کم کم باید در این تاپیک رو تخته کنیم
داره به مسائل عشقی کشیده می شه !!!!!!!!
Printable View
کم کم باید در این تاپیک رو تخته کنیم
داره به مسائل عشقی کشیده می شه !!!!!!!!
سلام
من برای صفحه اصلی persiangige م یه
صفحه می خوام درست کنم
که خیلی خوشگل و ... باشه
هر چی زور زدم نتونستم اون چیزی رو که می خوام در
بیارم سلیقه صفر (شاید هم سلیقه<<0).
می خواستم ببینم شما template خوشگل دارین
یکی به ما بدین
چون توی طراحی سایت هستین این پست رو دادم
ممنون
دوسان حلالمون کنین من و احسان فردا ساعت 1 عازم سرزمین سرسبز شما هستیم تو رو خدا زحمت نکشین این همه راه راضی به زحمت برای بدرقه نیستیم کرای این حرفا رو نمیکنه 2 روزه میریم و بر میگردیم جای همتون رو هم خالی میکنیم .
آقا مهدی عزیز این تمپلیت ها رو احسان دارهنقل قول:
خودش گفت به من چه
دعوام نکنی احسان
خلاصه مهدی جان برو از احسان بگیر
الهی کوفت دوتاییتون بشهنقل قول:
دوسان حلالمون کنین من و احسان فردا ساعت 1 عازم سرزمین سرسبز شما هستیم تو رو خدا زحمت نکشین این همه راه راضی به زحمت برای بدرقه نیستیم کرای این حرفا رو نمیکنه 2 روزه میریم و بر میگردیم جای همتون رو هم خالی میکنیم
همش بارون سیل آسا بیاد نتونین پاتون رو از خونه بیرون بذارین
بی تربیت برای من هم یه اس ام اس فرستاد که اگه رو کنم آبروش میره
حالا رو کنم یا نه ؟
mehdi jan man template daram 3ta dvd monster toooppe
09153180224
ketabkhoonam felan
ashghal mashghale webdesign ziad daram
amin man adams mikham age dai yeki bara man bezar kenar akhe shtebahi adamsam ro ghoort dadam
بخدا دفعه بعد فینگلیش بنویسی گزارش می کنمنقل قول:
سلام
من یک چند روزی نبودم یک اتفاق برام پیش اومد که مجبور بودم برم شهرستان
اون موقه ای که مهدی برام اس ام اس زد تو اوج اون گرفتاری بودم
بازم میگم شرمنده نشود بیام سر قرار
اسمایل هم حسش نیست بزارم
سلام
عکس های روز 5 شنبه رو برام می فرستین
سلام
نقل قول:
3 تا DVD بابا ایول تازه از نوع monster toooppe
توش آموزش هم اگه داره بگو تا DVD برات بیارم
برام یکی بزنی.اگه می خواهی ها.وگرنه اصلا اصراری ندارم
و اصلا مهم نیست.
فقط
7 -6 تاش (tempalte) برام کافیه اگه یه جا آپلود کنی که ممنون میشم
فقط یه خورده خوشگل باشن عالی میشه
سلام
اینو یه نگاه می ندازین
گیر کردم اساسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 پست پشت سر هم ایول خودم بابا
ممنون
جوابتو نوشتم ؟
دزر ضمن عکسا دست امیره اونم که ما شا ا... همیشه invise میاد توی یاهو
ببنمش من
پدرشو در میارم
یه حالی به تاپیک بدین کم کم داریم به صفحه 100 نزدیک میشیم بیاین پست بدین بابا
این کار فوایدی داره از قبیل :
زودتر رسیدن به مرز 100 صفحه
نرفتن تاپیک به صفحه دوم
اسمی شدن بچه های مشهد
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
مثل این بسکتبالیست ها کم کم باید بگیم داره 3 رقمی می شه
بای
سلام
خودمم این حدسو مس زنم چطوری میشه درستش کرد.نقل قول:
ســـــــــــــــــلــــــ ـــــــــــــــام !
نمیدونم چرا این چند روز هیچی ایمیل از سایت بهم نمیرسید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب ، کی بود که گفت مسافرت کوفت منو میلاد شه !؟
ایشالله چشمش در بیاد ! یک هوای توپی بود که توی سال شاید فقط یکی دو روز اون جوری باشه ، این هم شانس ما بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکسش برای اثبات قضیه : ( اینجا روبروی پارک جنگلی سی سنگان ، حدود 10 کیلومتری محمود آباد هست )
خداییش حال کردین !؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یکی دیگه ( به قول یکی از بچه ها : اون ور آب روسیه هست !!! )
وقتی که اونجا داشتیم برنزه میکردیم ، شما داشتین اینجا به خودتون میلرزیدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جای هرکی نیومد خیلی خالی بود . دست دوست عزیزمون هم که اونجا از ما به بهترین وجه ممکن پذیرایی کرد درد نکنه . خداییش سنگ تموم گذاشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایشالله جبران میکنیم .
برای امروز بسه دیگه
سلام بالاخره رسیدین
خبر ....
خوش گذشت ؟
آخه وقتی آدم میره مسافرت یه خورده با ادب میشه نه اینکه بی ادب بشه
حالا میگی ادب چه ربطی به مسافرت داره ؟
بعدا بهت میگم
آقا ما که حصود نیستیم ولی از حسودی داریم می ترکیم
خوش به حالتون البته مخاطب تو هستی و دوستاتون میلاد رو فاکتور بگیر : دی
حالا یه قرار بذارین واسه این هفته
در ضمن بچه ها یادم نبود بهتون بگم
یه اتفاقی افتاده که بهتون تلفنی خبر میدم اتفاق مهمیه باید مرامتون و رفاقتون رو به یکی از دوستاتون نشون بدین
خودش گفته اینجا چیزی نگم و تلفنی اعلام کنم
فعلا
خدانگهدار
منو بی ادبی !؟
به قول میلاد : بیشین یره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------
برای اون قضیه هم پایه ام .
ویرایش رفت !
تو که جیگری من هم همون میلاد رو میگم
آقایون قرار ملاقات این هفته هم مثل هفته های قبل ساعت 5 عصر درب سجاد پارک ملت روز 5 شنبه
ما که پایه هستیم
از هرمدل دوست داشته باشین
بابا 3 پایه ! نه ، همون پایه !
همگی این لینک رو برای دوستاشون برفستن !!!
هر کی تونست مشتری براش پیدا کنه 50 تومن بهش میدم .
ای ول !
خداوندا تو را سپاس که به بهانه هايي به ما در شاخت دوستان کمک ميکني ...
باید خدمتتون عرض کنم که شمال از نظر هوا و نوع سفر و همه چیز فوق العاده بود به خصوص که بهترین همسفر رو داشتم نمیدونید چقدرررررررر خوش گذشت این جوری بهتون بگم که یه اتوبوس بود و یه احسان و میلاد دا رو شکر تو راه اومدن یه اتفاقی افتاد که من و احسان یکی از دوسای مشترکمونو خیییییییلی خوب شناختیم بگذریم ...
فردا هم ان دوستمون که زحمت زیادی براش داشتیم میرسه مشهد و براش این چند روزه برنامه داریم که انشالله بتونیم گوشه ی کوچکی از زحماتش رو جبران کنیم ...
باز میخواین دوباره عکس بزارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی هر هفته عکس بزاریم :laughing:نقل قول:
نظرتون چیه که آلبوم های عکسمون را هم بزاریم تو تاپیک :laughing: ؛ بسته بابا زشته ، هی عکس هی عکس ؛ خب هرکی بخواد شما رو ببینه میره عکسای قدیمتون را میبینه دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مگه شما ظرف یک دو هفته چقدر تغییر میکنید ، حالا اگه مکان تفریحی بوده باشه خب یه چیزی نه اینکه هی تکی به توکی میخوره ==> عکس
اینا نظرات من بود ؛ من برا آپ کردن عکسای دفعه پیشتان مشکلی ندارم :happy: ولی اینا رو برای خودتون میگم
-----------------------------------
راستی طرقه جان باور کن چند وقته اصلا حالش نیست بیام یاهو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه باورش سخته میتونی از بقیه دوستان چه تو این تاپیک چه تو خود پی سی بپرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیر پی سی ؛ شیردل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیر جان موش دل من برای خودم نگفتم عکسا رو بذار خودت که با جفت چشمای غرنده شیری ات دید که 3 نفر عضو جدید توی قرار مون بود ( عضو جدید پی سی نه ها ) عضو جدید قرار ها
واسه همون گفتم جیگر
جیگر آقا موشه از تو بیشتره و گرنه نمی گفتی عکسای منو پاک کنین : دی
از بعضی از حرفات خوشمان آمد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (چشمهای غرنده شیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) در مورد موش و این حرفا هم که .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی در کل عکسایی که از اون آقایون گرفتم بنظر جالب نیومد(کیفیتش منظورمه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستی دیگه در مورد شیر شوخی نکنی که موضوع سیبیلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... آره دیگه فکر کنم یادت اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حامی مظلومان ؛ شیردل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:
یک اصطلاح غنی مشهدی که در مورد هر دو نفر شما صدق می کنه می قرماید
بکن یره .... ( سه نقطه رو خودتون می دونین چیه ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از پذیرایی شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوشمان آمد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشاالله اومدین شمال بتونیم جبران کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(به نمایندگی از تمامی اعضا اهل شمال این سایت) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
فقط یک کلمه میتونم بگم :
نوکرتم :happy:
نوکرتم آقا (بچه ها میدونن من اینو چه جوری میگم ) : دی
سلام و فراوان سلام
منو Mahdi bg این جا معرفی کرده
همسایه دیوار به دیوار ماست.
اگه اجازه بدین من هم با Mahdi bg توی قرار بعدی تون بیام.
خوش اومدی عزیز .
حتما توی قرار ملاقات ما شرکت کن . حتما بهت خوش میگذره .
------------------
طرقه جان ، بالاخره به صفحه 100 رسید . حالا کی پست شماره 1000 رو میزنه !؟
سلام خوش اومدینقل قول:
به قول یکی از بچه ها ما از بچه های جدید شدیدا استقبال می کنیم
بیا قدمت رو چشم
ان شا ا... یکی از همین بچه ها :happy:نقل قول:
کسی که باید میفهمید فکر کنم فهمید و انشالله قضیه ی کبک هم رفع شده مگه دیگه طرف خیلی ....
یا علی
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا کی پست شماره 1000 رو میزنه !؟
هرکی زد ناز شستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط بگم هرکی پست 1000 رو نوشت یک مطلب خوب بنویسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی خلاصه ای از کل قرار ها و گلچین عکسها و معرفی دوباره بچه ها برای افراد تازه وارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش شد !!!
خوشبختانه کسی که میخواست پست 1000 رو بنویسه نوشت و خیال همه رو راحت کرد
تاپیک مشهدی ها محلی برای دعوا و آشتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم چرا هروقت منو پیشی میایم یکم حرفای عاشقانه در وکنیم تاپیک عشقولانه بشه ضایمون میکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------
جدا از شوخی اولا که ایشالا بحث خاصی بین این دو دوست خوبمون نیست ؛ دوما بهتره این موضوع ها از طریق پیغام خصوصی یا یاهو پیگیری بشه تا جوری نشه که هرکی میاد داخل این تاپیک فکرای عجیب بزنه به سرش
------------------------------
درضمن پست 1000 ام را یکم حرفای عارفانه مینویسم که جالب باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیردل
خداوندا ! دستانم خالی اند و دلم غرق در آمال. یا به قدرت بیکرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن.
اگر می خواهی از بهار لذت ببری مثل بهار باش "شکسپیر"
عشق از دوستي پرسيد:
تفاوت من و تو در چيست؟
دوستي گفت : من ديگران را به سلامي با هم آشنا مي كنم تو به نگاهي.
من به دروغي ديگران را از هم جدا
مي كنم تو با مرگ
سازنده ترين کلمه " گذشت " است...... آن را تمرين کن. پرمعني ترين کلمه " ما " است.....آن را به کار ببر. عميق ترين کلمه " عشق" است ....... به آن ارج بنه. بي رحم ترين کلمه " تنفر" است......از بين ببرش. سرکش ترين کلمه " هوس " است.....با آن بازي نکن. خودخواهانه ترين کلمه " من " است..... ازآن حذر کن. ناپايدارترين کلمه " خشم " است......آن را فرو ببر. بازدارنده ترين کلمه " ترس " است...... با آن مقابله کن. با نشاط ترين کلمه " کار " است......به آن بپرداز
غلط است اينکه گويند که به دل ره است دل را --------- دل من ز غصه خون شد ، دل تو خبر ندارد :sad:
شیردل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميدوارم كه اين پست 1000 باشه
به افتخار اين پست بايد يه سري كاراي كوچولو بكنين
اونم كنار گذاشتن يه سري مسائل كوچيك