بدبختی اینحاست تو این هاگیر واگیر سرما هم خودم ( حواستون باشه پشت کامپیوتر بهتون سرایت نکنه)
ساعت ۲ بعد از ظهر به بعد میبینمتون
برم فیلم the elephant man ساخته دیوید لینچ ببینم میگن خیلی دراماتیکه اشک ادمم درمیاره(به شرایط میخوره)
بدبختی اینحاست تو این هاگیر واگیر سرما هم خودم ( حواستون باشه پشت کامپیوتر بهتون سرایت نکنه)
ساعت ۲ بعد از ظهر به بعد میبینمتون
برم فیلم the elephant man ساخته دیوید لینچ ببینم میگن خیلی دراماتیکه اشک ادمم درمیاره(به شرایط میخوره)
من اگه عمران تهران بیارم خیلی خوب میشه
نشدم عب نداره . به امیرکبیرم راضیم:31:
من که میگم 22 ام میاد ...
رفتم پيش مشاور ميگفت گاهی وقتا اتفاق های عجيبی در سازمان سنجش ميوفته مثلا" در سال های اخير کسی رو داشته با 4000 مهندسی شيمی شريف قبوليده يا يه منطقه دويی رو موقع انتخاب رشته منطقه سه ای زدندنقل قول:
از اونجا که اينجا ايرانه ميايتنيم اميدوار باشيم ما هم يکی از اين درصد بسيااااار کم باشيم
من دارم ناروتو نگا میکنم که بعد از دیدن نتیجه کنکور از زندگی ناامید نشم:31:
میبینم که همتون از اینکه اینجا ایرانه مطلعید
اقا بد بختی اینحاست من شریف رو بالا نزدم یعنی اگه قاطی کنه فوقش اینه که مهندسی کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی قبول شم
این فیلم برای سال چنده؟نقل قول:
شدیدا" استرس داری ها . . .نقل قول:
یکم آروم باش توکل کن به خدا ایشالا قبولی
پ.ن: فکر کنم خیلی کلیشه ایی بود ولی عین حقیقته!
من فقط دعا کردم شهرسازی سمنان که توی اصلاحیه ی دوم اضافه شده بود رو کسی انتخاب نکنه و من قبول بشم:31:نقل قول:
اقا تا همه جمعید بپرسم که شما میدونید دانشگاه های ایران بورسیه می کنن؟ واقعا این کار رو میکنن؟ برای خارج میگم ها.
شرایطش چیه؟
اقا خبر داغ دارم
بالاخره صبر کردن تمام شد
نتایج نهایی ازمون سراسری سال ۹۱تا فوقش چند روز دیگه میاد :دی
همچنان منتظر بمانید
نتایج اومد !!!!!
؟اومد؟؟؟
حاجی اشتباه کردی . خودم سمنان زدم به همه بچه ها هم گفتم زدم . دی :
چند شده رتبت حالا ؟ زیر گروه 1؟
رفقا ساعت 2 شد ولی خبری نشد!
ما بریم بخوابیم تا ببینم فردا صبح چی میشه.صبح که بیدارشم دوباره میام همینجا تا نتایج بیاد.بقیه دوستان هم اگه میتونن بیان تایپیک خلوت نباشه
good night,best dreams
بله بورسیه میکنن ولی نه واسه دانشگاه های برتر دنیا ( مثلا دانشگاه های آمریکا و انگلستان و جدیدا کانادا ) . اما اگه خودتون شرایط خوبی داشته باشید ( معدل بالا - نمره تافل و آیلس خوب - داشتن مقاله ) میتونید از دانشگاه های تاپ دنیا پذیرش بگیرید و دانشگاه مقصد بسته به وضعیتتون فاند بهتون میدهنقل قول:
سال ۱۹۸۰نقل قول:
خیلی فیلم شاخیه ضاهرا
بر اساس زندگی واقعی ژوزف مریک ساخته شده (شخصی که به خاطر بیماری رشد نا منظم اسختوان به مرد فیل نما مشهور بود)
اقا بیخیال فیلم میگما حالا جدی سایت سنحش رو همه رفرش کنن حواستون باشه یه وقتا نکنه بیاد ما اینجا مشغول شر و ور گفتن باشیم
فکر نکنم انقدر زودتر از موعد بیاد نهایتا یکی دو ساعت :31:
گلاب به روت 5800 ، سهمیه 3 :31:نقل قول:
قبل از اعلام رتبه به کمتر از نرم افزار علم و صنعت قانع نبودم ، بعد از اینکه فهمیدم جابجا زدم شهرسازی سمنان برام شده آرزو :45:
اقلا بزارین تاپیک به صفحه 100 برسه بعد برین بخوابین.
ظاهرا اینجوریه.غلط املایی:31:حق میدم بهت.منم بجای دوشنبه گفتم یکشنبهنقل قول:
میگم میخوام برم بخوابم همش میگم یه 5مین هم وایسم شاید اومد.یکی منو آفلاین کنه
هر کس دید جواب اومده لطف کنه به بقیه هم پ.خ بده ، ثواب داره :31:
کسی میدونه ریاضی 1 بیشتر موضوعش چیه ؟
اها . انشاا... قبول شیم با هم بریم . :31:نقل قول:
منم با 4900 زدم عمران سمنان .:31:
آره بنده با شما موافقمنقل قول:
فقط 10نفر آنلاین هستن:41:
آدم دیگه به چه امیدی بیدار بمونه و پست بزنه؟
نتایجم که نیومد
قدر این روزا رو باید بدونیم چون ما هم مثل پارسالیها بعد اینکه رفتیم دانشگاه پشت سرمونم نیگا نمی کنیم
چون بجزhani هیشکی اینجا یه سرم نمیزنه.
برید audiolib.ir یه ۳ تاکاب دان کنید وقتتون مفید بگذره
بچه ها از درسا چیزی یادتون مونده ؟
من الآن هر چقدر فکرکردم از دیفرانسیل فقط مشتق چند جمله ای یادم اومد :31:
دوستان چیکار کنیم؟من که دیگه قطع امید کردم.زدم فیلم دانلود بشه.موند دیگه برای فردا صبح نه؟
مام بهتره بریم تا فردا صبح
آره دیگه تا فردا ببینیم چی پیش میادنقل قول:
الان من دیگه خوابم نمیبره . فک کنم تا صبح بیدار باشم:31:
آره منم یادمه.ولی فقط خود مشتق رو.دیگه انواعش رو یادم نمیاد:31:نقل قول:
مثل اینکه دیگه امیدی به سنجش نیست.امیدوارم حداقل تا ظهر بیاد و نمونه واسه سه شنبه
با اینترنت ک..ی که من دارم نمی تونم 1فیلمم دانلود کنم
یکی بیاد مرام بزاره ایمیلمو بدم بهش برام چند تا فیلم میل کنه.
خب داوطلبانی که مایلند پ.خ بده:31:
خب هم قطاران ماموریت من تموم شد.صفحه این تایپیک به 100 رسید.برم یکم بخوابم.تا چند ساعت دیگه باز همینجا دور هم جمع میشیم تا نتایج بیاد
فعلا بای
چه فرقی میکنه بازم باید از تو ایمیل دانلودش کنی دیگه :31:نقل قول:
-----------------------------------------------------------------------
زنگ زدم پشتيباني ميگم: چرا سرعت اينترنتم کم شده؟
ميگه: چون کندي سرعت دارين!
گفتم اجرت با سيد الشهدا خيالم راحت شد، يه خانواده از نگراني در اوردي ! پس دليلش اينه! البته خودمم شک کرده بودم!
جدا؟پس اون هالو چی به من میگفت که میشهنقل قول:
مثل اینکه بدجور سوتی دادم:31:
دوستان عزیز من این پست رو پارسال قرار داده بودم)بلافاصله بعد از اعلام نتایج نهایی سراسری در سایت سازمان سنجش و خبر گزاری ها اعلام می شه که چه موقع برای ثبت نام به دانشگاه مورد نظر مراجعه کنید.مثلا دانشگاه سراسری شیراز(که خودم توش هستم) 4 مهر ماه تازه شروع به ثبت نام کرد و فکر کنم 7 مهر هم کلاسها شروع شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی بیشتر دانشگاهها دارای زمان ثبت نام یکسانی هستن.
برای شما عزیزان هم که الان منتظر هستین خوبه که بدونین اون ور خط چیه :
مسائلی که لازمه درمورد دانشگاه بدونید:
1
2)با توجه به دانشگاهی که قبول شدی می ری تو سایتش و مدارک لازم رو جمع و جور می کنی از هر کدوم از مدارک هم 2 تا 3 تا بیشتر می بری که دیگه لازم نباشه تو صف کپی وایسی.بعضی از دانشگاهها هم قسمتی از ثبت نامش اینترنتی هست که باید قبل از مراجعه حضوری ثبت نام اینترنتی رو انجام بدید و مبلغی هم بریزید به حساب دانشگاه(با توجه به اینکه خوابگاه بخوایید یا نه یا روزانه یا شبانه باشید و ....)
3)بعد از این ور اون ور رفتن شماره دانشجوییتون رو میدن و زمان اردو رو مشخص میکنن.بعدش هم برنامه کلاسیتون رو می دن.ترم اول هیچ درس سختی نداره همونایی هست که قبلا خوندین با شاخ و برگ بیشتر.
بعد از ثبت نام: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولش که رفتی همه یک جوری نگات می کنن و احیانا از کنارت رد می شن می گن بوووووووق(این یعنی سال صفری هستی)بعدش می ری سر کلاس می بینی همه اومدن.بعد از 15 دقیقه میبینی الاف شدی استاد نیومده بعدش هم اگه مثلا تا 2 ساعت دیگه کلاس نداشتی نباید بری خونتون بشین تو چمنا استفاده کن.حیف وقت و پولی هست که صرف رفت و آمد می شه.
توی اون زمان برو سلف و کتاب خونه و مرکز کامپیوتر و بخشتون و محل دقیق کلاسا و .... پیدا کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی حتما سر کلاسها برید به خدا اگه نرید مشروط می شین(معدل زیر 12 می شه) یا می افتین دیگه اون موقع خیلی بده هاااا. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعی کنید چشمهاتون رو باز کنید خودتون هر جا رو که می خوایید پیدا کنید و سوال کردن از سال بالایی ها اکیدا ممنوع که سر کارتون می گذارن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید خودتون رو با ارتباط با جنس مخالف آماده کنید نه این که اومد سلام کرد 1 دل نه 100 دل عاشق بشین یا مثلا با سر برید تو در و دیوار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .دانشگاه یعنی رابطه ی درسی متقابل. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جزوه گرفتن و جزوه خواستن هم یک امر عادی هست که عادت می کنین.
لطفا از حواشی کناره گیری کنید و سعی کنید از همین الان بین اساتید اسم و رسمی داشته باشید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا از اصطلاحها:
1)حذف و اضافه: بعد از ثبت نام شما می تونید چند تا از دروستون رو چون می بینید با برنامه هاتون جور نیست حذف یا اضافه کنید.تاریخش هم معمولا 2 هفته بعد از ثبت نام هست.
:دی
2)حذف نهایی: معمولا 4 هفته بعد از امتحانات میان ترم(اواخر ترم) تاریخش هست و برای حذف درسی است که نخوندید یا سر کلاسش نرفتید یا .... . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3)گریدر: یعنی کسی که به استاد کمک می کنه و معمولا قسمتی از نمره دستش هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4)کرو(curve): همون گرد کردن خودمون هست یعنی استاد میاد به دانشجوهاش نمره اضافه می کنه لطفا با کرم اشتباه گرفته نشود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5)محوطه: همون چمن خودمونه که در اوقات فراقت می ری توش حالشو می بری و به این اون متلک نمی گی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6) چلو خورشت سبزی: چمن پلو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7) سلف سرویس: غذا خوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8) سال صفری یا سال بوقی: به عزیزان تازه وارد گفته می شود حتی شما دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالی بود در خدمتم
موفق باشید
اردو کجا؟چی؟:31:نقل قول:
و زمان اردو رو مشخص میکنن.
به جز خرخونی راهی داره؟:31:نقل قول:
سعی کنید از همین الان بین اساتید اسم و رسمی داشته باشید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...
این سازمان سنجش چقدر کار درسته...از همین جا خانواده محترمشون رو مورد دعا قرار میدم... نه به این که از اون ور 4 روز زودتر اعلام کردن نه به این ور که 4 روز دیرتر دارن اعلام میکنن... 20 ملیون کاغذو دستی میشمارن تو یک شب ولی 1 ملیون داده الکترونیکی 1 ماه طول میدن...
عجبا! من که چند هفته هست تبدیل شدم به جغد شب! تا صبح بیدار میمونم...خواب به چشم آدم نمی یاد که. استرس مگه می ذاره؟؟؟ امیدوارم امروز نتایجو بزنن( خداوکیلی اگه یکی شهرستان قبول شه کی بره ثبت نام کنه؟؟)
قابل توجه کسایی که شهرستان قبول میشن: شروع کلاسا برای شما تا 16 مهره!!!! چون استاد قطعا درکتون میکنه از راه دور میاین:31:
خدایا لطف کن معجزه ای ترتیب بده تا ایمانم بهت بیشتر شه! من شریف میخوام:tongue::31:(حس میکنم خدا میگه: ----------------------------------------------------- شخصی بود.به خودم مربوطه!:31:
یکی گفته برین کتاب صوتی دانلود کنید! من میگم کل سایتو دانلود کردم ولی حسش نیست گوش کنم! اصلا دنبال یک خلا هستم که تا اعلام نتایج توش بمونم...
پ.ن: ولی جدا از همه اینا خدا وکیلی شاخ در آوردم تو یک روز تاپیک این همه صفحه جلو رفته بود! جون خودم فعالین! بماند که آدم از شنیدن وصف 1000 صفحه ای بودن تاپیک 89 دچار حمله قلبی و رعشه میشه...
سلام .
همگی که خوابید !
من یچیزی گفتم چه تاپیک 10 صفحه رفت جلو !!
دیشب میخواستم بیدار بمونما اما با دوست د... دعوام شد حوصله نداشتم رفتم خوابیدم :دی
بچه ها دعا کنید امروز نتایج بیاد . من که انقد حولم الان دارم میرم پولم و از بانک بگیرم برم لپتاپرو امروز بگیرم .
قضیه اردو چیه ؟ مثلا 2 - 3 روز کامل باید تو دانشگاه باشیم ؟ یا مثلا چند ساعت که اعلام میکنن ؟ یا ... ؟ دقیقا چی کار میکنن ؟