سلام
اینترنت سکیوریتی 2014 روی ویندوز ایکس پی -64بیت- نصب نمیشه ؟ !!!:n14:
کدام نسخه نصب میشه ؟؟؟
نه نصب نمیشه !!!
لابد دیگه !
سلام
اینترنت سکیوریتی 2014 روی ویندوز ایکس پی -64بیت- نصب نمیشه ؟ !!!:n14:
کدام نسخه نصب میشه ؟؟؟
نه نصب نمیشه !!!
لابد دیگه !
دوستان این درسته که دیگه سریال های رایگانی که وجود داشت کار نمی کنه؟ چون من نیاز به سریال اینترنت سکیوریتی نورتون داشتم ولی گویا دیگه کار نمی کنند و ...
اگر اینگونه هست به جای نورتون اینترنت سکیوریتی چه ویروسیابی رو پیشنهاد می کنید؟
با سپاس
درودنقل قول:
برای پیدا کردن جایگزین از تاپیک زیر استفاده کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کل سریال های Norton از کار افتاده
واسه شماها هم همینطوره؟
بله ، واسه ما هم همینطوره ، نورتون ، الفــــــــــــــاتحه .نقل قول:
سلام
کل سریال های Norton از کار افتاده
واسه شماها هم همینطوره؟
فقط چند تا سوال داشتم از Batman بزرگوار :
1- چرا نمیشه NEP Client رو از خود سایت نورتون دانلود کرد ؟ NAV و NIS و ... رو میشه ، اما جایی واسه NEP نیست.
2- NEP Client دقیقا چه فرقی داره با NIS ؟ از لحاظ امنیتی کدوم قوی تره ؟
3- تو یه تاپیکی توصیه کرده بودین از NEP Client استفاده کنیم به عنوان جایگزین NIS ؛ با توجه به این که سریال های نورتون
نابود شده ، اونقت برای NEP Client مگه نیاز به سریال نداریم ؟ اگه داریم ، از کجا باید پیدا کنیم ، اگه نداریم چه جوری فعال
میشه ؟ تا چه مدت اعتبار داره ؟
4- تو اون تاپیکی که معرفی کرده بودین برای انتخاب جایگزین نورتون ، رفتم اما خیلی به نتیجه ی دقیقی نرسیدم ، توی آخرین
تست های سایت AV هم که قربونش برم اصلا نورتون تست نشده ، الان دقیقا من باید چی کار کنم با توجه به این که 10 ساله
همش از نورتون استفاده کردم و علاقه ای هم به کرک کردنش ندارم ؟ یعنی قوی ترین آنتی ویروس از جهت تشخیص انواع
ویروس و ... چیه ؟ برام تشخیص اشتباه و کند شدن سیستم اهمیتی نداره .
5- این آنتی ویروس Sophos که کمابیش گمنامه ، قابل مقایسه با NIS یا NEP هست ؟
ممنون
تعدادی سریال جدید برای NIS قرار گرفته شده:کد:http://xhighintell.com/share/XHIKey.aspx
کجا شما سریال دیدی ؟ من هر چی میگردم خبری نیست ، عین قبل 0 سریال داره .نقل قول:
تعدادی سریال جدید برای NIS قرار گرفته شده:
یه سایت دیگه هم هست :
اینم میگه سرویسشون کار نمیکنه
نقل قول:
منظور شما باید SEP باشه که به اختصار نوشتید NEP.
1-
SEP مخصوص محیط شبکه ست و برای کاربران خانگی تعبیه نشده که نسخه آزمایشی داشته باشه و به صورت Trial بشه از سایت اصلی دانلود کرد.
2-
در اصل فرقی با هم ندارن اما سطح دسترسی ها و بعضی از ویژگی ها با هم متفاوته.( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
3-
این محصول نیازی به کرک و سریال نداره و روی کلاینت ها نصب میشه.
4-
احتمال داره شکل و ساختار لیسانس رو عوض کرده باشن.باید صبر کنیم تا نسخه 2015 منتشر بشه و فعلا کاری نمیشه کرد.
گزینه های متعددی هست مثل Avira , Bitdefender , Kaspersky, DR.Web و Panda .
5-
آخرین چیزی که از سوفوس یادمه یه آپدیت اشتباه بود برای کاربرای شبکه که اختلال زیادی ایجاد کرده بود.
و اینکه تمزکزش روی Network Protection هست و ایران رو هم حسابی تحریم کرده.
فکر کنم تنها راهی که باقیمونده که بشه از نورتون رایگان استفاده کرد همین تریال ریسته.
من استفاده کردم فعلا 176 روز باقیمونده. فقط نمیدونم چندبار میشه ازش استفاده کرد. اگه محدودیت نداشته باشه همینم خوبه :n02:
زمانی که بنده پست رو گذاشتم 200 سریال موجود بود.نقل قول:
من دوبار سریال گرفتم هر دو بلافاصله بلاک شدنقل قول:
به نظر میرسه فعلا تنها راه حل استفاده از Trial Reset یا نسخه های OEM هست.نقل قول:
نقل قول:
خیلی ممنونم از پاسختون
میشه لینک SEP رو از یه جای معتبر بدین که تا تعیین تکلیف سریال نورتون از اون استفاده کنیم ؟
سلامنقل قول:
نسخه 32 بیتی:
نسخه 64 بیتی :کد:http://uploaded.net/file/jqlachn7/Endpo1ntPr12.1.4100.4126x86.rar
OR
http://rapidgator.net/file/5721c743167b10075e8aeeb93b6c1dd7/
هر دو با هم :کد:http://uploaded.net/file/zl88gt3z/Endpo1ntPr12.1.4100.4126x64.rar
OR
http://rapidgator.net/file/2bba917168458c929429e12c1b51fad4/
کد:http://uploaded.net/file/jfwlzd8t
OR
https://www.oboom.com/#J1R8D087
خیلی لطف کردین ٬ فقط بی زحمت لینک نسخه ی مربوط به لینوکس رو هم میتونید بدید ؟ ظاهرا همچین چیزیه :نقل قول:
Symantec_Endpoint_Protection_12.1_RU1_Linux_Client _EN.zip
با تشکر
منم نسخه لینوکشو اگر رایگان هست میخوام
مرسی
اقا تریال ریست هم نمی ذاره انجام بدم لعنتی
راه حلی وجود داره؟
Trial Reset رو توی Safe Mode اجرا کنید و قبلش Tamper Prortection نورتون رو غیرفعال کنید، نباید مشکلی رخ بده...نقل قول:
من با تریال ریستر تبدیلش کردم
یک هفته بیشتر کار نکرد دوباره غیر فعال شده :(
با سلام ،
ظاهرا سیستم جدید کار تحریم نورتون براساس ایپی هست
پس فرقی نمیکنه که از تریال ریست استفاده کنی یا از کلید
اورجینال به محض اینکه متوجه بشه با ip ایران متصل شدی
اکانت شما رو میسوزونه یعنی کلیدی که بااهاش داری به
سرور اپدیت متصل میشه و اپدیت میکنی رو غیر فعال میکنه
و میبره توی بلک لست خوب پس با این روش فعلا کار خاصی
نمیشه کرد جز مهاجرت به انتی ویرویهای دیگه ،
البته یک راه هست که به زحمت و دردسرش نمی ارزه ،
اونم اینه که یک ایپی پورت در قسمت تنظیمات ------
وارد کنید که همیشه از اون طریق به سرور سیمانتیک
متصل بشه و هرگز اونها رو برندارید به این ترتیب اونها
هرگز نمیفهمند شما از کجا هستید و هرگز کلید شما
بلوکه نمیشه و میتونید همیشه ازش با همون کلیدهای
که دوستان از اون سایت مشهور میگرفتند اکتیو کنید
بنده به شخصه ترجیح میده از یک انتیویروس دیگه
استفاده کنم ،
موفق باشید .
تفاوت این سه تا نسخه چیه ؟
Norton 360 2014 21.5.0.19 Final
Symantec Endpoint Protection 12.1.4100.4126
Norton Internet Security 2014 21.5.0.19 Final
من امروز از avira کوچ کردم به norton internet security و از trial reset استفاده کردم. زمان 15 روزه آزمایشی رو به 180 روز تبدیل کرد .آپدیت هم کردم و ورژن نرم افزار هم ارتقاء داده شد. من نمی دونم شما از رو چه حسابی می گین آی پی ایران بلاک میشه؟! اگه مشکلی با آی پی ایران داشت که در زمان آپدیت مطمئنا متوجه شد من از ایران کانکت شدم. حالا سریال رو کاری ندارم اما با trial reset که مشکلی پیش نیومد..نقل قول:
سلامنقل قول:
شما از یه نوعی کرک استفاده کردی. یه بار renew آنتی ویرستو بزن کل 180 روز میپره! فعلا سرورای آپدیتشو تحریم نکرده دست گذاشته رو لایسنساش.
البته همینطوره که شما می گین. اما حتما این راهش نیس که از این راه ریست کنیم! ریست کردن باید تو safe mode انجام بشه و از طریق همون برنامه ای که convert کردم به 180 روز!نقل قول:
محصول جدید نورتون به نام Norton Securityشرکت سمانتک تولیدکننده نرم افزارهای امنیتی تمامی 9 نرم افزار خود را با هم ادغام کرده و آنها را در قالب یک سرویس آنلاین ارائه میدهد، اما دسترسی به آن را برای ایرانیان مسدود کرده است.
به نقل از پی سی ادوایزر، این سرویس آنلاین هم برای کاربران رایانههای رومیزی و هم برای کاربران همراه در دسترس و قابل استفاده خواهد بود.
این سرویس آنلاین آزمایشی که فعلا از آدرس us.norton.com/ns-beta در دسترس است Norton Security نام گرفته و هزینه استفاده از آن در سال 79 دلار خواهد بود. عرضه رسمی این خدمات از 23 سپتامبر آغاز خواهد شد. در واقع خدمات یاد شده جایگزینی برای برخی از نرم افزارهای امنیتی مشهور سمانتک مانند Norton Internet Security، Norton AntiVirus و Norton360خواهد بود.
این سرویس به علت تحریم های آمریکا برای کاربران ایرانی در دسترس و قابل استفاده نخواهد بود و در صورت کلیک بر روی لینک بالا پیامی در مورد تحریم ایران و مسدود بودن این سرویس به نمایش درمی آید.
کارشناسان این تحول اساسی در سمانتک را نشانی از تغییر استراتژی های کلان شرکت های امنیتی دانسته و معتقدند برنامههای ضدویروس دیگر پاسخگوی نیازها نیست و برای حفظ امنیت کاربران در فضای مجازی باید به روش های نوینتری متوسل شد.
با توجه به این که فعلا نمیشه مثل قبل از محصولات نورتون استفاده کرد ٬ از دوستان و اساتید گرامی خواهش میکنم در مورد
Symantec Endpoint Protection بیشتر توضیح بدن. چون این نرم افزار رو من نصب کردم و واقعا تنظیمات بسیار بیشتر و دقیق تری
نسبت به محصولات NIS یا NAV داره .
اصلا چرا در باره ی این نرم افزار انقدر کم صحبت شده ؟ هدف شرکت symantec چی بوده که با وجود محصولاتی مثل NIS این
نرم افزار رو تولید کرده ؟ آیا این نرم افزار چیزی از NIS کم داره ؟ یا این که قوی تره ؟ اصلا چرا این همه مدت همه از NIS یا NAV
یا 360 صحبت می کردن و چرا ما انقدر اذیت شدیم به خاطر سریال پیدا کردن نورتون با وجود این که این نرم افزار هیچ نیازی به
سریال و کرک و ... نداره ؟
مدتی هست که به جای محصولات نورتون دارم از این نرم افزار استفاده می کنم و این طور که به نظرم میاد خیلی این نرم افزار
از جهت امنیتی از NIS قوی تره . حالا نمیدونم این برداشت سطحیه یا واقعا همین طوره ؟
ممنون میشم اگه پرونده ی این نرم افزار رو باز کنید .
سلام به همگی؛
دوستان؛آیا نورتون اینترنت سکوریتی ورژن جدیدش رو روانه ی بازار کرده؟! (2015) و اگه کرده؛میخواستم بدونم مشکل لایسنسش حل شده یا کماکان به قوت خودش باقیه و باید بیخیالش بشیم؟
با سلام...دوست عزیز من خودم از این نرم افزار امنیتی (symantec endpoint protection) استفاده میکنم.قدرت قابل قبول و فایروال خوبی هم داره و جالبتر اینکه رایگانه!این آنتی خیلی هم سبک هست ولی باید بسیاری از تنظیمات رو خودتون روش اعمال کنید و برای افراد تازه وارد زیاد خوب نیست!برای همینه که کمتر پیشنهاد میدن که نصبش کنن....باز اگه سوال خواصی هم راجب symantec endpoint protection داشتین در خدمتم!نقل قول:
سلام...
من نورتون انتی ویروس 2014 دارم دو سه تا به سختی live update زمان 180 روزه گرفتم و تو سف مد کاراشو بترتیب انجام میدم ولی وقتی بالا میاد 180 روز نمیشه و روزی یکی دوبار وقتی وصل میشم به نت دانلود میکنه که حجم رو خیلی میگیره!
لینکی معتبری سراغ دارید؟
ممنون:n01:
نقل قول:
سلام - ممنونم از پاسختون - اگه میشه یک مقایسه ای بکنین بین قدرت این نرم افزار با Norton internet security . کدوم یکی قوی تر هست از جهت امنیتی ؟ نه از جهات دیگه مثل کند کردن سیستم یا پیچیدگی محیط کاربری .
مرسی
سلامنقل قول:
نسخه جدید هنوز نیومده. تقریبا یک ماه دیگه میاد. فعلا از یک محصول دیگه استفاده کنید.
سلامنقل قول:
من درست متوجه صحبت های شما نشدم!
لینک دانلود نورتون آنتی ویروس ورژن 21.5 :
کد:http://www.rodfile.com/1c50567c1eu9
چندتا سایت دیدم که تا 180 روز نمیخواد لیو اپدیت رو انجام بدی!نقل قول:
میشه لینکی معرفی کنید چون روزی چند بار داره همین اپدیت میشه الکی؟!!!
درمورد قدرت باید بگم هر دو محصول ساخته شرکت symantec هست بنابر این قطعا هردو از یک دیتا بیس استفاده میکنن !شما باید ببینین با کدوم راحت ترین همونو نصب کنید!از نظر من symantec endpoint بهتره چون امکانات و اختیارات بیشتری داره ولی باز هم میگم باید آنتی ویروس رو خودتون انتخآب کنین و بدونین هیچوقت ویروسیابی 100% نیست چه نورتون نت سکیوریتی نصب کنین و چه symantec endpoint protection!!!!نقل قول:
بهتره بحث رو اینجا ادامه بدین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره تا ۲۳ سپتامبر صبر کنید نسخه جدید بیاد احتملا نسخه جدید بیاد اون قبلیا دیگه آپدیت نمیشن تو خبرا اومده همه نسخه ها در یکی جمع میشن شاید مثل وب روت شه اینجوری هیچ کرکی نمیگیره سریال غیر قانونی هم بلاک ه آپدیت حجیم هم شاید نخواد دیگه یه ماه میگذره مثل برق وباد :-)نقل قول:
من فکر میکنم یه مطلبی رو برای شما اشتباه توضیح دادن یا آن طور که باید متوجه نشدید.نقل قول:
ببینید این 180 روز ارتباطی با LiveUpdate نداره. این 180 روز در واقع مدت اعتبار آنتی ویروس شما هستش.یعنی بعد از 180 روز از کار میفته.
این به این معنی نیست که آنتی ویروس تو این مدت نیازی به آپدیت نخواهد داشت! شما باید هر روز آنتی ویروس رو به روز کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد آنتی ویروس نورتون ، تنظیمات و اصطلاحات آن ، پست دوم تاپیک را مطالعه کنید.
این اخرین ورژنه فعلیه ؟
NIS-ESD-21.4.0.13-EN
این رو مستقیم دانلود کردم از نورتون ، نمیدونم چند روزه س . کسی سریال نامبر نداره واسه فعالسازیش ؟
ورژن جدید کی قرار بیاد ؟
وقتی بیاد نمیشه اپدیت کنیم با خود برنامه
فرضا شما 180 روزم فعال کردین کامل هم آپدیت کردیننقل قول:
نسخه ای که 23 سپتامبر یا اول مهر میاد کاملا متفاوته
و این نسخه فقط تا همون موقع آپدیت میشه و دیگه کلا بی مصرف میشه
و این آپدیتا اصلا بدرد نمیخوره
بهتر این مدت نورتون رو بی خیال بشین و یه آنتی ویروس دیگه استفاده کنید
ایران هم بلاک هست ولی اگه خیلی مشتاق هستین اینم سایتش
هر سه نسخه در یکی خلاصه میشه
سلامنقل قول:
betanews.com چقدر معتبر هست؟ آخه اون چیزی که شما میگید توش ننوشته!! مثلا طبق گفته زیر این نسخه برای افرادی که نسخه های قانونی قبلیو دارن کاملا یک آپدیته رایگانه:
پس میشه نتیجه گرفت حالت فعال سازی نورتون با گذشته تفاوتی نداشته!!
بعد یه نکته دیگه که تو خود سایت سمنتک هم به اون اشاره شده. محصول در یک ورژن نیست در دو ورژن متفاوت هست:
norton security به جای norton internet security و norton security with backup به جای norton 360
در کل امیدوارم اینطور باشه که من فهمیدم نه اونجوری که شما گفتید:n02:
به قول معروف مردم اون چیزی که دوست دارند را از حرفهای تو میشنوند،نه اون چیزی را که تو میگینقل قول:
شما اصلا توجه کردی من چی نوشتم کی گفتم اوناییکه که قانونی استفاده می کنند
لایسنس باطل میشه و دوباره باید بخرند این چیزا فقط اینجاست نه تو کشورهای پیشرفته
منظور بتا نیوز هم این هس که تا انقضای لایسنسی که برای قبلی خریدی رو میتونی در نسخه جدید استفاده کنی
نه برای نسخه های غیر قانونی اونا بر حسب قانونی بودن میگن نه اونهایی که تو اینترنت ریخته
بعد بنظرت نورتون نمیفهمه که براحتی لایسنساش تو اینترنت پخش میشه و اونا هم مثل قانونیا هستن
و همینجوری ادامه میده
تا نسخه جدید نیاد نمیشه گفت سیستم لایسنس چطوریاست
در مورد نسخه ها
اون چی که من گفتم با توجه به لینک پایین بود و باز هم نمیشه گفت کدوم محصول به جای کدوم محصول
بهتره اگه حدس و گمانتون اینجوری بگین که گمانم اینجوریه چون بعضی کاربران به علت پایین بودن سن
یا نا آگاهی. فکر میکند قرار همینجوری باشه
این یه اسکرین شات از سایت نورتون یه بتا دانلود کن ببین چجوریه تجربت رو بگو
انگلیسیت خوبه ببین نورتون در مورد نسخه جدید چی گفته بگو بقیه استفاده کنن