اخرین آپدیت انرژی منیجمنت رو از سایت لنوو بگیر نسب کن یه جورایی باطری رو ریست میکنه ببین تغییری ایجاد نمیشهنقل قول:
Printable View
اخرین آپدیت انرژی منیجمنت رو از سایت لنوو بگیر نسب کن یه جورایی باطری رو ریست میکنه ببین تغییری ایجاد نمیشهنقل قول:
در حالت power saver برای من با وای فای روشن و وبگردی سبک و همزمان پخش فیلم دستگاه 2 ساعت و بیست دقیقه کار کرد
نقل قول:
i5 یا i7
شما هم وقتی 10% شارژ داری (حدود 17-18 دقیقه) مونده
خاموش میشه؟
i7نقل قول:
بله خاموش میشود
لپ تاپ من با ویندوز 8 بدون کار کردن باهاش 1 ساعت و 20 کار می کرد. بردم گارنتی گفتن باتریش خرابه.نقل قول:
به نظرم باتری را عوض نکردن
با ویندوز 7 هم باز زیر 2 ساعت کار می کنه :-(
کسی می دونه قطعات این لپ تاپ را از کجا میشه تامین کرد. مثلا خودمون بخوایم باتری بخریم از غیر از گارنتی چه کار باید کرد؟
شما در حالت power saver امتحان کنیدنقل قول:
اگر درست نشده از شرکت هماهنگ به 124 شکایت کنید اما قبلش به آنها اطلاع دهید تا بدانند که به درد سر می افتند .
بکبار یکی از این شرکتهای گارانتی را تعزیرات بدجوری نقره داغ کرد (با شکایت دوسنم که شرکت کامپیوتری داشت و راهنمایی من) طوری که مجبور به دادن لپ تاپ نو و مدل بالاتری شدند.
دوستان عزیز یه راهنمایی کامل در مورد enery management می خواستم وقتی من باتری را optimum بذاریم یا روی maximum و توضیحات دیگر در صرفه جویی و بهینه کردن باطری ممنون میشم پاسخ بدهید.
دوستاني كه تازه لپ تاپ رو خريدن و سري جديد هست كه وارد ايران شده لطفا روي جعبه رو ببينن و بگن ريليز ديت رو تاريخ چندم رو زده!؟
Z500 در نگاه اول بسیار زیباست و در نگاه دوم! کانفیگ بسیار خوب..نقل قول:
ولی در نگاه سوم! ( صفحه نمایش ) مایوس کننده و در نگاه چهارم! ( باتری ) نا امید کننده و فاجعه هستش!
حالا صفحه نمایش رو یه جای دلتون بزارید ولی باتری اگه حداقل جداشدنی هم بود، می رفتید بازار یکی دیگه می خریدید بلکه....
:n15:
دوستان اگه باتری full charge باشه و کلا با برق شهری کار کنیم تاثیری روی باتری داره؟
حالا هفته ای یکی دو بار هم با باتری کار کنیم که تا کامل خالی بشه
من که تجربشو ندارم ولی بطور کلی با توجه به تجربه اساتید، نتیجه این شد ( البته برای لپتاپ های باطری جداشونده! ) :نقل قول:
حداقل هفته ایی یکبار باطری فول شارژ و سپس فول خالی! ( استفاده نمائیم ) و بگذاریمش کناری! تا هته بعد... :n06:
دوشتان شما هم با two finger tap مشكل داريد ؟
كسي هست حلش كرده باشه راهنمايي كنه ؟
آقا يه جا پيدا كردم core i7 سفيد بك لايت دار داره!
منتهي نمي دونم واقعا داره يا نه!يكي تماس بگيره ببين وافعا لپ تاپ هاشون بك لايت داره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جه مشکلی دارید؟نقل قول:
سلام
قصد خرید z500 رو دارم به نظر شما لبتاب خوبیه؟؟؟
باتریش برای گیم و یا اینترنت چقدر دوام میاره؟؟؟
:n13:
نقل قول:
یعنی اصلا رو باطریش حساب نکن! :n06:
سلام به تمام دوستان و افرادی که دارن تحقیق میکنن تا ببینن Z500 بخرن یا نه من میخوام تجربه ۱ هفته ایم رو بگم
من از همه چیزش فعلا راضی هستم
راستش همکارام Fujitsu و DELL دارن با باطری 6سلول که اندازه همین باطری جواب میده باطری z500 از یه باطری 4 سلولی واقعا فراتر هستش
نمایشگر هم به اندازه خودش کیفیت داره (من با رنگ مشکیش مشکل داشتم از تنظیمات گرافیک اینتل حل شد ) و الان حسابی ازش راضی هستم
دوستان عزیز من تو چند تا سایتهای فروشگاهی خارجی سرچ زدم با این کانفیگ Z500-A اپل حدود 17میلیون تومان بود (یکمی بالا پایین) پس نمایشگر در حد خودش هست.
اگه قدرت سرعت و ریبایی ،صدا .... براتون مهم نیست و میخواین که فقط کیفیت نمایشگر بالا باشه و باطری 1-2 ساعت بیشتر جواب بده یه سونی بخرید تا خیالتون راحت باشه
اما دیگه خبری از این کانفیگ قوی نیست
از تمام اساتید و مهندسین گرامی این تاپیک پوزش میخوام من این پست رو صرفاً جهت آگاهی بعضی از دوستان گذاشتم:n26:
نقل قول:
ببخشيد لپ تاپ شما سفيد رنگ هستش!؟
بك لايت داره آيا!؟مال شما core i7 هستش؟
شکلاتی بکلایت دار i7نقل قول:
سلام.نقل قول:
برا اینکه جای دست نمونه رو لپتاپ کدوم رنگ بهتره ؟رنگ شکلاتی یا سفید؟؟
سفید فکر میکنم جای دست رو خیلی خیلی کمتر نشون میده اما شکلاتی هم طوری نیست که خیلی زیاد جای دست بمونه و ضایع باشه (چون براق نیست خیلی کم لکه میشه)نقل قول:
اما سفید به مرور زمان 1-2 سال اینجوری که من جنسش رو دیدم فکر کنم کثیف بشه
با سلام خدمت دوستان عزیز. من اطلاعاتی در مورد اورکلاک کردن لپتاپ z500 Lenovo میخوام اگه ممکنه لطفا منو راهنمایی کنید. با احترام :n01:
كليك راست با دوا نگشت نميشه انجام دادنقل قول:
سلام منم تجربه ی یک هفته ایمو خدمت شما عرض میکنم .:n02:
محاسن :
1. از نظر طراحی و زیبایی فراتر از انتظاره ( به طوری که هرکی میبینتش عاشقش میشه و :n19:)
2. کانفیگ قوی و عالی
3. نسبت به لب تاب های هم رده ی خودش سبکهست و قابل حمل (من مشکلی ندارم)
4.از نظر پورت ها تقریبا کامل هست و نمیشه ازش ایراد گرفت
5.باطریش یه نظر من خوبه و من مشکلی ندارم به طوری که با wifi روشن و نور صفحه زیاد 2 ساعت کار کردم و کاملا راضیت میکنه :n02:( ایننکته رو هم بگم که لب تاب k55 با همین کانفیگ فقظ 30 مین بیشتر باظری دوام داره و به نظر من اصلا فرقی نداره و تازه بسیار سنگین تر از اینه )
6. صفحه نمایش خوبه و من مشکلی ندارم :n20:
در کل به همه پیشنهاد میدم
معایب
1.خیلی باریکه :n02:
2. پورت usb 3 فقط 1 داره
3. یکم در بعضی شرایط داغ میکنه (بازی و...)
4.تاج پدش یکم کلیک سمت راستش صدا میده موقع استفاده
سوالی بود در خدمتیم . عکسم که صفحات قبل موجود هست
عکس رنگ شکلاتی را میشه بزارید؟
خیلی از باتری ش گلایه دارن درست یا نه؟
:n16::n16::n16:نقل قول:
راستش من بزرگترین ایرادش رو باریک بودنش میدونم بخدا میترسم تو کیف بشکنه اینقد که باریکه . یه جورایی ظاهر دخترونه کانفیگ مردونه:n10::n02:
هرچقدر بهش فشار میارم(نرم افزاری) CPU بالاتر از 20 درصد نمیره:n25:
این بک لایت که میگین منظورتون بک لایت کیبوردشه اره؟؟؟؟
یا بک لایت صفحه نمایش z500:n13:
چشم عکس شکلاتی هم میزارمنقل قول:
باطری راستش به جز یکی از دوستامون که مشکل داشت بقیه مشکلی ندارن
من وقتی میزارم 100% شارژ میشه ایکن باطری کنار ساعت میزنه 4ساعت 50 دقیقه اما با گوشی که تایم گرفتم (تقریباً همه جور کاری باهاش انجام دادم- اینترنت اهنگ -فتوشاپ -کمی هم بازی ساده ) بالای 2 ساعت نگه داشته
فقط مشکلم اینجاس چرا وقتی 10%(حدود 17-18 دقیقه )شارژ داره خاموش میشه
نقل قول:
منظور بک لایت کیبوردشه
این را فعال کنید:n05:نقل قول:
رو 10% اخطار میده زیر 5% خاموش میشهنقل قول:
فقط مشکلم اینجاس چرا وقتی 10%(حدود 17-18 دقیقه )شارژ داره خاموش میشه
کانفیگ i5 رنگ شکلاتی :
بکلایت دارد؟
ویندوز چطور؟
درایور هاش تو جعبه هست؟
کدوم گارانتی بهتره؟
مسئله داغ شدنش تا چه حد جدیه؟تا حالا برای کسی مشکل ساز شده؟
نقل قول:
شكلاتي همه رنگ هاش بك لايت داره!
ويندوز نداره همراه لپ تاپ بايد بگيري نصب كني و بهتره 8 باشه!
درايو هاش واسه ويندوز 8 تو جعبه هستش.
گارانتي زياد تاثيري نداره :n09:
مشكل جدي نيست!موقع محاسبات سنگين مثل بازي قسمت بالا سمت چپ داغ مي كنه!
اقا یه سوال برام پیش اومده اگه من نخوام از باطری استفاده کنم و فقط با کابلش به برق کار کنم . چی کار کنم؟؟؟!!!:n13: اخه باطریش در نمیاد . ایا گزینه ای چیزی وجود داره تو قسمت باطری ؟؟؟!!:n13: اخه دوستم کلا بدون باطری لب تابشو اینور اون ور مبره و فقط با برق کار میکنه :n02: حالا ما چه کنیم ؟؟
نقل قول:
سیستم من همچین چیزی نداره چه باید کرد ؟
فکرکنم یکی از برنامه هاش نصب نیست ولی نمیدونم کدومش
گارانتي لپ تاپتون كدوم شركت هستش!؟نقل قول:
موقعي كه شما خريدين سفيد بك لايت دار هم بود!؟
نقل قول:
روی ویندوز 7 هم کار میکنه. من همه درایورای 7 رو از سایتش گرفتم. الانم دارم با 7 32بیتی کار میکنم و جوابم گرفتم.
سلام.منم با اجازتون مدل i7 بکلایت دارشو گرفتم.البته به اسم شکلاتی سفارش داده بودم اما ظاهرا طرف کوررنگی داشته رنگ دودی رو جای شکلاتی دیده. لپتاپ قوی ای هست ولی بعضی جاها مشکل داره. من دو ویندوز نصب کردم. درایو C ویندوز7 32بیت و درایو D وین 8 64 بیت . درایور های وین 7 رو کامل از سایت گرفتم و مشکلی نداشته تا به حال. اما تو وین 8 که میخوام پاور منیجمنت رو نصب کنم بعد از نصب که درخواست restart میده بعدش که ویندوز میخولد بیاد بالا بازی در میاره. یه صفحه میاد که دو گزینه cancel و Restore داره Cancel رو که میزنی گیر میکنه بالا نمیاد. Restore رو که میزنی وقتی ویندوز بالا میاد دیگه برنامه پاور منیجمنت رو حذف کرده. بعدش مشکل دیگش باتریش هست که واقعا مزخرفه. حدود 75 دقیقه بیشتر دوام نمیاره اونم با نور صفحه زیر 50%. گارانتیشم هماهنگه. خدا میدونه چه بازیاییی میخواد دربیاره واسمون. دوستان اگه کسی از این مشکلاتی که گفتم سر در میاره خواهشا بنده رو راهنمایی کنه. در ضمن شارژ اولیه باتری رو شما ها چند ساعت گذاشتین؟:n03:
نقل قول:
داخل سی دی درایور
پوشه touchpad
2پوشه elan , synaptics است
این با نصب synaptics در ویندوز 8 - 64 یبتی میآید
برای من elanنصب نمیشود دستگاه من i7 وویندوز من 8 است.
میگم این لپتاپ قابلیت اضافه کردن هارد ssd داره؟؟؟ مثلا 64 گیگ ssd بندازیم بشه 64 گیگ ssd + یک ترا هارد؟؟؟؟:n13:
ممنون