هم نویزت و کیفیتت هر جفتشون خوبننقل قول:
Printable View
هم نویزت و کیفیتت هر جفتشون خوبننقل قول:
وضعیت مطلوبی داری.نقل قول:
سلام این ANNEX TYPEتوی مشخصات مودم چیه?
ANNEX TYPE: A/I/J/L/M
دوستان وضعیت من چطوره؟ از دیروز خطمون خرابه ! کسی زنگ میزنه تک میخوره قطع میشه از این طرفم میخوای زنگ بزنی هر شماره ای میگیری اشغال میزنه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای ما کلا بوق آزاد نداشتیم مثل اینکه داره مرکزا رو میفرستن رو هوانقل قول:
هم نویزت پایینه هم کیفتت خوبه
سلام
من تازه فهمیدم که خطی که دارم استفاده میکنم تماما از کنار سیم برف رد میشه کلا
یعنی یک سانت هم از سیم تلفن کنارش خالی نیست
کلا هر چی سیم تلفن هست موازی هست با سیم برق با فاصله نیم میلیمتر
تازه سر راه هم 3 تا کنتور برق هم هست
اما تو این چند سال وضعیت نتم با کسایی که اینترنتشون مثل من بوده و تو یک شهر بودیم فرقی نداشته و بعضی وقتا من بهتر هم بودم
این الان وضعیت منه
سرعت دانلودم تا 900 kb میره
پینگمم مثل بفیس
بهتره سیم کشیو جاشو عوض کنم یا نه ؟
این عدد هایی هم که گذاشتم همش در حال تغییر هست و کم و زیاد میشه
مرسی
سلام به همه :n01:
دوستان بتازگی 512 مخابرات تهران گرفتم، یه تحلیلی از وضعیت نت و خطم بهم میدین لطفا
ممنون :n06:
مسیر سیم رو تغییر بده یا اگه میتونی کلا عوضش کنی بهتره.تا الان که سیمت از کنار برق رد میشه وضعیت بحرانی نیستنقل قول:
کیفیت خطت خوبه نویزت یکم بالاستنقل قول:
مرسی ازت حسین عزیز :n12:نقل قول:
میتونی بهم بگی کدوم یک از اعداد من باید تغییر کنه تا خطم نویزش کمتر بشه و پایدارتر باشه :n01:
نویزت بالا هست نه در حد بهرانی پهنای باند خطت پایینه اگه بالا بود میتونستی پایین بیاری که نویزت هم پایین بیاد و کیفیت خوب بشه.البته بازم میگم اعدادت تو اون مقدار نیستن که مشکل ساز بشن برای من نویز رو 55 هست و هیچ کاری هم نمیشه کرد و کیفیتم هم رو 15نقل قول:
این میتونه برای فاصلت با مرز مخابراتی باشه البته چون تحهیزات مخابرات یکم در پیده همینجوریه شما با شرکت دیگه ای سرویس بگیری مثلا آسیاتک نویزت پایین میاد.چون من خودم تجربش کردم
مرسی از راهنمایی و توضیحات کاملت حسین عزیز :n01:نقل قول:
فقط یه مورد هم اینکه من پینگم از 4.2.2.4 زیر 220 نیست اصلا" :n03: حتی با روشن و خاموش کردن مودم و تعویض DNS هم فرقی نکرد لعنتی(الان حتی با مودم وایمکس ایرانسل از 4.2.2.4 پینگم زیر 150 هست چند وقته)
با توجه به اینکه گفتی وضعیت خط و نت 512 مخابراتم نسبتا" خوبه، علت این پینگ بالا چیه؟
ضمنا" همه دوستانی که نت مخابرات دارن هم همین پینگ من رو دارن آیا؟
مودمم هم DLINK 2730U مشکی است .
میگم نکنه از تنظیمات DNS و IP دستی که نصاب روز اول برام ست کرد باشه !!! چون طرف یه کم عاشق میزد :n15:
نظرتون چیه دوستان ؟
اصلا مخابرات یعنی تایم اوت و پینگ بالا من خودم مخابرات دارم همین مشکل رو دارم حتی تو سایت های داخلیه م همین پینگ بالا هست.نه همش تقصیر مخابرات مخصوصا الان که پهنا کم اورده اصلا نباید ازش سرویس گرفتنقل قول:
سلام
در مودم llinksys نویز رو کجا نوشته؟
تنظیمات این مودم دکمه خروج نداره؟
حداقل فاصله بین سیم تلفن و برق چقدر باید باشه ؟
سلام دوستان
من از پارس آنلاین سرویس می گیرم.
پارس اخیراً داره سرویس هاشو میبره روی 9 مگ ولی چون بعضی خطها نمیکشه مشکلاتی ایجاد میشه.
میخواستم وضعیت فعلی خط بنده را بینید و بگید خط من 9 مگ را میکشه یا نه؟
وضعیت فعلی :
سرویس 128
سرویس بروی 4 مگ بسته شده.ممنون از شما :n16:
بیشتر مودم ها همون صفحه اول نشون میدن منظورم وایلرسها بودن ولی باید به این قسمت بری یا اگه نبود تو تنظیما بگرد ببین چیزی شبیه این کلمات هست یا نهنقل قول:
Device Info
Statistics
ADSL
اگه میتونی مسیر سیم برق و تلفن رو تغییر بده اگه نمیتونی یا امکانش نیست 1متر بسته یا نیم هم بتونی تغییرش بدی بستهنقل قول:
خط شما خوبه مشکلی ایجا نمیکنه نویزت پایینه که با 9 مگ کردن یکم بالا میره که بازم طبعی میشه یعنی نرمال هستنقل قول:
نقل قول:
ممنون از شما
یه لینک جدا باید وارد میکردم.نقل قول:
حالا وضعیت ینجوریه:
--- DSL Information ---
DSL Driver Version: 3.4.4.10.0.1
DSL VPI/VCI: 0/35
DSL Status: Up
DSL Mode: AnnexM+ADSL2+
DSL Channel: 0
DSL Upstream Rate: 319 kbps
DSL Downstream Rate: 1144 kbps
Down up
DSL Noise Margin: 302 dB 445 dB
DSL Attenuation: 302 dB 160 dB
DSL Transmit Power: -407 dBm -435 dBm
واحدهاش چرا تفاوت داره؟
من قبلا با مودم asus 602 این وضعیت رو داشتم:
حالا همون خط و سرویس رو دارم و فقط جای کامپوتر کمی تغییر کرده اما اصلا از کنار برق هم رد نشده.چرا اینقدر متفاوت شده؟الان چجوریاست؟
سرویس یک مگ مخابرات دارم.خطم هم فیبره
اساتیداینونمیدونند چجوریه؟؟؟نقل قول:
به نظرمنقل قول:
وضعیت خوبی دارید
البته دوستان هم نظر میدن ببینیم وضعیت شما چه طوره
از نظر من خوبه
خط فیبره پس چرا نویزت نسبت به اوناییکه فیبر دارن بالاست؟نقل قول:
ولی کیفیتت خوبه .هر مودم برای خودش تعریف خاص خودش رو داره برای انکه واقعا بدونی که نویز و کیفیتت چقدره باید به شرکت زنگ بزنی اونا دقیق رو بهت میگن من کیفت خطم رو مودم 22 بود رو شرکت 26 نشون میداد.یا با مودم سیسکو نمیدونم اسمش رو دقیق گفتم یا نه نویزم از 52 رو 30 اوم کیفتم هم رفتاز 15 رفت رو 20
ممنون.نقل قول:
برای فیبر معمولا چقدر هست؟
البته سیم تلفن از پریز به اسپلیتر و تلفن میرسه و بعد به کامپیوتر.حدودا 15 متر کابل کشی کردم.تاثیری نداره؟فیبر هم فقط از کافو تا درب منزل هست و باقی مسیر همون مسی هست.
نویز رو از روی نسبت سیگنال و نویز یعنی SNR می سنجند یا از روی تضعیف یعنی Attenuation ؟
نقل قول:
Down up
DSL Noise Margin: 302 dB 445 dB
DSL Attenuation: 302 dB 160 dB
DSL Transmit Power: -407 dBm -435 dBm
نویز ت حداقل باید 10 اگر خیلی بشه 15 که برای کسیانیکه فیبر دارن 15 هم نیست اون کابل هم مشکل نداره.اون کامل تو پست اول نوشته شدهنقل قول:
ولی نپران نباش خطت خوبه
دوستان کابل تلفن چه مارکی خوبه که نویز نداشته باشه ؟ من الان یه سیم خریدم اما نویز خیلی شدید شد
انگار هر چی جدید تر میاد بدتر میشه
تنها سیمی که من امتحان کردم ونویز کم شد سیم افشان یا همون سیم برق که رنگش سفیده هست.نقل قول:
سلام دوستان
وضعیت خطم چطوره ؟
2 مگ طلایی صبانت دارم سرعت دانلودم شبا 50 هست
فکر نمی کنم از من داغونتر کسی باشه :n03:
اگه مشکل خطم هست ی راهنمایی کامل کنید تا کیفیت خطم عالی بشه
چرا هست خط من داغونتره.نقل قول:
نویزت بالاست و کیفیتت هم متوسطه ببین اینکه سرعتت 50 هست ربطی به خطت نداره که بگی خطت نمیکشه الان با همین خط 4 مگ ببیند میکشه اینک میتونه به خاطر فاصله با مرکز باشه حالا از دمدر تست کن ببین اوضاع چطوره.درضمن اینا خطت رو به سرعت 50 محدود کردن
علاوه بر صحبت های دوستمون اینم من اضافه کنم که چرا شما مد مودمتو روی g.dmt گذاشتی ؟ بزار روی adsl2+ بعد یه اسکرین شات بزار اینجانقل قول:
از دم در هم حتما تست کن خبر بده
داداش من 3 ماه پیگیری کردم از همه جا هم شکایت کردم وفهمیدم که برای فاصلمون روی هرکدوم که فکرشو بکنی تست کردم .هر فکر هم در رابطه با رفع نویز تعویض سیم و تنظیمات و شرکت همه کار رو کردم و فهمیدم که چه خط هایی با چه تنظیماتی خوب میشننقل قول:
تو تنظیمات مودم همه مود ها تیک خوردهنقل قول:
وقتی تیک g,dmt رو بر میدارم و سیو می کنم کلا دیگه مودم لینک نداره
تیکشو روی adsl2/adsl2+ گذاشتی؟ سیو کردی مودمتو روشن خاموش کننقل قول:
حالا چه خط هایی با چه تنظیماتی خوب میشن؟نقل قول:
شرکت های آسیاتک باید تنظیمات رو بیاری روی همون که گفتی ولی برای مخابرات ADSL جواب میده شانل هم که سیستمش مثل مخابرات هست یعنی زاکسل هست همین تنظیمات اجرا میشه روش.ولی بعضی خط ها این کار رو بکنی چون پهنای باند بالا میره نویزشون اگه بالا باشه براشون ضرر چون ممکنه نویزشون به خاطر فاصله زیاد باشهنقل قول:
داداش تیک این دوتا فعال هستنقل قول:
من فقط تیک g,dmt رو برمیدارم لینک می ره
سلام
دوستان من سرویس 512 محدود 4گیگ مخابرات دارم از آبادان
سرویس قبلیم 256 نامحدود بود خیلی کم قطعی داشت
از وقتی اینو گرفتم تو 1ساعت حدود 50بار قطعی دارم ! زنگم زدم میگه مشکل از خطتونه ! آخه اگه مشکل از خطمه چرا سرویس قبلیم مشکل نداشت !؟!؟؟!!؟؟!؟ آخه $#@$@$@# ؟!؟!؟
یعنی دیوونه شدم ! یه 1100 زدم نو دیوار از بس اعصابم خورد شد !
حالا عکس گرفتم از مشخصات نتم - شما میدونید مشکل از کجاست !؟؟!
خط شما شدیدا نویز داره و دلیلش می تونه از سیم تلفن باشه
می تونید مودم رو ببرید تو حیاط از جایی که خط میاد داخل از اونجا مستقیم بزنید به مودم - صد درصد نویزتون بر طرف میشه سرعت هم بالاتر میره قطعی هم ندارید
باید سیم خوب بگیری - منم مشکل شما رو داشتم
نقل قول:
آقا دمت گرم میخواستم مطمئا شم که مشکل از خطمه که شدم !
:n03:
دم در رفتی تست کردی؟نقل قول:
خیلی فرق داره.اگه دم در تست کنی خطت خوب باشه که از سیمه اگه هم که جواب نگرفتی که باید از مخابرات پیگیر بشی که اینم خوب معلومه که جواب نمیگیری کلا تجهیزات مخابرات چینی همینجوری کیفیت خط رو پایین میاره من خودم امتحان کردم.برو از یه شرکت دیگه ما هم که الان موندیم مخابرات به خاطره اینکه قیمتش پایینه و شبانش سرعتش بالاست.
فاصلت با مرکز زیاده؟
خطت قدیمیه یا جدید؟
وقتی ایران 10 سال پیش دستگاه MDF رو از افغانستان که اونا هم دست دوم خریدن از یه کشور دیگه میخره چه انتظاری از کیفت خط داری.همین که خطت بوق آزاد داره برو خدا رو شکر کن:n02:
آقا چطوری بزنم به سیم دمه در !؟نقل قول:
تو باکس 1000000تا سیم هست ! :D
جدیده !
1دکل مخابراتی 10قدمی خونمونه ! :D
Downstream Upstream SNR Margin :10.5 24.0 db Line Attenuation :24.5 14.5 db Data Rate :9216 512 kbps Max Rate :11424 1200 kbps CRC :245 0
سلام خدمت همه آقا خط ما خوبه ظاهره اما این crc چیه 245 چند روز پیش تا 11 هزار هم رفته بود :n13:
من 2 مگ پارس دارم خطم رو 9 مگ بسته شده سرعت بیشتر از 300 تا نمیده میتونه از این crc باشه؟