مگه میشه نباشه تو فایل های صدا رو بگرد فک کنم پوشه ی دوم یا سوم تو فولدر audio. اینم لینکش ولی برا خودشو پیدا کن نصب کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
مگه میشه نباشه تو فایل های صدا رو بگرد فک کنم پوشه ی دوم یا سوم تو فولدر audio. اینم لینکش ولی برا خودشو پیدا کن نصب کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
والا نیست ! تو audio فقط یکی هست که اونم درایور صدا هست ! نه این دالبینقل قول:
دوست عزیز Dolby home teather فقط با درایور صدا قابل نصب است .نقل قول:
فایل درایور صدا رو از سایت لنوو دانلود و نصب کنین ، Dolby Home Teather اتوماتیک نصب می شود
دوستان دفترچه راهنما برای خوندن هست. لااقل یکبار یه نگاه بهش بیندازیدنقل قول:
بله
روشن می مونه
سلام دوست عزیزنقل قول:
درایور دالبی توی پوشه audio و توی پوشه PCEE4 هست
تمام z510 های بازار صفحه کلیدهاش عربیه ؟
ما نصب کردیم و دالبی اتوماتیک نصب نشد !نقل قول:
نسخه ویندوز 8 رو از سایتش گرفتم توی اون بود !
ماله من که فارسی عربی نداره فقط انگلیسه وبرچسب زدم سر همین موضوع هم مشکل دارم چون نور زیر کیرد از لای حروف انگلیسیی میادی و نه حروف فارسی (14)نقل قول:
من نسخه مخصوص 8.1ـو گرفتم و هستش! آدرسشم اینه: C:\Program Files\Dolby Digital Plusنقل قول:
به نظر منم تغییر محسوسی ایجاد نمیکنه!
کلیدای fn رو چه شکلی فعال کنم؟؟ hot key رو چه شکلی روشن کنم؟
سلام بچه ها :n18:... من باز اومدم، بالاخره رسید دستم لپ تاپه :n20: ... خدایی دست اونایی که گفتن صفحه نمایشش مشکلی نداره درد نکنه :n16: منم هیچ اشکالی توش ندیدم، درسته ایده آل نیست ولی واقعا نقص محسوب نمی شه... انقد بعضیا منفی تبلیغ کرده بودن که من همه ش فک می کردم با چه صفحه ی بی خاصیت و بی کیفیتی قراره رو به رو شم :n15: همین طور در مورد کیبورد و تاچ پد و این صحبتا که فک می کردم اسباب بازیه و تا دست بزنم همه دکمه هاش کنده می شه می مونه رو دستم ولی خدا رو شکر همه چی عالیه، شاید اینا فقط در حد سخت افزارش پرفکت نباشن ولی از خیلی سیستمای دیگه تو بازار بهترن :n12:
فقط یه سوالی؟ آنتی ویروس چی کار کردین شماها؟! من خودم n0d---4 استفاده می کردم تا الان و هیچ وقتم مشکل خاصی از نظر ویروس برام پیش نیومده، بعد دیگه اومدم سیستم جدیدو لوس کنم یه n0d---7 دانلود کردم ولی کرکو این بحثا داره که یه کم سرخورده شدم!:n03: به نظرتون با این روشی که تو این سایت نوشته کرک کنم یا بعدا مشکلی پیش میاد؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا به همون n0d---4 قانع باشم؟! کلا چه پیشنهادی تو این زمینه دارین؟! پیشاپیش ممنون :n02:
آقا چه جوری میشه رفت تو بایوس؟؟؟؟؟؟؟
من نود ۳۲ رو اصلا قبول ندارم. نظر شخصیه.نقل قول:
بنظرم کسپرسکی و نورتون گزینه های خیلی خوبین
Fn+F2نقل قول:
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
مبارکتون باشهنقل قول:
به نظر منم کسپراسکی بهتر هست
در ضمن سعی کنید آنتی ویروستنو به روز باشه
آخرین نسخه رو نصب کنید + آپدیت باشه
حذف شود .............
نقل قول:
سلام . مبارکه . بالاخره خریدی؟ :) انتخاب خوبی کردی . چرخش بچرخه :n02:
والا من که زیاد نود استفاده نمیکنم . آخه هرچیزی رو سریع ویروس تشخیص میده و همش باید فعال و غیر فعالش کنم :|
نظر من نورتون هست . من دانلود کردم و برای 180 روز فعاله . بعدش دوباره میشه 180 روز دیگه فعالش کرد
آپدیتشم مثل آب خوردنه . اولین بار چند مگ و از دفعه دوم در حد کیلوبایت آپدیت میشه
کلید FN در حالت عادی به گونه ای است که با گرفتنش و زدن هر کدام از F ها، کار اصلی دکمه F انجام میشود. یعنی مثلا FN و F5 را بزنی، Refresh میشود.نقل قول:
اگر بخواهی عملکرد برعکس شود، یعنی مثلا با گرفتن FN بتوانی مثلا صدا را کم و زیاد کنی یا روشنایی صفحه را تغییر دهی، باید در تنظیمات بایوس گزینه HOTKEY را تغییر دهی.
آقا من یه هفته بود از دیجی کالا خریدمش ولی چندتا مشکل داشت، که فرستادمش تا ببینم عوضش می کنن یا نه.
حالا مشکلات:
اول اینکه CD درایورهاش که همراه با لپتاپ بود خراب بود و فقط دوتا درایور صدا و بلوتوث نصب شد. بقیه نه نصب شدند نه کپی.
منم از سایت لنوو مهم هاش رو دانلود کردم و نصب کردم. بقیه رو هم از طریق Driverpack که یکی از دوستان که اونم همین مدل رو داره نصب کردم. ولی بعضی وقت ها که سیستم رو ریستارت میکردم، ویندوز بالا نمیومد و روی آرم Lenovo گیر میکرد. باید با دکمه خاموش روشن میکردم تا بالا بیاد. خلاصه چندبار ویندوز رو عوض کردم ولی مشکل پابرجا بود. در ضمن Energy managment رو که نصب میکردم هیچ گزینه به باتری اضافه نمیشد. حتی توی تنظیمات رفتم ولی conversation mod نبود.
ویندوز 7 نصب کردم مشکل ریستارت حل شد ولی سرعت پورتهای USB 3 از 30 بیشتر نمیرفت درایور هاش رو نصب کردم ولی مشکل حل نشد.
خلاصه به نظر شما لپتاپ مشکل داره و باید تعویض بشه یا نه؟ چون من الان فرستادمش دیجی کالا. به نظر شما کوتاه بیام و این مشکلات قابل حل هستند یا باید بگم که تعویض کنند؟؟؟
فک نکنم لپتاپت مشکل داشته باشه و به نظر میاد مشکل از ویندوز نصب کردن شما و یا ویندوزی که روش نصب کردید باشه، سعی کنید آخرین ورژن ویندوز 8.1 یا 7 یا هر ویندوزی که میخواین رو دانلود کنید و از اول پارتیشن بندی کنید و نصب کنید، بعد هم درایور ها رو نصب کنید و تنظیمات بایوس رو دیفالت کنید، حالا اگه مشکلی بود دستگاه خرابه...نقل قول:
آخرین ورژن ویندوز ها رو هم میتونید از سایت p30world خودم یا سایت های همسایه مثل سافت98.آی آر دانلود کنید،
در ضمن انرژی منیجمنت گزینه ای به باتری اضافه نمیکنه و خودش یه برنامه جداست، تنظیمان خاصی هم نداره کلا 4 تا گزینه داره...
------------------------------
و درکل دوستان سعی کنید ویندوز رو خودتون دانلود کنید و از بیرون نخرید مخصوصا ورژن های شرکت های نرم افزاری که توش دست بردن...
درايور ها رو از سايت لنوو براي هر ويندوزي كه خواستي دانلود كن بعد نصب كن تا درست شه از منم همين طور بود
کاسپر خوبه ولی نمیدونم چرا هر کاری میکنم 90درصد اوقات به نت وصله!! اصن پینگو نابود میکنه!!نقل قول:
قبلن emsisoft IS نصب کرده بودم که واقعن از همه نظر عالی بود! الانم چون ویندوزمو عوض کردم و دیدم ستاپش خراب شده و فقط کاسپر داشتم، کاسپر نصب کردم!
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خیلی ممنون بابت راهنمایی هاتون، حالا اینایی که معرفی کردین (کاسپر/ نورتون) می شه مث نود مجانی آپ کرد دیگخه! (مدل ایرانی اونم از نوع دانشجو!! :n02:) می شه بی زحمت لینک از یه سایت خوب معرفی کنین؟ بی زحمت هر جایی که خودتون استفاده می کنین و جواب می ده باشه، آخه من تجربه ی تلخی از کرکای اشتباهی دارم، لامصبا یهو کل ویندوزو به فنا می دن :9:
با سلام .
ممنون می شم در تاپیک فقط سوالات مربوط به Z510 پرسیده شود و از مباحث متفزقه پرهیز شود .
در صورتی که نیاز به مشاوره در ضمینه ی انتخاب آنتی ویروس مناسب دارین ، به تاپیک زیر مراجعه کنید .
در صورتی که سوالی در ارتباط با عملکرد آنتی ویروس مورد نظرتون دارین ، تاپیک محصول مورد نظر رو از انجمن زیر پیدا و سوالتون رو در تاپیک مربوطه بپرسینکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=548814
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=443
با تشکر :n16:
بله ببخشید حواسم نبود... فقط 1 سوال دیگه، دکمه ی روشن کردن وای فای این مدلو نه من پیدا کردم نه دوستام تونستن پیداش کنن!!! :n13: یکی به دادم برسه:n02: ... نخندین لطفا :n02: :n27:نقل قول:
دوستان من بین مدل Z510 وThinkpad E531 شک دارم. مهمترین تفاوتشون اینه که z510 سی پی یو haswell داره و این نداره. ولی به نظرم E531 بدنه و کیفیت ساخت بهتری داشته باشه و برای کارهای سنگین مهندسی مناسب تر باشه و دیرتر خراب میشه. در کل به نظرم z510 بیشتر فانتزی و شیکه و E531 کاری و زمخته. نظر دوستان رو میخوام بدونم.
یه دوستی هم به من معرفی کردن این مدلو و دقیقا همین نظرو داشتن که 531 برا کارای طولانی و سنگین ساخته شده... البته من خودم هم چون ظاهر بینم و هم به خاطر دسترسی محدود (شهرستان!) همین 510 رو انتخاب کردم آخرش:n02:... این هزولم زیاد ذهنتو مشغول نکنه، اسمش دهن پرکنه ولی من که تا حالا تفاوت شو حس نکردم در مقایسه با لپ تاپای دوستام که حتی i5 هستن بعضیاشون... حالا ممکنه تو کارای خیلی خاص تاثیرشو نشون بده ولی کلا به نظرم زیاد محسوس نیست، نرم افزارایی هم که باهاشون کار کردم تا حالا -تو این یکی دو روزه- اتوکد دوبعدی- رویت- فتوشاپ بودن که اصلا فرقی حس نمی کردم نسبت به زمانی که داشتم با لپ تاپای دوستام کار می کردم که سی پی یو ضعیف تری داشتن و اکثرا نسل سوم بودن... البته نمی دونم با لپ تاپ می خوایی چی کار کنی ممکنه تو بازی مثلا خیلی مهم باشهنقل قول:
- البته اگه مجبور به جابه جایی نباشی از نظر کارایی و قدرت هیچ لپ تاپی جای سیستم نمی گیره
ممنونم از پاسخت. من بیشتر برای نرم افزارهای طراحی سه بعدی مثل سالید و کتیا و رندرهای کوچیک تو 3dmax میخوام. اهل بازی اصلا نیستم. ولی کامپیوتر رو زیاد روشن میزارم و زیاد هم اینور اونور میبرم (البته وزنش اصلا واسم مهم نیست). فقط میخوام تو این کارکرد (حداقل 4 سال) و جابه جایی زیاد آسیب نبینه و زود اوراق نشه.
کلاً تجربه ده ساله تو خرید لپتاپ واسه خودم و این و اون بهم میگه هر لپتاپی زیاد رند بازار بشه و پرفروش و تو چشم باشه زود از نفس میفته و سریع کیفیتش افت میکنه. و شانسی میشه. واسه یکی عالی درمیاد واسه یکی سرطان. دقیقاً مثل Dell inspiron که حدود 7-8 سال قبل که حرف اول رو میزد تو کیفیت و قیمت. الان له لهههه :n02: میترسم Z510 به همین مصیبت گرفتار شده باشه. چون قیمتش نسبت به کانفیگش عالیه.
به دوستی بم گفت اگر z510 گرفتی از همین اول یه پولی واسه خرید هارد بذار کنار چون زود خسته و کند میشه:n02:
دوست عزیز جفت لپ تاپ ها از پردازنده Haswell استفاده می کنند .نقل قول:
سری E با اینکه جزو سری Thinkpad محصوب می شوند ، اما از خیلی از شاخص های Thinkpad که ما می شناسیم به دور می باشد . لنوو سعی کرده در این سری لپ تاپ ها بیشتر تمایل به سمت مالتی مدیا داشته باشند .
اینکه می خواین E531 رو برای استفاده کاری انتخاب کنین ، توصیه بنده اینه که Z510 رو انتخاب کنین .
نه در کل نمی شه چنین چیزی رو به قطع گفت و فقط به استفاده روزمره شما مرتبط می شه .نقل قول:
به دوستی بم گفت اگر z510 گرفتی از همین اول یه پولی واسه خرید هارد بذار کنار چون زود خسته و کند میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل هر دو لپ تاپ برای استفاده طولانی مدت مناسب است ، اما به دلیل برخی مشکلات در E531 ( مانند طراحی نه چندان جالب ، تاچ پد بسیار ضعیف و ... ) به نظر بنده Z510 انتخاب بشه بهتره .
نقل قول:
دکمه روشن/خاموش وایرلس و بلوتوث F7 ( و یا ترکیب Fn+F7 در صورت غیر فعال بودن Hotkey ها در بایوس ) هست . اما شما نیاز دارین که energy manager رو نصب کنین تا کار کنه
سلام دوستان عزیز
منم بلاخره به z510 دارا پیوستم:n02:
آقا یه مشکلی من ویندوز 8.1 نصب کردم اما از درایورای همراه لپ تاپ که برای ویندوز 8 بود استفاده کردم
الان کلا لپ تاپم با sleep (standby) مشکل داره ووقتی استندبای قرار میدم دیگه صفحه روشن نمیشه و گاهی در حین تلاش برای روشن کردن صفحه:n02: بلو اسکرین با مضمون power driver failure هم میده
الان مشکل از درایوراس یا از لپ تاپه
دوستان اگه ممکنه با دقت جواب بدیدچون هنوز یک هفته نشده لپ تاپ روخریدم و میتونم در صورت مشکل تعویضش کنم :n24:
آقا لپ تاپم موقع خاموش کردن هم همین مشکل رو داره و صفحه آبی میاد
تازه درایورای 8.1 رو دانلود کردم نصب می کنم و درست شد خبر میدم
کانفیگ هایی که من از Thinpad E531 دیدم همه نسل سوم هستند. بالاترینش Core i7 3632MQ هست که ivy bridge ه.نقل قول:
من الان یه hp pavilion dv6000 رو 7 ساله دارم و از نظر پرفرومنس هیچ افتی نکرده. کلی هم جابه جاش کردم و زمین زدم و... اگر چشمش نزنم هنوز واسه کارای آفیس و وبگردی عالیه. رمش رو به 4 ارتقا دادم. cpuش هم 1.9 amd
به نظر شما z510 هم خرکار هست؟ دوستم z500 رو خریده تو یکسال کار منهدم شده و هزار عیب و ایراد از اقصی نقاطش زده بیرون :n02: و یکی دیگه سه ماهه z510 داره انقدر هاردش کند شده(تازه با استفاده کاملا خانگی) که میخواد هاردش رو عوض و ssd کنه.
دوست عزیز بنده خودم Z500 دارم و پس از 1 سال و 4 ماه هیچ چیزیش نشده . دوستان هم در جریان هستند توی آخرین عکسی که 4 ماه پیش آپلود کردم ، توی 1 سال حدود 8 ماه کامل لپ تاپ روشن بوده . این یعنی بیشتر از هر میزان کارکرد با لپ تاپ .هیچ طوریش هم نشده . ( دوستان در تاپیک Z500 در جریانند دیگه بلایی نبود سر لپ تاپ نیورده باشم . حتی تا 18 ساعت بازی مداوم !!! ) احتمالا دوست شما با لپ تاپ کشتی گرفته !نقل قول:
در صورتی که کارتون طوری هست که لپ تاپ از ارتفاع می افته ( !!!! ) فکر نکنم جفت لپ تاپ ها برای شما کارساز باشند !!!!
درباره استحکامش بگم! همین الان بچه شر همسایمون که 4 5 سالشه داشت میدووید که پاشو گذاشت رو لپ تاپ!! دقیقنم وسطش! الانم که دارم باهاش تایپ میکنم و مشکلیم نداره!نقل قول:
در صورتی که استحکام هم مورد نظرتونه ، پیشنهاد بنده اینه که یه تاپیک مشاوره ایجاد کنین چون قطعا لپ تاپ های بهتر از E531 نیز پیدا خواهند شد . مانند HP سری پروبوک
من امروز متوجه یه مشکل عجیبی تو لپتاپم شدم، وقتی لپتاپ رو باتری هست و sleep ـش میکنم بعد یه مدت خاموش میشه و وقتی روشنش میکنم تا بعد آرم Lenovo میره و یهو خاموش میشه که دوباره روشنش میکنم و ویندوز از اول شروع به بالا اومدن میکنه...(در ضمن resume نمیشه) دوستان شما این مشکل رو ندارین؟ میشه تست کنید ببینین برای شما هم اینجوری میشه یا نه. مشکل میتونه از بایوس باشه و با آپدیت رفع شه؟
نقل قول:من درایورای ویندوز 8.1 رو نصب کردم اما مشکل sleep حل نشد و بعد از sleep رفتن بالا نمیادنقل قول:
فکر میکنم مشکل شما هم مثل من باشه ، ویندوزتون کدوم نسخست 8 یا 8.1؟
کسی این مشکل رونداره؟
من ویندوزم 8.1 هستش و کاملا آپدیته + اینکه همه درایور های جدیدم دانلود کردم از سایت لنوو...نقل قول:
من مشکلم فک کنم حل شد، چون paging رو برداشته بودم و ویندوز نمیتونست دیتای مورد نیازشو تو هارد ذخیره کنه به همین دلیل از اول بالا میومد.
به نظرم شما یه ویندوز 8.1 آپدیت شده دانلود کن + درایورای جدید (اونایی که مورد نیازه مثلا درایوره بولوتوث رو دانلود نکنید حجمش خیلی زیاده) بعد از اول رو لپتاپ نصب کنید، به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه. اگه مشکل حل نشد و میتونید لپتاپ رو بدون دردسر پس بدید حتما پس بدید و با خیال راحت یه لپتاپ دیگه بخرید:n16:
ممنون برا جوابتوننقل قول:
همه درایورای ویندوز 8.1 رو دانلود و نصب کردم اما هنوز موقع sleep رفتن مشکل داره و دیگه بالا نمیاد (ظاهرا اصلا sleep نمیره و فقظ صفحه خاموش میشه برا اینکه فن در حال کاره و چراقش هم چشمک نمیزنه) و بعضی وقتا ارور driver_power_state_failure میده
من ویندوز 8.1 همراهش که تو بسته نرم افزاری گردو بود رو نصب کردم
امیدوارم مشکل سخت افزاری نباشه
نقل قول:
عذر میخوام رو سیستمتون نرم افزار virtualbox نصبه؟
بله نصبه ، از امولاتور اندروید استفاده می کنمنقل قول:
ربطی داره به virtual box?
میشه مشکل رو رفع کرد یا ممکنه سخت افزاری باشه؟
متاسفانه بله! virtualbox رو انینستال کنید سیستم رو ریستارت کنید و دوباره تست کنید. نتیجه رو اعلام کنید...نقل قول:
جواب ویرایش: نه مشکل سخت افزاری نیست! بلکه مشکل از ناسازگاری virtualbox با ویندوز نصب شده روی سیستمتونه! منم این مشکل رو داشتم با کلی بدبختی فهمیدم که مشکل از این برنامست!!! بعدش یه ویندوز 8.1 از سایت پی سی دانلود (Windows.8.1.AIO20in1-x64-NOV2013) گرفتم که خداروشکر virtualbox باهاش سازگار بود و مشکل sleep و hibernate حل شد...