نه استفاده نکردمنقل قول:
Printable View
نه استفاده نکردمنقل قول:
اینجا کسی هست که از نامحدود یا طرح طلایی راصد استفاده کرده باشه ؟
خیلی وقت پیش داشتم
سرعت نامحدود اسمی بود ولی الان نمیدونم
Sent from my iPhone using Tapatalk
ادرس سایت الفانت چیه ؟ چند روز پیش رفتم تعرفه هاش رو دیدم ولی الان هرچی سرچ میکنم سایتش پیدا نمیشه ؟
هیچ تعرفه و سایتی واسه آلفا نت وجود نداره توی اینترنت مگه اینکه زنگ بزنینقل قول:
2 مگ 10 گیگ درماهش ماهی 60 تومانه سرعت 500 با لینک مستقیم تو ساعت رایگان میده
رایگانشم 1 تا 6 صبحه
زیر 10 گیگ هم هیچ سرویسی دانلود رایگان نداره. مثل آسیاتک که همچین قانونی داره
من میگم یه شاخه لوله 9 متری بگیر و رادیو رو بفرست بره بالا :)
اهان الان یادم اومد اون تاریانا بود .برای شما تاریانا توی سرچ میاد ؟نقل قول:
اخه من لوله 9 متری رو چه جوری راست نگهش دارم که باد تکونش نده ؟:n10:
اگه کسی از راصد طرح طلایی یا نامحدود داره خواهشن بگه سرعتش چقدره .میخام بگیرم
کسی تا حالا از فارا نامحدود گرفته ؟
2جاش رو با بست ۳طرفه سیم لباسی میبندی.
توپم تکونش نمیده.مثل دکل ها باید عمل کنی که بست ۳طرفه یا ۴طرفه میزنن
داداش قبلش مطمئن شو کارت با ۹ متر میله راه میوفته بعد اقدام کن. خرج الکی نکنی
شما اول امان سنجی کنید ببینید با 9 متر مشکل حل میشه یا نه بعد اگر مطمئن شدید مشکل حل میشه برید لوله رو بخرید. واسه راست نگه داشتن لوله هم باید از همون بستا استفاده کنی:n02:نقل قول:
نه داداش 9 متره که خیلی ضایعه مثل لوله پرچم میشه :n10:نقل قول:
فعلا که راصد و فارا رو میشه استفاده کرد .اگر در اینده سیگنال ضعیف شد به جای لوله رادیو رو عوض میکنم .میرم قوی ترین رادیوی موجود در بازار رو مخرم.
اینم 128 طلایی راصد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودشون میگن سرویس های طلایی روی 1.5 برابر بسته شدن .اخه این کجاش 1.5 برابره ؟
درسته سرعت هاشون بالاست مشکل از رادیو شماست اگه تو اسکن چندتا راصد پیدا می کنی اونا رو هم امتحان کن حتی اگه یمقدار سیگنالشون ضعیف تر باشهنقل قول:
رادیوی من که مشکلی نداره .منظورم این بود که اگه سرعت تعرفه طلایی روی 1.5 برابر بسته شده پس من که 128 دارم باید بهم 1.5 برابر یعنی 192 بده ولی الان داره بیشتر میده حدود 3 برابر .پس چه جوریه ؟ واسه چی رادیوم مشکل داره ؟نقل قول:
الان که سرعت تون تقریبا همون ۱۲۸نقل قول:
منظورم اینه که مشکل از طرف خودت هست. مشکل از سیگنال یا ccq و یا رادیویی هست که بهش وصل شدی
Sent from my iPad using Tapatalk
چه جوری سرعتم 128 ؟ به جای 16 تا داره 50 تا دانلود بهم میده .چه جوری گفتی همون 128 ؟ یعنی باید بیشتر از 50 تا بده 128 ؟نقل قول:
برای من از ساعت 6 عصر به بعد پینگ راصد بالا میره و گاهی تا 1000 هم میرسه هم داخل هم خارج اما سرعت افت نمیکنه .بقیه دوستانی که راصد دارن براشون پینگ بالا میره ؟
خیر.پینگ من نهایتا ۲۷۰ از خارجهنقل قول:
همیشه زیر ۲۰۰ هستش
به نظرت مشکل از کجایه ؟ چون برا من همیشه عصر ها این اتفاق میافته .البته ثابت نی گاهی برای چند دقیفه میره بالا و دوباره میاد زیر 200 ولی همواره از عصر به بعد تایم اوت زیاد میشه .فکر نمکنم مشلک از رادیوی من باشه .احتمالن از شرکته.نقل قول:
اگه سیگنال خوبی از بقیه دکل های راصد داری , دکلت رو عوض کن احتمالا درست میشه.نقل قول:
شخصا الان از رفاتک نامحدود دارم, از راصد 128 طلایی , 128 فارانت. از هیچکدوم راضی نیستم در حال حاضر ! هر کدوم یه مشکلی دارن که مجبورم هر چند ساعت با یکیشون وصل بشم :angry:
عوض کردم ولی روی بقیه ccq افت میکنه و سرعتم کم میشه . الان شرکتهایی که تو دیدم هستن و سیگنال مناسب دارن فارا و راصد هستن .منم میخام نامحدود بگیرم چون مصرفم بالاست چند نفر توی خونه استفاده میکنن.
1-به نظرت 128 نامحدود بخام بگیرم از فارا بگیرم بهتره یا از راصد ؟
2-تا حالا از چه شرکت هایی نامحدود گرفتی ؟
از رفاتک نامحدود داشتم فقط . فک کنم راصد بهتر باشه. قطعیش هم کمترهنقل قول:
خیلی وقت پیش ۲ سال از راصد ۱۲۸ داشتم. سرعت ثابت و بدون قطعی بود ولی بدون تو این دوره زمونه این سرعت پیرت میکنه دوران سرعت ۱۶ کیلو دیگه گذشته.
حالا تازه میخوای شیر کنی تو خونه همه استفاده کنند؟!!!
حجمی که اصلا نمیشه استفاده کرد .نامحدودم که گرونه .یعنی من بیام ماهی 100 تومن پول اینترنت بدم ؟ اونم نه اینترنت ،عنترنت؟نقل قول:
اخه یه میمون مگه چقدر درآمد داره که بخاد ماهی 100 تومن برای عنترنت پرمحدود هزینه کنه :n10:
یه مشکلی دارم
وقتی تیک پهنای باند اتوماتیک رو برمیدارم و اون رو به صورت دستی روی 6 مگ میزارم به هر دکلی نمیتونم کانکت شم و خودش اتوماتیک وصل میکنه .مثلا الان از راصد دو تا دکل دارم یکی 75 و یکی 85 روی حالت پهنای باند اتوماتیک روی هر کدوم از این دکل ها که بخوام میتونم قفل بشم و ازش استفاده کنم اما اگر دستی روی 6 مگ گذاشتم نمیتونم روی دکلی که سیگنال 75 داره استفاده کنم خودش دکل -85 رو انتخاب میکنه و به اون یکی کانکت نمیشه .مشکل از کجاس ؟ باید تنظیمات رو تغییر بدم ؟
حتما مک دکل ها رو کپی کن . چون ممکنه چند تا رادیو با یه اسم وجود داشته باشه و قاطی کنه رادیوی شمانقل قول:
پسش آدرس مک رادیوی شرکت رو به رادیوی خودتون هم بدید
چون چند تا رادیو به یه اسم وجود داره قاطی میکنه. اما هیچ وقت چند تا رادیو به یه مک آدرس وجود نداره
همون دیگه وقتی روی مک ادرس اون رادیو قفلش میکنم کانکت نمیشه .فقط روی اونی که شیگناش ضعیفتره میشه با پهنای باند دستی کانکت شد .نقل قول:
آخرین ورژن نرم افزار رادیو رو نصب کنیدنقل قول:
این رادیوهای فلت که از پاور هم قویترن و سایزشون 4 برابر پاوراستیشن هست قیمتی حدود 1.5 دارن و شرکتا روی دکلشون به عنوان فرستنده میزارن از اینا میشه به عنوان گیرنده هم استفاده کرد یا فقط اکسس پوینت هستن ؟
بله احتمال زیاد میشه استیشن هم باشننقل قول:
زاویه دید بالایی هم دارن قدرتشونم زیاد
ولی بنظرم به قیمتش نمی ارزه واسه مصرف خونگی
نانو بیم 400 دست دوم بهترین گذینست که هیچ جا گیر نمیاد دسته دومش
احتمالا از این ماه 256 نامحدود راصد بگیرم. واسم سخته 12 ساعت گیگم کم باشه
من دنبال یه چیزیم که بالای 32db باشه .این دیش ها حساسن اگه باد تکونش بده اذیت میکنه .همون فلت ها بهترن .نقل قول:
منظورتون از 32 قدرت خروجی هستش یا توان آنتن ؟نقل قول:
منظوزم گینش هست .همون که مال نانو5 16 هست همون 32 یا بیشتر باشهنقل قول:
خیلی زیاده 32نقل قول:
شما مدل دقیق رادیوی مد نظرتون رو اینجا مینویسید ؟
مال من با این همه بزرگی25 هست
امروز یه مودم ای دی اس ال مدل tp link td-w815n خریدم
یکی از ارزونترین مودمای بازاره
قیمتش 65 تومانه
وصلش کردم به رادیو و جواب داد . تازه به ADSL هم وصل میشه
مارکشم که معتبره
پس دوستان خرج روتر خالی نکنین که پس فردا به سختی هم بفروشیدش
مودم ای دی اس ال بگیرید که راحت تر به فروش بره و به رادیو وصلش کنید
من بیشتر مشکلم این بود که 12 ساعت رایگانش رو با نت کار داشتم و اصلاً وقت نمیشد دانلود کنم. هرچی ساعات رایگان کمتر باشن ولی به جاش سرعت بیشتر باشه بهتره.نقل قول:
احتمالا همین مدل رو بگیرم منم. نهایتش اگه جواب هم نداد ردش میکنم میره یه چیز خفن میگیرم.نقل قول:
چیز خاصی مد نظرم نیست .فقط میخام به جای اینکه هی ارتفاع رو زیاد کنم یه رادیوی قویتر استفاده کنم .تا 32 هم دیدم ولی اون 32 هموناییه که شرکت روی دکل میبنده فلت هستن یه 50 سانتی هستن .کلا یه چیز میخام که تو ارتفاع کم فاصله خیلی دور رو هم بگیره .نقل قول:
خیالت راحت ستار علی جان جواب میدهنقل قول:
تازه به من انداختن 65 تومان
این مودم 60 تومانه
فقط برای اینکه جواب بده باید DHCP رادیو رو فعال کنی و مال مودم ADSL رو غیرفعال کنی
به همین راحتی
رادیو رو هم باید روی حالت روتر بزاری
دوستانی که از راصد دارن :
من نمیتونم ای پی های رنج 4.2.2.2 تا 4.2.2.6 رو پینگ کنم تایم اوت کامل داره برای شما ها هم همینطوره یا فقط مال من مشکل داره ؟