بنظر شما کنکورهای آزمایشی خود سنجش کافی هست ؟ یا مثلا قلمچی بهتره ؟
Printable View
بنظر شما کنکورهای آزمایشی خود سنجش کافی هست ؟ یا مثلا قلمچی بهتره ؟
سلامنقل قول:
اگر به طور خلاصه بخوام بگم بهتون
سنجش خیلی برنامه دقیق و خوبی نداره و برخی دروس از کل کتابش هست ..(برنامه اون رو از سایت میتونید ببیینید)
توصیه به شرکت در دو یا سه ازمون اخر میکنم ...
قلم چی هم متاسفانه چند سالیست کیفیت ازمونهاش رو پایین اورده و بیشتر پول واسش مهم هست تا یادگیری چرا؟
چون در ازمونهاش سوالات بسیار متعدد و تکراری از خود کتابهایی که معرفی میکنه میده-خب شما یعنی داری تست کتاب رو میزنی
و این باعث میشه با خوندن کتابش بتونی ترازت رو بالا بیاری و این اون چیزی نیست که یک داوطلب میخواهد.ولی خب جامعه اماری نسبتا خوبی داره
هر دو هفته ازمون داره هم هزینه بالاتر و هم وقت بیشتری رو هم میگیره ازتون
گاج سطح و کیفیت سوالاتش خیلی خوب هست و واقعا بهتر از دو موسسه دیگه میتونه کمکم بکنه.ولی جامعه اماری کمتری نسبت به قلم داره
توصیه میکنم به صورت تک ازمون شرکت کنید اگر مورد قبولتون بود ادامه بدهید...
من تو برنامه ام دوره های مرور گذاشتم مثلا الان در مورد شیمی 2 من تا دی 3 تا فصل اول رو خوندم بعد دی دیگه سراغ این فصلا نمیرم بهمن ماه مرور گذاشتم
حالا برای این مرور بهتره من درسنامه ها رو مرور کنم یا آبی قلم چی رو بگیرم تستاش بزنم که با تست مرور بشه ؟؟
سلامنقل قول:
بهتر اغین است که شما تست زنی انجام میدادید و تستهای مهم و اونهایی رو که بلد نبودید مشخص میکردید در مورور مجدد اونها میخوندید.
درسنامه ها هم بستگی داره که چقدر در ذهنتون مونده باشه.ولی چپون درسنامه ها اغلب کم حجمن یه مرمر داشته باشید روشون.
کتاب شیمی 2 و 3 قلم چی خیلی اشکال ویرایش داره پیش اون کمی بهتر هست
شیمی 2 مبتکران و شیمی 3 گاج رو من توصیه میکنم
موفق باشید
گاج برای هنر ندارهنقل قول:
من تست نمیزنم جدا همون کتاب اموزش شیمی بهمن بازرگان رو دارم فقط از اون می خونمنقل قول:
درسنامه هاش هم که زیاد
یکی یه برنامه ریزی خوب نداره که عمومی چجور و چقدر بخونیم
چه مباحثی رو کی تموم کنیم
تخصصی چجوری بخونیم و کی چیا تموم بشه
و اینکه چجوری بخونیم تا تثبیت بشه .مثلا فصلی رو از شیمی خوندیم چجوری مطالبش رو تثبیت کنیم
لطفا توضیح دهید مناطق که میگن چیه و وقتی طرف میگه رتبه م فلانقدر شده رتبه کشوری رو میگه یا منطقه رو ؟
و این با سهمیه مناطق که ایثارگران و... هستند فرق داره دیگه ؟
باید خودتونم به شناختی از خودتون برسید و بدونید کجا ضعف و قوت داریدنقل قول:
من خودم دارم یه دور خود کتابها رو مرور سریع میکنم + خط کشیدن و یادداشت برداری مختصر (البته من تازه کنکور رو شروع کردم و الا باید این اتفاق چند ماه پیش میفتاد)
و میخوام ترجیحا تو همین دیماه سروتهشون هم بیاد و برم سراغ کتابهای سفید گاج (تست میکرو طبقه بندی) + فلش کارت برای حداکثر استفاده از اوقات
من اون موقع که ثبت نام کردم هنوز اطلاعیه سازمان سنجش منتشر نشده بود ، لطفا بگین اگه من بخوام تو کنکور آزاد هم شرکت کنم دقیقا باید چیکار کنم؟ :n01:
ممنون.:n16:
بله درسته-سنجش هم فکر کنم رشته هنر داشته باشهنقل قول:
ولی کنکور هنر بیشتر اطلاعات عمومی هست ...
و. منابع تخصصی اون رو باید بیشتر بخونید تا موئفق باشید...
سلامنقل قول:
ثبتنام شما در سنجش یعنی اینکع برای ازاد هم ثبتنام کردید
البته در اسفند ماه که قوانین اون خواهد امد در صورت تمایل باید کارت علاقه مندی مربوط به اون رو بخرید...
[QUOTE=Nocturne;7391779]لطفا توضیح دهید مناطق که میگن چیه و وقتی طرف میگه رتبه م فلانقدر شده رتبه کشوری رو میگه یا منطقه رو ؟
و این با سهمیه مناطق که ایثارگران و... هستند فرق داره دیگه ؟
/QUOTE]
سلام
3منطقه داریم.
شهرهای بزرگ منطقه یک
شهراهای متوسط و مراکز استان منطقه دو
روستاها و شهرهای کوچکتر منطقه 3 محسوب میشوند.
---
سهمیه ایثارگران و رتبه افراد به طور جداگانه و در بین همون سهمیه هست.
اغلب رتبه در سهمیه رو میگند افراد ...
میگم که راههای موثر برای اینکه ساعتمون رو بالا بیاریم چیه بنظرتون؟
بايد آهسته آهسته اين كار رو انجام بديد و به تدريج ساعات مطالعه رو زياد كنيد . زياد درس خواندن و از خونه بيرون نرفتن و تفريح نداشتن باعث افت روحيه و انگيزه ميشه . بايد به خودتون روحيه بديد و مرتب به هدفتون فكر كنيد تا تحمل سختي زياد درس خوندن واستون راحت تر بشه . :n25:نقل قول:
به نظر من مهم ترینش این هست که به این باور برسیم درس خوندن سختی نیست که بخوایم تحملش کنیمنقل قول:
باید ازش لذت برد ...
اون وقت ناخوداگاه ساعت مطالعه خودش میره بالا بدون هیچ تلاش خاصی :n06:
درسته ولي وقتي بخواهيد 9 ماه فقط درس بخونيد اونم با شدت و جديت ، خستگي و زدگي حتما بوجود مياد . بايد آمادگي رخ دادن اين حالت رو داشته باشيد و باهاش مقابله كنيد .نقل قول:
دوستانی که زبان خیلی خوبی دارند یا اصلا بهتر بگم به انگلیسی تسلط دارند یک روشی به ما معرفی کنند که زبانمون خوب شه...
من زبان رو بین 60 تا 80 می زنم ولی الان می خوام شروع کنم دنبال یک روشی می گردم که هم به درد دنیام و هم به درد آخرتم بخوره :)
یعنی هم کنکور هم دانشگاه و بعد دانشگاه...
از ار راهنمایی دریغ نکنید
شما كه 80 ميزني ديگه انقدر به عمق نزن!من به اين نتيجه رسيدم در وهله اول زبان معنا هست!يعني معني رو خوب بلد باشي قواعد جايگزارينقل قول:
كلمات اسونتر ميشه خلاصه تمرين و تكرار!بياي بگي كتابي هست يا دعايي هست كه معجزه كنه نه نيست:n11:
بستگي داره واسه كنكور منحصرا زبان بخواي بخوني يا غير زبان( مثل رياضي و تجربي) . واسه كنكور منحصرا زبان كتاباي خاصي هست كه حتما بايد خونده بشن . ولي زبان عمومي چيز خاصي نيستش و همون كتاباي دبيرستان كفايت ميكنه . در ضمن بين 60 تا 80 درصد خوبي هست و خيلي خودتو اذيت نكن .نقل قول:
واسه زبان عمومي بهتره اول بر روي لغات مسلط بشين و بعد گرامر و در آخر هم درك مطلب . لغات و گرامر كه مشخصه و آسونه و بايستي در ابتدا روي اونا كار كني . ولي درك مطلب يخورده كار داره و تسلط روش سخته . واسه درك مطلب بايد و بايد متن زياد بخوني و تست زياد كار كني . كتاب زرد قلم چي واسه درك مطلب بسيار مفيد هستش . البته پاسخگويي به تست هاي درك مطلب يكسري تكنيك هم داره كه از سطح دبيرستان خارجه و اگه علاقمند باشيد كتابايي هستن كه بهتون كمك كنن . ( راهنماي جامع آزمون تافل - ناصرزاده و دهدشتي - انتشارات نگاه دانش - فصل سوم : مهارت هاي 13 گانه درك مطلب)
ممنون از جواب هاتون
سال پیش زبان رو 65 زدم بد نخوندم ولی چیزی که خوندم فقط محدود به کنکور بود مثلا اگر من زیست و فیزیک و ...رو بیشتر از کتاب و کنکور بخونم ممکنه قاطی کنم ولی انصافا زبان هر چی بخونی بدردت می خوره:n02:
شك نكن كه اصل قضيه همون كتاب درسيه و بيشتر مطالبي كه در آزمون ها و كتابهاي كمك درسي مياد واسه فروش بيشتره . كنكور از كتاباي درسي خارج نيست .نقل قول:
واقعا موافقم دوست عزیزنقل قول:
بنده خودم به این نتیجه رسیدم ولی خدمت سربازی به این نتیجه نرسید :دی کنکور 91 قبول شدم ولی چون فنی حرفه ای بودم و در مقطع کاردانی قبول شدم ... مجبور شدم برم خدمت! ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] '
این رو بخونید:n28:
نوشته بود که کسایی که تجربی یا ریاضی هستند فقط می تونند هنر و زبان کنکور بدن
من که آزاد ریاضی رو هم می خواستم:n28:
کانون این کارنامه ها رو از کجا اورده؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش كجاش همچين حرفي زده ؟ من خوندمش .نقل قول:
از كارنامه هاي سال قبل شركت كننده هاي خودش .نقل قول:
جلل خالق جلل خالق جلل خالق ماشااللهنقل قول:
چیز باهالیه
از سازمان سنجش گرفتهنقل قول:
نه از سازمان سنجش نگرفته سال پیش به من و (بقیه) زنگ زدن شماره داوطلبی رو گرفتن!:n15:
سازمان سنجش که حق نداره همچین کاری کنه. موسسه هایی مثل گزینه دو و کانون از مشخصات داوطلبانشون استفاده میکنن و کارنامه هاشون رو کپی میکننو
کاری بدی هم نمیکنن. شما که الان داری از کارنامه های بقیه استفاده میکنی برای مشاوره؛ بقیه هم سال بعد از کارنامه شما استفاده میکنن :n02:
سلام من میخوام فیزیک (اول دوم سوم وپیش)برا کنکنور بخونم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم به چه قسمت هایی بیشتر اهمیت بدم و کلا جطور بخونم ممنون میشم راهنمایی کنید
فيزيك پيش از همه مهمتره ولي چون يه سري مباحث پيوسته داره بهتره خوندن به اين ترتيب باشه : 1) اندازه گيري و بردار ها- 2) حركت شناسي -3) ديناميك -4)كار و انرژي -5) مقداري مثلثات و بعدشم حركت نوساني و دايره اي-6) موج هاي مكانيكينقل قول:
يك سري مباحث مستقل هم هستند مثل نور و قانون گاز ها و خازن كه زياد به هم ربطي ندارند . البته بهتره مباحث مربوط به الكتريسيته با هم مطالعه بشن .
واسه فيزيك بلد بودن رياضي خيلي كمك ميكنه . مثلا هندسه توي مباحث نور خيلي مفيد خواهد بود و مثلثات هم توي حركت نوساني يادگيري رو خيلي سريع مي كنه .
سلامشعر های حفظی در ادبیات مهمه؟ همه شون به یک اندازه؟ الان حفظ کنم یا بزارم برای خرداد؟
داداش شما باید روی شعرای ادبیات حالا چه اونایی که باید حفظ شه چه اونایی که نمی خواد انقدر تکرار داشته باشی تا به تسلط برسی که کلا همه ی شعرا حفظ شه :n02: یا حداقل یه تیکه اش گفتن بقیه اش سریع بیاد تو ذهنت دیگه :n01:نقل قول:
من فقط میخوام عربی 20 تا 30 درصد بزنم..ولی اصلا نمیدونم چیو بخونم و چه جوری بخونم
تو کنکور حفظ شعر نداریم درک شعر داریمنقل قول:
من یادم چند سال قبل تو یکی از کنکورای سراسری این بیت بهرام که گور می گرفتی همه عمر دیدی که چگونه گور بهرام گرفت اومده بودنقل قول:
اخه اینم سواله ؟ بعد گزینه هاش دیگه اخرش بود :n02:یعنی بعید می دونم کسی این تست غلط زده باشه
ولی خب الان چند وقته ندیدم تو تستای کنکور شعر حفظی بیاد...
البته حفظ شعر هم به ندرت سوال اومده ....نقل قول:
شما 4-5 سوال اول که مربوط به بهترین معنی جمله ها میشه رو بزنید کافیهنقل قول:
من خودم فقط اون سوالا رو جواب دادم و درصدم 24 بود
من فقط ترجمه بلد بودم ( سال 83) و عربي رو 55 درصد زدم . آزاد 36 درصد .نقل قول:
سلام دوستان من میخوام اقتصاد بخونم یکم توضیح بدین که شامل
چه درس های هست و آینده شغلیش چیه ؟ ممنون :n12: