حالا شما چرا داری خودتو به آب و آتیش میزنی؟!
چی تو ایران با قیمت واقعیش فروخته میشه که این بشه؟
شما الان نگران جیب مردمید؟!
Printable View
حالا شما چرا داری خودتو به آب و آتیش میزنی؟!
چی تو ایران با قیمت واقعیش فروخته میشه که این بشه؟
شما الان نگران جیب مردمید؟!
نقل قول:آره واقعا درست میگی:10:
مردم باید خودشون قضاوت کنند.
به عنوان کسی که ارتباط نزدیکی با شرکت سیماران داره یه اطلاعاتی میتونم بدم:
دستگاه تولیدی سیماران از چین تهیه میشه و قیمت تموم شده اون زیر 20 تومنه که تو ایران روش آرم میخوره و بسته بندی مجدد میشه. ابتدا قرار بود به قیمت 35 تومن عرضه بشه اما با توجه به قیمت دستگاههای دیگه نهایتا به قیمت حدود 76 تومن در اختیار نماینده ها قرار گرفت که دیدم پشت شهرداری به قیمت 85 فروخته میشه. به احتمال زیاد وقتی تب و تاب خرید مردم کم بشه به همون قیمت اصلی کاهش پیدا میکنه.
سورس برنامه در اختیار شرکت نیست و بنا به سفارش، لوگوی سیماران و منوهای فارسی به این دستگاه اضافه شده که هنوز اشکالاتی داره و در حال بهبوده. تا حالا سه ورژن نرم افزاری واسه اون از طرف شرکت اصلی ارائه شده اما هنوز کماکان مشکل هنگ کردن داره.
این دستگاه در حال حاضر هیچ گونه امکانات جانبی از قبیل USB و HDMI نداره اما چیپ اصلی این قابلیتها رو داره و فقط کافیه سخت افزارهای مربوطه نصب بشه که تو ورژنای بعدی قراره این کار انجام بشه.
خود شرکت میدونه که این دستگاه مشکلات زیادی داره اما واسه عقب نموندن از رقبا یکی دو هفته مونده به آخر سال اونو به بازار فرستاده و فکر میکنم تا یه نسخه بدون اشکال از اون دربیاد 5-6 ماهی طول بکشه.
براي ديدن قيمت واقعي به اين ادرس توجه كنيد
کد:http://www.alibaba.com/trade/search?SearchText=---+tuner+box&Country=&CatId=0&IndexArea=product_en&sq=y
دوستان حالا یه نفر که Provision T-7 خریده بیا بگه چه جوریاست؟
بدون آپ دیت نرم افزار کار نمی کنه؟
از روی فلش فایل mkv اجرا کرده؟
ممنون
آقا
الان بهترین جنس بازار چیه؟
HD باشه، هارد بخوره بهش و الی آخر
قیمتاش چجوریاست؟
من كه سه روزه گرفتم در مجموع ازش راضي ام. بدون آپ ديت كه مشكل خاصي نداره. فقط تله تكست فارسي اش فونتهاي به هم ريخته و غير خوانا داره. داغ نمي كنه. نسبت به تلويزيون آنالوگ در پخش تصاوير حدود 4 تا 5 ثانيه تاخير داره كه اين فكر كنم مختص فقط اين مدل نباشه. فقط به نظرم مكثي كه در عوض كردن كانالها وجود داره يه كم زياده اون هم باز شايد طبيعت اين دستگاهها باشه يعني وقتي مي زنيم بره كانال بعد حدود 3 ثانيه طول ميكشه تا كانال بعد بياد. تا الان هم قطعي اصلا نداشتيم. من فقط فايل MP4 رو تا حالا باهاش امتحان كردم كه پخش كرده.نقل قول:
نقل قول:
ممنون از توجه شما اگه امکان داره یک فایل اچ دی رو هم امتحان کنید و نتیجه اش رو بگید
اون مکث بین عوض کردن کانال ها هم مهم نیست چون مثلاً من که پلاسمای پاناسونیک دارم هم برا عوض کردن کانال های آنالوگ همین قدر طول میکشه چون مثلاً بخای بزنی کانال 12 نباید تا 1 رو میزنی بره کانال 1 باید صبر کنه ببینه عدد دیگه ای می زنیم یا نه
ولی اون اچ دی رو حتما امتحان کنید چون فکر کنم مهمترین مزیتش همین ساپورت کردن اچ دی باشه که من خیلی دنبالش بودم :دی
یه چیزه دیگه، همه 14 کانال رو واضح میگیره؟
بهترين دستگاه در حال حاضر در ايران همين t7 هستش و فايل هاي mkv بدون هيچ مشكلي پخش مي كنه فقط فرمت هاي wmv و Rmvb رو پخش نمي كنه .نقل قول:
سلامنقل قول:
من سه ماه است كه خريدم و مشكلي تا به حال نداشته است. نيازي به اپ ديت ندارد. اپ ديت امكانات بيشتري به آن اضافه خواهد كرد.
فايل mkv را از روي فلش پخش مي كند.
الان 3 تا دستگاه خیلی عالی در توپخونه فروخته میشه:نقل قول:
1-دستگاه اکولنیک یک دستگاه کامل hd-usb -و.... قیمتش 90000
2-دستگاهiclass9090T دارای تمامی امکانات تمامی فیشها وحتی آنتن مگنت دار و خروجی HDMI باقیمت 85000 والبته این دو شرکت رسیورهای ماهواره هم عرضه میکند ورو هم رفته این دو شرکت دارای سابقه چند ساله وکیفیت بالا میباشد .
3- دستگاه مارشال هم موجود میباشد باقیمت 80000 تومان
ولی بااین حال وبا این قیمتها هیچ یک از این دستگاها حالا با هر امکاناتی ارزش خرید با این قیمت واقعا گران رو ندارند.
من پیشنهاد میکنم بیشتر از 50 الی 60 هزار تومان که باز هم خیلی بالاست بابت خرید این دستگاها نپردازید.
اگه میخواهید سایز کلاهی که این شرکتهای به اصطلاح معتبر و مورد تایید سر ما میزارن رو بدونین به قیمت و مشخصات این دستگاه خوب دقت کنید
Place of Origin: Guangdong China (Mainland)
Brand Name: OEM
Model Number: HDDL001-2
color: black
Price: US $31.9
Port: Shenzhen
Payment Terms: T/T,Western Union,MoneyGram,Paypal
Minimum Order Quantity: 1000 Piece/Pieces
Supply Ability: 50000 Piece/Pieces per Month
Package: gift box; OEM box
Delivery Time: according to quantity
HD ----T receiver, --- tuner, set top box
H.264 HDMI,HD ----T, single SCART or RCA ,
display, USB PVR
HD ----T receiver, --- tuner, set top box*
*Model NO. HDDL001-2*
*Features:*
H.264 Digital ----T Compliant
Support MPEG1/2/4 H.264 HD format,DRM support
USB2.0(High speed) ,support USB-OTG
Support 1080i High Definition video(HDMI socket) output
Electronic Program Guide(EPG) and channel editing
Subtitle & Teletext Support
*Spec.*
Input/Output Sockets:
HDMI V1.1 output
Composite video output
SPDIF Coaxial digital audio output
Full Scart output (optional)
----T RF antenna input
Technical parameters:
Power consumption: 18W
Power Source: ~100-250V
Audio Output:
Analogue:2.0+0-1.0Vrms
Digital:0.5 ± 0.1 Vp-p(Coaxial)
Max sampling rate:24bit/192KHz
Frequence Response: 20Hz-20KHz( at 1KHz 0 dB)
Signal/noise Ratio(Audio):≥90 dB( at 1KHz 0 dB)
Distortion(Audio):≤-60 dB ( at 1KHz 0dB)
Channel Separation 1KHz: ≥80 dB(Mixed Output)
Dynamic Range: ≥80 dB
Video Output:
Composite:1.0±0.2Vp-p
Load impedance: 75Ω, imbalance, negative polarity
Max Resolution: 1080i(HDMI output)
RGB:700±140mV p-p, 75Ω
همانطور که می بینید قیمت هر عدد در سفارش 1000 تایی 31 دلار و 90 سنت است
ضمناً مشخصات این دستگاه رو هم نگاه کنید که خیلی بهتر از ست تاپ باکسهای موجود در بازار است
حالا این قیمت رو بعلاوه 10 دلار ( هزینه حمل و چیزای دیگه ) بکنید و از قیمت موجود در بازار کم کنید تا سایز کلاه را بدست آورید
این هم لینک صفحه
کد:http://www.alibaba.com/product-gs/271256595/HD_---_T_receiver_---_tuner.html
آقا تو رو خدا اين بحث كلاه رفتن سر خريدار رو ول كنيد ديگه. توي اين مملكت مگه توي بقيه چيزها كلاه سر ملت نميره؟ ديگه ستاپ باكس جلوي اونها چيزي نيست.
سلامنقل قول:
آيا اطلاعات شما موثق است؟ با شركت پروويژن ارتباط داريد؟
سلام.
کسی میدونه برای دیدن فیلم از دستگاه ایکس ویژن ( یو اس پی ) ، فیلمها رو به چه فرمتی و توسط چه نرم افزاری تبدیل کرد ؟
سلام. دو تا سوال از اساتید عزیز دارم 1- من یک مدل lcd b650 گرفتم چه طوری کانالهای دیجیتالشو سرچ کنم 2 - منوی فارسی نداره و تله تکست نمی خونه چه کار کنم؟ پیشاپیش ممنونم
در مورد امکانات دستگاهای اکولینک و مارشال اطلاع دارید ؟ آیا مثل دستگاه پروویژن نرم افزار پخش فایلهاینقل قول:
مختلف رو دارند . چون این hd بودن اگر صرف باز کردن کانال های داخلی باشه من که بعید میدونم حداقل تا 5 سال دیگه این اتفاق رخ بده .
دوست عزیز فقط میدونم که با Power DVD اجرا میشن.نقل قول:
منم مشکل تبدیل اونها رو دارم. دوستان هرکسی میدونه که با چه برنامه ای میشه تبدیل کرد (البته با صدا) ممنون میشم راهنمایی کنه
نه منظورم اینه که چه فرمتی رو میتوان روی فلش ریخت و سپس با تلویزیون دید .نقل قول:
نرم افزاری هم که که فرمت فایلها رو میشه عوض کرد چیه ؟
خوب نتیجه می گیریم فعلا بی خیال Set top box بشیم :دی
من كاملا با حرف شما موافقم!:10:نقل قول:
پخش mp3زياد خوب نيست!:41:
فيلم فول اچ دي رو امتحان نكردم اما با فيلم اچ دي مشكلي نداره!شما ميدونيد از كجا ميشه فيلم فول اچ دي خريد!خيلي دنبالشم!:20:
وبا اينكه كاهش آپشن داشته ولي قيمت كاهش پيدا نكرده!!:41:
سلام:
من نزديك به 20 صفحه از اين تاپيك رو خوندم و با مشكلات فراواني كه اين دستگا ها دارن آشنا شدم
حالا با اين اوصاف يعني هيچ دستگاهي فعلا نيست كه از همه نظر خوب باشه و قيمت متناسبي هم داشته باشه ؟
درضم تلوزيون من crt هست و ورودي hdmi هم نداره
ميخواستم ببينم اين دستگاه ميتونه كيفيت رو تو اين تلوزيون ها بالا ببره يا فقط به درد LCD ميخوره؟
ایول تا زمانی که یه دستگاه ارزون ودرستوحسابی نیومده نخرید.:27::31:نقل قول:
والا مگه بیکرایم
جنس 25 تومنی رو بریم 110 تومن بخریم.
حداقل اکس ویژین با اینکه گرونه گارانتیش معلوم و معتبر تنها مشکلش hd نبودنشه ولی خیلی گرونه 79 تومن نمی ارژه
من کنترل پروویژن تی 7 رو که دیدم اصلا پشیمون شدم :دی حیف کنترل تلویزیون خودم نیست.
باز این پروویژن از اون جم بهتره .
مشکلاتی که من در مواجهه با مبدل دیجیتال X.VISION مادیران دیدم:
- خروجی کامپوننت DVD اگر به ورودی های DVD تلویزیون CRT لامپی متصل شود تصویر ندارد !!!!!
- صدای کانال هایی که اکثراً موسیقی های با تفکیک استریو پخش می کنند مثل رادیو جوان، پیام و ایران، به جای اینکه به صورت تفکیک شده و استریو پخش شوند، بلندگوی سمت چپ صدایش بلندتر از بلندگوی دست راست است اما وقتی با تلویزیون LED سامسونگ دارای گیرنده ی دیجیتال داخلی تست کردم دیدم صدا به صورت استریو و تفکیک شده پخش می شود.
- خروجی TO TV اگر چه می بایست به صورت Coaxial روی باندهای UHF خروجی صدا و تصویری آنتنی بدهد، متاسفانه فقط برای فریب دادن است و در واقع این یک خروجی Loop Out همان ورودی آنتن است که فقط به جای مادگی، فیش نری است!
- تصویر تلویزیون گاهی کند و سکته دار می شود و به صورت پالس تصویر فریز می شود (خیلی جزئی اما مشخص!) که با خاموش و روشن کردن مجدد ستاپ باکس رفع می شود اما هر از چندگاهی به صورت آزاردهنده ای خودش را نشان می دهد مخصوصا در نوار اخبار زیر صفحه تلویزیون مثل نوار اخبار شبکه خبر که مطالب در حین عبور، گاهاً با فریز رد می شود!
حالا باید دید آیا مادیران این مشکلات جدی را با ارتقای نرم افزار اصلی دستگاه یعنی آپدیت Firmware می تواند حل کند یا خیر!
الباقی دوستان لطف کنند تجربیات خودشون در استفاده از مبدل های دیجیتالی که تهیه می کنند اعلام کنند تا دوستانی که هنوز خرید نکرده اند متضرر نشوند.
ضمناً اگر ستاپ باکسی می شناسید که خروجی مستقیم آنتنی برای تلویزیون های قدیمی داشته باشد ممنون می شم معرفی کنید چون تلویزیون ما فقط ورودی آنتن دارد و هیچ فیش دیگری برای اتصال در پشت تلویزیون موجود نیست.
اینم عکس تنها فیش پشت تلویزیون ما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست نازنینم، لطف کنید اگر عکسی، اطلاعاتی، چیزی راجع به ستاپ باکس های اکولینک و مارشال دارین، بی زحمت در این جا قرارش بدین.نقل قول:
iClass که گویا از سوی سازنده ساخته شدنش تایید نشده و احتمال قریب به یقین تقلبی چینی ساز و سوء استفاده از آرم آی کلاس هست. ضمن اینکه ظاهر این ستاپ باکس دقیقا از روی ----- دریم باکس 500 کپی برداری شده و به جای مارک دریم باکس، آرم آی کلاس زده شده...
یه دنیا ممنون
دستگاه فرمت خودش رو پخش ميكنه فقط. يعني فرمت ضبط شده برنامه هاش رو كه mpeg4 هستنقل قول:
نقل قول:ECHOLINK
مدل
EL-280 DVBT-T MPEG4 USB
ECHOLINK EL-280 ----T MPEG4 USB
Digital Terrestrial Receiver
Power Tuner for Antenna Sender without any Noise
Fully ----T MPEG4/H.264/MPEG2 Compliant
Zoom function for selectred video region
Over 1000 channels memory capacity
Quick and easy installation & user-friendly menu
Teletex via OSD & VBI
Electronic Program Guide (EPG)
USB2.0 for software upgrade and recroding into USB flash sticker and mobile HDD
Video MPEG4 and MP @ ML
Audio MPEG 1 Layer I & II
1000 Program Channel
USB Host: Movie, Mp3, JPEG
All Output:
a) TV Scart: Video CVBS/S, Video RGB, Audio L/R
b) Component: YP B PR
c) RCA A/V: Video CVBS, Audio L/R
اماعکسی درباره دستگاه مارشال پیدانکردم الان حدود 12 مارک مختلف داره توی توپخونه مخصوصا پاساز فتوت فروخته میشه که اکثرا بدون گارانتی وساخت چین هستند اگه شما یک توک پا تشریف ببرید توپخونه واقعا گیج میشید کدام یک از این دستگاها را بخرید.
منبع سایت sat2sat
نقل قول:
هیچ ست اپ باکسی خروجی RF ( همون انتن ) نداره اون خروجی برای یک دستگاه دیگه و یا برای تصویر انالوگ می باشد .می تونید از مبدل AV TO RF که در فروشگاه ها صوتی و تصویری موجود است استفاده کنید .
---------- Post added at 09:53 AM ---------- Previous post was at 09:51 AM ----------
در همه تلویزیونها قابل استفاده است ولی اگه شما تصاویر انالوگ را با کیفیت بالا و بدون سایه دریافت می کنید احتیاجی به ست اپ باکس ندارید ولی در کل تصاویر با کیفیت خواهید دید .نقل قول:
---------- Post added at 09:56 AM ---------- Previous post was at 09:53 AM ----------
اطلاعات من موثق بود ولی گویا مشکلی اتفاق افتاده که در دست بررسی می باشد . انشااله به زودی اپدیت تقدیم عزیزان می گردد .نقل قول:
---------- Post added at 10:00 AM ---------- Previous post was at 09:56 AM ----------
اگه lcd شما مدل اروپایی باشه می تونید سرچ دیجیتال داشته باشید که اون هم از منوی تنظیمات قابل دسترسی است ولی نمی تونید تله تکست فارسی داشته باشید و اگه از بازار داخل خریدید که اصلا سرچ دیجیتال نداره ولی برای تله تکست به سام سرویس زنگ بزنید حتما درست میشه .نقل قول:
من خودم ست اپ باکسهای پرویژن و ایرانتا و جم و تکنوست و ای ار تچ و .... را تست کردم و هیچ کدوم کامل نیست و هر کدوم ایراداتی داره که قابل برطرف شدن است در کل از لحاظ کیفیت تصویر تاکید میکنم کیفیت تصویر من ست اپ باکس پرویژن و ایرانتا را از بقیه بهتر دیدم ولی همانطور که گفتم جا برای بهتر شدن خیلی وجود داره .
در رابطه با قیمت من هم با دوستان موافقم قیمت دستگاهها خیلی بالاست من رنج قیمت بین 30-25 هزار تومان را مناسب می دونم برای یک دستگاه فول اپشن ولی چیکار کنیم دیگه اینجا .....
البته اگه این دستگاهها تو ایران ساخته بشه ( کاملا توانایی ساختش تو ایران هست ) میشه هم دستگاه با مشخصات یوزرهای ایرانی تطابق بیشتر داشته باشه و هم قیمت پایین تری داشته باشه در اینصورت به برادران چینی هم زیاد خوش نمیگذره .
مشکلات من کمتر هست و امروز با نمایندگیش صحبت کردم و گفتم کی ممکنه نرم افزارش آپدیت بشه و گفت فعلا که تصمیمی نداریم .نقل قول:
تنها ایرادی که دیدم این بود که نمیشه تنظیمش کرد که هر روز سر ساعت مشخصی خاموش بشه .
البته این عدم پخش فایلهای ویدئویی کامپیوتر از روی فلش بد جوری توی حالم زد .
در ضمن کیفیت تصویر ایکس ویژن که من دیدم قابل قبول هست ولی اون طور که رویایی فکر میکردم نبود که البته احتمالا به خاطر کیفیت ارسال تصاویر هست ولی خوب تصویرتون کاملا بدون برفک و حتی سایه هست .
( این رو هم میگم که اتمام حجت باشه و اون هم اینه که از روزی که خریدم خانواده دائم داره میزنه توی سرم که نمیتونیم با دو تا کنترل کار کنیم = با یکی روشن کنیم و دنبال اون یکی بگردیم و کانالش رو عوض کنیم ) .
[QUOTE=----S-XBOX360;4807164]
مشکلاتی که من در مواجهه با مبدل دیجیتال X.VISION مادیران دیدم:
- صدای کانال هایی که اکثراً موسیقی های با تفکیک استریو پخش می کنند مثل رادیو جوان، پیام و ایران، به جای اینکه به صورت تفکیک شده و استریو پخش شوند، بلندگوی سمت چپ صدایش بلندتر از بلندگوی دست راست است اما وقتی با تلویزیون LED سامسونگ دارای گیرنده ی دیجیتال داخلی تست کردم دیدم صدا به صورت استریو و تفکیک شده پخش می شود.
دوست عزیز من هم led سر ی 8 دارم که از اینجا نخریدم ولی نمیدونم چطوری میتونم سرچ دیجتالش رو فعال کنم به من میگید ؟؟؟
یه جا خوندم باید وارد منوی مخفی led شد میشه به من بگید درست یا نه ؟ و چیکار باید بکنم ؟ ممنون میشم .
ببخشيد مي تونم بپرسم شما چطوري فيلم hd رو با ستاپ باكس مي بينيد؟ با usb؟نقل قول:
نقل قول:
چقدر این دستگاه شبیه دستگاه مادیرانه با تغییراتی بسیار کوچک
مگه از طريق ديگه اي ميشه نگاه كرد؟؟؟؟نقل قول:
بله ديگه دوست عزيز با u s b!!!!!
سلام به همگی.
میشه دوستانیکه Provision دارند ، اشکالات و نقاط ضعف این دستگاه رو در مقایسه با Xvision مادیران بگن؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------
آخه من تصمیم گرفتم Provision T-7 بگیرم و همین هفته میخوام بخرمش. البته بیشتر از این میترسم که نکنه یکموقع صدا و سیما در ارسال امواجش تغییراتی بده و این دستگاه نتونه دیگه جوابگو باشه.
این رو کسی باید بگه که با هر دو تا اونا حداقل یک روز مداوم کار کرده باشه .نقل قول:
پرو ویژن خوبیش اینه که فیلمها با فرمت های دیگه رو هم پخش میکنه .
البته این رو هم بگم که من که رفتم بخرم هیچکدام پروویژن نداشتند و مارکهای متفرقه زیاد داشتند و گفتم که چرا نمیارید ؟ گفتند از بس که خراب بود و نمیدونستیم چیکار کنیم .
با توجه به این موضوع که چند تایی از بچه های اینجا ازش تعریف کرده اند و از سایتش هم که میخواهی بخری provision.ir هنگام خرید مینویسه عدم مسئولیت ( گارانتی نداره ) ، راستش رو بخواهید گفتم ما که اینهمه الکی پول خرج کردیم این هم روش .
ایکس ویژن گارانتی معتبر داره و گر گر دارند تو مغازه ها میخرند . شخصا به عنوان کسی که ایکس ویژن خریده ام به حرف مغازه دار توجه کردم و بس .
سلامنقل قول:
ولی در سایتش نوشته :
- سه سال پشتيباني نامحدود سخت افزاري و نرم افزاري .
- يك سال گارانتي طلائي تعويض .
ال جي SL900 آيا ----T داره يا نه؟
کد:http://www.alibaba.com/product-free/108639915/ECHOLINK_EL_280_---_T_MPEG4_USB.html
خدمت دوستان عرض کنم که تمامی دستگاه های ستاپ باکس فعلی موجود در ایران 100% چینی هستند
در مورد پروویژن هم اگر عاقل باشید به هیچ عنوان روی گارانتی حساب نمی کنید,اصلا یه سرچ تو گوگل بزنید ببینید این دستگاه کجا ساخته شده؟ کدوم شرکت ساخته این دستگاه رو؟
تعداد تولید این دستگاه چقدر بوده و برای کدوم کشورها به جز ایران ساخته شده؟!!!
هیچ جوابی دریافت نخواهید کرد
در مورد خدمات دهی تیم پشتیبانی که صحبت نکنم بهتره!
3 ماه پیش گفتند 2 روز دیگه آپدیت قرار داده میشه,کجاست این آپدیت؟
کدام شرکت می خواد واسه این دستگاه آپدیت نرم افزاری بده؟
شرکتی که در تمام ایام عید تعطیل بود و هیچ جوابگویی نداشت چطور می خواد 3 سال گارانتی ارائه بده؟
در مورد مارک های دیگه مثل مارشال و آی کلاس و این داستان ها که کلا چیزی نگیم بهتره
جم و ایکس ویژن هم قطعا چینی هستند اما حداقل گارانتی معتبر دارند,همین الان می تونید با مادیران تماس بگیرید تا ببینید چطوری خدمات دهی می کنند
خرید دستگاه چینی که معلوم نیست بیش از 1 ساعت کار کنه بدون گارانتی معتبر حماقتی بیش نیست
از طرفی این قیمت 110 هزار تومان از کجا درومده؟
من نمی دونم این دوستان پیش خودشون چی فکر می کنند,اما اگر یه سری به سایت های سفارش آنلاین بزنید می بینید که ستاپ باکس های درجه 10 چینی بیش از 20 دلار قیمت ندارند (تازه بهترین نوعشون)
شاید روی پیشانی ما چیزی نوشته شده و خودمون خبر نداریم
جای تاسف هستش که عده ای از دوستان هم از این دزدی در روز روشن حمایت می کنند و نمی خواند قبول کنند کلاه گشادی روی سرشون جا خوش کرده