هنگامیکه فایروال Comodo نصب میکنم ستون Network از Task manager ترافیک شبکه را نشان نمیدهد.[IMG]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
هنگامیکه فایروال Comodo نصب میکنم ستون Network از Task manager ترافیک شبکه را نشان نمیدهد.[IMG]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام :نقل قول:
پدرام جان حرفای این بابا رو جدی نگیر...این بابا فقط چند تا غول (:n08:) امنیتی مثل نورتون و ترندمیکرو و وب روت و بولگاردو میشناسه و قبول داره چون اونها رو میفروشه و هر تکنولوژی که این غولهای امنیتی(:n02:) استفاده نکنن و محصولات دیگه ازش استفاده کنن اخ و بده به نظرش...:n21:
من فایروال Comodo نصبیدم. تنظیمات HIPS و Behavior Blocker را چگونه تغییر دهم که سیستمم هنگ نکنه ؟
سلام دوستان
منم دارم از نود32 به کومودو کوچ میکنم(بعد از تعویض ویندوز چون وقتی نود پاک میکنم پورتهای usb از کار میفتن)
میخام بدونم چقدر روی سرعت سیستم تاثیر منفی میذاره؟
ممنون
سلامنقل قول:
مگه سیستمت هنگ میکنه بخاطر تنظمیات HIPS ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
منظورم تنظیمات Basic تمام قسمتها اعم از firewall ، HIPS ، Behavior Blocker . در واقع کسی که تازه Comodo را نصب کرده باید چه تنظمیاتی انجام بده ؟
با تشکر....
لطفا بفرمایید برای مسنجرها و همینطور برنامه TeamViewer و IDM در فایروال کدام قانون رو انتخاب کنیم؟مجاز یا فقط خروجی؟
بالاخره نصب کردم
اما داره به کرک idm و office گیر میده چکار کنم؟؟؟
خوش به حالت که فقط به اين دو تا گير داده!:sq_24:نقل قول:
بايد توي ليست استثناءات قرارش بدي.
قوانین کومودو رو چجوری تنظیم کنم تا به برنامه Network Magic اجازه اشتراک گذاری پوشه ها رو بده
با سلام ،
خدمت دوستان من هم با کمودو یک مشکل دارم اونم اینه که برنامه game port که برای گیم نت ها هست
ارتباط بین کلاینتها و سرور باید برقرار بشه من اومدم و این برنامه رو در لیست برنامه های امن اضافه کردم
و در قسمت قوانین برنامه ها هم در فایروال کومودو هم اونوجزو اپلیکیشنهای اجازه داده شده قرار دادم ولی
مشکلی که دارم اینه که وقتی کلاینتها رو روشن میکنم نمیتونه به سرور وصل بشه مگه اینکه سرور رو ریست کنم
یا کومودو رو ببندم با دکمه خروج ، اونوقت مشکل حل میشه و میتونه کلاینتها با سرور ارتباط برقرار کنه
میخوام اساتید توضیح بدند تنظیمات فایروال رو چگونه انجام بدم تا برنامه game port بدون مشکل کانکت بشه
به کلاینتها بدون نیاز به بستن کومودو.
ممنونم علی .
به غیر از کاربر Jadda چه کسی از Comodo Firewall اطلاعات کافی داره ؟
سلام به دوستان گلم
یه سوالی که برام بدون جواب مونده این هست که
توی ایران ما اکثرا از نرم افزارهای کرک شده استفاده میکنیم و میدونید که اغلب آنتی های مطرح هم کرک هارو به عنوان ویروس یا ورم یا مالور معرفی میکنند سوالم این هست که اگر این کرکی که استفاده میکنیم واقعا آلوده باشه و ما طبق همون پیشفرض اونو به وایت لیست اضافه کنیم که فاجعه پیش میاد!!تکلیفمون با کرکها چیه چطوری بفهمیم که واقعا تمیز یا آلوده هستند؟
نقل قول:
شاید اینطور بتونم جوابتون رو بدم...با طرح یک سوال!!!!
همه ما از ماشین پراید استفاده میکنیم که میدونیم ایمنی اش در حد صفر هست و در واقع با جون خودمون بازی میکنیم...حالا تکلیف ما چیه؟
کمتر پیش میاد کرکی آلوده باشه. اگر هم کرکی واقعا آلوده باشه ممکنه آنتی ویروس را از کار بندازه. دراین حالت باید سیستم Restore شود یا از Rescue Disk استفاده کرد.
دوست عزیز هر کرکی که دست شما رسید . چه انتی ویروس شما ان را ویروسی تشخیص داد و یا ویروسی تشخیص نداد . شما باید ان کرک را در ویروس توتال اسکن کنی( این سایت virustotal.com )نقل قول:
خوب ای سایت با نزدیک به 40 انتی ویروس این کرک شمارو اسکن میکنه و نتیجه رو به شما میده . اگه مثلا فقط یک یا چند انتی ویروس نا اشنا این ویروس رو تشخیص دادن پس این کرک تقریبا سالم هست
ولی اگه مثلا این 3 انتی ویروس اونو تشخیص دادن . نود 32 . کاسپر . بیتدفندر . پس فایل کرک شما ویروسی هست منظور من فقط اون 3 تا نبودا کلا انتی ویروس ها مطرح
مثلا این 3 تا هم میشه ای وی جی و اوست و نورتون بازم یعنی ویروسی هست کلا دوبار باهاش کار کنی همه چیزش دستت میاد
اشتباه میکنی دوست عزیز کرک ها 50 50 هستن 50 درصد احتمال داره ویروسی باشه 50 درصد احتمال داره نباشه .نقل قول:
داشتی شوخی میکردی دیگه نه؟ این چه ربطی به سوال FeelGood داشت :n13:نقل قول:
تا جایی که من تجربه دارم وقتی کرکی آلوده بوده آنتی ویروسم به شدت آلارم میداد و حتی نمیذاشت از کرک استفاده کنم. اما بعضی وقتا ممکنه به یه کرکی گیر بده اما میشه Ignore کرد و ازش استفاده کرد.
با وجود اینکه سطح دسترسی IDM از فقط خروجی به مجاز تغیر دادم بازم نمیتونه دانلود کنه!!
پیغام میده که سوکت اینترنت بسته؟؟؟؟
دوستان کمک کنید
منظورتون این هست که ماشین پراید مفروض همون کرک هست که ممکنه فاجعه به بار بیاره اما چاره ای جز استفاده نیست؟؟؟؟نقل قول:
مشکل شد 2تا
فعلا که دیگه دستمون به همون پراید هم نمیرسه
اتفاقا با VT هم اسکن کردم 19/40 آلوده تشخیص میدادن یکی دیگه هم 24/40نقل قول:
اما مثلا کسپر و بیت هیچ کدومو آلوده نمیدمونست
نود هر 2تارو آلوده میدید
حالا باید اعتماد کرد به این فایل؟
آقا پدرام گل ممنون که پاسخ دادین:11:نقل قول:
اسم من علی هست
در ضمن چرا بعضی قسمتهای کمودو برای من فارسی نشده؟؟؟
با غیرفعال کردن آنتی میشه از کرکی که100در100 آلوده هست استفاده کرد و سیستمو داغون کرد سر خودم اومدهنقل قول:
چون هنوز فارسی نشدن . و چند وقت دیگه فارسی میشن و در نسخه جدید به اپدیت اضافه میشن . این کار اقا Jadda هست که باید درستش کنهنقل قول:
میشه لینک اسکن ویروس توتال رو بهم بدی. تا برم ببینم و بهت بگمنقل قول:
سلام
آیا هنوز راهی نیست بشه از طریق کومودو،بفهمیم چه برنامه هایی دارن از پهنای باند استفاده میکنند؟
از طریق ستون Network در پنجره Task manager میشه فهمید چه چیزی از نت استفاده میکند. اما کومودو نه تنها نشون نمیده چه چیزی از پهنای باند استفاده میکنه ، بلکه در Task manger هم مشکل ایجاد کرده . تنها راه استفاده از Resource monitor یا نرم افزارهای دیگر است.
هنوز خیر اون امکان که در نسخه 5 بود در نسخه 6 نیست ولی گفته شده میاد.نقل قول:
اما با killswitch کمودو میشه این کارو انجام داد. ولی مثل قبل ساده نیست
من ورژن 6 دا دارم. اما KillSwitch ترافیک همرو 0 نشون میده.
پایین kill switch گزینه run as admin رو بزن درست میشه...اگه نبود مشکل یه جای دیگه هست...
سلام
من زیاد خودم را درگیر تنظمیات نمیکنم.
برنامه را نصب میکنم یا کرک را اجرا میکنم؛ وقتی اخطار کومودو میاد همش allow میزنم و بعد هم که باید گزینه انتخاب کنم ignor and exclude
دیگه حله و کمودو آروم میگیره.
کومودو یه اژدهاست دیگه، باید رامش کنید.
سلام بر دوستان گل:n12:
یکی دو روز نبودم، ماشالله تاپیک چند صفحه رفته جلو! چقدر هم سوال و طرح مسائل مختلف. جا خوردم!
به هر حال اگر کمکی از دستم بربیاد در خدمتم....
برای شروع: دوستانی که روی وین 8 کومودو را نصب کردند، فایل ستاپ نصبی را از کجا دریافت کردند؟؟
سلام ببخشید!
خوب، از خود کومودو؛ سایت اصلی.
سلامنقل قول:
.....برخی سایتهای ایرانی فایل نصب را بصورت جداگانه برای وین 32 و 64 بیتی ارائه میدن که خیلی مورد تایید من نیست.
علی جان سلام و درود...
اگه ممکنه توضیحاتی در مورد تعیین قانون در فایروال برای برنامه ها بده...مثلا برای مسنجرها و idm و پلیرها فیلم و قند شکن ها و TeamViewer چه نوع قانونی بهتره تعیین کنیم؟مجاز باشن بهتره یا فقط خروجی؟:n13: تشکر
منم از خود سایت کومودو گرفتم.نقل قول:
یکی از دوستان سوال جالبی کرد:
در این صورت اگه فایل بخواد خرابکاری کنه کومودو تشخیص میده؟نقل قول:
سلام به دوستان گلم
توی ایران ما اکثرا از نرم افزارهای کرک شده استفاده میکنیم و میدونید که اغلب آنتی های مطرح هم کرک هارو به عنوان ویروس یا ورم یا مالور معرفی میکنند سوالم این هست که اگر این کرکی که استفاده میکنیم واقعا آلوده باشه و ما طبق همون پیشفرض اونو به وایت لیست اضافه کنیم که فاجعه پیش میاد!!تکلیفمون با کرکها چیه چطوری بفهمیم که واقعا تمیز یا آلوده هستند؟
idm نیاز داره اطلاعات لینک رو دریافت کنه و نمیشه فقط خروجی براش زد.یا باید جزئ استثنائات باشه یا دسترسی کامل.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام به دوستان گلم
فقط خروجی! حتی IDM:n01:نقل قول:
علی جان سلام و درود...مسنجرها
اگه ممکنه توضیحاتی در مورد تعیین قانون در فایروال برای برنامه ها بده...مثلا برایوidmوپلیرها فیلموقند شکن هاوTeamViewer چه نوع قانونی بهتره تعیین کنیم؟مجاز باشن بهتره یا فقط خروجی؟:n13:تشکر
بفرمایید اینم لینکنقل قول:
ممنون