این خوشحالی بعد از گل مورینیو هیچوقت فراموش نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
270 دقیقه تا قهرمانی؟!
الان تقریبا ساعت 7.30 و من هنوز نخوابیدم واقعا بازی فشار روانی بالایی داشت.
اینم مصاحبه ترجمه شده خوزه برای دوستانی که نخوندن :
به گزارش اسکای اسپورتس، ژوزه مورینیو بعد از این بازی گفت:" بازیکنانم تمام تلاش خود را کردند. حتی در بعضی شرایط سخت تمام توانشان را به نمایش گذاشتند.
به شما قول می دهم که بازی کردن مقابل لوکاس کار آسانی نیست، بازی کردن مقابل کاوانی کار آسانی نیست، بازی کردن مقابل لاوتزی آسان نیست.
4 مدافع من مانند همیشه فوق العاده بودند اما خط هافبکمان بسیار عالی بود، داوید لوییز مانند یک هیولا بود!
بازیکنانم در حمله، بعضی از آن ها که موقعیت سازی کردند و بعضی از آن ها وقتی بازی فیزیکی بود ازقدرت بدنی خود استفاده کردند. فرناندو و دمبابا کمک زیادی به تیم کردند."
چلسی فاصله ای با حذف از لیگ قهرمانان نداشت و به دستور مورینیو با آوردن دمبا با و تورس به میدان رو به بازی مستقیم آورد. مورینیو در این رابطه گفت: "ما ریسک بزرگی کردیم. دمبا، فرناندو و اتوئو همگی در زمین بودند و رو به بازی مستقیم آوردیم، برای اینکه هافبک های ما خسته بودند و برای اینکه می دانستیم پاریس با این سبک بازی آشنا نیست.
در فرانسه تیم ها هیچ گاه رو به بازی مستقیم نمی آورند و این چیز جدیدی برای پی اس جی بود."
مورینیو در باره مصدومیت هازارد که تنها 18 دقیقه بعد از شروع بازی، زمین مسابقه را ترک کرد گفت: "او مشکلی در ساق پایش احساس کرد و به من گفت که نمی تواند بازی را ادامه دهد."
این سرمربی پرتغالی هم چنین درباره حریف احتمالی چلسی در نیمه نهایی و برخورد این تیم با رئال مادرید گفت: "حالا در نیمه نهایی هستیم و همه چیز ممکن است. بازی مقابل رئال مادرید در نیمه نهایی؟ برای ما فرقی نمی کند و مهم نیست!"
چلسی با این برد، به هشتمین نیمه نهایی اروپایی خود در در 11 سال اخیر رسید. (7 نیمه نهایی لیگ قهرمانان و 1 نیمه نهایی یورو لیگ)
تبریک
عجب بازیی بود یعنی از این بازی بعدها به عنوان یه بازی کلاسیک یاد میشه
توی این بازی تیمی که پر مهره تر بود و روی نیمکت هم دستش بازتر بود بازی رو واگذار کرد و اینجا فرق مربی با مربی مشخص میشه
مورینیو همیشه همین جوریه وقتی تیمش عقب می افته حتی دیدم یه دفعه دقیقه 60 میاد همزمان 3 تا تعویض می کنه و کلا از باخت متنفره!
توی این بازی مزد مربی درجه یک و همین طور تلاش زیاد بازیکنان رو گرفتیم که همگی عالی بودن به خصوص لوئیز ، کیهیل و شورله که تا آخر خیلی تلاش کردن
در نهایت به نظر من قهرمانی توی این جام درسته خیلی سخته ولی دور از دسترس نیست و با همین بازیکنا هم شاید بتونیم قهرمان بشیم
عاشقشم :دی :n12:نقل قول:
خود مورینیو گفته که اون دویدنش بعد گل، برای خوشحالی نبوده بلکه میخواسته به اتوئو و تورس و شورله، بگه که بیان عقب تر بازی کنن و در واقع میخواسته تغییر تاکتیکی بده. کاملا هم مشخص بود که برای این کار رفته نه برای خوشحالی، حالا یه سری اومدن اینجا میگن خوشحالی بعد گلش خیلی خوب بود :n09:.
مورینیو ریسک خیلی بزرگی کرد با آوردن سه مهاجم و یکم هم شانس آورد که پی اس جی، چند تا موقعیت خوب رو خراب کرد ولی در هر صورت منم خوشحالم که چلسی صعود کرد و از اون مهمتر از این خوشحالم که دمبا با اون گل رو زد، امیدوارم حداقل از این به بعد بیشتر بهش فرصت بده.
یه نکته دیگه هم اینکه من هیچ وقت فکر نمیکردم لوران بلان مربی به این ضعیفی باشه، با این همه بازیکن واقعا خجالت آوره اینقدر ضعیف بازی کردن. پی اس جی، اگه یه مربی معمولی هم داشت خیلی راحت صعود میکرد. حالا از دوستان میخوام که خیلی overjoy نشن، هنوز جامی کسب نشده فقط از یک چهارم رسیدن به نیمه نهایی، چلسی تیم کوچیکی نیست که به خاطر رسیدن به نیمه نهایی، طرفداراش از خود بیخود بشن.
شما مطعما هستی طرفدار چلسی هست ؟؟نقل قول:
اونجایی که پر رنگ شده واسم جالبه !
یعنی شما داری از مورینیو ایراد میگیری ؟؟؟ :n08:
به قول انگلیسیا
Are You Kidding me ?? :n02:
////
در مورد خوشحالی واسه صعود هم
طرفدار هر تیمی به خاطر صعود که هیچی فقط به خاطر 1 گل هم خوشحال میشه چه برسه به صعود به نیمه نهایی
اگه قرار باشه طرفدار یه تیم انتظار داشته باشه تیمش هر فصل قهرمان بشه که دیگه هیچی !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر فصل هم یه درس هست واسه فصل بعد
بالاخره همه تیما تو یه مرحله حذف میشن و فقط یکی قهرمان میشه !!
+++++++++++
تري: صعود چلسي به خاطر مورينيو بود
کاپيتان چلسي صعود تيمش به مرحله بعد را مديون سرمربي اين تيم دانست.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چلسي در ديدار برگشت مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا با حساب دو بر صفر مقابل پاري سن ژرمن فرانسه به برتري رسيد.
اين تيم در مجموع دو ديدار به تساوي سه بر سه رسيد اما به دليل گل زده بيشتر در خانه حريف راهي نيمه نهايي شد.
جان تري پس از اين ديدار به تمجيد از ژوزه مورينيو، سرمربي تيمش پرداخت و گفت: پيش از اين ديدار همواره براي خودمان شانس بالايي قائل بوديم. در طول هفته تاکتيکهاي زيادي را تمرين کرديم. سرمربي براي اين ديدار برنامه ريخته بود. در واقع صعودمان به خاطر مورينيو بود. يک بار ديگر در مسير درستي قرار گرفتيم و در اجراي برنامههايمان موفق عمل کرديم. شخصيت بالايي از خودمان به نمايش گذاشته و به پيروزي رسيديم. ادامه حضور در اين تورنمت معتبر براي ما ارزش بسيار بالايي دارد. مربي ما موفقيتهاي زيادي کسب کرده و ما نيز به عنوان يک باشگاه در همين مسير هستيم.
تري که فينال پيشين ليگ قهرمانان اروپا را به دليل محروميت از دست داده بود در ادامه گفت: اگر به فينال ليگ قهرمانان برسيم و در آن قهرمان شويم، بهترين حسي است که خواهم داشت. بازيکنان بزرگي داريم و همواره نمايش بسيار خوبي هم از خودمان ارائه ميکنيم. اين چيزي است که به خاطر آن زندگي ميکنيم.
ورزش3
در خوشحالی بعد از گل تو این صحنه گوشه پایین سمت چپ خوشحالی خیلی باحالی بود (یادم رفت کی بود :n09:)
دید که دیگه نمی تونه خودشو به گل زن برسونه همون جا دراز کشید دستاشو میکوبید رو زمین اصلا یه وضعی بود که نگو :n02:
ایراد نگرفتم از مورینیو، گفتم که ریسک بزرگی کرد که هافبک ها رو آورد بیرون و دو مهاجم نوک آورد. خودشم گفته که ریسک بزرگی کردم، چون پی اس جی بعد از اومدن دمبا با، تا دقیقه 80 وسط زمین رو کامل گرفته بود و از اون لحظه بود که فشار چلسی با توپ های بلند و مستقیم زیاد شد.نقل قول:
در مورد طرفداری هم حرف شما درسته، الان باید همه طرفدارهای چلسی خوشحال باشن، امیدوارم تو نیمه نهایی به رئال مادرید بخوره چلسی تا ببینیم شما اونجا طرفدار کدوم هستی و از برد کدوم خوشحال میشی.
نقل قول:
شماره 28 چلسی بود
تو گوگل سرچ گردم اسمشو سخت بود پس کپی میکنم !! :n02:
با اجازه از دوستان طرفدار چلسی :نقل قول:
در مورد طرفداری هم حرف شما درسته، الان باید همه طرفدارهای چلسی خوشحال باشن، امیدوارم تو نیمه نهایی به رئال مادرید بخوره چلسی تا ببینیم شما اونجا طرفدار کدوم هستی و از برد کدوم خوشحال میشی.
من اینجا زیاد پست نمیذارم ( بیشتر پست هام خبری بوده ) ولی همیشه دنبال میکنم این تاپیکو
من تمام پست های شمام تو این تاپیک خوندم
بعد اینکه چلسی می بازه میاین میگین مورینیو رو مقصر بوده و زیر سوال میبریدش و ....
بعد هر برد هم میان میگید شانسی بود ، تیم رقیب ضعیف بود ، چلسی اگه با این همه مهره نمیبرد دیگه هیچ و .....
شما به نظرم اول موضع خودتونو مشخص کن
منم دوست دارم رئال به چلسی بخوره ، دلیلشم فقط به خاطر مورینیو هست و اینکه چندین ساله که این دو به هم نخوردن تو یه تورنمت مهم
+
خیلیا هستن که هم طرفدار چلسی هستن و هم رئال
بعضی تیم اولشون چلسی هست و تیم دوم مورد علاقشون رئال
و بعضی ها هم برعکس
منم از چلسی خوشم میاد ولی گه به رئال بخوره چون تیم اولم رئاله دوست دارم رئال ببره
حداقلش اینه که هممون مشخصه طرفداریم و طرفدار چه تیمی ولی شما اصلا معلوم نیست دنباله چی هستید ؟؟؟؟؟!!!!!!
موفق باشید
مورينيو واقعا مربي بزرگيه..بلان هم خوبً كار كرد.زلاتان رو نداشت.خط مياني اش وراتي و ناتويدي و موتاست كه فوق ستاره نيستنن..جز سيلوا و كاواني فوق ستاره نداشت.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
اسپيليكوئتا خيلي متعصبه!خيليم عاليهنقل قول:
خیلی دوست دارم نیمه نهایی چلسی و بایرن به هم بخورن
یک جورایی احساس میکنم مورینیو میتونه بایرن رو حذف کنه و این توانایی رو در چلسی میبینم.
بر اساس بیانیه FA (فدراسین فوتبال انگلیس)، مورینیو به دلیل رفتن به درون زمین به قصد صحبت با داور در بازی 15 مارچ مقابل استون ویلا، 8000 پوند جریمه و در مورد رفتار حرفه ای اش در آینده به او هشدار داده شد.
skySPORTS
اتوئو با بشيکتاش وارد مذاکره شد
ستاره با تجربه خط حمله چلسي پس از يک فصل حضور در استمفوردبريج بازيکن شاغل در ليگ حرفهاي ترکيه ميشود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر ميرسد عمر دوران حضور «ساموئل اتوئو» در تيم تحت امر «ژوزه مورينيو» حداکثر به يک سال منتهي خواهد شد. طبق گزارش يک روزنامه انگليسي، مهاجم کامروني از طريق مدير برنامهاش باب مذاکره با بشيکتاشاسپور ترکيه را گشوده و در حال رايزني جهت انتقال در فصل تابستان است.
به نقل از فارس، مديران بشيکتاش به ستاره 33 ساله اعلام کردهاند آمادگي همکاري گسترده را با وي دارند. اين در حاليست که وي تابستان گذشته به چلسي ملحق شد و اکنون علاوه بر ترکها مورد توجه اينترميلان ايتاليا نيز قرار دارد.
اتوئو در گذشته در تيمهاي رئال مادريد، بارسلونا، مايورکا و اسپانول اسپانيا، اينترميلان ايتاليا و آنژي ماخاچکالا روسيه بازي کرده است.
آقای خاص در فکر خرید مهاجم !!!
حالا کی هست طرف ؟؟/ !!! :n02:
خوردیم به اتلتیکو:n13:
نماینده چلسی در این مراسم هم پائولو فریرا بود
بازی رفت هم میهمان هستیم.
عجب بازی ای بشه :n06:
خوبیش اینه که کورتوا هم جلوی ما نمیتونه بازی کنه
به اتلیتکو خوردیم ... بهترین قرعه بود ... چون هم کورتواا نیستش و هم اینکه مورینیو راه شکست اتلتیکو رو خوب بلده .... فکر کنم بازی اول هم میهمانیم که این خودش یه مزیته ... :n16:
من دوست داشتم به اتلتیکو بخوریم اصولا چلسی با تیمهایی که فوتبال فیزیکی ارائه میدن بهتر کار میکنه
از طرفی کورتوا هم احتمالا نمیتونه جلو چلسی بازی کنه و مورینیو هم n بار اتلتیکو رو با رئال برده:n02:
اگر به رئال میخوردیم امثال رونالدو و کاسیاس مثل بازی پیش فصل انگیزه فینال جام جهانی را داشتند و کارمون سخت بود
بایرن هم قرعه خوبی نمیتونست باشه چون اونا هم جلو ما خیلی با انگیزه هستند
در کل قرعه خوبیه مخصوصا اینکه بازی اول در کالدرون برگزار میشه
یکبار هم در سال 2009 با اتلتیکو افتادیم که در استمفرد بریج 4 - 0 بردیم و در کالدرون 2-2 کردیم
خب بهترین قرعه نصیب چلسی شد و به اتلتیکو خورد. کورتوا هم که نمیتونه بازی کنه. بازی برگشت هم تو لندن هستش. امیدوارم چلسی بتونه از این مرحله هم بالا بیاد و تو فینال هم برنده بشه و قهرمان بشه. اصلا دوست ندارم بایرن قهرمان بشه. فقط امیدوارم تو بازیهای لیگ به جان تری و لمپارد و اتوئو و آزارد استراحت بده تا برای بازی جلوی اتلتیکو، کاملا آماده باشن چون احتمال قهرمانی لیگ دیگه خیلی کمه. حتی به پیتر چک هم استراحت بده یه بازی بد نیست.
از این لحظه تصمیم گرفتم تا آخر فصل دیگه از مورینیو انتقاد نکنم و امیدوارم تو CL هم قهرمان بشه چلسی، تو فینال هم چه به بایرن بخوره چه رئال، شکست دادن هر دو شون لذت بخشه.
کورتوا بازی میکنه ...
ببینید قرارداد این بازیکن کاملا مشخصه و خیلی خوشحال میشم من بعد از این این بازیهای رسانه ای رو وارد نکنیمنقل قول:
اول اینکه خبری که طرفداری گذاشته منبع نداره
دوم اینکه به فرض درست بودن قانون مورد نظر، چلسی کورتوا رو از این دو مسابقه محروم نکرده
قضیه مالیه و مطمئنا اگه اتلتیکو بخواد بدون پرداخت این مبلغ با کورتوا بازی کنه احتمالا کار به دادگاه کشیده میشه و در اونجا اتلتیک محروم و مجبور به پرداخت 3 یا 6 میلیون میشه
ولی نکته مهم اینه که بازی کردن این دروازه بان کاملا به تصمیم خود مسئولین اتلتیک مربوطه و این وسط چلسی هیچ نقشی در رابطه با اجازه دادن یا محروم کردن این بازیکن نداره
که بعدش مثل این خبر بیان بنویسن یوفا به خاطر همچین کاری چلسی رو حذف میکنه!!!
وراتی را یادتونه در بازی رفت به مورینیو میخندید قیافش بعد از شکست در لندن دیدن داره :n08:
طبق قوانین یوفا هیچ تیمی نمیتونه تیم دیگه رو مجبور به بازی دادن یا ندادن بازیکن خاصی بکنه در نتیجه کوتوآ میتونه جلو چلسی بازی کنه فقط این وسط ممکنه شرط مالی بین طرفین وجود داشته باشه.
برخلاف نظر دوستان من فك ميكنم بهترين قرعه واسه چلسي مادريد بود.اتلتي خيلي وحشيه!
به هر حال اگه به اتلتیکو نمیخوردیم به رئال یا بایرن میخوردیم و هر کدوم سختی خودشو داشت ! :n17:
به نظر من این بازی هم مثل بازی با پی اس جی 50-50 خواهد بود و هیچکدوم از تیمها از قبل خودشونو برنده نمیدونن
اینکه بازی برگشت رو میزبانیم خوبه ! جو ویسنته کالدرون در بازی اتلتیکو-بارسا وحشتناک بود ...
ولی دیگه حق اشتباه کردن مثه بازی رفت با PSG رو نداریم .. اتلتیکو دفاعش بسیار سازمان یافته تر عمل میکنه با اینکه شاید مهره های دفاعی خوب PSG رو نداشته باشه
بنظر من بدترين قرعه همين بود.مورينيو عليه سيمئونه.دو مربي نتيجه گرا و قفل كن بازي.
دو تیم فیزیکی بازی میکنن
خدا رحم کنه دست و پا شکسته نداشته باشیم
اگه تو بازی رفت گل بخوریم و بازی برگشت نیاز به گل داشته باشیم درست میشه مثل بازی اتلتیک بارسا که دفاع کاملا اتوبوسی رو جلومون قرار میدن
در کل به نظرم بهتر از بایرن و رئال بود قرئه گرچه رئال هم جلوی تیمای بزرگ امسال خوب نتیجه نگرفته
منم فکر میکنم بازی با رئال راحت تر بود برای چلسی. اتلتیکو دفاعش خیلی خوبه بر عکس رئال که داغونه دفاعش و اینکه مورینیو استاد بازی جلوی تیمهایی هستش که هجومی بازی میکنن و راحت میتونست رئال رو شکست بده و انتقام هم بگیره ازشون. یه نکته هم هستش و اون اینه که بین دو بازی رفت و برگشت، چلسی باید با لیورپول هم تو آنفیلد بازی کنه که شرایط رو خیلی سخت تر هم میکنه.
به نظر من کورتوا بازی میکنه
شرایط باشگاه اتلتیک رو نمیدونم ولی 6 میلیون یا حتی 3 میلیون برای بازی برگشت فکر نکنم واقعا از توانشون خارج باشه
این حاشیه سازی ها و یه جورایی مظلوم نمایی ها زیاد دور از انتظار نیست و فکر میکنم کورتوا بازی میکنه و از طرف دیگه هم باشگاه نهایت تلاشش رو میکنه که پول رو نده
در نهایت هم شاید مجور بشن پول رو بدن ولی چیزی که هست کورتوا بازی کرده
اتفاقا برای من بهترین بودنقل قول:
دقیقا به خاطر همین دلیل که معلوم بشه این دو تیم (مشخصا چلسی) مستحق این حجم انتقادات هست یا نه
چلسی به خاطر چند بازی بدنام شده ولی هیچ وقت بقیه بازیهاش در نظر گرفته نمیشه و همیشه به اون 3 بازی اشاره میشه اونم در حالی که چلسی در اون بازیها مجبور بود دفاعی بازی کنه و راه دیگه ای برای برد نداشت و دست بر قضا در 3 بازی 4 گل هم زد!
حالا که این دو تیم به هم خوردن مشخص میشه که واقعا دوست دارن اتوبوس بچینن و نتیجه مشابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستمون در تاپیک لیگ قهرمانان میشه یا نه، در مواقع لازم بهتره با یک دفاع مستحکم قدرت حمله تهاجمی ترین تیم های دنیا رو بسنجی!
البته واسه من به عنوان یه بیننده فوتبال مصاف این دو جالب هستش :n02:نقل قول:
يوفا: کورتوآ برابر چلسي ميتواند بازي کند
يوفا اعلام کرد دروازهبان بلژيکي چلسي که به صورت قرضي در آتلتيکو مادريد بازي مي کند، ميتواند برابر تيم سابق به ميدان برود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قرار داد کورتوآ با آتلتيکو آمده است اين بازيکن نميتواند در بازي برابر چلسي به ميدان برود مگر آنکه باشگاه اسپانيايي براي هر بازي 3 ميليون يورو به چلسي بپردازد.
يوفا با رد اين ادعا اعلام کرد اين اتحاديه قوانين خودش را دارد و کورتوآ مشکلي براي بازي کردن برابر چلسي نخواهد داشت.
متن بيانيه يوفا درباره وضعيت کورتوآ به شرح زير است:
"در قوانين ليگ قهرمانان اروپا و يوفا به صراحت آمده است که هيچ باشگاهي حق محروم کردن بازيکني را از بازي ندارد و اين عمل مغاير قوانين يوفا است. اگر بندي در قرارداد اين بازيکن وجود دارد اين بند براي يوفا غير قابل قبول و بي ارزش مي باشد و بازيکن مورد نظر توانايي بازي براي تيم خود را خواهد داشت."
هرگونه نقض قانون توسط تيمها باعث مجازات آن ها و حذف آن ها از رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا مي شود.
به گزارش ايسنا
با تاخیر عید همه دوستان مبارک :n02:
عجب بازی عجیب غریبی شده بازی با سوانسی، 18 تا شوت زدیم یه دونش آن تارگت بوده، خدا رو شکر همون یکی هم گل شد،دقیقه 68 بود داشتم نگران میشدم
بازی ای که میتونستیم دو رقمیشون کنیم رو با استرس و بدبختی 1-0 بردیم :|
سیتی هم باخت . حالا بازی لیورپول-چلسی دو هفته دیگه یه جورایی فینال لیگ خواهد بود
البته سیتی دو بازی عقب افتاده داره که اگه اونا رو ببره 76 امتیازی میشه و یک امتیاز بیشتر از چلسی میشه و یک امتیاز کمتر از لیورپول. چلسی باید همه بازیهاشو ببره و امیدوار باشه که سیتی حداقل یک بازی رو نبره و اصلی ترین بازی که میشه انتظار نبردن سیتی رو داشت، بازی با اورتون تو گودیسون پارک هستش وگرنه بقیه بازیهاش آسونه.
امروز هم دوباره دمبا با به کمک چلسی اومد و یک گل حساس دیگه زد، امیدوارم تا آخر فصل دیگه تورس بازی نکنه و اتوئو و دمبا با بازی کنن. فقط باید هفته دیگه جلوی ساندرلند، اشلی کول هم بازی کنه تا برای بازی با اتلتیکو، آماده بشه و آزپیلی هم دفاع راست بازی کنه چون ایوانویچ محرومه جلوی اتلتیکو.
تبریک بابت برد
چلسی . لیورپول 2 هفته ی آینده فینال لیگ برتر هست
امشب هم دمبا با گل خوبی زد . این ماتیچ واقعن مفید بازی میکنه
محمد صلاح هم خوب بود البته به قول مجری هم هنوز اعتماد بنفسش یکم کمه
تیم خیلی خوبی شده . کافیه با فصل پیش همین موقع مقایسه کنید
بنده هم امیدوارم فعلن تورس بازی نکنه . این سیستم 2 مهاجمی مورینیو داره خوب جواب میده باید بیشتر روش فکر کنه