خير . در حال حاضر از هارد ديسكهاي WD Green استفاده شده كه 5400rpm هستند گرچه در سايت سازنده اصطلاح intellipower بكار رفته .نقل قول:
Printable View
خير . در حال حاضر از هارد ديسكهاي WD Green استفاده شده كه 5400rpm هستند گرچه در سايت سازنده اصطلاح intellipower بكار رفته .نقل قول:
سلام
یک هارد 2 ترا اینترنال گرین وسترن دارم ولی مدتیه گیر میکنه وچراغ خوندن هارد روشن میشه هارد به سرو صدا افتاده
اگه بخوام قبل خراب شدن یک هارد دیگه برای هارد اصلی انتخاب کنم شما رد را پیشنهاد میدید یا بلک ؟
قیمت 1 ترای رد و بلک خیلی نزدیک همه ولی در 2 ترا تفاوت 100 تومنی دارن ! چرا اینطوره ؟
گارانتیهاشونو سایت وسترن برای رد 3 سال زده برای بلک 5 سال درسته ؟ بین این دو موندم کمک کنید
سلام .نقل قول:
اگر فقط براي آرشيو ديتا هست بنظر من دوترابايت WD Red انتخاب كنيد كه مقرون به صرفه تر هست . براي آرشيو ديتا نيازي به پرفورمنس بالا نيست .
در مورد مدت گارانتي ؛ همانطوريكه خودتان هم گفتيد WD Black پنج سال و WD Red سه سال وارانتي دارد .
نه من از گرین بعنوان هارد اصلی استفاده میکردم
با دید هارد اصلی پیشنهادتون چیه ؟
-------------------------------------------------------
آیا همچنان میتونم 2 ترای قدیمی که صدا میده و گیر میکنه برای اطلاعاتی که توشه اعتماد کنم ؟
یعنی بعد از خرید هارد دیگر این هارد را برای آرشیو استفاده کنم ؟
پس WD Black را انتخاب کنید.نقل قول:
البته اگر بودجه محدود تری دارید میتونید WD Blue هم انتخاب کنید که نهایتاً یکترابایت هست . یا اینکه میتونید Seagate (از سری Barracuda 7200.14) هم انتخاب کنید .
تا بررسی و چک نشود نمیتوان اظهار نظری در مورد وضعیت هارد دیسک کرد . میتونید SMART Status هارد دیسک را چک کنید و ببینید تمام موارد OK هستند یا خیر . البته اتکا به SMART Status به تنهایی هم کافی نیست !نقل قول:
پس با انتخاب 1 ترا بلک کاویر به عنوان هارد اصلی سیستم در مقایسه با 1 ترا سری رد که قیمت نزدیک به هم دارن شما هم موافقید ؟
در مقایسه با گرینی که الان دارم میتونم انتظار کارایی و عمر و قابلیت اطمینان بیشتر به 1 ترا بلک داشته باشم ؟
بله ، برای هارد اصلی سیستم (یعنی هاردی که قرار هست OS ، نرم افزار و بازی و ... هم نصب شود) WD Black گزینه مناسبتری هست .نقل قول:
فقط دو نکته :
1. در حال حاضر دیگر از کلمه Caviar استفاده نمیشود ، این کلمه مربوط به نسلهای پیشین بوده .
2. اگر میخواهید یکترابایتی WD Black بخرید من پیشنهاد میکنم مدل نامبر WD1002FAEX را انتخاب کنید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
در مورد سوال آخر ؛ میتونید انتظار بیشتری در مورد پرفورمنس از هارد دیسک WD Black داشته باشید ولی در مورد عمر مفید و قابلیت اطمینان ، نمیخوام چیزی بگم که بعداً خلافش از آب دربیاد . در سایت هم چیزی در مورد MTBF یا AFR و ... گفته نشده . ولی از آنجایی که هر دو از کلاس دسکتاپ هستند (مدلهای معمولی جهت نصب در سیستمهای عادی/خانگی) بنظر من از نظر عمر مفید و قابلیت اطمینان نباید تفاوت خاصی داشته باشند (بشرط استفاده صحیح و استفاده از آن در جایی که برای آن بهینه سازی شده) . اگر بدنبال هارد دیسکی با عمر مفید و قابلیت اطمینان بیشتری هستید باید از سری اینترپرایز انتخاب کنید (مثلاً WD Re) .
ممنون خیلی کمک کردید
فقط در مورد سری اینترپرایز توضیحی پیدا نکردم جایی هست راهنمایی کنید در موردش بخونم ؟
قیمتش با هارد بلک 1 ترا وسترن دیجیتال تفاوت داره ؟
پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین تاپیک را مطالعه کنید .نقل قول:
بدیهی هست که سری اینترپرایز قیمت بالاتری نسبت به مدلهای عادی دارند ، بدلیل کیفیت بهتر ، عمر مفید ، قابلیت اطمینان و کارایی بیشتر و امکانات متمایزی که نسبت به مدلهای عادی دارند ولی من پیشنهاد میکنم همان WD Black را بخرید که برای کاربردهای عادی (نداشتن شرایط خاصی مثل Workload یا Duty Cycle بالا) کاملاً کفایت میکند .
واسه آرشیو گرین به صرفه تر نیست ؟نقل قول:
اگر فقط براي آرشيو ديتا هست بنظر من دوترابايت WD Red انتخاب كنيد كه مقرون به صرفه تر هست . براي آرشيو ديتا نيازي به پرفورمنس بالا نيست .
چون هم سر و صدای کمتری داره و هم اینکه ارزونتره !!
مدل قرمز تفاوت قیمت حدود 100 تومانی تو همه مدل ها دارن
سلام دوستان
خرید ی هارد دو ترابایتی برای کل سیستم مشکلی نداره? هزینه ی دو تا هارد ندارم
سلام .نقل قول:
مشکلی نیست .
مطلبی که از من نقل و قول گرفتید در پاسخ به کاربری بود که از بین WD Red و یا WD Black یکی را میخواستند انتخاب کنند و WD Green در لیست انتخابی ایشان نبوده . دوترابایت WD Red قیمت کمتری در مقایسه با دوترابایت WD Black دارد و در نتیجه اگر برای آرشیو دیتا هست خرید WD Red مقرون به صرفه تر هست .نقل قول:
نقل قول:
پس در نتیجه اگه بخواید از بین هارد های اینترنال وسترن یکی رو واسه آرشیو انتخاب کنید انتخابتون سبز هست ؟ (( از بین سبز - قرمز - مشکلی و آبی )) (( با ملاک به صرفه بودن ))نقل قول:
اگرچه خودم اکسترنال رو ترجیح میدم !
با سلام
هارد لپ تاپم خراب شده ، دنبال یک هارد خوب و پرسرعت هستم
چه مارکی بخرم از همه بهتره ؟ بازار هم رفتم وسترن و سیگیت خیلی کم پیدا میشد و اگر هم بود 5400 دور بود و اکثرا توشیبا و هیتاچی داشتن
۷۲۰۰ گمون نکنم بتونید پیدا کنین. همون یه ترا ۵۴۰۰ سرعت قابل قبولی داره.نقل قول:
اگر چیز بهتری میخواین باید برین سراغ SSHD و یا SSD که قیمت های بالاتری دارن
سلام
مدل My Passport Ultra Metal Edition 2TB جایی گیر میاد ؟ با گارانتی یا بی گارانتی ؟
حدود قیمت چند ؟
ممنونم میشم راهنمایی کنید .
از توی سایت سازگار نمایندگیهاش رو پیدا کردم و زنگ زدمنقل قول:
یکیشون وسترن بلو 500 گیگ با 8 مگ بافر رو 149 تومان میداد البته با گارانتی اواژنگ
و نمایندگی دیگر وسترن گرین 500 گیگ رو 210 و همچنین وسترن بلک با همین حجم رو 270 تومان با گارانتی سازگار:n04:
یعنی اینقدر اختلاف قیمت دارند ؟
وسترن بلو از همه بصرفه تره.نقل قول:
از نظر سرعت به این ترتیب هستن
اول بلک
دوم بلو
سوم گرین
ممنون ازتوننقل قول:
هارد بلو 5400 هست یا 7200 دور ؟
5400 rpm هستنقل قول:
دوستان یک هارد 3 ترا برای دانلود شبانه می خوام
روی سیستم SSD و یک هارد 2 ترا بلک هم دارم
الان بین دو هارد سیگیت باراکودا و وسترن گرین موندم
خوب سرعت سیگیت بیشتره اما تا الان دو بار بعد از گذشت 5 یا 6 سال هاردهای سیگیت سیستم خودم خراب شده برای همین یکم بهش بدبین شدم
هارد گرین تاحالا نداشتم اما میدونم عمراش خوبه چون 5400 دور هست اما بعضی ها خیلی از سرعتش شکایت دارن و میگن حتما باید یک درایو باشه تا درست کار کنه
لطفا دوستان کمک کنید
نقل قول:در مورد بیشتر بودن عمر مفید هارد دیسکهای 5400RPM در مقایسه با هارد دیسکهای 7200RPM و یا حتی بالاتر ؛ اگر از هر لحاظ مثل کیفیت مواد اولیه بکار رفته در ساخت اجزاء ، تکنیکهای استفاده شده برای تولید و ... مثل هم باشند قاعدتاً هارد دیسک 5400RPM عمر مفید بیشتری خواهد داشت . اما در عمل هارد دیسکها با RPMـهای بالا به خاطر استفاده از تکنیکهای متفاوت و بهتر در فرایند ساخت ، استفاده از اجزاء مقاومتر و باکیفیت تر و ... باعث میشود که عمر مفید بیشتری در مقایسه با مدلهای 5400RPM داشته باشند و یا حداقل کمتر نباشند . همین هارد دیسکهای WD Black و یا حتی WD VelociRaptor (که 10000RPM هست) وارانتی پنج ساله دارند در صورتیکه WD Green وارانتی دو ساله دارد !نقل قول:
اما میدونم عمراش خوبه چون 5400 دور هست
هارد دیسکهای WD Green (و مدلهای مشابه) بیشتر به Cool و Quite و مصرف پایین معروف هست نه به عمر طولانی و کارکرد بالا . من میتونم مدلهایی را مثال بزنم که نه تنها پرفورمنس خوب و RPM بالاتری دارند بلکه داراي قابليتهايي هستند كه باعث افزايش MTBF و افزایش ضریب اطمينان (AFR پايينتر) در طول مدت كاري مخصوصاً در Workload و Duty Cycle بالا هست كه هارد ديسكهاي معمولي چنين اطمينان و استقامتي را ندارند و معمولاً مدت كوتاهي كه در چنين شرايطي قرار بگيرند Fail خواهند شد .
فکر نمیکنم چنین موضوعی درست باشد . شاید منظور Align بودن یا نبودن پارتیشنهای هارد دیسک هست و در صورتیکه Align نباشند میتواند باعث کاهش پرفورمنس شود .نقل قول:
و میگن حتما باید یک درایو باشه تا درست کار کنه
دو درایو پرسرعت دارید که میتونید سیستم عامل و نرم افزارها را روی آن نصب و اجرا کنید . از آنجایی که برای دانلودهای شبانه و آرشیو کردن اطلاعات میخواهید پس اصلاً نیازی به سرعت بالا نخواهید داشت در حدی که فکر نمیکنم کمبود سرعت را احساس کنید مگر اینکه بخوهید روی آن OS و نرم افزار هم نصب و اجرا کنید و یا اینکه درایوها Align نباشند .
استاد ممنون از راهنماییتوننقل قول:
در نهایت کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
برای کاری که میخواهید انجام بدید (دانلودهای شبانه) WD Green کارائی مناسبی خواهد داشت و همین مدل را پیشنهاد میکنم .نقل قول:
دوست عزیزم میشه یک توضیح کامل راجب به هاردنقل قول:Seagate GoFlex Home Network
بدید چند سوال هم دارم
1- آیا بدون استفاده از مودم میشه به هارد متصل شد ؟ ( با استفاده از موبایل تبلت و تلویزیون و ... ) یعنی هر وسیله ای wifi داشته باشه میتونه به اطلاعات داخلی هارد دسترسی داشته باشه ( البته اگر با هم کانفیگ شده باشن )
2- این هارد چجوری رمز گزاری میشه که غریبه به اطلاعاتش دسترسی نداشته باشه ؟ ( دقیقا مثل مودم adsl هست ؟ )
3- سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات با اتصال wifi با این هارد چند هست ؟ ( من شنیدم حدود 5 مگابایت )
4- آیا امکان نصب هارد های با ظرفیت بالاتر رو هم داره ؟ ( من خوندم تا دو گیگ بیشتر روش نمیشه نصب کرد درسته یا خیر؟ )
5- در کل ارزش خرید داره یا خیر؟ ( هارد 2 ترابایتش هم قیمت 3 ترابایت هست ) و در بازار فکر میکنید موجود هست ؟
6- مدل مشابه وسترن ( wd my book live ) رو پیشنهاد میدید یا همین مدل سیگیت رو ؟
ممنون از راهنماییتون
با عرض شرمندگی یک سوال دیگه هم دارم
تفاوت دو هارد اکسترنال wd my book essential با wd my book چیه و کدوم خریداریش توصیه میشه ؟
ممنون
دوستان برای دانلود شبانه هارد 2 ترا با طول عمر بالا چه چیزی بخرم؟
گرین یا سیگیت
لطفا با سند ولینک علت خود را بگویید
سلام می خوام با بودجه بین 160 تا 220 یک هارد تهیه کنم. سیستم عاملم روی یدونه اس اس دی 60 گیگ و بیشتر برنامه ها هم روی اون در عین حال ترجیح میدم با این پول یک هارد با سرعت خواندن و نوشتن بالا بخرم. اگر یک ترا بود بهتره اگر نبود 500 گیگ. اول کیفیت و سرعت بعد حجم
ضمنا سیستم من ساتا 2 ساپرت می کنه
این دو مدل هردو عالی هستن ولی سرعت سیگیت کمی بیشترهنقل قول:
Seagate ST1000DM003 1TB
WD Blue 1TB
هردو حدود ۱۸۰ تا ۱۹۰ قیمتشونه
سرعت usb 3.0 با sata 3 خیلی تفاوت نداره در هارد گرین درسته ؟ ( مقایسه سرعت هارد اکسترنال و اینترنال وسترن مدل گرین )
حدوداش رو اطلاع دارید ؟
مدلهایی که پسوند essential دارند خیلی قدیمی (دو نسل پیش) هست و خریدش را توصیه نمیکنم .نقل قول:
اگر وارد مسائلی مثل نوع کنترلرهای USB و SATA و میزان پهنای باند در دسترس ، بیشتر بودن Protocol overheadدر اینترفیس USB (که باعث اشغال شدن قسمتی از پهنای باند آن میشود) ، استفاده بیشتر از منابع سیستمی در حالت USB و موارد دیگر نشویم و اگر هر دو هارد دیسک (در اینجا WD Green) مشخصات کاملاً یکسانی داشته باشند پس از نظر Sequential Transfer Speed نباید تفاوتی بین اینترفیس SATAII یا SATAIII و یا USB 3 وجود داشته باشد (دقت کنید که هارد دیسکها به خاطر محدودیتهای ذاتی حتی نمیتوانند از تمام پهنای باند SATAII استفاده کنند) . از نظر Access Time هم نباید تفاوتی وجود داشته باشد .نقل قول:
درود بر اساتید عزیز، من قصد خرید یک ssd 128 gig تا 350 360 هزار تومن و یک hdd 1Tb تا 190 200 تومن رو دارم، میشه خواهشن راهنمایی کنین؟
در مورذ هارد دیسک یک ترابایتی میتونید یکی از دو مدل زیر را انتخاب کنید .نقل قول:
Seagate با مدل نامبر ST1000DM003
WD Blue با مدل نامبر WD10EZEX
هر کدام که ارزانتر و گارانتی بهتری دارند همان را انتخاب کنید . اینو هم بگم که مدل اول پرفورمنس بهتری در مقایسه با مدل دوم دارد .
برای SSD هم به ترتیب مدل های زیر پیشنهاد میشه:نقل قول:
Samsung 840 evo
Crucial m550
Crucial mx100
Intel 520 series
انکه میگن Seagate پایداری کمتری داره و بعد از چند سال خراب میشه درسته؟نقل قول:
با سلام یه سیستم دکستاپ قدیمی دارم که هاردش خراب شده و باید براش یه هارد اینترنال 3.5 اینچ تهیه کنم
بنظرتون براش سری بلو تهیه کنم یا بلک؟
بعد در سری بلک در سایت وسترن دیجیتال مثلا برای ظرفیت یک ترا دو مدل WD1003FZEX و WD1002FAEX وجود دارد فرقشون چیست؟
الان توی دیجی کالا هم یک ترای بلو داره هم یک ترای بلک ولی متاسفانه مشخص نشده که دقیقا FZEX یا FAEX هستش
سلام
آموزش نصب هارد nas wd red
رو میخواستم...
ممنون
این موضوع به گوشم خورده . آمار بالای خرابی حتی میتونه به خاطر فروش بالای یک برند و در نتیجه خرابی و مرجوعی بیشتر هم باشه . با اینحال از آنجایی که نه تولید کننده هستم و نه فروشنده و گارانتی کننده اظهار نظر دقیقی نمیتونم بکنم .نقل قول:
بد نیست سایت زیر را هم مطالعه کنید (البته اگر انگلیسی خوبی داشته باشید) .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .نقل قول:
برای سیستم قدیمیتان بنظر من WD Blue بخرید کفایت میکنه چون فکر نمیکنم کار خاصی روی این سیستم قدیمی انجام بدید (چه کارهایی انجام میدید؟) .
WD1003FZEX مدل جدید ، تک پلاتر ، کم صداتر و با پرفورمنس واقعاً پایین (در حد WD Blue) ولی WD1002FAEX مدل قدیمی با دو پلاتر و پرفورمنس خیلی خوب و صدای بیشتر ...
سلام .نقل قول:
از نظر نصب و راه اندازی در داخل کیس و پارتیشن بندی و استفاده های عادی ، فرقی با سایر هارد دیسکها ندارند . میتونید تاپیک زیر را مطالعه کنید که درباره نحوه نصب هارد دیسک در داخل کیس و پارتیشن بندی آن توضیحاتی دادم .
ولی اگر منظورتان تغییر دادن پارامترهایی مثل Error Recovery Time Limits و ... جهت نصب در داخل NAS و آرایه های RAID هست ، باید ابتدا دفترچه راهنمای دستگاه NAS مطالعه کنید و اگر چیزی در اینمورد گفته نشده لازم نیست پارامترهای پیشفرض را تغییر بدهید .
دوست عزیز
الان این مطلب میگه سیگیت بده هیتاچی خوبه؟؟؟