منم این برد رو تبریک میگم..البته موفق به دیدن بازی نشدم.
به نظر من بعد از یک برد این همه امیدوار نشید و بعد از یک باخت هم ناامید نشید!
به امید برد های محکمتر و بازی قشنگتر..
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
Printable View
منم این برد رو تبریک میگم..البته موفق به دیدن بازی نشدم.
به نظر من بعد از یک برد این همه امیدوار نشید و بعد از یک باخت هم ناامید نشید!
به امید برد های محکمتر و بازی قشنگتر..
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
سلام.منم تبریک میگم.دوستان رونی هنوز مصدوم هست؟با بازگشت ستاره ها بازم تیم ضعف داره و باید در دفاع و هافبک بازیکن بگیریم.ترکیب الانمون برای تیم های درجه 2 لیگ خوبه و نتیجه میده اما بازم در مقابل سیتی و تیم های بالای جدول باید کارمون سخت باشه.فقط امیدوارم بتونیم سهمیه رو بگیریم.
خوشحالی سولسشر از استقبال هواداران منچستریونایتد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ستاره سابق باشگاه منچستر ، در جریان دیدار دیشب تیم های منچستر و کاردیف سیتی برای نخستین بار به عنوان مربی به ورزشگاه اولد ترفورد بازگشت.سایت گل – اوله گنار سولسشر از هواداران باشگاه منچستر به دلیل استقبال گرم از او در جریان بازی تیم های کاردیف و منچستر یونایتد تشکر کرد اما تاکید کرد که تمرکز او فعلا روی تیم کاردیف است.
ستاره سابق باشگاه منچستر ، در جریان دیدار دیشب تیم های منچستر و کاردیف سیتی برای نخستین بار به عنوان مربی به ورزشگاه اولد ترفورد بازگشت . قهرمان فینال لیگ قهرمانان سال 1999 شیاطین سرخ به گرمی مورد اسقبال هواداران یونایتد قرار گرفت .
" شما احساس احترام و افتخار می کنید وقتی حاضران از شما قدردانی می کنند اما من برای کاردیف کار می کنم. در حال حاضر شغل من این است."
سولسشر همچنین در ادامه در خصوص گل روبن فن پرسی در بازی دیشب نیز صحبت کرد و به خبرنگاران گفت : " گل فن پرسی یک گل زیبا بود.او سه بار به سمت دروازه ضربه زد .او یک گل زن است.تین چیزی بود که ما نیاز داشتیم. ما تلاشمان را کردیم اما نتوانستیم دلربا باشیم. "
" در ماه گذشته ما بازی های خارج از خانه برابر آرسنال ، منجستر سیتی و منچستر یونایتد داشتیم. شما می توانید ببینید که تیم چقدر پیشرفت داشته است. حالا زمان آن رسیده که امنتیاز بگیریم. "
" ما احتمالا هر 18 امتیاز بعدی را نیاز خواهیم داشت ما باید از بازی های خانگی امتیاز بگیریم. "
نقل قول:
رونی 28دقیقه بازی قبلی بازی کرد و به شرایط بازی برگشته امیدوارم فاز تهاجمیمون با برگشت فن پرسی و رونی و اضافه شدن ماتا به روزای خوبش برگرده.
_________
خبری فوری: میلان پیسنهاد رسمی برای نانی ارسال کرد!
والا من اینتر رو شنیده بودم... حتی تو فیس بوک فارسی اینتر خونده بودم که از قول دوستان نزدیک نانی گفته شده که ژانویه تو اینتره.نقل قول:
خبری فوری: میلان پیسنهاد رسمی برای نانی ارسال کرد!
البته من که طرفدار اینتر هستم دوست دارم نانی اگر قراره از یونایتد بره، به اینتر ملحق بشه... ولی کلا رفتن نانی خیلی ناراحت کنندس...:n27: امیدوارم بمونه
منم دوست ندارم نانی بره.ولی دیگه خیلی افت کرده.امیدوارم بره و برگرده به اوج.البته قرضی میره:n02:
هم اینتر و هم میلان برای نانی پیشنهاد دادند
البت مثل اینکه پیشنهاد میلان رو مسئولان باشگاه منچستر گفتند که چون دیر به ما رسیده فرصتی برای بررسی نداریم.
پیشنهاد اینتر رو نمیدونم در چه وضعی قرار داره.
و البته من دوست دارم که اگه بره بیاد میلان،چون سیستم جدید میلان کاملا براش عالیه
به نظر من نیمکت تیم اصلا نباید دست بخوره و نباید یک بازیکن هم از دست بدیم
همین نانی میتونه در مواقعی که روی تیم فشار هست یا محرومیتها و مصدومیتها سراغمون اومدن بهترین کمکها رو به تیم بکنه
وقتی بازیکن روی نیمکت باشه به بازیکنای اصلی هم فشار کمتری میاد
اره حسین جان اینتر هم پیشنهاد داده بود . قضیه دقیقا جوری بود که محمد جان توضیح دادن ، هر دو تیم پیشنهاد دادن.نقل قول:
اره علی جان نانی بهترین نیمکت نشینمون هست بعد فلاینیی ولی بقیه بازیکنای درجه دو تیم اگر بخوایم تیم رو بازسازی کنیم باید یواش یواش تیم رو ترک کنن تا جای خرید بازیکنای بهتر حالی بشه.نقل قول:
این رو فقط واسه اینکه تیم بهتری رو میخوایم نمیگم این رو میگم چون باید شرایط برای مویس فراهم بشه تا کلاس 92 خودش رو بسازه ، باید شرایط فراهم بشه تا مویس از این به بعد تغییرات و روش خودش رو اجرا کنه البته در راستای ساختار باشگاه.
ما یکی از بین المللی ترین و گسترده ترین سیستم های استعداد یابی و آکادمی جهان رو داریم ، باید شرایط برای استفاده فراهم بشه .در کنار 2-3 بازیکن خوب روی نیمکت ،بجای یه بازیکن 28-29 ساله بهتره یه بازیکن جوون 18-17 ساله رو نیمکت واسه کسب تجربه و استفاده از فرصت های پیش رو و تبدیل به یه بازیکن سطح بالا بشینه.
مثال ما مثه کسیه که داره تو رودخونه دنبال طلا، سنگ ریزه الک میکنه ،ما تا تیممون فیلتر کیفیتی مناسب نشه و الک نشه نمیشه بیش از این انتظار گیر کردن اون طلا دونه درشت ها رو توی توری مون داشته باشیم، اره بعضیا حیف میشن اما ما دنبال طلاییم! همین میشه که گاهی تیم بازیکنایی مثه بکام و گیگز و اسکولز و بقیه تربیت میکنه ولی گاهی هم کسایی مثه پوگبا و پیکه از دستمون رها میشن. اندرسونی که همه بهش امید داشتیم ولی اونی نشد که باید!
این هاست که چالش های پیش روی مویس هست وگرنه که این نتایج و دوران گذار که اسمش روشه.. میگذره .
چیچا قرضی رفت والنسیا :n27:
شاید امروز جلو بارسا هم بازی کنه
استرومن هم از الآن برا تابستون لینک شد! شایعه شم قشنگه بنظرم :n02:
این خبر درست نیستنقل قول:
چیچا قرضی رفت والنسیا:n27:
شاید امروز جلو بارسا هم بازی کنه
هرناندز از هفته پیش مدیر برنامه هاش تاکید کرد حداقل تا پایان فصل تو یونایتد می مونه
کلا نقل و انتقالات بدی نداشتیم هرچند شاید بهتر هم می شد ولی به هرحال تو ژانویه گرفتن بازیکن خیلی سخته
همین ماتا رو هم گرفتیم باید کلی خوشحال باشیم
توضیح مویس در مورد بازیکنان قرضی
دیوید مویس توضیح داده است که چرا تعداد زیادی از بازیکنان در روز جمعه آخرین روز نقل و انتقالات ژانویه باشگاه را به صورت قرضی ترک کرده اند.
۹ بازیکن جوانی که باشگاه را به صورت قرضی ترک کرده اند شامل : ویلفرد زاها (کاردیف سیتی) , فدریکو ماکدا , تام ثورپ و تایلر بلکت (همگی به بیرمنگام سیتی) و چارنی اکانگمنه و سم بیرنه (هر دو به کارلیسل یونایتد) می باشند.
مویس در مصاحبه با شبکه MUTV گفت : “ما می خواهیم آنها مقداری تجربه از فوتبال بزرگ سالان داشته باشند. آنها بازی های زیادی را برای تیم ذخیره انجام دادند ولی من امیدوارم که یکشنبه در مسابقات لیگ به آنها بازی برسد. خوشبختانه تعدادی از آنها فرصت شرکت در تمرین مسابقه را خواهند داشت.
“برای بخشی از پیشرفت آنها زمانی که در تیم جوانان بازی می کنند باید در قدم بعدی آنها را به تیم ذخیره ها فرستاد و اکنون شما می خواهید آنها را به تیم اصلی بیاورید. ولی این روزها فاصله میان تیم ذخیره ها و تیم اصلی زیاد است.
“در واقع برنامه ی بازی ها در این کشور برنامه خوبی نیست. تفاوت بین بازی های زیر ۲۱ ساله ها با بازی های لیگ برتر بسیار زیاد است و این بازیکنان دوست دارند بازی کنند و از شما می پرسند که: آیا ما می توانیم به صورت قرضی برویم ؟
این کار این شانس را به ما می دهد که عملکرد این بازیکنان را در مسابقات لیگ تماشا کنیم.
ما افرادی را داریم که بازی های آنها را می بینند و عملکرد آنها را به ما گزارش می کنند. این بخشی از پروسه پیشرفت آنهاست. اگر برنامه ی بازی ها متفاوت بود در این صورت ممکن بود ما اجازه ندهیم که آنها باشگاه را به صورت قرضی ترک کنند.
بنقل از کانون هواداران یونایتد
بله درسته، چیچاریتو پیشنهاد والنسیا رو رد کردنقل قول:
1 هیچ عقبیم که!!!!:n22::n22::n22::n22:
گل به خودی کریک! گل خیلی بدی خوردیم و بدشانسی پشت بدشانسی..اوانز و جونز هم مصدوم شدن...کریک رفته دفاع!!!
به امید بازی بهتر در نیمه دوم..
تاتنهام و اورتون هم دارن میبازن!
امسال عجیب بخت به ما پشت کرده...
تاریخ خبرو نگاه کنید ماله ماه آگوسته یعنی تابستوننقل قول:
بله درسته، چیچاریتو پیشنهاد والنسیا رو رد کرد
تو 7 دقیقه وقت اضافه که من دیدم (آنلاین از اینترنت) قشنگ میتونستیم 3-2 ببریم یا حداقل بازی رو 2-2 کنیم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امسال عجیب بخت به ما پشت کرده...
من اگه بفهمم این مویس چی توی یانگ و کلورلی و اسمالینگ دیده که فیکس بهشون بازی میده واقعا خوشحال میشم .
یانوزای 90 دقیقه روی نیمکته اونوقت یانگ 90 دقیقه بازی می کنه.
فن پرسی رو میکشه بیرون به جاش چیچاریتو رو میاره ...
آخه به کی بگم ؟
ایمان اوردم مشکل از مربی عزیز هست، والا........:n13:
در اینکه مویس در حد و اندازه های نشستن روی نیمکت پرافتخارترین تیم لیگ جزیره نیست که شکی نیست
این فصل که برای یونایتد تمام شد فقط تنها امیدمون به رقابت های چمپیونز لیگ هستش که سقفش با این سرمربی رسیدن به 8 تیم برتر اروپا هستش
منتظر میمونیم فصل بعد مویس اگه در منچستر موندنی شد تیم دلخواهش ببنده تا ببینیم با تیم دلخواهش چه گلی به سرش میزنه- اینقد تو این سالها با فرگی کبیر:n12:قهرمانی در لیگ برتر کسب کردیم که با یک سال افت تیم مشکل خاصی پیش نمیاد-
امیدوارم آخر فصل جام قهرمانی لیگ برتر به تیم های لندنی نرسه
گيگز: ماتا ميتواند اسطوره منچستر شود
هافبک کهنهکار منچستريونايتد بر اين باور است که بازيکن جديد اين تيم ميتواند به زودي به اسطوره باشگاه بدل شود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوان ماتا در پنجره نقل و انتقالهاي ژانويه با 37.1 ميليون پوند از چلسي راهي منچستريونايتد شد تا رکورد جديدي در تاريخ خريد بازيکن توسط شياطين سرخ به ثبت برسد.
رايان گيگز که از سال 1991 در منچستريونايتد حضور دارد و 959 بار هم با پيراهن اين تيم به ميدان رفته و در فصل جاري نيز به عنوان بازيکن - مربي مشغول به فعاليت است تاکيد کرده هافبک جديد و اسپانيايي اين تيم روزي به اسطوره باشگاه بدل خواهد شد.
گيگز در اين زمينه گفت: نميخواهم با اين حرفها روي ماتا فشار بياورم. او ميتواند روزي اسطوره باشگاه شود. توانايي اين کار را هم دارد. حضور در منچستريونايتد و همچنين بازي کردن براي تيم ملي فوتبال اسپانيا او را در شرايط خوبي قرار خواهد داد. اگر هر هفته به ميدان برود و نمايش خوبي هم داشته باشد، به زودي اين اتفاق خواهد افتاد.
گيگز در ادامه گفت: اسپانيا تيم قدرتمندي است. اگر بازيکني بتواند در اين تيم و منچستريونايتد بازي کند عالي خواهد بود. او ميتواند اين کار را انجام دهد و موفق بشود.
امروز ششم فوریه سالگرد حادثه ای تلخ :+
:n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ظاهرا باشگاههایی مثل اینتر به دنبال خرید ویدیچ بخاطر اتمام قراردادش هستند.
مذاکره برای پیوستن کروس به یونایتد هم ظاهرا نتیجه ای نداشته !
تو این فصل سخت، بدترین خبر جدایی کاپیتان در انتهای این فصله... داغون شدم..:n28:
ممنون کاپیتان:n12:... بابت همه زحماتت... هیچ وقت صحنه باشکوه قهرمانی شماره 19 که با غرور و افتخار جام رو بالای سر بردی یادم نمیره و البته فصل پیش.
ممنون کاپیتان به خاطر 8 سال زحماتت... به خاطر مصدومیت هایی که در این مسیر متحمل شدی... به خاطر روزایی که به داشتن بهترین مدافع جهان افتخار می کردیم ... به خاطر فینال فوق العاده مسکو
ویدیچ:در انگلستان در هیچ باشگاه دیگری به جز یونایتد بازی نخواهم کرد و در پایان فصل به باشگاهی خارجی می رم:n12:
امیدوارم هرجا می ره موفق باشه:n12:
شنیدم که تابستون اینتر جزء الویت هاش هست.نقل قول:
ویدیچ:در انگلستان در هیچ باشگاه دیگری به جز یونایتد بازی نخواهم کرد و در پایان فصل به باشگاهی خارجی می رم:n12:
خیلی حیف شد نمانیا ویدیچ و فردیناند یک زمانی بهترین خط دفاع اروپا بودند جدایی ویدیچ که قطعی شد فردیناند هم که تو خبرا بود که این فصل اخرین فصل حضورش در یونایتد هستش:n27:معلوم نیست فصل اینده چه بازیکنایی میخوان جایگزین این مدافعامون بشن:n29:
با این خبر هایی که اومده باید منتظر خرید های زیادی از باشگاه توی تابستون باشیم..حداقل 2 3 تا خرید خیلی خوب نیاز داریم..
احتمال رفتنش به اینتر هست ولی خب موفقیتی که اینجا به دست آورده رو هیچ وقت دیگه نمیتونه تکرار کنه. :n12:
به شدت ناراحت شدم:n30:چه کاپیتانی بود واسمون.....چه ضربات سری میزد...گلش به اینتر...گلش به چلسی.....تعصبش......
تیم جز سانتر کردن برنامه دیگه ای نداره باز از سرمربی محترم حمایت کنید و تا اخر فصل که هیچی اگر دسته پایین تر هم رفتیم
باز بیان بگین باید از سرمربی تیم حمایت کرد :n21:
از تلخی قضیه خندم گرفته!!:n19: کمپلت کلویوم!! حمله بودیم! من این همه سال که بازی یونایتد رو میبینم انگشت شمار بود بازی هایی که اینقدر تیم هجومی باشه! تا حالا ندیده بودم ویدیچ بشه پلی میکر!! ببین چقدر جلو اومده بود! این فصل شانس نداریم اصلا و ابدا. اوج بدشانسی بود این بازی. فولهام کلا سه موقعیت داشت دوتاش گل شد. ما با خلوار تا موقعیت به زور دو گل زدیم.:34: فن پرسی سوتی دربازه بان رو دو دقیقه قبل گل مساوی اونا تو مصاف تک به تک میزنه بیرون. بعد تو یه موقعیت نصفه نیمه اونا دقیقه 95 گل میزنن! موندم چجوریاس.:blink:
اگه 3 دقیقه آخر وقت اضافه که متاسفانه تیم قشنگ تو فاز بیخیالی و جو برد بود رو فاکتور بگیریم، حتی اگه امروز 2-0 میباختیم، هم کل تیم به نظرم عالی بودن:n12: و هیچ اشکالی بهشون وارد نیست. خداییش واقعا بدشانسیم.:n27:
+
داور هم که یه پنالتی مسلم موقعی که 1-0 عقب بودیم واسمون نگرفت./
دوست من، با تبمی که 10 نفر از 11 تاشون تو دفاعه، چجوری باس بازی کرد؟نقل قول:
وقتی مویز هرچی مهاجم و وینگر که داره رو میاره تو، یعنی میخواد این دفاع رو بشکنه و این کارم کرد! دقیقه 95 گل نمیخوردیم، شما این پست رو ارسال میکردی؟ دادا منصف باش :n16:
دوست عزیز کجای این بازی عالی بودیم چون همش حمله میکردیم ؟ تیم جز سانتر کردن برنامه دیگه ای داشت ؟ شما شک نکن
این بازی رکورد بیشترین سانتر در یک بازی در لیگ برتر داشت کجای این مساله برای شما جالبه که تاکتیک تیم فقط سانتر
کردن باشه و بدون برنامه و احساسی حمله کنیم
...................................
دوست من مگه هر تیمی 11 نفره دفاع کنه تنها راه حلش سانتر کردنه؟ شما شک نکن اگر تیم میبرد من همین حرف رو میزدم
شما قبول کن که سرمربی محترم ما هر بازی کارش همینه فقط برنامه تیم سانتر کردنه 90 % بازی های این فصل رو دیدم
از شما بعیده بازی های قبل هم تیم ها 11 نفره تو دفاع بودن ؟ چی بگم والا نظر شما اینه و محترم اما این راهی که ما در
پیش بردیم به جایی نمیرسیم
بازی رو کامل ندیدم و از دقیقه 70 تونستم ببینم !
واقعا به نظر من هم تیم خیلی خوب بازی کرد. فکر میکنم با اومدن ماتا و برگشتن و رونی و فن پرسی اوضاع بهتر شده.
فکر نمیکنم تیم و ترکیب هجومی تر از بازی امشب بشه بست ! از مهاجمان فقط ولبک تو زمین نبود !!!
بعد از گل دوم که زدیم ، تیم یه مقدار عقب کشید و توی یک بدشناسی . . .
فکر میکنم که این چندمین بازی باشه که تیم در دقایق پایانی داره گل میخوره و امتیاز از دست میده !
برای کسب سهمیه ، بازیهای ماه فوریه و مارچ فوق العاده برامون مهمه و حتی تک امتیازها هم موثرن. بخصوص روز چهارشنبه مقابل آرسنال.
دادا، تو فشردگی دفاعی مثلا توقع داری تیم چی کار کنه، پشت محوطه جریمه مثل بازی بارسا - اینتر پاسکاری کنن که وقت بگذره؟ یا تو اون تجمع دفاعی با یه پاس تو عمق یا پاس اشتباه، ضد حمله بدیم به تیم (که دیدیم یکی از ضد حمله هاشون رو نیمه اول). سانتر کردن حداقل چیزی داشت که دفاع منسجم فولهام رو به هم میریخت و همین هم شد. جفت گل ها از همین به هم ریختگی به دست اومد.نقل قول:
+ منچستر کم پاسکاری تو این بازی کرد که شما سانتر رو برای خودتون تابو کردید؟ یکی از روش های رسیدن به گل از روی ارسال ها و بازی مستقیمه. سوای این موضوع 593 پاس کوتاه 67 پاس بلند و البته 82 سانتر هم جزء همون آماره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.دیگه ایمان دارم مویس اصلا مربی نیست.یه مربی وقتی میبینه نمیتونه از طریق سانتر کردن گل برسه یه تاکتیک دیگه رو امتحان میکنه
بازی با المپیاکوس رو بشینید خوب ببینید چون امسال اخرین سال حضورمون توی لیگ قهرمانان هست
اشتباه از مویس نبود، اشتباه از کریک بود..مویس که نمیتونه بره تو بازی و جلوی ضربه ی سر بد ویدیج و اشتباه کریک بگذره؟
وقتی 11 نفره توی دفاع میچپن راهی به غیر از سانتر هم هست؟؟ دیدید که با همین سانتر ها و برگشت توپ به گل رسیدیم،تیم خوب بازی کرد ولی دفاع خیلی کار داره و ان شالله تابستون امسال با یک خونه تکونی درست میشه.
عجب بازی دراماتیکی...
وقتی گل رو خوردیم مطمئن بودم که یا باید تو همون 5 دقیقه بعد از گلشون به گل برسیم ، یا اینکه اونا انسجام دفاعی رو به دست خواهند آورد که شکستنش به این آسونی ها نیس... این متفاوت ترین فولامی بود که در این فصل دیده بودم باورم نمیشد این همون تیمیه که جلوی هال سیتی دیدم و 6 تا خورد!
تا دقیقه 78 حال عجیبی داشتم ، از نظر فنی این 60 دقیقه همون چیزی بود که همه دیدیم ولی از نظر احساسی هر دقیقه که به پایان بازی نزدیک میشدیم خود خوری عجیبی توی وحودم شدت میگرفت! گل رو که زدیم نفسی عمیق کشیدم که انگار این 60 دقیقه به زور زیر اب نگه ام داشته بودن ، و با اون کف های مرتبی که داشتم میزدم که تیم بازم به گل برسه...
گل دوم رو که زدیم بغضم نه با گریه بلکه با خنده ترکید انگار پنالتی اخرمون توی فینال 2008 رو گل کرده باشیم ..یه طعم موفقیت و بلاخره رسیدن به هدف داشتم... مویس مشت هاش گره کرده داشت فریاد میزد ، ساف داشت با خوشحالی با کناری هاش حرف میزد و همه هوادارای ورزشگاه خوشحال بودن.
راستش رو بخواین طعم اون خوشحالی رو گل دقیقه اخر هم ،اونقدر ها خراب نکرد! برام عجیب بود، باز چیزی رو که اون همه براش تلاش کردیم از دست دادیم ولی انگار مزه همون چند لحظه خوشحالی زیاد از بین نرفته بود.
شاید به خاطر این بود که محق این بودیم که به گل برسیم ولی به خاطر اشتباهتمون محق همون گل دقیقه اخر هم بودیم.اینی یه درس بزرگ بود واسه من یونایتد مویس که تا سوت پایان یه لحظه هم دست از تلاش بر ندارن.
تعویض های مویس از نظر من عالی بود ، از دقیقه 50 دقیقا همین تعویض ها رو به همین شکل توی ذهنم میگفتم که ای کاش مویس انجام بده و اتفاقا هر سه تا شو انجام داد. ای کاش که از همون اول ترکیب اولیه رو بهتر میچید . در کل در این بازی عملکرد خوبی داشت و ایرادی به مویس در این بازی زیاد وارد نیس به جز یه مورد که بعدا خواهم گفتم.
گل اول رو به نظرم مقصر اصلی فلچر بود ، یارگیری نامناسب و غیره فشرده باعث شد که بازیکنی که باید اون کنترل کنه راحت به پشت مدافعان بزنه و گل رو بزنه.
ویدیچ متاسفانه این فصل افت عجیبی داشته و خیلی صحنه ها عملکرد مناسبی نداشته ، این خبر چند روز پیش هم انگار روی بازیش تاثیر گذاشته یود . کمی هم اون رو شل گرفتنش در تعقیب و فشار روی بازیکن روی گل دوم مقصر میدونم.
دارن متاسفانه از جو فوتبال روز دنیا انگار خارج شده و این مصدومیت ها و دوریش ،انگار اون ذهنیت فوتبالیش رو از بین برده کمی. در واقع یه چیزی هست به نام ضمیر ناخوداگاه فعلی فرد که روی حرکات فوتبال بسیار تاثیر گذار هست که به نظرم فلچر در این مورد اسیب زیادی دیده .
تنها ایراد هایی که به مویس وارده دو مورد کوچیک هست:
1.به نظرم بین اون همه سانتر های پشت سر هم یانگ در اون 60 دقیقه ،بهتر بود برای غافل گیری و پخش شدن بهتر مدافعان حریف چندین بار هم از گوش به داخل محوطه جریمه زده و پاس های رو به عقب(به سمت پشت محوطه) داد تا با شوت زنی هم شانس گل زدن مون رو هم امتحان کرد.کاری که یانوزای و والنسیا خیلی خوب بلدن ، اتفاقا هر دو گلمون هم یه جورایی به همین شکل زده شد یعنی پاس زمینی یانوزای و شوت پشت محوطه کریک!
2. ایراد دوم که کمی مهم تره عدم توضیح مناسب تیم و بازیابی و مدیریت شرایط بازی بعد از رسیدن به گل برتری! ما نه زمان بازی رو مدیریت کردیم که نتیجه ایی که این هم براش سختی کشیدیم رو حفظ کنیم( صحنه کرنری که یانوزای اومده بود کنار ماتا که توپ رو همون جا نگه دارن ولی بعد پلن عوض شد رو به یاد بیارید) و نه ترکیبی رو که این همه به دلیل نیاز به گل تهاجمی کرده بودیم رو کمی متعادل تر تبدیل کنیم .
2.
دوست عزیز شما نکنه انتظار داری جلو تیم اخر جدول تیمی که به معنای واقعی تو بحرانه 200 تا پاس بدیم ؟ شما کاری به امار نداشته باش بازی رو کهنقل قول:
تماشا کردی تیم حریف پرس فقط تو محوطه خودشون میکردن و وسط زمین و تو نیمه خودمون بازیکن ها راحت تر میتونستن پاسکاری کنن تیم فولام
جلو منچستر سیتی . چلسی . ارسنال . لیورپول هم نمیاد با تعداد کم دفاع کنه بعد او تیم ها با سانتر کردن فقط جلو میرن ؟ اصلا بیخیال این بازی
شما بازی های قبل از این رو مگه ندیدین؟ یکم منصف باشیم بهتره تو بازی های قبلی هم برنامه ای جز سانتر نداشتیم و یک پیشنهاد میکنم گل های
سالهای گذشته اورتون دقیقا در دسترس هست سرمربی گرامی ما همون افکاری که تو تیم سابق داشته همین جا هم داره پیاده میکنه فکر نمیکنم
سخت باشه بازی های یونایتد امسال رو که دنبال کرده باشین به این موضوع پی میبرین خیلی جالب نیست ادم سعی کنه ضعف های تیم رو نبینه
وقتی تیم 90 % هم مالکیت داشته باشه 800 900 تا پاس هم بده اما بی برنامه باشه فایده ای نداره من نمیگم حتما سرمربی تیم عوض بشه
اما تاکتیک تیم باید عوض شه تاکید میکنم بحث من فقط این بازی نیست بازی های قبل هم به همین صورت بوده این بازی شدتش بیشتر شده
به هر حال این نظر منه و امیدوارم کسی دلگیر نشه من و خیلی ها دیگه هم از خدامونه تیم با ثبات باشه فرقی نمیکنه چه کسی سرمربی تیم باشه
ایمان جان به نظرم شاید فلچر مقصر اصلی نبوده باشه هرچند تقصیر داشت اما در درجه اول دوتا مدافع وسط نباید یه همچین فضایی بدن به حریف که حالا هافبک ما بخواد بیاد پوشش بدهنقل قول:
گل اول رو به نظرم مقصر اصلی فلچر بود ، یارگیری نامناسب و غیره فشرده باعث شد که بازیکنی که باید اون کنترل کنه راحت به پشت مدافعان بزنه و گل رو بزنه.
---------
یهو بازی رو شل کردیم و همین باعث شد گل مساوی رو بخوریم
با این وضعیت و فرمی که لیورپول داره شاید نتونیم سهمیه رو بگیریم که اگه اینجوری بشه امیدوارم همین 7 بمونیم چون شرکت در یورولیگ کاملا تلف کردن وقت هستش و می تونیم فصل دیگه تمرکزمون رو کامل بزاریم رو لیگ...
در مورد مویز هم خیالتون راحت باشه به احتمال بسیار زیاد تا اخر فصل بعد هیچ اتفاقی برای مویز نمیوفته
گل اولی که منچستر خورد بسیار قشنگ بود ! گل دومم از رو پاس تو عمق بود، این گل خوردنا از عمق فک کنم تعدادش تو این فصل از تعداد انگشتای دست و پا هم بیشتره !!!
چرا باید کریک و ویدیچ رو بگیم خوب بازی نکردن؟ چرا باید آدم بگه این دو نفر که جز ارکان اصلی دفاع تیم تو فصلای پیش بودن ( مخصوصا کریک تو فصل پیش ) جز مقصرای اصلی گل خوردن تیم َن ؟!!
این تفکر دفاعیِ تیم که خرابه !
ولی دیگه اینطور که معلومه باید فعلا به این جور بازی کردن منچستر عادت کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، این تیم با پر کردن بازیکنای ستاره هم درست نمیشه !
تیم نه بلده درست حمله کنه، نه درست دفاع کنه :| [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:|