتره..؟؟؟:n04:
مرسی