با سلام می خواستم ببینم می شه تو گوشی W700 اس ام اس ها رو توی رم خارجی ذخیره کرد
ظرفیت رم داخلی پر شده و هر وقت اس ام اس جدید می اد باید یه اس ام اس رو پاک کنم تا بتونم اس ام اس جدید رو بخونم با Ercisson Suiteble می شه ؟؟؟؟
مرسی
Printable View
با سلام می خواستم ببینم می شه تو گوشی W700 اس ام اس ها رو توی رم خارجی ذخیره کرد
ظرفیت رم داخلی پر شده و هر وقت اس ام اس جدید می اد باید یه اس ام اس رو پاک کنم تا بتونم اس ام اس جدید رو بخونم با Ercisson Suiteble می شه ؟؟؟؟
مرسی
این که شما گذاشتی واسه K750 هستش مطمینی واسه W700 هم گار می کنه ؟؟نقل قول:
اصلا دقت نکردم چون عنوان تاپیک کلوپ K750 بود
اوه اوه چه سوتیییینقل قول:
ندیدمش ببخشید
حالا به نظر خودت کار می کنه یا نه ؟؟
پسوندشون چیه ؟ تازه اگه gif هم باشه فکر نمیکنم بشه اونها رو ارسال کرد.نقل قول:
والا باید ببینی CID گوشی چی هستنقل قول:
من اصلا حرف شما را تاييد نمي كنم چون ويروسها معمولا با پسوند exe هستن و موبايل هم exe نميشناسه تا نزاره فايلي ذخيره شه از اون گذشته كه k750 جاوا هستش ولي امكان اينكه ويروس نزاره تو كامپيوتر عكس نشون داده نشه هست ولي ويروس هيچ ربطي به گرفتن عكس يا نشون دادن عكس تو خود موبايل ندارهنقل قول:
كسي هست حرفه من را تاييد كنه؟:5:
night mode را روشن كن من قبلا هم چند پست بالا تر گفتم:19:نقل قول:
من یکبار جوابتو نوشتم ولی نمیدونم چرا حذف شد.نقل قول:
منم همین مشکل رو داشتم.با خاموش و روشن کردن هم حل نمیشد.یکبار گوشی رو مستر ریست کردم درست شد.یه چیز دیگه هم طبق تجربه ای که داشتم وقتی کارتون با دوربین تموم میشه اول با دکمه بازگشت از برنامه دوربین خارج بشین بعد درپوش لنز رو ببندید.چون احتمال داره دفعه بعد که وارد دوربین میشید عکس یا فیلمتونو Save نکنه و باید گوشی رو خاموش روشن کنید.
خيلي جالب بودنقل قول:
با سلام خدمت دوستان.
مهندسان k750 یکی نیست با این voice control کار کرده باشه که به ما هم بگه چی کار باید بکنیم.(36 تا منت هم ضمیمه این پست شد:31: ).
برو یک contact رو edit کن ، بعد توی تبی که میتونی عکس طرف رو بزاری اون پایینش گزینه voice command رو داره که یتونی برای هر شماره یه voice ذخیره کنی بعد save کن و بیا بیروننقل قول:
برای شماره گیری با voice باید دکمه کم یا زیاد صدا رو چند لحظه بگیری تا پنجره voice بیاد ، اسم رو بگو تا برات بگیردش (منظورم شمارش بود):5:
نه اقا...مموري ويروسي مي شه...اگه به يه سيستم الوده وصل بشه...خيلي ها مي گن جاوا ويروس مي گيره ...نمي گيره و فلان...اما من تجربه هامو مي گم نه حرف اين و اون....نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مموريم هم تروجان گرفته هم ويروس....
بگم فايل سيس رو سرعت مموريم تاثير گذاشت باورتون مي شه؟؟به دوستي هست...گوشيش مشكل داره....به شكل توماتيك ويروس هاشو رو گوشي هايي كه بلوتوث روشن داشته باشن مي فرسته....منم اوايل فكر نمي كردم مشكلي ايجاد كنه...يكي دو تا از اين ويروس هاي سيس امده بود تو other گوشيم...هي مي گفتم خدايا چرا سرعت مموريم اينقدر كم شده...تا يه روز وقتي پاك كردم...سرعت مثل قبل شد....اين حرف درباره ي ويروسي مثل new folder هم صادق هست و همه ي ويروس ها....اگه مموريتون الوده شد...نگيد جاوا ويروس نمي گيره ....اون يه بحث ديگه هست....مموريتون رو سريع با انتي ويروسي مثل كاسپر پاك كنيد
عزیزم من که نگفتم گوشی ویروس میگیره.گوشی ویروس نمیگیره.اون ویروسی که توی مموری گوشی هست جوری طراحی شده که ار ورود اطلاعات به مموری جلوگیری میکنه.من وقتی میخواستم به اون گوشی ها فایل بلوتوث کنم با اینکه مموری فضای کافی داشت ولی میگفت مموری پره ...نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مي شه از اين ويروسها چند تا واسه من بزاريد تا باورم شهنقل قول:
باورت ميشه الان 8 تا از اون فايلها رو مموريم تو other دارم من هر وقت تو خيابون بلوتثم بازه و هميشه با اسم هاي عجيب و غريب ميان ولي من yes مي زنم تا بياد اونها را cut كردم تو كامپيوتر سرعت اصلان فرق نكرد اگه كمي فكر كني مي توني بفهمي كه يه چيزي كه گوشي اصلا نميشناسه ولي به گوشيايه ديگه چون سرعتشون مياد پايين ميتونه سرعت اين گوشي رو هم بياره پايين :18:نقل قول:
اومدن سرعت گوش پايين به وسيله ي ي برنامه زمانه ممكنه كه خود گوشي اجازه ي دسترسي به فايل هاي سيستمي را بده كه دسترسي به اين فايلها زماني ممكنه كه اونم نه با برنامه ي موبايل با كامپيوتر و برنامه farmanager و خاموش كردن گوشي راستي وقتي كه دستت را مي زاري روي دكمهي c يعني به موبايل مي گي من راضيم كه كامپيوتر به فايلهاي سيستمي دسترسي داشته باشه ولي اگه تو نوكيا نگاه كني(سيستم عامل سيم باين ) فايلهاي سيستمي مثل دروازه به روي برنامه بازه
البته ببخشيد ها تا زماني كه سازنده گوشي سوني اريكسون نياد حرف شما را تاييد كنه من عمرا باور كنم كه سرعت مموريت با وجود فايلهاي سيس امده پايين :10:
navid_ice_heart_128 جان منم یه مدت همین مشکل رو داشتم و سرعت گوشیم کم شده بود.به نظر من علتش میتونه این باشه.وقتی فایل منیجر گوشی میخواد وارد یک فولدر بشه ابتدا کل فولدر رو چک می کنه و آیکونهای متناسب با هر فایل رو کنارش میذاره.مثلا برای فایلهای EXE یک آیکون لوزی میاد.فایلهایی که پسوندشون آشناست توسط گوشی شناخته میشند ولی فایلهای عجیب غریب یک مقدار وقت گوشی رو میگیرند که باعث میشه سرعت گوشی پایین بیاد .برای امتحان هم که شده شما هم 2-3 تا فایل EXE توی چندتا فولدر گوشیت بریز و نتیجه رو ببین.
با سلام خدمت دوستان.
من تو این تاپیک سرچ زدم ولی چیزه به درد بخوری پیدا نکردم. می خواستم بدونم فلش کردن یعنی چه و به چه دردی می خوره که اینقدر در موردش صحبت می شه؟
ممنون
فلش کردن یه جورایی به نصب ویندوز جدید روی موبایل شباهت داره.یعنی گوشیت از اول برنامه ریزی میشه و اینجوری یکسری مشکلات گوشیت حل میشه.برای فلش کردن همیشه سعی کن جدیدترین فریم وار رو روی گوشی فلش کنی.نقل قول:
آموزش فلش کردن رو لطف میکنید؟نقل قول:
فلش می شه بدون باکس هم انجام بشه...اما واقعا ریسک داره... و تبحر خاصی می خواد...به هر حال این نوع اموزش رو بخواهی تو انجمن بگرد هستنقل قول:
فلش با باکس هم که اموزشش رو تو این جور جاها نیست...حتی اموزشگاههای مثلا معتبر هم اموزش کار با باکس رو کامل نمی گن...می خواهی یاد بگیری باید تجربی یاد بگیری از کسی که این کاره هست....
باکسم خیلی گرونه..یه مارکشو خاطرم هست 200 تومن بود...فقط به درد کسی می خوره که کارشه
شما مطمئنی سرچ کردی دقیق؟فکر نکنم حتی فهرست تا÷یک مرجع نکات رو یه نگاهم نکردی شما..نقل قول:
به هر حال لینکش رو می گذارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخش دوست عزیز کمی دیر شد...در گیر دار بودم.....نقل قول:
اینم اموزش دوست خوبم مهدی...از مرجع نکات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این با خود شماست...من معمولا از خودم کمتر حرف می زنم...حرفهام از روی تجربست....من فقط چیزی که لمسش کردم و تجربه دارم و می گم...بقیش به خودت ربط داره که قبول کنی یا نه:13: ...در ضمن هر فایلی که ویروس نیست...خوب وقتی ویروس نیست معلومه که تاثیری نداره...اما اونی که گفتم...تمامیه فایلها ویروس بودن.مسئله ایی نیست..شما یه new folder وارد گوشیت کن...بعد همه چیز معلوم می شهنقل قول:
ممنون از مقاله ات و راهنمایی پست قبلینقل قول:
پس به این نتیجه رسیدیم که خودمون فلش نکنیم بلکه ببریم مغازه
حالا چند تا سوال :
1-از کجا بفهمیم که ورژن firmware گوشیمون چنده
2-جدیدترینورژن رو از کجا بفهمیم تا در مغازه که میریم به این مغازه دارهای اوشگول بگیم کدوم ورژن رو بریزند
3-از کجا میشه پیدا کرده که what is new in this version ؟
اگه واقعا اين طور باشه اين ميتونه دليل قانع كننده باشه پس به غير از فايل هاي sis فايل هاي ديگه مثل bat, doc, pdf , lnk ,و اونايي كه موبايل نميشناسه ميتونه سرعت گوشي را بياره پايين نه تنها exe,sis :27:نقل قول:
ممنون به خاطر اطلاعاتت:40:
مگه من چيز بدي گفتم كه ناراحت شدي ميتونه مشكل پست بالايي باشه :8: ولي اگه درست باشهنقل قول:
سلام
من يه مشكل دارم گوشي من k750 cid49 red هستش وقتي همه ي مراحل را طي مي كنم و اسكين واسه مديا پلير مي ريزم دقيقا با 6 بار ورود و خروج از مديا پلير كلا قيافه اش بر ميگرده به حالت اول و وقتي قيافش برگشت به اول وقتي موبايل را خاموش مي كنم بدون اينكه ارم سوني اريكسون بياد خاموش ميشه يعني با زدن دكمه يهو خاموش ميشه ولي اگه 6 بار به مديا پلير نرم و نرفته خاموش كنم معمولي خاموش ميشه يعني ارم سوني اريكسون مياد
از مصطفي خان و mrmostafa وبزرگان سايت مي خوام به من كمك كنيد
از اينجا مي توني firware گوشيتو با زدن اين دكمه ها بفهمينقل قول:
راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره
بعد برو تو قسمت service info بعد software info را كه زدي اولين چيز firwae گوشيته
حالا من يه سوال دارم از همينجا ميشه red,brown و cid گوشي را فهميد اخه بعضس چيز ها هستش كه معلوم نيست چيه:11:
سلام کسی بازی شطرنج برای K750 را داره؟
سلام بچه ها
من تازه عضو شدم خلاصه هوامو داشته باشین
یه برنامه می خوام واسه مخفی کردن فایلها یا فلدرها بیشترم عکسا تو گوشیم خیلیم حیاتیه ممنون
(رجیستر شده باشه تضمینیا)
بازم ممنون
پرواز به چشم افرادی که آن را نمی شناسند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی/g]
دوست عزیز اولا ورودت رو به بهترین انجمن دنیا تبریک میگم.نقل قول:
ثانیا اگر در کل انجمن یا تو همین تاپیک جستجو بکنی شاید نزدیک به 100 پست و تاپیک در این مورد خواهی دید و تماما به این نتیجه رسیدن که چنین چیزی در گوشیهای جاوا امکان پذیر نیست مگر اینکه کارخانه سازندش چنین چیزی براش بذاره که در گوشی k750 و سایر گوشیهای سونی اریکسون این امکان وجود نداره.
تنها راه استفاده از برنامه moby explorer هست که از طریق برنامه فقط میشه رو فایل پسورد گذاشت و فقط از طریق برنامه میشه پسوردش رو عوض کرد.
امکان مخفی کردن یا همون hidden در این برنامه وجود داره ولی متاسفانه در k750 جواب نمیده و باید به همین پسورد گذاری اکتفا کرد.
کار این برنامه اینطوریه که یه جورایی پسوند فایلها رو عوض میکنه که برای گوشی ناشناس باشه و نشه اجراش کرد.
نسخه 3 این برنامه موجوده ولی درست کرک نشده و مرتب سوال میپرسه. پیشنهاد من نسخه 2.1 این برنامه هست که ایرادات نسخه جدید رو نداره و با تنظیماتی که داره استفاده ازش رو خیلی راحت میکنه.
شما میتونید از این لینک دانلودش کنید در ضمن نحوه تنظیمش رو هم داخل فایل قرار دادم:
موفق باشید.کد:http://razel.persiangig.com/Mobile/FNTQ--mobyexplorer_v210.zip
دوست عزیز توی تاپیک های بازی پیداش میکنی ، بگرد !نقل قول:
فایل های سیس هیچ تاثیری در سرعت گوشی های جاوا ندارند.البته نه تنها در سرعت بلکه در هیچ چیزه دیگه ای تاثیر ندارند.چون این گونه فایل ها اصلا بوسیله ی گوشی شناخته نمیشن و برای جاوا تعریف نشدن ...نقل قول:
شرمنده من نود دارم روی کامپیوترم.از این ویروس ها توی سیستم من پیدا نمیشه ولی وقتی میره توی هر پوشه ای میشه هم اسم همون پوشه .نقل قول:
مثلا ویروس amin توی پوشه ی amin
ممنون ....نقل قول:
:19: سلام گوشيم مشكل بهم زده خفن با بلوتوث كليپ نمي گيرد :41:
يك خراب كاري ام كردم كه ديگه دوربينش كار نمي كنه ميگه درپوش لنزو بازكن در هر دو صورت :41:
:18: :18: :18: :18: :18: :18: كمممممممممممك
این که در لنز باز باشه و بگه در لنز رو باز کن مربوط میشه به یه زبونه که بر اثر تکون خوردن قاب (تکون شدید گوشی یا تعویض بد قاب) از کار افتاده و گاهی اوقات با چند ضربه (با چکش) به قسمت پشتی گوشی درست میشه و اگه نشد باید بدی یه تعمیر کار ماهر گوشی رو باز کنه ...
سلامنقل قول:
البته ببخشيد ها
اون كم تجربه ها انتيويروس نصب مي كنن
ويروس وقتي درست ميشه خودشو تو ريجستري به اينجا كپي مي كنه
hkey_current_user\software\microsoft\windows\curre ntversion\run
حالا انتي ويروستو پاك كن بعد چيز هايي كه اينجا هست حفظ كن اگه شك كردي كه كامپيوترت ويروس داره همه چيز را مثل اول در صورت لازم پاك كن
انتي ويروس تو شرايطي لازمه كه هيچ راهي نيست