اتفاقا خودمم تو فکرش هستم .صفحه بزرگ خیلی دوست دارم طوری ک تو فکر گلکسی مگا هم بودم.نوت 3 اگه بیاد حتما میخرمشنقل قول:
Printable View
اتفاقا خودمم تو فکرش هستم .صفحه بزرگ خیلی دوست دارم طوری ک تو فکر گلکسی مگا هم بودم.نوت 3 اگه بیاد حتما میخرمشنقل قول:
سلام:n18::n18::n18:
گوشیه من گلکسی اس4 هست و هروقت دیتای بازی هارو میخوام بریزم تو فایل obb در مسیر android/obb ارورThe device has either stopped responding or has been disconnected رو میده
جاهای دیگه میتونم بریزم فقط توی این فایل نمیشه
حذف هم نمیشه
این مشکل رو خیلیا دارن لطفا کمک کنید ...
اول از پی سی کپی کن رو مموری یا جای دیگه گوشی.بعد با خود گوشی با فایل منیجر کپی کن تو فولدر Obbنقل قول:
من اینکارو کردم بازم ارور میداد. گوشی رو روت کردم با برنامه rom tool box کپی کردم.حل شد.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
از دیروز رام MG7 نصب کردم همه چی عالیه
دوستان جدیداً Google Now در گوشیم لال شده!! قبلاً حرف میزد (مثلاً وقتی میپرسیدم who is the president of the united states درست جواب میداد Barack Obama is the president of the united states) اما جدیداً فقط سرج میکنه (حرف نمیزنه!:n03:) کسی میدونه مشکل از کجاست؟ توی تنظیمات Voice Search رفتم زبان روی english (US) هست و آفلاین این زبان رو هم دانلود کردم اما فرقی نکرد؟! :n01:
دوستان کسی قیمت بازار تهرانو داره؟ در حال حاضر قیمتش چنده؟
من گوشیم وسط اکثر بازی ها بعد یه مدتی میپره بیرون وقتی وضعیت cpu رو میبینم وقتی یه دفعه به حداکثر میرسه هنگ میکنه و میپره بیرون کسی همچین مشکلی نداشته؟
نخیر.رام رو چنج بدید یحتمل درست میشه
کسی نیست این مووشکل ما رو راه حلشو بدونه؟! من اینجا مووشکل دارم :n02:نقل قول:
تو تنظیمات گوگل ناو . قسمت voice
Speech output رو بزار روی Always
احتمالا درست میشه
این کار رو هم کردم ولی جواب نداد... این مشکل رو در فروم XDA-developers هم مطرح کرده بودن اونجا هم کسی نتونسته بود مشکلش حل بشه (شایدم من متوجه نشدم:n02:).نقل قول:
رام آزاد تو این گوشی چقدره؟؟؟؟
تو این گوشی یا ورژن مینی اون ؟ شما نمیخواستید s4 mini بگیرید؟ :Dنقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta
چرا ولی خوب یکی از دوستام میخواد s4 بخره.
مینی رو تست کردم حدودا 700 مگ خالی داره البته در زمانی که هیچی روش نصب نباشه! ولی در حالت نرمال فک کنم 400 500 مگ خالی میمونه
من خودم میخوام مینی دو سیم بگیرم ولی امروز رفتم قیمت کردم با گارانتی ماکروتل زده بود 1.409 تومن!
به نظرم گرونه واسه این گوشی نسبت به قیمت مدل های دیگه!!!!
بله کمی گرونه اما توی دوسیمکارتهها بهترین است. البته اگر گوشی دوسیمکارته نخواید صد در صد LG Nexus 4 بهتره. البته همین گوشی دوسیمکارته بدون گارانتی 1.300 هست، فقط بدونید گارانتی در ایران بیکاربرده! هیچ چیزی شامل نمیشه!! :n02: فقط پول اضافی دادنه. واسه هر گوشی خواستید بخرید توصیه میکنم بدون گارانتی و از جای مطمئن باشد. در زمینه RAM گوشی S4 اصلی حدود 750 تا 800 مگ در حالت اولیه و بعد از نصب نرم افزارها بله همون حدود 500 مگ معمولاً خالیه. دلیل اشغال زیاد RAM رابط کاربری سنگین TouchWiz سامسونگ و امکانات نرم افزاری مثل S Voice، Smart Stay, Smart Pause, Smart Scroll و ... هست کلاً سامسونگ در گوشیهای مدل 2013 خودش در نرم افزار کولاک کرده! اگر بعضی از این قابلیت ها رو غیر فعال کنید باز RAM آزادتر میشه. البته به نظر من 500 مگ RAM خالی همچین کم نیست! الآن گرافیکیترین بازیهای اندروید (بازیهای HD) فوقش 300 مگ RAM اشغال کنند. پس 500 مگ آزاد کاملاً کافیه. البته در گوشی S4 Mini با توجه به امکانات نرم افزاری کمتر متناسب با اون و با توجه به اینکه 1.5 گیگ هست طبق گفته شما 700 مگ خالی هست، البته من چک نکردم ولی حرف شما برای ما سنده!. :n01:نقل قول:
فرستنده مادون قرمز واسه کنترل از راه دور که روی گوشیتون دارید چطوره؟ کارکرد خوبی داره؟
آقا من با نرم افزار AnTuTu Benchmark سخت افزارای گوشیمو تست کردم سی پی یو شو زده quad core! قضیه چیه؟ مگه دو تا 4هسته ای نیست؟ آخه تعداد هسته هاشو هم زده 4!
عالیه دوست عزیز حرف نداره:n01:نقل قول:
مصرف باتری این گوشی خوبه ؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
ممنون.نقل قول:
میشه بگید رو چه وسیله و مدل هایی تست کردید؟ روی همه وسیله ها کار میکنه؟ آیا باید برای هر مدل دستگاهی تنظیماتی روی گوشی انجام داد یا فایل مخصوصی رو دانلود کرد؟
خب لابد همون 4 تا هسته ی فعال رو نشون داده نه 4 هسته ی غیر فعال رونقل قول:
آره خودمم همین فکرومیکنم. به بقیه دوستان هم پیشنهاد میدم درمورد fake یا اصل بودن گوشیشون یه جستجویی بکنن جالبه.تو youtube سرچ کنین چیزای جالبی پیدا میکنین.همین قضیه quad core منو مجبور کرد این کارو بکنم.چیزی که فهمیدم این بود که 2تا مدل fake وجود داره که یکیش اندازه ی سنسوراش و رنگ چراغ ledش با اصلی فرق داره،یکیش هم که quad coreه صفحه ش 4.5 اینچیه.دوستان جدی بگیرین!نقل قول:
مدل i9505 عالی هست مصرفش و i9500 هم خوبه اگه باتری و بهینه بودن پردازنده واست مهمه باید i9505 بگیری.نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta
تی وی های led و lcd مارک سامی و الجی اسپیلیت سام سونگ و...نقل قول:
در مورد دانلود هم درسته باید به اینترنت کانکت باشی یه فایل بسیار کم دانلود میکنه
یک حالی میده میری جمهوری گوشی کنار دستته همه چیو خاموش میکنی: ))))))
دوستان من قبلا از samsung link خیلی استفاده میکردم. این برنامه بهتربن راه براب دسترسی به فایل های pc و بالعکس هست.
ولی از وقتی برنامه رو گوشی و pc آپدبت کردم کار نمیکنه.توی pc با برنامه یوزر و پسوورد میزنم و وارد یه صفحه ی license میشه ولی لاگین نمیشه. الان فقط میشه مثل allshare فیلما رو روب tv پخش کنم. ولی نمیشه به فایلای pc دسترسی پیدا کنم.تو صفحه registered devices دیگه pc اکتیو نیست.همه اینا بعد از اپدیت اتفاق افتاد.
لطفا منو راهنمایی کنید.ممنون
برا من ک اصن آپدیت نمیکنه! کلا سرویسای سامسونگ قطع شدن با فیل تر شکنم جواب نمیده
===
پ.ن: یعنی توانایی جذب چربی در پشت اس4 از مایع ظرفشویی پریل هم بیشتره :|
میشه آپدیت کنی اگه هم ای پی تغییر کنه (با فندق شکن) هم اپراتور (با market enabler)
دوستان با روت کردن اطلاعات پاک نمیشه؟ بعد بهترین طریقه ی روت s4 با چه برنامه ای و بهترین رام چیه؟
هیچی پاک نمیشه ! کرنل روت رو متناسب با بیس رام پیدا میکنی و از طریق برنامه ی ODIN روت میکنی ، و بهترین رام رامه رسمی آخرین نسخه ی ایران یا Nordic contriesنقل قول:
بهترین رام از نظر من تایلند MG7 هست. بهترین مصرف+ کم باگ ترینه.
فقط مودمش از ایران قدیمی تره و همراه رام باید مودمش هم فلش بشه
مشکلی با گوگل پلی نیستنقل قول:
این سامسونگ اپز برا ما ادم شده !
به صورت کاستوم دانلود کردم نصب کردم
دوستان من گوشی رو روت کردم بعد رام ایران رو هم ریختم بعد وقتی تماس میگیرم میگه شماره ثبت نشده تو شبکه اصلا کسی هم نمیشه زنگ بزنه خواهشا راهنمایی کنید
سیم کارت آنتن داره ؟نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام
با راهنمایی دوستان میخام تا چند روز دیگه این گوشی رو بخرم
ولی تصمیم دارم 4 هسته ایش رو بگیرم به دلیل کمتر داغ کردن
واینکه به نظرم 4 هسته ای هم پردازشش بالاست و زیاد مهم نیست که 8 هسته باشه چون کار خیلی سنگین باهاش انجام نمیدم
به نظر شما این فکر بهتره ؟ چون داغ کردن برای من خیلی حالگیریه و اینکه شاید مصرفش هم بیشتر باشه
و اینکه میخام 32 گیگش رو بگیرم ، چون تا حالا گوشی حرفه ای نداشتم به نظر شما اگر 32 گیگش پیدا نشد 16 گیگ هم خوبه ؟ برای نصب نرم افزار کم نمیاره ؟
و خودمم یک 64 برای فیلم و عکس و غیره بندازم ، 16 کافیه به نظر شما ؟ زیاد حرفه ای گری باهاش نمیکنم :n09:
در ضمن به نظر شما روت کردن این گوشی حرفه ای لازمه ؟ چون الان خوندم شما نوشتید که گوشی رو روت کردید . مگه میخاید باهاش چی کار کنید ؟
ببخشید کمی سوادمون کمه :n02:
درود پیمان خاننقل قول:
من خودم مدل 8 رو دارم ولی تا زمانی که سامسونگ یک آپدیت مشت و سورس رو ارائه نده ،پیشنهادم همون نسخه 4 هسته ای هست. چون بهتر و بهینه تره
اگر گیمر هستی 32 گیگ بگیر. و میخوای گیم اچ دی دانلود کنی و ازین کارا
اگر نه 16بگیر و به قول خودت 64بهش اضافه کن
من روت کردم برای استفاده بعضی از نرم افزار ها و همینطور نصب چند تا کاستوم رام.
به نظر من نیاز خاصی بهش پیدا نمیکنید
بله انتن دارهنقل قول:
لطفا یکی جواب بده شما که گفتید روت کردن هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه خواهش میکنم یکی جواب بده گوشی من شبکه irmci را نمیشناسه وبه گوشی که زنگ میزنم هیچ عکس العملی نمیده و خود گوشی هم شماره گیری نمیکنه من روت کردم و رام ایران را ریختم اینجوری شد بردم مغازه میگه باید بره گارانتی و چون روت شده گارانتی قبول نمیکنه لطفا جواب بدید
شما باید مودم رام ایران رو دانلود کنید و فلش بزنید.
مشکلی نیست. شما همینطوری یک رام با مودم بالاتر رو به رام با مودم پایین تر فلش زدی. برا همین این مشکل پیش اومده