تو مدلای سونی مثل Z بعد از به روز رسانی در دسترس قرار گرفته و تو نوار ابزار گزینه ای برای روشن و خاموش کردنش اضافه شده ولی بنده خودم با اندروید 5 روی S5 نسخه اروپا گزینه 4G یا LTE رو ندارمنقل قول:
Printable View
تو مدلای سونی مثل Z بعد از به روز رسانی در دسترس قرار گرفته و تو نوار ابزار گزینه ای برای روشن و خاموش کردنش اضافه شده ولی بنده خودم با اندروید 5 روی S5 نسخه اروپا گزینه 4G یا LTE رو ندارمنقل قول:
سلام .اساتید اگه میشه راهنمایی کنید من مدل ان نهصد دارم چن روز پیش رام رسمی اماراتو با اودین روش فلش زدم متاسفانه بعد فلش سریالم پرید انتنم ندارم بگید چه کنم راستی بکاپ هم ندارم
سلام. الان با کد #06#* چی میاره ؟نقل قول:
اگه سریال به صورت Null یا 0049 در اومده تنها راهش رایت کردن دوباره سریال با باکس Z3X هست .. هزینش هم بسته به انصاف طرف از 30 تا 100 تومن
داش مهدی سریالش null شده.بجز باکس راهی نداره تو بعضی سایتا یه راه حل هایی گذاشتن ولی یکم واسه من که مبتدیم سخت بود.یه سوال دیگه من cpu z نصب کردم همیشه و ودر همه حالت هشتا سی پی یو با هم در حال کارند این عادیه؟چون رو هر گوشیه دیگه cpu z نصب میکنم در حال انجام کار عادی معمولا دو هسته درحال کاره و بقیه رو میزنه استپ پیشاپیش ممنوننقل قول:
من که تمام اون راهها رو رفتم ولی موفق نشدم .. جالب اینجاست من سریال داشتم پیغام not registered on network میومد که با انجام اون روشها سریالم هم Null شد :دینقل قول:
حالا اگه تهرانی پ.خ بده بفرستمت پیش یه آدم حسابی با 30-40 تومن درستش کنه برات.
راجع به سوال دوم اطلاعاتی ندارم حقیقت زیاد تو نخش نرفتم دوستان دیگه راهنمایی می کنن
EFS بک آپ نگرفتین؟نقل قول:
من با این گوشی کار نکردم ولی عاشق طراحیش شدم.
داداش من مشهدم حقیقتش من اصن اولش نفهمیدم که نول شده چون اصن رو گوشی سیم کارت نمیذارم و گوشی بیشتر واسه گیم و نت استفاده میکنم D: مرسی بابت راهنماییتنقل قول:
نه داداش نگرفتمنقل قول:
اخرت گوشیه پیشنهاد میکنم امتحانش کنید البته خیلی باطریش اذیتم میکنه که اونم بستگی به شانستون داره چون واسه خیلی ها اینحوریه واسه خیلیام بسیار عالی و بادوامهنقل قول:
با سلام
دوستان متوجه یه مشکل در گوشی خودم شدم.
در فیلم های ضبط شده توسط دوربین و حین پخش در گوشی متوجه شدم که صدا و تصویر هم خوانی ندارن، برنامه های باز را بستم و رم را نسبتا خالی کردم، وضع بهتر شد ولی باز مشکل به طور کامل رفع نشد.
با 4 پلیر هم امتحان کردم که همه یکی بود بنابراین حدس میزنم مشکل از Record باشه.
خواستم ببینم برنامه های دیگه (که در Runnig app نیستند) این مشکل را به وجود آوردن و یا اینکه مشکل از جای دیگه ای هست.
در ضمن در کیفیت های پایین تر هم این مشکل هست.
تکمیلی:
به توصیه آقا جواد عزیز google cam و camera ics را نصب کردم.
با گوگل کم که همچنان همان مشکل را داشتم، با camera isc وقتی رفتم وارد قسمت ویدیو بشم برنامه stop میشه و بعد اون خود Camera گوشی و google cam هم کار نمیکنن و مجبور میشم restart کنم تا دوباره وضع عادی بشه.
هیچ مشکلی هم تو قسمت عکس نیست، البته بعد مشکل stop شدن بالا تو نرافزار camera ics کلا دوربین قطع میشه.
=========
گوشی N900 - بدون روت و... - گارانتی سامتل (اندروید 4.4)
ضبط در حافظه گوشی - 16% حافظه گوشی پر هست.
حل مشکل:
با مراجعه به امور خدمات سامتل در بازار موبایل ایرانیان مشکل در عرض چند دقیقه حل شد. (فعلا که مشکلی نیست)
دوستان رام چارفایله روسیه رو فلش زدم مشکل شبکه و سریال درست شد اما کیبوردم باز نمیشه و علاوه بر اون اکثر نرم افزارایی که نصب میکنم اجرا نمیشه ومیزنه برنامه متوقف شده.دوستان میشه بگید چرا دفه اول سریالم پرید و چه رامی رو چه جوری فلش کنم که مشکلم حل بشه و دوباره سریالم نپره ایا بستگی به منطقه ای داره رام مال اونجاست.چه رامهایی رو میتونم انتخاب کنم.پیشاپیش ممنوننقل قول:
سلام دوستان من هنوز گوشیمو ابدیت نکردم ورژن 4.3 هست این ابدیت رسمی که اومده انجام بدم یا نه ؟گوشیمn900 ویتنام هست ممنون از جوابتون.
صبر کنین تا نسخه های کاملتر بیادنقل قول:
سلام.
دوستان نوت 3 داغ میکنه؟
خواهشا راستشو بگین چون قراره فردا واسه بابام نوت 3 بخریم اگه ذاغ نکنه.
اس 4 خریدم ذوب میشه از گرما.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
نقل قول:
دوست نزدیک من نوت ۳ نسخه اگزینوس داره مشکلی بابت داغ کردن گوشی نداشته تا الان
خب نوت ۳ نسخه اسنپ چرا نمیخری که خیالت جمع باشه از بابت این موضوع؟
پیدا کنم میخرم.نقل قول:
فقط میخواستم ببینم گرم میکنه یا نه.
لطفا دوستانی که استفاده میکنن بگن.
درضمن مشکل خواصی نداره که؟
متوجه نشدین ایراد از کجا بوده؟یا بتون نگفتن؟نقل قول:
حل مشکل:
با مراجعه به امور خدمات سامتل در بازار موبایل ایرانیان مشکل در عرض چند دقیقه حل شد. (فعلا که مشکلی نیست)
نمایندگی اولین کاری که میکنه فلش میکنه گوشی رو
نقل قول:
خب نوت ۳ نسخه اسنپ چرا نمیخری که خیالت جمع باشه از بابت این موضوع؟
بهتون اصلا پیشنهاد نمیکنم گوشیه بدونی گارانتی بخرین مخصوصا برند سامسونگ تجربشو داشتم که دارم میگم
نقل قول:
پیدا کنم میخرم.
فقط میخواستم ببینم گرم میکنه یا نه.
لطفا دوستانی که استفاده میکنن بگن.
درضمن مشکل خواصی نداره که؟
نوت 3 نسخه اسنپ دراگونش هم داغ میکنه باش کار کردم و داشتم
شما میتونید اندروید 5را بدون هیچ ترسی فلش بزنید..به سایت زیر بروید و با پیدا کردن مدل گوشی خود ، رام را دانلود و با ادین فلش بزنید..اموزش فلش رام با ادین در اینترنت وجود داردنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل گوشی شما را فکر کنم پیدا کردم..
شما نسخه اسنپ یا اگزینوس را خریداری بکنید ، هیچ مشکلی ندارید.نقل قول:
بنده خودم مدل اسنپ دارم
نسخه اسنپ بخر که 4جی هم ساپورت میکنه.نقل قول:
گرمی ددر این گوشی من حس نکردم و راضی هستم / کلن سری نوت ارزش خریدشون بهتره.
چرا بچه مردمو میترسونید؟؟؟؟رنگ یوزرا دلیل بر دانش شون نمیشه که!!!
من خودم بدون گارانتی خریدم 1900 بعد شبش روتش کردم و کرنلم زدم و الان که 6ماهه دارم مشکلی نداشته ، نسخه من اسنپ یا همون n9005 خارومیانه است
کارهایی ک من با این گوشی کردم اگر بگم ، برای گوشی بیچاره ، اشک میریزید : ))))
دوست عزیز نوت 3 9005 که الان دارم گرم میشه و دراستفاده خیلی زیاد از 3g یا گیم بخش هایی ازش حدود 50 درجه هم میشه ولی در کل هیچوقت آزاردهنده نیست. در استفاده عادی بسیار خنک هست. و من تا حالا بعد از گذشت 15 ماه از خریدش مشکلی نداشتم.
یه سوال: الان واسه من 4g کار نمیکنه. گزینش نیست. رامش هم واسه اماراته و نمیخوام رووت کنم. سایت های زیادی راهکار دادن که هیچکدوم کار نکردن رو گوشیم. الان به نظرتون اندروید 5 بیاد بریزم 4g راه میفته؟ یا راه حل دیگه هست که راه بیفته؟
راه حلش برادر روت کردن و با نصب یک برنامه یا فلش زدن یک اسکریپت در ریکاوری میشه گزینه lteرو فعال کرد
درضمن روت و ریکاوری هیچ ترسی ندارند برادر من
لذت گوشی مهمه و باز بودن دست کاربر برای انگولک بازی[emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16]
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
مشکل سر رووت کردن نیست کلی برنامه اینا دارم که حوصله نصب مجدد ندارم [emoji20] وگرنه تا الان 10 بار رووتش کرده بودم. الان بهترین رام چیه؟ اندروید 5 ها به درد میخورن؟ تو اندروید 5 چی اضافه شده یا چی بهتر شده؟نقل قول:
داداش گلمنقل قول:
روت کردن ک کاری به تعویض رام نداره[emoji16]
اگر رام گوشیت 4.4.2هست یک ریکاوری کاستوم TWRPبا ادین فلش میزنی و بعدش با ریکاوری فایل 4مگی روت رو فلش میزنی ب همین راحتی
رام اندروید 5برای نوت3 جالب نیست و من نصب کردم و بعد از چند روز دانگرید کردم کیت کت.
تو اندروید پنج مثل خونه ای ک نازک کاریش عالیه ولی استحکام نداره
اندروید 5خیلی زود خراب میشه و باید 4ماه ی بار رام فلش بزنیم بخاطر سیستم ARTهست ولی من ک باهاش حال نکردم تا ورژن پایداذ تری بیاد[emoji16] [emoji16] [emoji16]
دوست عزیز تجربه چیزی که ندارین نظر ندین شما گوشیتون مشکل نداشته دلیل بر این نیست که تمام بدونه گارانتی ها بدون مشکل باشن زمانی که 400تومن ضرر کنین متوجه میشین تازه!!نقل قول:
چرا بچه مردمو میترسونید؟؟؟؟رنگ یوزرا دلیل بر دانش شون نمیشه که!!!
شما نبودی که از اندروید 5 تعریف میکردی حالا اومدین میگین پایدار نیست!؟
این تناقض باعث سردرگمی کاربرا میشه
ممنون که به رنگ یوزرا توجه میکنین
با سلام و پوزش بابت تاخیر در پاسخگویینقل قول:
من تبریز بردم نماینده گفت هفته بعد بیار آپدیت کنم مشکل خاصی نیست.
تهران کار داشتم و رفتم تهران و رفتم بازار موبایل، دادم خانومه بعد اینکه چند تا سوال کرد برد پشت پیش چند نفر.
بعد چند دقیقه یکی از پسرا اومد گفت مشکل نداره :n04: گفت کیفت HD نگیر و بعضا یه ری استارتی کن.
گفتم مرد مومن نزدیک 100 تا تست گرفتم، کیفیت مختلف دوربین جلو عقب و... همش از ثانیه 5 مشکل داشت، بعد فیلمی که از خودشون گرفته بود را نشون داد مشکل نداشت، اونجا دو تست از خودم گرفتم مشکل نداشت حتی در HD و...
و بدونه اینکه بفهمیم چی شد اومدم :n23:
ولی تفاوتی که احساس کردم این بود که احساس میکنم هنگام خروج از گالری نحوه خروج (افکت خروج) تغییر پیدا کرده، فلش و... هم نزد چون هیچ برنامه و... پاک نشده بود!
من احساس میکنم یا آپدیت کوچکی کرده و یا یه کار دیگه ای که من سر درنیاودم.
====
فعلا هم مشکلی ندارم دیگه نمیدونم اندرویید 5 و... بیاد باز مشکل برگرده یا نه!
راستی دوستان اندرویید 5 رسمی کی میاد برای N900
الان گوشی دست دوم ولی نو در حد صفر(بدون هیچ خط و خشی,قاب اصلی هم دست نخورده) n900 32G با محافظ ضد ضربه و ضد ضد خش چقدر میخرند اگه بخوای بفروشی؟
حرف شما ، جمله خودتون را هم نقض میکنه ، من تجربه خرابی نداشتن و شما تجربه خرابی داشتن ، اگر این طوری برخورد داشته باشید پس نباید به کسی هم بگید گوشی حتما با گارانتی بخر.نقل قول:
بله من بودم و راضی هم بودم ولی اندروید پنج یک سری دسترسی هایی که من میخاستم را بهم نمیداد و اگر فایلی را نصب میکردی اندروید 5 قاطی میکرد .البته بگم اندروید پنج برای ان 900 پایداریش بیشتره چرا که چندتا دوستام دارند استفاده می کنند و راضی هستند بجز مصرف باطری که وای فای مصرف باطری را در اندروید 5 بالا میبره، برعکس کیت کت
بازم میگم اندروید 5 برای ان9005 ناپایداره و اشغال رم چرا که ، این رام همون رام لیک شده ای بود ک من نصب کردم با اینکه رسمی بود!!!!( من رام رسمی ان 9005 هم نصب کردم )
ولی در مدل ان 900 سامسونگ بهینه سازی هایی انجام داده..
البته اینم بدونید هرکسی با گوشی یک کارهایی میکنه که رام یا باعت ناپایداری میشه یا پایداری ...بنظرم سیستم artهنوز جای کار داره و در چند ورژن جدید مشکلات برطرف میشه.
یک نمونه بهینه نبودن برای سری ان 9005 که شاید شاید در ان 900 هم باشد بعد از چند رو زنصب ، رم فضای زیادی را اشغال میکنه.
پست قبلی من که لینک دادی یک روز از نضب گذشته بود و کاملا راضی کننده بود....
تو این مملکت که رنگ ها تو نما هستند تا چیزای دیگه:n06:
نمیدونم شما منظورتون چی بوده و چیو میخواین ثابت کنین از این جمله ولی گوشیای بدون گارانتی که به صورت قاچاق وارد میشن مشکل دارن و بنده با N9005 که نسخه اروپا هست به مشکل خوردم!نقل قول:
حرف شما ، جمله خودتون را هم نقض میکنه ، من تجربه خرابی نداشتن و شما تجربه خرابی داشتن ، اگر این طوری برخورد داشته باشید پس نباید به کسی هم بگید گوشی حتما با گارانتی بخر.
این مملکت هرچه قدر مشکل داشته باشه ولی راه های بازی هم داره :n06:
امری بود پیغام بدین تا تاپیک بیشتر از این منحرف نشه
خب داداش گلمنقل قول:
مشکلت اینجاس بدون مشورت رفتی نسخه اروپایی را خریدی
نسخه من مال خاورمیانه هست و همه نوع رامی روش زدم... من قبل اینکه بخر یک ماه تو انجمن موبایلستان تحقیق میکردم... ادل قرار بود نسخه900 بخرم ک یکی دوستان گفت 9005بخر مدل خاورمیانه و خدارو شکر راضیم
ایشالا گوشی بعدیت دوربینش برات بچرخه[emoji16]
زیاد داشت جو جدی میشد...
گارانتی خوبه چون شما با خیال اسوده دارید که هر اتفاقی افتاد گارانتی پشتبانیش می کنه ولی قیمتش یکم بالاست
گوشی خودم n900 هست بدون گارانتی(گارانتی خاورمیانه) موقع خرید 21 فرودین , گوشی یک از اقوام n9005 gold هفت ماه داره استفاده می کنه(اونم گارانتی خاورمیانه) چند بار هم از دستش افتاده رو اسفالت.
تو کل اقواممون ام این گوشی ها هست همشون بدون گارانتی: S4, S4 mini, S5
حالا خانواده خودم یک G2 خردیدم براشون مشکل دار شد بردم گارانتی برام درستش کرد.خوبیه گارانتی همینه.به نظرم میارزه وقتی 1.5 میلیون تومان پول بی زبون رو میدی بابت گوشی بیمه خدماتیش(گارانتی) بکنی که دو سال خیالت تخت باشه
اندروید ال برای n900 حدود ۲هفته میشه اومدهنقل قول:
سایت اندروید کده بری بخش رام گوشی ها رام اندروید ال با لینک مستقیم برا دانلود گذاشته
ارزش داره نوت به اندروید 5 ارتقا بدم؟الان اندورید 4.2.2 روش نصبه .چون میگن اندروید 5 هنوز در مرحله تست و باگ داره! مثلا سایلنت نمیشه
حتما آپدیت کن دوست عزیز. من که الان اندروید ۵ ریختم روش خیلی عالی شده.نقل قول:
اسکرین شات هاش هم تو گوگل سرچ کن ببین. مشکل سایلنت و خیلی از باگ هاش هم برطرف شده چون یه آپدیت ۴۰ مگابایتی هم داده سامسونگ واسه اندروید ۵.
دوستان سلام.چند جا سوالم رو پرسیدم اما جواب نگرفتم.الان قیمت نوت 3 32 گیگ هردو مدل به دلار چنده در خارج کشور؟نسبت به اولین قیمت کارخونه تفاوتی داشته؟نوت 4 قیمت اسنپ و اگزینوسش به دلار چنده؟میخوام از عراق بیارم.گوشی فعلی و تبلتم رو از عراق گرفتم مشکلی نداشتن تا حالا جفتشون هم سفارش بازار اروپا هستش....گلکسی گرند و نوت10.1
کدومشون به نسبت قیمت ارزش بیشتری داره.؟ممنون میشم حداقل یه نفر توی این انجمن جوابمو بده...ممنون
عیب های هواوی p7 چیه من برای بعد عید برنامه ریزی کردم بخرم
برام ساپورت از 3g و 4g و هات اسپات دوربین خوب و مکالمه خوب و شارز باطری و کیفیت نمایشگر مهمه
اینجا تاپیک SAMSUNG GALAXY NOTE III هست ادامه ندیننقل قول:
ممنون
سلام دوستان
من قصد خرید این گوشی رو دارم
فقظ موندم کدوم مدل رو بگیرم
تفاوت بینشون خیلیه؟
ارزش داره 150 تومان بیشتر بدم به خاطر 9005؟
9005 با دستخط و کیبورد فارسی مشکلی نداره؟
مدل n900 فیلمبرداری اسلوموشن داره؟
فکر میکنید الان بگیرم یا صبر کنم ممکنه ارزون تر شه؟
قبل خرید چیزی هست که بدونم؟
یکی از اشناها اوایل خریده بود میگفت که یه مقدار لگ میزنه فک کنم 900 بود مال اون
و یک سوال که میدونم سلیقش ولی کدوم رنگ میپسندین؟
Sent from my C5303
سلام دوست عزیز. من 9005 دارم ولی دوستم 900 داره. با اون که کار میکنم هیچ فرقی با گوشی خودم نداره. از نظر سرعت و روون بودم تفاوتی نداره. هرچند اگه نتایج تست ها و بنچ مارک های دوتا گوشی رو ببینی یه مقدار باهم فرق داره. توی تشخیص دست خط هم کاملا فارسی رو پشتیبانی میکنه. فرق عمدش هم همونطور که احتمالا میدونی فیلمبرداری 4K و پشتیبانی از 4G هست. 4K که بیشتر تبلیغاته. ولی اگه احتمال میدی 4G تو منطقه ات ارایه میشه فک کنم ارزش داشته باشه بگیری. در مورد اسلو موشن 900 هم خبر ندارم راستش. اندروید ۵ هم واسش اومده یه مدته. رنگم به نظر من مشکی قشنگ تره.نقل قول: