دوستان 134 صفحه رو نصفه نیمه خوندم اما هیچ راه و هیچ برنامه ای فایده نداشت!
من یه دی وی دی دارم که ریز نویسش نیم ثانیه زودتر پخش میشه! برای DVD چه باید کرد؟
Printable View
دوستان 134 صفحه رو نصفه نیمه خوندم اما هیچ راه و هیچ برنامه ای فایده نداشت!
من یه دی وی دی دارم که ریز نویسش نیم ثانیه زودتر پخش میشه! برای DVD چه باید کرد؟
آقا من یک فیلمی رو با برنامه Xilisoft Video Converter Ultimate زیرنویس دارش کردم ولی بعد از اتمام کار دیدم فونتها در هم برهم نمایش داده میشه.فرمت زیرنویس فیلم هم SRT بود.ممکنه یک نرمافزار خوب تو این زمینه معرفی کنید؟
با تشکر
سلام.نقل قول:
زیرنویس اون فیلم رو جداگانه دانلود کنید و زیرنویس موجود روی dvd رو غیرفعال کنید بعد از منوی پلیر زیرنویس جدید رو لود کنید راهش همینه
Cyberlink Power Directorنقل قول:
نمی دونم چقدر تنظیمات حرفه ای برای زیرنویس داره اما باهاش این کارو کردم .
دوستان
من میخوام یه فیلم +زیر نویسش رو رو دی وی دی بریزم با win dvd maker
ولی تو برنامه جایی برای افزودن زیرنویس نداره؟
چی کار کنم؟
ممنون
همانطور که مطلع هستین subscene.com فیلتر شده !
کسی یه سایت در حد subscene که کامل باشه بلده؟
ببین این چطورهنقل قول:
کد:http://www.opensubtitles.org/fa
opensubtitles سایت خوبیه ولی اون تنوع زیرنویس های subscene رو نداره.
subscene رو با دور زدن فیلترینگ باز می کنم ولی وقتی روی لینک دانلود کلیک می کنم این خطا رو می ده:
راحلی هست؟کد:The server replies that you don't have permissions to download this file
سلامنقل قول:
کامل ترین سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که موتور جستجوش سایت های زیرنویس زیادی رو سرچ میکنه .
از این استفاده کنید
در مورد سابسن هم اینترفیس ظاهری که داره بله متفاوت هست ولی سایتی که دوستمون گفت ازا ون کامل تر هست و اینی که من گفتم کامل ترین سایت روی اینترنت هست
برای زیرنویس های فارسی هم که فارسی سابتایتل خودمون هست .
یه سایت جدید ::کد:www.zirnevisha.com
برنامه Subtitle Finder رو دانلود کردم ولی اصلا کارنمیکنه دلیلش چیه؟
پائین صفحه تلویزیون آگهی تبلیغاتی بصورت متحرک پخش میشه . با چه نرم افزاری میشه اینکار رو انجام داد ؟
میخوام از یک قسمت مشخصی از فایلم رو پائینش نوشته متحرک به همون شکل برنامه های تلویزیون بگذارم . لطفا یک نرم افزار خیلی خوب برای اینکار معرفی کنید .
ممنون میشم اگر سریع پاسخ بدین . کارم خیلی فوریه .
نقل قول:
This Account Has Been Suspended
یه search engine توپ یرای زیر نویس
www.rapidsubs.com
سلام
خواهش میکنم راهنمایی کنید چیکار کنم وقتی برنامه subtitle worksop رو اجرا میکنم فیلمی را لود میکنم فقط صدای ان می اید و همینطور فیلمی با فرمت avi رو لود میکنم برنامه هنگ کرده و پیغام خارج شدن می اید خواهش میکنم راهنمایی کنید. خواهش میکنم سریع تر پاسخ دهید
بهترین نرم افزار برای ادیت وزمان بندی زیر نویس ها
مثلا با فیلمی که داری اختلاف داره و میخوای تنظیمش کنی
در ضمن دقیق باشه با قدرت ریز صدم ثانیه
محیط شم ساده باشه
بعد خروجی هم فرمت SRT باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من Subtitle Workshop رو گرفتم ولی زیرنویس فارسی که داخلش لود میکنم هنگ میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Subtitle Editنقل قول:
من میخوام یه فایل فیلم mkv یا avi به اضافه زیرنویس فارسی به فرمت VCD یعنی dat تبدیل کنم . چه نرم افزار تبدیلی هست که زیر نویس (فارسی ) رو ساپورت میکنه ؟
اصلا" با چه برنامه ای میشه زیرنویس رو به فیلم چسبوند ( با هر فرمتی ) ؟ نه اینکه فقط نمایش بده .
متوجه شدم با برنامه mkvmerge میشه در عرض چند دقیقه زیرنویس رو به فیلم چسبوند. (متاسفانه فرمت vcd یا همون dat نمیده . و بایستی دوباره تبدیل بشه که ممکنه موقع تبدیل دوباره زیرنویسش حذف بشه! )
اینم لینکش :
و البته برای تبدیل و حتی edit فیلم و زیرنویس از برنامه mkv converter میشه استفاده کرد ، که زیرنویس فارسی رو خوب ساپورت نمی کنه !
دوستان آدرس غیر فیلتر سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو کسی نداره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم فیلتر شد.
این بهترین سایت زیرنویسه که تا حالا دیدم
هیچ وقت مشکلی با هیچکدوم از subtitle هاش نداشتم
سلامنقل قول:
سایتی که احمد خان دادن هم جالبه
ولی برای این سایتی که گفتین از این استفاده کنید فعلا
suuble.tk
سلام آقا این سایت zirnevesh.com چی شد
سلام، سایتی به اون نام که وجود نداره...منظورتون این سایته: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟ که هست و فیلـتره.نقل قول:
نه همون zirnevesht.com خیلی هم خوب و حرفه ای بود همین الانم تو گوگل سایتا سرچ کنی لینکاشا نشون میده ولی سایت نمیدونم چشه 2 ماه پیش خوب بود یه دفعه این جوری شدنقل قول:
شما نوشته بودی zirnevesh.com ...
بله سایت zirnevesht.com سرورش داونه.
آدرس غیر فیلتر subscene.com رو ندارید؟
خدمت شما:نقل قول:
کد:http://s3.tinysub.org/
اون سایت engsub هم داون هست.. کسی سایت جایگزینی سراغ نداره؟
سایت زیر رو یافتم :
کد:http://englishsubtitle.net
لینک سایت Subscene - Passionate about good subtitles بدونه فیلتر
سایت ایران زیرنویس
اینم فیلتر شد!نقل قول:
آدرس غیرفیلتر جدید Subscene رو ندارید؟
درودنقل قول:
کد:http://site16.net/
کد:http://1.taksub.in/
کد:http://s5.tinysub.org/
نقل قول:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
نقل قول:
سلام دوستان عزیز.
راه حل تمام سوالات بالا و اینکه چکار کنیم که زیرنویس هم در پلیر و هم در برنامه "subtitle workshop" عجق وجق! نمایش داده نشه رو خدمتتون عرض میکنم و 100% هم کار میکنه :
1.UNICODE
اول اینکه تنظیمات unicode ویندوزتون رو روی persian (فارسی) بزارین. ( این کار رو برای اطمینان خاطر و درستی کار انجام بدین. البته در بعضی ویندوزها شاید هم اینکار نیازی نباشه انجام بشه ! تست کنین)
(برای تغییر unicode هم یه سرچ ساده بزنین تو گوگل، برای ویندوزهای مختلف گفته شده که چطوری unicode رو تغیر بدین به فارسی. خیلی خیلی هم ساده هستش مراحلش)
2. ذخیره فایل زیرنویس با فرمت srt.
فایل زیرنویستون رو با برنامه notepad باز کنین ( از طریق راست کلیک بر روی فایل و انتخاب گزینه open with )
نکته مهم : وقتی فایل زیرنویس رو با نوت پد باز میکنین باید تمام زیرنویس ها فارسی باشن ( اگر نباشه که کلا یه زیرنویس تون اصلا فارسی نیست و باید یکی دیگه دانلود کنین !)
خوب حالا فایل نوت پد حاوی زیرنویس رو از طریق گزینه "save as" (به صورت انگلیسی یا عددی) ذخیره کنین.
فایل رو با هر اسمی ذخیره میکنین، آخرش باید srt. بزارین ( به نقطه قبل از srt دقت کنین !)
فرمت فایل رو حتما بزارین روی ANSI
خوب با تنظیمات گفته شده فایل رو ذخیره کنین. الان شما با موفقیت فایل زیرنویس رو آماده کردین.
3. تنظیمات برنامه subtitle workshop
با هر نسخه ای که کار میکنین(نصبی یا پرتابل) تنظیمات زبان رو هم روی فارسی و هم روی انگلیش میتونین(بزارین فرقی نداره)
اما ستون سمت چپ برنامه(انتهاش) سه تا فیلد(کادر قابل انتخاب) داره که مربوط به زبان نمایش زیرنویس هستش. اولین فیلد(که اصلی ترین فیلد هم هست) رو یا روی arabic و یا روی default بزارن . (پیشنهاد
من arabic هستش) . فیلد دوم که غیر فعال هستش، ولش کنین. فیلد سوم هم حتما روی "default" باشه.
خوب وقتی که کار تنظیم و هماهنگ کردن زیرنویس رو انجام دادین( آموزش کامل این کار در همین تایپیک به وفور گفته شده) حالا باید فایل رو با تنظیماتی که گفتم ذخیره کنین.
با کلیک بر روی گزینه "save as" یه کادر باز میشه که کلی فرمت ذخیره زیرنویس توش هست. شما باید گزینه SubRip رو انتخاب کنین تا زیرنویس تون با فرمت SRT. ذخیره بشه.
کار تمامه . شما موفق شدین .
4. هم نام بودن فایل زیرنویس و فایل فیلم
یه نیوفولدر درست کنین و زیرنویسی که با توضیحات بالا درست کردین رو همراه با فایل پخش فیلم در این فولدر قرار بدین . نام هر دو فایل باید یکی باشه . مثلا اگر اسم فیلم titanic.720p.mili47 هستش ، فایل
زیرنویس هم باید همین اسم رو داشته باشه.
اگر باز سوالی بود با آیدی اینستاگرام من در تماس باشید:
اگر این مطلب مشکل شما رو حل کرد، لایک یادتون نره
موفق باشید.