متوجه نشدم منظورتون چی هست ! میشه بیشتر توضیح بدید
Printable View
متوجه نشدم منظورتون چی هست ! میشه بیشتر توضیح بدید
سلام مهرداد جان همانطوری که گفته بودی با اون فیل پنلم رو تست کردم و همچنین چند تا 1080p دیگه .ظاهرا که مشکلی نیست منتها قضیه این هست که اون کار پردازش تصویر رو الان داره کارت گرافیک انجام میده
اما تو ر س ی ور که 1080i هم هست باز هم متاسفانه حتی تو کانالهای اچ دی ولی خیلی کمتر این مشکل هست
البته یه چیز جالب اینکه وقتی ر س ی و ر رو رویntsc تنظیم میکنم هرتز ورودی نسبت به پال که 50 هست میره رو 60 و در این حالت این مشکل به چشم نمیخوره ولی متاسفانه کیفیت تصاویر sd پایین میاد و کلا یکم محو میشه
سله پس قظیه مشخص شد .
1080i اون i آخر همون نشانه ی interlace هست و 1080p اون p نشانه ی progressive .
اگه تونستی ----- رو عوض کن چون اینجوری که شما گقتی پنل شما deinterlacing چندان قدرتمندی نداره ... .
سلامنقل قول:
منظورتون من بودم ؟
منظورم این بود که رنگها زیادی اشباح هستند و تصاویر وضوح ندارند مثل اینگه با ابرنگ نقاشی کرده باشی (مد استفاده شده - عادی- سینمایی )
من با سایر بلو ری ها (با همون پلیر- همون تنظیمات این مشکل رو ندارم و تصاویر خروجی عالی است )
از چه زسیوری استفاده می کنید ؟نقل قول:
من از vu solo استفاده می کنم اون هم h080i هست اما اصلا چنین مشکلی ندارم
خوب البته 1080i داریم تا 1080i ... . که بازم اینجا نمیشه توضیح داد ... .
خوب پس یعنی شما میگید که شما از بین بلوری هایی که دارید دو سه تاشون اونجور که باید نیستند و تصاویرشون مورد داره ؟!نقل قول:
سلام
منظورتون من بودم ؟
منظورم این بود که رنگها زیادی اشباح هستند و تصاویر وضوح ندارند مثل اینگه با ابرنگ نقاشی کرده باشی (مد استفاده شده - عادی- سینمایی )
من با سایر بلو ری ها (با همون پلیر- همون تنظیمات این مشکل رو ندارم و تصاویر خروجی عالی است )
خوب اول از همه مشخصه که مربوط به پنل نیست . اما برای اینکه منشاش رو پیدا کنید باید چند تا تست انجام بدید . اول اینکه شیوه ی پخشتون رو عوض کنید . یعنی اگر با مدیا پلیر پخش میکردید با pc پخش کنید (حتما hdmi برای pc استفاده کنید) و اگر با pc پخش می کردید سعی کنید از یه نرم افزار دیگه برای پخشش استفاده کنید .
بعد با خود pc چک کنید ببینید مشکل در pc هم مشاهده میشه (منظور مانیتور pc ) اگر مشکلی نداشت با همون برنامه ای که در pc پخشش کردید همون فایل رو روی پنل پخش کنید با hdmi .
بعد سوال خودم اینکه شما این ایزو ها رو از کجا میگیرید ؟ و اینکه حجم هر ایزو چقدر هست ؟
موفق باشی
سلام
تمام كانال هاي HD ماهواره بصورت 1080i هستن و همچنين 98%رسيور هم 1080i
کد:http://www.citisat.com/f203/a-66/
سلامنقل قول:
با انواع پلیرها ازمایش کردم همون طوریه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی مانیتور هم به همین صورته
رابط کامپیوتر و تلویزیون هم hdmi هست
در مورد ایزوها هم حدود 1 ترا بایت (فقط ایزو ) + ریپ شده حدود 1 ترا بایت
حجم هر ایزو هم متفاوته مثلا ایزوهای audio bluray کم حجم ترند و تا 6 گیگ هم پایین میان بقیه هم از 12 تا 42 گیگ (تقریبا تمام دمونستریشن های برند های تلویزیون رو دارم )
منبع : اینترنت (دانلود دولتی و مفتی !!!!)
خوش به حالت که انقدر سرعت بالا داری :دی
من امسال اگه بتونم برم دانشگاه تهران شاید به سرعت دانلود 10 مگ در ثانیه دست پیدا کنم و همینطور بلو ری هست که dl کنم دیگه :دی
راستی شما میشه چند تا از منابع دانلدتون رو برام بفرسیتد . آخه ایزوی بلوری خیلی سخت پیدا میشه تو نت .
بله کانالها که interlace تصویر رو میدند اما همون ----- هو یه سری پردازش رو تصویر انجام میده و اون interlace که ----- میده با اونی که مستقیم از کانال میاد زمین تا آسمون فرق میکنه . بعد اکثر ----- هایی که 1080i میدند 720p هم میدند که اگر کسی حتما تصویر progressive میخواد میتونه از این وضوح استفاده کنه ...نقل قول:
سلام
تمام كانال هاي HD ماهواره بصورت 1080i هستن و همچنين 98%رسيور هم 1080i
سلام دوست عزیزنقل قول:
قربون دستت اون شماره رو اگه برای منم پ . خ کنی ممنونت میشم:11:
راستی چه سایزش رو این قیمت میگن؟
با تشکر :
ناصر
آ قا حالا که تشریف میبرین بانه ماروهم بیخبر نذاریننقل قول:
بله بقول شما کمی تا قسمتی خالی بندی بنظر میاد ولی اگه خالی بندی نباشه چی میشه؟ خیلی عالی میشه
میشه اونجا که رفتین سراغ 50 اینچی این تلویزیون روهم بگیرین؟من خیلی وقته دنبالشم ولی پیدا نمیکنم
با تشکر :
ناصر
:11:
سلام
لطفا دوستانی که تجربه اتصال USB مموری به V20 برای تماشای فیلم دارند راهنمایی کنند:
آیا V20 فولدر ها را نشان می دهد؟ توضیح اینکه من یک فایل MKV را به MPEG-2 و AVCHD تبدیل کردم . در فولدرهای جداگانه ریختم. در V20 فقط می نویسد که هیچ فایل قابل پخشی پیدا نشد و هیچ فولدری هم نشان نمی دهد. ولی در یک پنل LED سامسونگ که همین کار را کردم، فولدرها را کاملا نشان می داد و فایل MPEG-2 را هم پخش کرد ولی فایل AVCHD را پخش نکرد.
1- آیا V20 نباید حداقل فولدرها را نشان میداد؟
2- چرا V20 فایل MPEG-2 را نشان نداد؟
من الان زنگ زدم بانه 50 اینچی ندارن اما 46 رو میدن 1050000 تومان
این 46 رو تا حالا کسی دیده؟
در ضمن 42 اینچ 870 تومان
این v20 نیست . v20 اصلا 46 نداره . یحتمل u20 هست که باز هم گرونه نسبت به بانه
اگه منظورتون V20 باشه این مدل فقط در دوسایز تولید میشه 42 و 50نقل قول:
اگه بازم منظورتون از این قیمتها مربوط به V20 باشه یا طرف خالی بسته یا طبق معمول اغلب اوقات؛ V20 رو با U20 اشتباه گرفته و قیمت U20 بهتون داده
آخرین قیمتی که دوستان از V20 برای سایز 42 از بانه گرفتن 1250 بوده و تا 1230 هم دیدم و پایینتر از اون یوخدی...!!؟؟؟
:8:
حتما همین طوره-من در به در دنباله یه فروشنده تو بانم که 50 اینچ داشته باشه اگر کسی سراغ داره لطفا شماره بده
سلا دوستان.من هفته پیش v20 مدل 50 اینچی سفارش دادم و ازتهران رسید نزدیکای 2.380.000 پام درومد.
من خیلی تعریفش رو شنیدم ولی وقتی با ذوق دل روشنش کردم خیلی تو دلم زده یعنی تصویرش اصلا اونطور که فکر میکردم نیست.هم رنگاش جذاب نیستن هم اینکه انگار یه لایه مات روی تصویر نشسته. قبلا هم خونده بودم که نباید از مد دینامیک در 100 ساعت اول استفاده کرد.
در ضمن تلویزیون من 4تا مد داره
1- دینامیک 2- نرمال 3- سینما 4- سینما پرو
من از دوستان همین سایت شنیده بودم که مد سینما نداره چطوره که مال من داره تازه 2 نمونش رو هم داره؟؟؟؟
مد پروقشنال نداره چرا؟؟؟
و تنظیمات کالییراسیونش چطوراست؟ باور کنید که خیلی تو ذوقم زده تصویرش.ئر ضمن هرچی پشت رو نگاه کردم خبری از 2تا فنی که گفته بودن نبود!!! پشت تلویزیون همش از آلومینیوم هست در ضمن یه صدای وزززز هم میده که خیلی کمه ولی خب یه مقدار واسه من آزار دهنده هست.در اصل 2تا Heat singk روی مادر برد در قسمتهای بالا سمت راست و بالا سمت چپ تلویزیون کار گذاشته شده که صدای وززز از این قسمتها بلند میشه
دوستان توروخدا به دادم برسید چیکار کنم؟ پشت تلویزیون هم نوشته p50v20R و ساخت سنگاپور هست.
دوستانی که خریدن چنین مشکلاتی دارند؟باید چیکار کرد؟؟؟
بچه ها یه خبر خوب
من دیروز زنگ زدم بانه گفت 42 اینچ 1350 و 50 اینچ تو بانه نیست و جالب اینکهvt20 رو گفت که اوردیم 3500 و 80 کرایه حمل تا تهران
میشه شماره این فروشنده رو تو بانه به منم بدین؟
-قیمت 42 از مدل V20 رو بنظرم گرون گفته باشه . 1250 بود بنظرمنقل قول:
-این قیمتی که برای VT20 فرمودین برای چه سایزیه ؟ 42 یا 50 ؟
-در صورت امکان و اگه زحمتی براتون نیست شماره فروشنده رو به منم پ.خ کنین ممنون میشم
شماره اون فروشنده که vt20 رو آورده به من هم بی ام کنید
اگه این جوری که باشه عالی میشه
vt20 برای آسیا زیر 50 اینچ نداره
کسی نبود منو راهنمایی کنه؟
اینطور که از نوشته ات فهمیدم قبل از اینکه V20 بخری ، از نزدیک ندیده بودیش. منم تعریف V20 رو زیاد شنیده بودم. ولی وقتی تو بازار دیدمش حالم بهم خورد. ریختش در مقایسه با ال سی دی های سامسونگ ، افتضاح بودنقل قول:
به نظر من باید می رفتی سراغ ال سی دی های سامسونگ مثل C690. حداقلش اینه که خیلی خوشگلتره. تصویرشم توپه.
50 اینچ 1380؟!!!:18:نقل قول:
نمیدونم من چرا این مشکلات رو توی این تی وی نمیبینم!
شما حتما اول باید تصویرش رو میدیدین و بعد خرید میکردین. حالا تصویر توی مد دینامیک چطوره؟
قیمت خیلی عجیب بهت داده ! عجیب تر اینکه کسی تا حالا اونورا 50 اینچ بدون گرانتی گیر نیاورده ... . به هر حال در کل تصویرش جزو 5 تا hdtv اول بازار هست . من g10 و u20 رو دیدم تصویرشون عالی بوده حالا دیگه v20 که جای خود داره ....نقل قول:
سلا دوستان.من هفته پیش v20 مدل 50 اینچی سفارش دادم و ازتهران رسید نزدیکای 1380 پام درومد.
من خیلی تعریفش رو شنیدم ولی وقتی با ذوق دل روشنش کردم خیلی تو دلم زده یعنی تصویرش اصلا اونطور که فکر میکردم نیست.هم رنگاش جذاب نیستن هم اینکه انگار یه لایه مات روی تصویر نشسته. قبلا هم خونده بودم که نباید از مد دینامیک در 100 ساعت اول استفاده کرد.
در ضمن تلویزیون من 4تا مد داره
1- دینامیک 2- نرمال 3- سینما 4- سینما پرو
من از دوستان همین سایت شنیده بودم که مد سینما نداره چطوره که مال من داره تازه 2 نمونش رو هم داره؟؟؟؟
مد پروقشنال نداره چرا؟؟؟
و تنظیمات کالییراسیونش چطوراست؟ باور کنید که خیلی تو ذوقم زده تصویرش.ئر ضمن هرچی پشت رو نگاه کردم خبری از 2تا فنی که گفته بودن نبود!!! پشت تلویزیون همش از آلومینیوم هست در ضمن یه صدای وزززز هم میده که خیلی کمه ولی خب یه مقدار واسه من آزار دهنده هست.در اصل 2تا Heat singk روی مادر برد در قسمتهای بالا سمت راست و بالا سمت چپ تلویزیون کار گذاشته شده که صدای وززز از این قسمتها بلند میشه
دوستان توروخدا به دادم برسید چیکار کنم؟ پشت تلویزیون هم نوشته p50v20R و ساخت سنگاپور هست.
دوستانی که خریدن چنین مشکلاتی دارند؟باید چیکار کرد؟؟؟
البته design های پاناسونیک همیشه مورد انتقاد بوده ولی من ازشون خوشم میاد . یه جور صلابت خاصی داره . جلف نیست
ببخشید دوستان قیمت رو اشتباه واستون نوشتم 2.380.000 تومان داده به جای 2 اشتباهی نوشته بودم 1 :31:
با هزینه بارش نزدیکای 2.420.000 پام درومد. فردا ازش عکس میگیرم واقعا نمیدونم چرا اینطوری هست کیفیت دینامیکش خوبه ولی خب شنیده بودم که تو 100 ساعت اول استفاده نباید رو مد دینامیک گذاشتش
قیمتی که خریدی خیلی مشکوکه 50 اینچش تو تهران 2300 هستش تو بانه هم کسی نداره شما از کجا خریدی؟نقل قول:
بعدشم کی گفته نباید بزاری روی داینامیک!؟ توی 100 ساعت اول بهتره که کمتر از داینامیک استفاده کنی.
باهاش چی میبینی اگه ماهواره میبینی با کابل کامپوزیت یا شبکه های تی وی با آنتن باید آنتن خوب بخری و کابلاتو عوض کنی.
باهاش یه فیلم اچ دی ببین اونوقت بیا نظرتو بگو.
دیزاینشم به نظر من از دیزاین داهاتی پسند سامسونگ که به درد فرشای قرمز گل گلی میخوره خیلی قشنگ تره.
نقل قول:
سلام
این وسط یه مشکلی هست (مطمئنا )
شما اولین نفری هستی که چنین مشکلی ( به این شدت داری ) مطمئن هستید مدل تلویزیون رو خودشون نچسبوندند؟
الان مدل 42 تو بانه حدود 1350 تا 1380 هست
قیمت جهانیش دور و بر 2000 دلاره
اونوقت چه جوری با کرایه برای شما 1380 در اومده ؟؟!!!!!!!!!
رنگ مات رو تلویزیون رو با دیدن چه تصویری میگید ؟ sd یا hd ؟
من الان 42 دارم روی مد سینما هست همینطوریش وضوح- کنتراست - روشنایش برابر با تلویزیون مدل b690 سامسونگ خونه خواهرمه تصمیم هم ندارم برم رو مد دینامیک
*****از تشابه پستها عذر می خوام - پست بالایی رو نخونده بودم
با سلامنقل قول:
حقیقتش فقط با تصویرش مشکل ندارم کم کم به خود تلویزیون هم دارم شک میکنم
اخه توی منوش تنظیمات پیشرفته تصویر نداره امکان داره از فریم ورش باشه؟ چطور میتونم آپدیتش کنم؟
نقل قول:
ببخشید به جای 2 نوشتم 1 :31:
من تلویزیون رو 2.380.000 تومان گرفم :31: بابت اشتباه تایپی ببخشید منو
راستش خودمم دارم شک میکنم ولی اخه نمایندگی مگه چنین کاری میکنه؟؟تا امروز حتما ازش عکس میگیرم و بهتون نشون میدمآخه رو کارتون تلویزیون برچسب ضمانت هست حتی با توجه به سریال تلویزیون واسش کارت گارانتی پر کردن یعنی با این وجود چنین چیزی امکان داره؟؟
2تا مشکل اساسی دارم
1- تنظیمات مد پیشرفته رو در منو اصالا ندارم !!!!
2- وقتی کانال هایی که تمام صفحه نیستن رو باهاش نگاه میکنم در قسمت سیاه پایین تصویر یک خط سفید یا بنفش به قطر 1 میلی متر رو مشاهده میکنم و اسه درک بهره حتما ازش عکس این دو مورد عکس میگیرم
خواهش میکنم که یه راهنمایی بکنید
سلامنقل قول:
اولا مباركت باشه شما 8 تا مد 1 دايناميك2نرمال3سينما4سينما حقيقي5گيم6عكس7حرفه اي1 و 8حرفه اي 2 بايد داشته باشي و همچنين گارانتي اصلي pgf شركت بانيان است و براي مد پيشرفته حالتAdvance(isfccc) بايد روشن باشه تا دسترسي داشته باشي و اون خط پايين هم با 16:9 Overscan رو روشن كني از بين ميره
-برادر جان عذر خواهی نداره که ! همه چشاشون شده چهار تا با دیدن توضیحات این دادا و بالاخص با دیدن قیمتی که میفرمایند:18:نقل قول:
بنظر منم مشکوک میزنه و یه جای کار میلنگه ،همش فکر میکنم شاید یه مدل دیگه بجای V20 ریمارک کردن و فروختن به این اخوی ؛ تازه شم تا اونجاییکه من شنیدم و نماینده بانیان تو شهرمون میگفت همه 50 اینچی های این مدل ساخت ژاپنه و تمام 42 اینچی ها هم پپنل ژاپنی دارن و با توجه به اینکه میفرمایند مدلش V20R هستش پس برای ایرانه و طبق اظهارات نمایندگی نمیتونه ساخت مالزی باشه:24:
سلامنقل قول:
-صادق جان با توجه به قیمتی که میدین بنظر میاد کار لنگی داره .شما کارتن و سریالهای تلویزیون رو که رو کارتن و پشت تلویزیون هستن رو با هم مقایسه کردین؟ یکی هستن؟
اگه یکی باشن که مشکلی نیست و خریدتون درسته ولی اگه نباشن طرف معامله تون بهتون یه مدل دیگه بجای V20 فروخته و باید پی گیرش باشین
و در نهایت اگه تلویزیونتون V20 باشه و اینطور دل شمارو زده باشه خیالی نیست به شرط سالم بودنش من ازتون خریدارم
اگرم فروشنده نیستین پس لااقل لطف کن شماره فروشنده رو برام پ.خ کن تن منم یکی از همین بخرم اگرم خواستی آدرس بدم خودتون زحمت سفارش رو بکشین من وجهش رو تقدیم کنم
با تشکر :
ناصر:11:
منم شماره ی فروشنده رو میخوام تا ببینم چی بهت فروختن . برام pm کن .
دوست عزیز شما محبت کن یه عکس از جلو وپشت پنل با موبایلت بنداز تا ببینیم چی خریدی؟
سلام:دوست عزیز برای ظاهر شدن تنظیمات پیشرفته باید advance ifccc در setup روشن باشد . برای حذف اون خط پایین صفحه باید 16:9overscanدر setup روشن باشد.نقل قول:
- نه اخوی نمایندگی همچه کاری نمیکنه تموم هرچی که گفتیم برمیگشت به قیمت ناجوری که خودت داده بودی حالاکه قیمت اصلاح شد تموم اون حرفای من و سایر دوستان همگی " پر " ؛ تنها چیزی که میمونه اینه که نمایندگی شهر ما گفت که همه 50 اینچی ها ساخت ژاپن هستن یعنی پشتشون خورده :Made In JAPANنقل قول:
اگه خواستی زنگ بزنی و سوالی بکنی در اینمورد بپرس
مبارکه تلویزیونی که خریدی یکی از بهترینهای HdTv تو تموم دنیاس و تنها تلویزیونیه که کیفیت تصویرش بپای پایونیر میرسه شک نکن .شاید مال تو تنظیمات تصویرش درست نیست والا اینایی که میگی با قواره این تی وی اصلا جور درنمیاد
ارادت :
ناصر:10:
مرسي واقعا ممنونم كه اينهمه خوب راهنمايي كرديد منو مشكل مربوط به منو حل شد يعني با فعال كردن Isfcc تنظيمات پيشرفته تصوير فعال شد:20:
در مورد اون خط يك ميلي متري هم با فعال كردن Over Scan 16:9 اونم از بين رفت ولي نفهميدم مشكل اين تلويزيون چيه كه حتما بايد Over scan كني تا اون خط بره اصلا دليل بودنش چي هست؟ راستش يه سري عكس با كيفيت HD تو فلش گذاشتم و پخشش كردم و ديدم كه نه بابا كيفيت عكس ها خيلي خيلي خيلي بالا و عالي هست و نكته جالب اينكه اون خط بنفش 1 ميلي متري كه پايين صفحه روي بعضي كانال ها ظاهر ميشه هم توي اون عكس ها نبود! فقط يه مشكل ديگه ميمونه اونم احساس ميكنم تصاوير اين تلويزيون نسبت به سامسونگي كه داشتم كدر تر هستند مثل اينكه يه لايه خاكستر خيلي كم رو صفحه نشسته باشه
باشه چشم عكس هم ميگيرم .الان كه شبكار هستم و توشركتم ولي به محض اينكه رفتم خونه با موبايلم از جلو و عقب و كنار تلويزيون عكس ميگيرم همينطور از كارتونش تا دوستان در مورد چيزي كه گرفتم قظاوت كنن
خوشحال ميشم اگر كسي اين تلويزيون رو داره از پشتش هم عكس بگيره تا با مال خودم مقايسه كنم ببينم چيزي كم كاست نداره:31:
بابت راهنمايي هاتون تشكر ميكنم
دوستان مدل آسیائی به غیر از نداشتن --- و نداشتن مد THX دیگه چه کاستیای نسبت به مدل اروپائی داره
توش از فسفر معمولی استفاده شدهنقل قول:
ساپورت نرم افزاری شرکت رو نداره