ادیتور اصلی خود بازی کجا میتونم پیدا کنم ؟
Printable View
ادیتور اصلی خود بازی کجا میتونم پیدا کنم ؟
کسی میتونه بگه مربی برای هر تمرینی چیش باید زیاد باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینجاتورنتش هست
صفحه اول آخرمطلب هم یه لینک دیگه گذاشتم که اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کم کم البته توفکر14 باشید
اره تو لینک زیر یه تریلر ازش گذاشته بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فصل 2017 2018 رو تازه دارم شروع میکنم...فصل قبل نایب قهرمان ایتالیا شدم و قهرمان جام حذفی...الان یه سوپر جام ایتالیا دارم با یوونتوس...
دو تا خرید دارم.
کارلوس فیه رو 22 ساله مکزیکی به مبلغ 17 میلیون پوند
الکس ساندرو مدافع چپ برزیلی بازیکن ازاد.
صفحه 50 یه فایل iran_full بود که برا لیگ ایران بود حذف شده.کسی اگه داره لطفا دوباره آپلودش کنه
تشکر یادت نره رفیق:n02:;)
من دوباره بعد از خراب شدن سیوم شروع کردم با تاتنهام و هنوز فصل شروع نشده چون همه ی لیگ ها رو فعال کردم روزا طول میکشه اما دارم عادت میکنم
بلاخره قهرمان شدم
بعد از این قهرمانی می خوام بازیکنای بالای 25 سالمو بفروشم و از جوانایی که این پند سال خریدم استفاده کنم
اینم امار پایان فصل تیمم بچه ها شما هم امار پایان فصلتون رو بزارین تا با هم مقایسه کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عالیه...کامینگ سون
راستی ممکنه کارنامه کلیتو بزاری...کل مبلغ خرج شده تو این چند سال و فروخته شده؟
این کریم رکیک رو من خیلی دوسش دارم :n12:ولی این منچستر سیتی نمیفروشش چیکار کنم ؟
روی سانتر های هوایی ، کرنر ها و ضربات ازاد از ضربه سر گل میخوریم گل هم نمیزنیم چه تنظیماتی باید انجام بدم ؟
تورو خدا یکی یه لینک درست درمون برای کرک سالم این بازی بده...:n03:
این هم کارنامه من از جون 2012 تا اگوست 2017 با لاتسیو...فعلا البته...قصد دارم تا سال 2022 تو این تیم باشم...ببینید چقدر به این اجینت ها رشوه دادم...28 ملیون بوند...یعنی 25 درصد از کل خریدهامم...تا حالا قهرمان لیگ نتونستم بشم و خیلی هم عجیبه واسم...اما 8 تا جام بردم....فردا هم با یوونتوس سوبر جام ایتالیا دارم...
باید نسخه proper cpy رو دانلود کنینقل قول:
خدایا من از دست دروازه بان های حریف (همه از دم یاشینن واسه خودشون ) چکار کنم خصوصیات دروازه بان های حریف پنالتی گیر ، تک به نک گیر ، از بیست متری شیرجه میرن و توپ رو میزنن اکثر ضربات هد رو میگیرن شوت از فاصله 3 متری رو میگیرن خصوصیات دروازه بان های من مترسک :n08::n02::n27::n28:
احتمال قهرمانی در لیگ ها کمتر از 30 درصد
تیم اول جدول همه رو میزنه له میکنه میره جلو حتی امتیاز هم از دست نمیده ، جون مادرت امتیاز از دست بده :42::42:
ای بابا جواب سوال ما تازه کار ها رو بدید بعد من هرکاری میکنم روز نقل وانتقالات بازی میره بیرون ولی من تقلب نمیکنه ها نسخه هم proper cpy هست
کی تا حالا توی این بازی در لیگ بدون تقلب و از اول آوردن سیو ها قهرمان شده ؟؟؟
اگر قهرمان شدید با چه تیمی ؟ و مربیگری رو با چه لولی شروع کردید ؟
من فقط فصل اولم رو چند بار از سیو استفاده کردم. اونم چون اولین بارم بود football manager بازی میکردم و اصلا نمیدونستم چی به چیه. رم هم توقع لیگ قهرمانان داشت و زرتی اخراج میکرد!! تازه اون سال قهرمان هم نشدمنقل قول:
دیگه بعدش تقلب نکردم و قهرمانیام بدون استفاده از سیو بوده
من کلا فقط با رم بازی کردم. والا نمیدونم از چه سطحی بود چون من تغییری ندادم و هرچی بوده پیش فرض بوده
این فصل ترکوندم. تو همه جام ها مدعی بودم
لیگ ایتالیا و جام قهرمانان جهان رو دوم شدم
سوپرکاپ ایتالیا، سوپرکاپ اروپا، جام حذفی ایتالیا و لیگ قهرمانان اروپا رو قهرمان شدم
یک نکته ای در مورد بازی میخواستم بگم قهرمان شدن شما در لیگ بستگی به شخصیت تیمی شما در لیگ داره مثلا تیمی مثل ساندرلند نباید انتظار داشته باشه که در لیگ انگلستان حتی اگر گواردیولا یا مورینیو مربیش شدن قهرمان بشه ( هرچند که غیر ممکن نیست ولی احتمالش ضعیفه )[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من فقط فصل اولم رو چند بار از سیو استفاده کردم. اونم چون اولین بارم بود football manager بازی میکردم و اصلا نمیدونستم چی به چیه. رم هم توقع لیگ قهرمانان داشت و زرتی اخراج میکرد!! تازه اون سال قهرمان هم نشدم
دیگه بعدش تقلب نکردم و قهرمانیام بدون استفاده از سیو بوده
من کلا فقط با رم بازی کردم. والا نمیدونم از چه سطحی بود چون من تغییری ندادم و هرچی بوده پیش فرض بوده
این فصل ترکوندم. تو همه جام ها مدعی بودم
لیگ ایتالیا و جام قهرمانان جهان رو دوم شدم
سوپرکاپ ایتالیا، سوپرکاپ اروپا، جام حذفی ایتالیا و لیگ قهرمانان اروپا رو قهرمان شدم
حالا اگر در مسابقاتی دیدید که به یک تیم ضعیف لیگ باختید با توجه به تیمی که در اختیار دارید تعجب نکنید این موضوع در این بازی رعایت میشه مثلا تیم من اگر لیورپول باشه حتی اگر بازیکنان نسبتا خوبی هم داشته باشم ممکنه که به برایتون ببازم ولی منچستر ممکنه به همین تیم 5 تا بزنه و در کل نتیجه میگیریم که history تیمها در نتایجشون یک جورایی دخیله ( که این یک نکته خوب برای بازیه )
نمیدونم کیا با این موافقن منتظر نظر بچه ها هستم !
این هم کارنامه نیم فصل اول من در لیگ در جام باشگاه های اروپا هم به عنوان تیم اول بالاتر از بارسا رفتم مرحله حذفی
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نتایخ خوب نیم فصل برد بارسا و برد منچستر
باخت های بد که در دو هفته متوالی اتفاق فتاد یکی باخت به برایتون و در مقابل چلسی تا دقیقه 84 تیم من 1 بر 0 جلو بود ولی در دقایق 84 و 86 و 89 سه تا خوردیم تا همگی یخ کنیم
کسی حواب منو نمیدونه ؟نقل قول:
اگه با fmrte با سیوت ور رفتی یکی از دلایلش میتونه باشه، دیگه باید بی خیال سیوت بشی!نقل قول:
نه بابا این دفعه استفاده نکردم ولی روز نقل وانتقالات راس هفت و ربع مانده به پایان روز هنگ میکنه
كركت سالمه؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
شاید به خاطر کرکش باشه از تو هم همون نسخه 4/4 گیگی دیگه نه ؟نقل قول:
من از سایت زیر گرفتم نسخه بود properTop2download
به افتخار صدتایی شدن
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
من هم از همین سایت گرفتم مشکلی ندارمنقل قول:
بازی رو دوباره نصب کن ببین چی میشه
کل نیم فصل اول کمک مربیام اصرار داشتن یک مهاجم خوب بخرم که آخرش در نیم فصل به حرفشون گوش کردم و لیندرو دامیائو رو 30 میلیون خریدم 2 بازی 4 گل و یک هت تریک واقعا مهاجم خوبیه
نقل قول:نقل قول:
یعنی من تو سیوم 20 بار واسه خرید این بازیکن اقدام کردم...الان تو سال 2017 هستم و 28 سالشه...50 میلیون هم پیشنهاد دادم و اونا زیر 76 میلیون نمیدن...واسه یه بازیکن با این سن خیلی زیاده...اما تو 220 بازی واسه اینترناسیونال 200 تا گل زده..عالیه.
تیم ما مهاجم کم داشت ولی من مدافع وسط خوب دارم مثل اشکرتل ، اگر ، کواتس ، زومبا و ویلسون و یک ریجن 18 ساله که در دوسال آینده عالی میشه ولی بازم کمک هام هرچند وقتی یک بار پیشنهاد خرید یک مدافع وسط رو بهم میدن ( البته آمار گل خوردمون زیاده ) نمیدونم بخرم یا نخرم
البته نمیدونم توی این سن چجوریاست ( که فکر کنم بهتر هم باشه اوج یک مهاجم از سن 27 تا 31 هسته ) ولی اگر بودجشو داری بخرش ببین خط حملت چه تغییری میکنهنقل قول:
یعنی من تو سیوم 20 بار واسه خرید این بازیکن اقدام کردم...الان تو سال 2017 هستم و 28 سالشه...50 میلیون هم پیشنهاد دادم و اونا زیر 76 میلیون نمیدن...واسه یه بازیکن با این سن خیلی زیاده...اما تو 220 بازی واسه اینترناسیونال 200 تا گل زده..عالیه.
28 سال زياده با اين قيمت
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
کریس روتالدو هم 28 سالشه ولی فکر کنم هر تیمی بخواهد اونو از رئال بخره باید بالای 100 میلیون بپردازهنقل قول:
من رئالی نیستم ولی رونالدو خداییش یه چیز دیگه هست
نقل قول:
عزیزم کسی نمیخره رونالدو رو با این قیمت..تو دنیای واقعی شاید خرید بکام بخاطر تبلیغات ترن اور داشته باشه ولی تو این بازی تعریف نشده